icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ponozkazt
31. máj 2013

tak ahojte baby, ja som tu chodila menej, lebo minuly mesiac mi mm chcel zavolat psychiatriu .. strasne sme sa pohadali a myslim, ze som sa trosku psychicky zrutila :( a to som si myslela, ze som celkom vyrovnana s tymi neuspesnymi pokusmi .. ale tak uz je zas dobre, ms sa pomalicky rozbieha .. tento mesiac bol anovulak aj napriek clostilu a inofolicu .. zrejme kvoli psychike, ale uvedomila som si, ze nemozem chciet aby ma mm pochopil tak ako vy tu na mk .. a aj kvoli tomu sa tu vraciam, vyventilujem sa a dobre .. tento mesiac ma cakaju narodky a vyrocie svadby, bratove promocie, bude trosku veselsie 🙂 a zas sme sa upli na ten nas domcek, prestavba je nekonecna, hadam do novej spalne budem moct komponovat daku postielku 🙂
@zora256 je mi luto, ze sa to pokazilo :(

zora256
31. máj 2013

@ponozkazt Ahoj§my tu snažilky veľmi dobre chápeme,ako sa cítiš,ale proste to všetko čo odpúta pozornosť donesie aj svoje ovocie,neboj príde to len netreba sa na snaženie upínať 😉 .Držkaj sa a užívaj oslavy 🙂.ja si užívam synka a zverinec doma,máme sliepky,husi a zajace a onedlho pribudnú aj mačiatka 🙂A ozaj na kedy nečakáš ms?je mi to ľúto,že Ti prišla,ms,nebudz smutná,skús si užívať čas kým nie si tehu,a ono to príde ke´´d ani nebudeš myslieť,nato,že by sa mohlo pritrafiť 😉

ponozkazt
1. jún 2013

@zora256 teoriu pozname vsetky 🙂 a praveze som si myslela, ze som ok a stacila jedna nevinna poznamka a pad na dno .. nevadi, ideme dalej .. no kedze este stale len spinim, neviem presny datum najblizsej ms, tipujem koncom juna zas .. takze 1 rok aj 4. mesiac zacina ..
a samozrejme dakujem za podporu 🙂

huncut
1. jún 2013

@zora256 včera som nabehla k svojej gynde, lebo mala som trošinku špinenie, tak mi všetko pozrela...takže ovu ešte nebol, mala by byť tak 16Dc asi, mám folík 12mm tuším vravela... všetko v najlepšom poriadku, žiadne PCO... aj maternica je ok, ani sliznica nieje nízka čo som sa bála, vravela že teraz má 8mm a že ešte do ovu narastie a vraj je problém ked je pod 6mm... ked som jej povedala že meriam aj ovu robím, vravela že sa tým nemám veľmi stresovať a radšej ovu nerobiť, máme si užívať jeden druhého 2-3 krát do týždna sexíkovať a zadarí sa
inak dala mi infošku, baby snažilky, vraj je dokázané že najväčšia pravdepodobnosť otehu na 12DC nech ide o akúkoľvek ženu, že ani gyndoši tomu nerozumejú ale takto to štatisticky vyšlo
ozaj a ešte výsledky od obvodnej z preventívnej prehliadky všetko je OK, niektoré veci dokonca ukážkové a aj ŠTÍTKA je v poriadku 😉
no to bola dobrá správa, ale teraz tá zlá musím sa posťažovať, vo štvrtok večer sme mali návštevu...viete bývame v podnájme aprišla majiteľka... no máme nedoplatok...a je sakramentsky velikánsky vyše 850e 😠 😠 😠 lenže problém je v tom, že naša majiteľka urobila chybu, lebo dovtedy v byte nik nebýval, platila len základné platby čo je minimum a ked sme došli by ona nič nezvýšila, chápete to ??????? akurát čo sme my videli ked nám chodil papier-inkaso, že plyn, elektrika to sme jej nakázali zvýšiť, to zvýšila...ale voda akurenie nič..takže proste nás nepotešila...na dovolenku čo sme mali v pláne môžme zabudnúť 😒

