icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

zora256
4. jún 2013

@huncut Ahoj!ve´d to enrozumiem,ani ja ☹.Ale čo už ve´d raz hádam,lekár skončí a ja si nájdem mladého lekára hoc na 33km ale predca necchem zas prestupovať už som raz prestúpila a tento mi pomohol mať pprvé dieťatko moc verím,že ten Inofolic zaberi už hne´d budúci emsiac a budeme mať zdravé bábo už čoskoro aj druhé 😉
@radka1303 Ok,moja potom sa ozvy ke´d sa budš chcieť zas pridať,zatiaľ ťa vyradím z tabuľľky...No,to môže byť a ak Ti nepríde ms sprav si tehut est,pre istotu,ale ak by preda hnusoba došla tak je to zápaľ.Držím moc palce aby to boo miminko 😉 Daj potom vedieť moja,že ako si dopadla,a možno naozaj budeš vyradená z tabuľky a budeš v tehut abuľke u @ataner81 🙂

zora256
4. jún 2013

aktualizácia tabuľky snažiliek:
@jeackynka 5.6. snaž. 1rok a 1mes. Baran už zajtra čakám dobré správy..
@luciana789 5.6. snaž. 4mes. Lev čakám na dobré správy zajtra
@blcha76 8.6. snaž. 2roky a 10mes. Vodnár moc držím palčeky 😉
@huncut 24.6. snaž. 7mes. Ryby
@fidka21 27.6. snaž. 1rok a 4mes- Váhy
@ponozkazt 30.6. snaž.1rok a 4mes. Blíženci
Žienky tento emsiac čakám len // správičky moc vám prajem aby nedošla vám ms na 9mes. a mali krásne zdravé babulky 😉

@radka1303 11.6. snaž. 1rok a 1mes. Ryby nevzdávaj sa naša 🙂 Ja verím,že už fazuľka rastie pod tvojím srdiečkom,opatruj sa a budúci týždeň čakáme // správičku 😉

@slinka3 @anuska3107 a @tusinka ja čakám krásne správy od vás,dúfam,že nás nesklamete 😉

luciana789
4. jún 2013

@zora256 rada by som mala dobré správy, no nemám ☹ ďalšiu neočakávam 30.6...

zora256
4. jún 2013

@fidka21 Moja,ja som chodila od 11rokov na gyndu stále buď ms prišla a riadne tiekla zo mňa tak zastaviť a potom neprišla aj 2mes. a zas vyvolať a takto som fungovala do 17tich kým mi matka nenasadila na svoje meno Hak a do 20tich som ich brala a potom mesačne na gyndu som chodila aby mi meral folíky a nasádzal hormóny aby aj ms chodila a aj ovu bola lenže namiesto ovu sa mi tvorili cysty ☹ a po 2rokoch boľačiek od cýst som prestúpila a v 23roch som porodila syna a aj to na zázrak lebo nás už lekár posielala na Umelé oplodnenie kvôli mojim PCO a mužovým 50% spermiám...takže nič moc a ako vidíš teraz mi aj Duphasotn je slabý a veru budúci týždeň objednávam Inofolic na mesiac a o mesiac zas,len moc dúfam,že zaberú...lebo mám dosť z mesačného behania už teraz na vypisovanie Duphastonu :-/ z malým veď uznaj,malého nemám kde nechať a včera v čakárni bol sním môj oco lebo ma autom odviezol chystá sa na laprku lebo má pruh tak preto je doma,ináč by bol v Nemcku....a staré mamy pracujú...Ešteže len an predpis pôjdem o mesiac...ja tak veľmi túžim už budúci emsiac otehonieť aby sa toto celé už skončilo 😖 .Lebo už nevládezm stále chudnem až mi je to už nepríjemné...A bojím sa,že schudnem ešte zo 2kg a bude mi le,lebo prii 57kg mi bolo hrozne tlak som mala buď vysoký a zrazu nízky bolo mi hrozne už vposlednom čase akosi nevládzem ani okolo malého a potom kričím na neho lebo neposlúcha...

zora256
4. jún 2013

@luciana789 To mi je moc ľúto...A moc držím palce aby sa tento nový cyklus zadarilo nebuď smutná čoskoro sa dočkáte // 😉 A mám zapísanú ms,aktualizovať budem ke´d aj ostatné napíšu ako sú natom z ms alebo // .Moc dúfam,že už sa dočkáme aj // od ďalších ke´d už mi dve nemáme teraz :-/.

slinka3
4. jún 2013

@zora256 Ahoj moja mrcha ešte nedorazila tak neviem test som ešte nerobila nechcem sa sklamať tak uvidime 😉

luciana789
4. jún 2013

@zora256 ďakujem, aj aj dúfam, že sa už zadarí, ale tak moc si to neberiem, mám malého šibala, na ktorého keď sa pozriem, tak mi hneď vyčarí úsmev na tvári a som šťastná, že ho mám 🙂

zora256
4. jún 2013

@slinka3 Joj,tak mcod ržkám palčeky aby nedorazila ms a našla si si // 😉 a do kedy vydržíš netestnúť?