zora256
1. jún 2013

@ponozkazt Ahoj§nemáš zač,sme tu naot aby sme sa podržali 😉 . A tabuľku budem aktualizovať budúci týždeň ak nevadí,lebo sú tu kočenky na 3.6-4.6. a 5.6. dokopy 5žienok,tak si počkám na ich výsledky a potom naraz hodím hore novoty 🙂
@huncut Ahoj§S tým podnájmom,vám vôbec nezávidím :-/. A čo sa týka preventívky a výsledkov som moc rada,len tak ďalej a snáď sa dočkáte bábänka čoskoro 🙂. No to čosi písala o štatistike 12dc tak to iba ak má žena 28dc ale tie čo majú nepravidelné asi ťažko....sa im na 12dc podarí splodiť bábo,ak majú ovu okolo 20dc.Ja som špinila včera aj sme sa zasnažili bol 13dc dnes je už 14dc a zo včerajška sa mi test slabne,takže zrejme ovu už prebehla,ke´dže včera už tiež nebol pozitívny zabudla som od 11dc testovať.Ale tka sa uvidí až koncom júna či sa podarilo alebo nie...Ale tak každej snažilke držím palčeky 😉

huncut
1. jún 2013

@zora256 no som sa trošku upokojila, ked viem že je všetko v poriadku, lebo vieš kadečo som si navrávala potom, že kde by moho, byť problém... no ja som dnes 13DC... test som robila naposledy na 11DC a bol negatívny., možno skúsim zajtra testnúť... hoci mne už graf vyznačil ovu, ale ešte nebola... aj lekárka mi potvrdila že ešte len bude, teraz by mala byť z ľavého vaječníka, povedala že nejhaký 15-16DC by mohla byť možno neskor, tak uvidíme...aj ja držím palce tebe aj ostaným snažilkám

zora256
1. jún 2013

@huncut No,tak zajtra a pozajtra testni,lebo testy ukazujú dopredu 24-48h 🙂

anuska3107
1. jún 2013

@radka1303 a preco chces priberat si tehu? Alebo moc chuducka

huncut
2. jún 2013

@zora256 jasné, dnes tetsnem, lebo teplota už totálne klesla, tak uvidíme

radka1303
2. jún 2013

@anuska3107 dost chuducka,ale uz priberam 🙂 a chcem byt aj tehu ale myslim si,ze kvoli tomu ze som taka chuducka sanam nedari

zora256
2. jún 2013

@huncut Ahoj§Tak ja zajtra sa chystám k ženskému lebo krvácam slabo,viac ako špinenie ☹ a to som dnes už 15dc :-/Je to nenormálne včera som mala bolesti vnoci vaječníka,že či cysta praskla alebo ovulácia,neviem...Dúfam,že mi na požiadanie ako samoplatcovi snáď spravia HP,čo myslíš?
Žienky neviete koľko asi stojí Hp,bez odporučenia lekára,keďže nemám možnosť behať k lekárovi na 2-3x tak chcem aby ešte pred príchoodm lekára urobila sestra hneď ráno nalačno.

zora256
2. jún 2013

@radka1303 A akú máš výšku a váhu,že si myslíľ že kvôli tomus a nedarí?

radka1303
2. jún 2013

@zora256 174 vyska a 50,3vaha-konecne.predtym som mala len 48 ☹

huncut
2. jún 2013

@zora256 no to je dobré že ideš, nech ťa pozrie... čo som pozeral na nete, tak pokiaľ máš nejaký problém tak u gynekologa by ti mali urobiť na požiadanie HP aj bez platenia, neviem akého máš gynekologa, ale hradí to poisťovňa vraj takže neviem...potom daj vedieť ako si dopadla, drží palce

fidka21
3. jún 2013

@zora256
@tusinka caute baby tak sa hlasim 😀 takze prvu navstevu heliosu mame za sebou zatial to bola len taka konzultacia nic s nami nerobili a 10.6 uz idem na krv a aj sono a podla toho sa uvidi ako budu postupovat dalej...ale este predtym asi v stredu by som mala ist na prefuky dnes mi to ma dr. potvrdit tak tam musim skocit ci ma objednala len neviem ci budem moct ked som este stale chora ako naschval 😠
@zora256 citam, ze ides k dr. no radsej si chod pre istotu aspon budes vediiet co a ako 🙂
@tusinka a ty ako sa mas?