zora256
4. jún 2013

@luciana789 Ahoj!
A koľko Ti má synček?Aj ja mám synčeka neposlušného bude mať 2roky budúci mesiac,len ma trápi,že sa mi nedarí vynosiť bábo,hoc fakt sa snažím zdravo stravovať...at´d. a iným ostane aj nechcené dieťa...Ale ako vravel lekár 70% tehotenstiev skončí potratom,vraj niekedy aj bez príčiny,odíde aj zdravé...ale tak chápem,že ja mám Pco tkaže treba mi Inofolic aby boli vajíčka kvalitné ok,berima j tú možnosť už aj začnem ho užívať po výplate ke´d prídu budúci týždeň lenže ak ak potom neostane,tak končím...lebo je to dosť drahé a nehovoriac o psychike dve potraty behom 2rokov sú namňa dosť...

slinka3
4. jún 2013

@zora256 to neviem ale pri malej som testla až ked mi 3 tyždne meškala skor ne aspoň dufam ale picha ma vo vaječnikoch či v podbrušku to presne neviem ani kde aj križe ma pobolievaju na zblaznenie tak uvidime ci mrcha nedorazi

zora256
4. jún 2013

@slinka3 Ahoj!ak ale každé tehu je iné,mne vidíš minule ukázalo na 22dc // a pri malom tiež až na 3týždeň meškania,takže ak myslíš že vydržíš,ja ponvom musím čím skôr testovať aby zas neodišlo ak budem tehu aby som brala lieky ďalej a aj k lekárovi hen´d musím ísť na začiatku aby sa dalo udržať.Hoc ja tento mesiac nebudem tehu,lebo sa budem čistiť a ajs a čistím,takže snaženie sa presnunie na budúci mesiac až.Tak moc prajem aj tebe aby si bola ok a mala // na testíkoch 😉

huncut
4. jún 2013

@zora256 Veď ked si s ním spokojná a pozná ťa dobre, tak zbytočne prestupovať, ja som prestúpila, lebo ked som sa nasťahovala do PP, vybrala som si lekárak, ktorý je vraj super odborník no a prišla som o bábo, nehovorím že to bola len jeho vina, ale podiel na tom mal...teraz som nadmieru spokojná, aj s prístupom novej lekárky, všetko mi krásne vysvetlí, poukazuje...juj držím palce nech nám to obom čoskoro vyjde

ataner81
4. jún 2013

Babulky dnešná poradňa dopadla dobre, tak sa veľmi teším, že sme so žabkou zdravé 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Posielam vám tehu vírusíky nech ste tehulky už aj vy 🙂 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

luciana789
4. jún 2013

@zora256 môj má dva roky a mesiac, my sme sa začali snažiť v januári a tento mesiac chcem zájsť k doktorovi, lebo špiním 6 dní pred ms a baby tu hovorili, že mám asi málo progesterónu, že aj to môže byť dôvod prečo sa nedarí, to je mi ľúto - tých potratov, ja neviem ako by som sa s tým vyrovnala, dúfam a držím palce, aby sa vám čím skôr zadarilo 🙂

zora256
4. jún 2013

@huncut Ďakujem moja veru ank nám to vyjde,hoc mne terazt ento cyklus opadne ke´dže krvácam a čistím sa ako lekár vravel až budúci emsiac mám šancu sa snažiť.Ale tak tebe a ostatným snažilkám moc prajem aby ste si anšli // 🙂

zora256
4. jún 2013

@luciana789 Ďakujem moja ja to zvládam len vďaka malému a mojej silnej Viere v Pána,že všetko má svoju príčinu a lepšie prísť oňa ako mať ťažkosti z postihnutým dieťaťom do konca jeho života...myslíš tento rok január?Môj bude mať 2roky budúci mesiac takže medzi našimi synmi sú 3mesiace 🙂

zora256
4. jún 2013

@ataner81 Ďakujeme, Reni a tešíms a stebou,že ste zdravé obe 🙂 Len tak ďalej rastite a držkajte sa 🙂

huncut
5. jún 2013

@zora256 no ja tiež verím, že to všetko dobre dopadne a bábo príde vtedy ked má prísť 😉 jasné teraz radšej pauzu ked sa čistíš, ja tiež po kyrete som to nechala tak, nech sa dá telo do poriadku a maternica sa prečístí, teraz by si mala piť alchemilku 2 krát denne, tá pomáha nielen vyčistiť maternicu ale aj aby narástla znova výstelka a malo sa bábo kde uhniezdiť

huncut
5. jún 2013

@ataner81 dakujeme, ja sa chcem okamžite nakaziť takým tehu vírusíkom 😉

jeackynka
5. jún 2013

@zora256 ahoj aj mne mrcha dorazila dnes,takze dalsi termín je 2.7....ozaj a nevies co sa stalo so sukromnou skupinou tehuliek a mamiciek ? Lebo som tam bola aj ja a od pondelka zmizla a neviem sa jej dopatrat,rada som sledovala nové babatka a tak ako sa dari tehulkam,aj keď pomenej prispievam ale sledujem vás každý den dost mi prirastla k srdiecku ta skupina....tak neviem co sa stalo .

luciana789
5. jún 2013

@zora256 ahoj, presne tak, Boh vie prečo to robí, určite mal na to dôvod, prečo si prišla o bábätká, možno by naozaj neboli v poriadku... ☹ ano tento rok na prelome januára-februára, to je malý rozdiel medzi nimi 🙂

zora256
5. jún 2013

@huncut Ahoj!Moja beriem Duphaston ten je tiež na maternicu a rast sliznice a všetkéhoč o súvisí z cyklom,nemienim ešte si rpidávať veľa tiež môže uškodiť,keďže od budúceho týždňa mi pribudne aj Inofolic,tak mi stačia tie dve čo mi lekár nakázal a Thiamín čo mi tiež kázal,takže je to dosť,na môj žalúdok,keďže mám dosť citlivý vposlednomč ase neviem čo by som jedla a ráno mi je dosť zle a ledva niečo dá do žalúdka,len aby som nalačno si nedala lieky.Vieš vposlednomč ase sa to celé akosi rúca na nás nasjkôr syn bol chorý,potom potrat,zatým nám líška zobrala 6kureniec včera večer nám húska zdochla,no mám dosť,vieš...

zora256
5. jún 2013

@jeackynka Ahoj!
Akoto že zmyzla ja som tam tiež prispievala keď mi dotiaľ tehulky písali ja neviem spítaj sa @ataner81 existuje ešte vašadiskusia tehuliek a mamičiek,že?A je mi ľúto @jeackynka ,že ms došla moc držím palce ab ďalšia neprišla už 😉
@luciana789 Ahoj! Môj je rak narodil sa 19.7. a smiem sa opítať aké darčeky Ti malý dostla k 2narodeninám,lebo neviem čo eše vymyslieť,aby svokra bola spokojná,lebo dostal od našich fúrik od švagrinej dostane kosačku a svokre neviemč o vymyslieť :-/My sme mu kuchynku kúpili ešte v januári dopredu lebo sa oplatilo od jednej mamičky 🙂rád varí a pečie s nami 🙂

blcha76
5. jún 2013

@zora256 Ahoj, ja neočakávam ms 17.6. namiesto 8.6. ako mám uvedené, nakoľko sa mi posledný cyklus kvôli cyste predĺžil. Zajtra idem na kontrolu či mi praskli folíky, nakoľko v pondelok mali 29mm a druhý 23mm 🙂 ...

zora256
5. jún 2013

@blcha76 Ahoj!Tak držím palčeky aby si bola po ovulácii,lebo tie miery sú presne ako šité na ovulku ešte vten deňsi mala 🙂

blcha76
5. jún 2013

@zora256 No folíky boli pekné, len mám obavy, že či praskli. Aby som nedopadla tak ako minulý mesiac kedy bola výsledkom cysta ☹ . Už teraz som nervózna a zajtra ráno o 6.45 budem už sedieť v čakárni na sono.... Len aby som nebola sklamaná keď odtiaľ budem odchádzať 😖 .

luciana789
5. jún 2013

@zora256 ahoj, no my sme mu kúpili lego (teraz už začal aj ukladať kocky, tak zatiaľ postaví len komín 🙂, ale už sa s ním zahrá), knižky, od starých rodičov dostal novú posteľ a drevené pexeso a od krstného odrážadlo - ten bicyklík bez pedálov 🙂 aj náš má ten umelý domček a na jednej strane má kuchynku a na druhej dielničku, tiež sa v ňom strašne rád hrá, stále niečo opravuje a varí kávu 🙂 alebo teraz som mu kúpila cez net korálky, ale majú tvar rôznych morských živočíchov, sú väčšie, je k tomu šnúrka s drevenou ihlou a s tým sa tiež teraz rád hrá 🙂

huncut
5. jún 2013

@zora256 no tak to ma fakt mrzí...ale alchemilka, to je len čaj, žiadny liek, povedala by som, že je to oveľa lepšie, je to totiž len bylinka..ale ked berieš už ten duphaston aj iné lieky...
ja som brala duphaston ked som v tehotenstve začala špiniť, vtedy mi ho nasadili, žiaľ nepomohol.. tak držím palce nech už máte všteko zlé za sbou, a nech sa ná Vás usmeje šťastie

zora256
5. jún 2013

@blcha76 Ahoj!Nestresuj mysli pozitívne,lebo stres spôsobuje cysty...A ovu testy nerobievaš?

zora256
5. jún 2013

@luciana789 Náš nemá domček len akoby sporík z rúrou a na druhej strane je práčka a na bokoch umývačka riadu a na druhej chladnička-Tak to musí byť zaujímavé tie goralky 🙂 a také odrážadlo je pekne drahé aj na bazáre čo som tu na Mk pozerala...Vieš,ke´d si to tak vezmem ani by som nevedela čo vymyslieť,v knižkách má väčšie pazlá a lego také kde sa dá skladať autá,domy a vlaky,má po sestre mojej.Tak snáď niečo vymyslí svokra sama.