mata67
3. jún 2013

@zora256 ahoj, priebežne síce sledujem komunikáciu, ale môžeš ma vyradiť...nech sa darí !

blcha76
3. jún 2013

@zora256 Ahoj ja som bola v piatok 11DC na sono a mala som folíky 22mm a 17mm. Dnes 14DC som bola zase ale folík nepraskol a majú 29mm a 23mm. Obávam sa, že zase folík nepraskne (tak ako minulý mesiac) a vytvorí sa z neho cysta. Už to tak cítim ☹ ,a tak to zase asi nevyjde ... Vo štvrtok mám prísť na kontrolné sono. Som z toho smutná 😢 ...

zora256
3. jún 2013

@radka1303 Ahoj§Tak to si riadne vysoká a veru aj chudá :-/A na štítnu si sa dala vyšetriť?

radka1303
3. jún 2013

@zora256 ahoj jasne,to my vysetrovali hned ako prve...vsetko mam v poriadku...ale uz to teraz neriesim....zacinam priberat aj ked malo...ale predsa...uvidme casom 🙂 mavala som 58 kg a to bolo inak super 🙂

zora256
3. jún 2013

@huncut Ahoj!
Tak lekár povedal,že vôbec Hp vmojom prípade netreba,ja som vraj potratila a tento mesiac sa budem čistiť tým špinením ☹A vraj mám pco a toto spôsobuje mám nekvalitné vajíčka :-/ musím aspoň 2mesiace brať Inofolic,kiežby som mala naň ale po výplate si ich objednám na mesiac aspoň a budúci emsiac zas tak mi aspoň od výplaty do výplaty vystačí na tie dva mesiace a uvidíme...Moc dúfam,že potom už sa nám podarí mať zdravé embrijko a aj ho šťastne vynosím a porodím 😔
@fidka21 Vyššie prečítaj som písala ako som dopadla...
@mata67 Ahoj§hádam len enodkaldáte snaženie či hej? 😕
@blcha76 Ahoj!ja Ti tak poviem lepšie cysta ako bôľ po potrate ☹ .ja mám 10mm aj 6folíkov ale tento mesiac mám čistenie po potrate,takže snaženie nebude a len dúfam,že prasknú a odídu z ms,nechcem mať boľavé vaječníky...je to nepríjemné a pred 3mesiacmi viac prasklo som mala hroznú bolesť vo vaječníku a následne krvácanie ☹.je to hrozné,akos a mi natrápime kvôli detičkám občas mám chuť si dať nasadiť Hak a zabudnúť na túžbu po ďalšom dieťati...Ale nedá sa a tak sa trápim..a zas Duphaston mám brať mesačne a od toho ma vedia hropzne bolieť prsia...A ten Inofolik začnem brať budúci týždeň ak prídu po objednaní pondelok alebo utorok objednám...

zora256
3. jún 2013

@radka1303 Ahoj!Tak u teba by bola priemerná hmotnosť 64kg,nie?Ja som schudla dosť pred otehotením som mala 72kg a pred pôrodom 76kg a pred snažením som mávala normálne 65-68kg a na svojej svadbe po cvičeniach,behaniach,a diétach 59kg a teraz mám zas 59kg a to len čo behám okolo malého a aj tieto potraty mi berú chuť do jedla a aj to,že mi malý bol už za tento rok 2x chorý a okolo neho stále a proste nemám čas normálne sa stravovať...A ja meriam 165-167cm.

radka1303
3. jún 2013

@zora256 praveze ja som mala super ked som mala 58 fakt...mozno pridam foto ak chces aby si videla ako som vyzerala 🙂a porovnaj si ma z fotiek co som bola na svadbe..ale na svadbe som mala len 46 ☹ strasne som pred tym schudla...nemala som sa ani chut vydavat bolo mi hrozne...teraz mi je uz lepsie ked uz mam konecne 50,3 😀

huncut
3. jún 2013

@zora256 juj moja to ma mrzí... takže máš pco? ja som sa pýtala svojej lekárky, lebo som sa tiež bála či náhodou nemám pco, ale okamžite to zamietla a ked videla vaječníky tak povedala že určite nie...čo som si vydýchla... tak ti držím palce nech ten inofolic zaberie a podarí sa otehu...drž sa teda

zora256
3. jún 2013

@radka1303 Veru každé 1kg vie zmeniť pocit človeka vo svojej koži ja zas pri 57kg mi bolo hrozne zle,až pri 59kg som sa cítila najlepšie ale tak aj pri 62kg sa cítim dobre len keď mám viac mi je nanič..
@huncut Ahoj!
Tak ja od pôrodu mám PCo ako mi robil preventívku tak mi vtedy povedal,že je zázrak,že vôbec mám dieťa z mojimi vaječníkmi,vieš ale oni sa mi čistia raz max. dvakrát za rok...tak buď lekár povie jeden mesiac ke´d som tam,že nemám a potom o pár mesiacov zas,že mám veľa cýst...no tak to sa nedá ale tak cysty vraj rastú zo stresu a toho mávam ja dosť pri malom...A ešte mi rpidá aj toto,keď krvácam,zničoho nič a to som už krvácala potom ako mi test ukázal negatív po 6dňoch od pozitívneho testu :-/ a vraj emsiac sa budem čistiť no ďakujem...je to hrozné,keď ja mám no vieš sex rada a takto sa obmedzovať čo už,nejako musím vydražať...Bola by som aj rada,keby mi boli vzali na Hp krv a nevzali ☹

huncut
4. jún 2013

@zora256 to mi je fakt ľúto, že máš takéto problémy 😒 jasné stres narobí dosť veľa, aj čo sa týka zdravotného hľadiska, bez stresu by sme mali život omnoho ľahší, žiaľ stres je všade okolo 😒 no ja nerozumiem prečo ti predsa len nevzali tú krv, ved pre istotu, či je všetko v poriadku 😒

radka1303
4. jún 2013

@zora256 ahoj moja...asi na cas koncim so snazenim....neviem na kolko,ci je to len chvilkove alebo na dlho...neviem...keby nieco sa ozvem...

fidka21
4. jún 2013

@zora256 ahoj nebud smutna musis to brat aj z tej stranky, ze aspon nemas problem otehotniet len mas nekvalitne vajicka, ktore sa neudrzia a tento problem mozno vyriesis tym, ze skusis ten inofolic takze nadej mas obrovsku 😉 co mame my povedat, ktore zatial ani pricinu nevieme najst a ani len otehotniet sa nam nedari....tiez uz mam toho plne zuby ked si predstavim, ze nic ine nerobim len na gyndu stale chodim a aj tak vysledky ziadne...tento zivot fakt nie je niekedy fer ako je mozne, ze niekomu vsetko vychadza tak ako chce a poniektori si musia vsetko s prepacenim odsrat 😠 😠

fidka21
4. jún 2013

@radka1303 a co si sa tak rozhodla skoncit? 😨

radka1303
4. jún 2013

@fidka21 to je na dlho moja...alebo ak chces napisem ti to do spravy...nieje to hlavny dovod ale podstatu to nesie...

radka1303
4. jún 2013

@zora256 ozaj moja dost ma v podbrusku picha(stale) ale najviac ked urobim taky nejaky moc ostry pohyb moze to byt tym? mala by som sa asi kludnejsie hybat nie tak zbrklo 😀 ze??