icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ponozkazt
11. jún 2013

ahojte baby .. tak som tu po uzasnom vikende, mala som narodky a mm mi spravil take prekvapko ze koniec .. mali sme ist na romanticku chatu a dovalili sa tam moji spoluziaci z VS, bola som uplne mimo .. takze reset totalny, psychika v siedmom nebi a stvrtok sono na 12DC, uvidime co prinesie, ale zazraky necakam po minulom anovulaku ..
@zora256 robis si zasoby na zimu? 🙂 u nas ceresne este nie su, ale bude ich vela, uz sa tesim 🙂
@fidka21 si z NO? a ako dlho sa snazite? nepoznam nikoho z blizkeho okolia, kto sa snazi dlhsie, bola by si prva 🙂

radka1303
11. jún 2013

Baby tie co uz mate dieta,pocitovali ste na zaciatku tehotenstva,ked ste ale este nevedeli,ze ste v tom,take iste bolesti ako keby vam mala prist ms?tocila sa vam hlava a bolo vam nevolno?(nemyslim zvracanie)myslim nevolno z tocenia hlavy??

tusinka
11. jún 2013

@fidka21 no tak fajn, v MT zatial same pozitivne spravy- a tam maju podla mna v tychto veciach vacsi prehlad ako klasicky lekari-riesia tam aj take specifickejsie pripady-takze urcite vedia co hovoria 😉 dufam aj mm bude mat vysledky ok a budete makat ostosest 😀 😀 😀 nuz, ano trapi ma to, ale zase si hovorim, ze radsej skor ako neskor...☹ len stale dost krvacam, dufam sa to cim skor ustali...podla mna inofolic zaucinkoval, ostanem mu verna aj dalej...😀

fidka21
11. jún 2013

@tusinka no zatial ano uvidime neskor dufam, ze uz to nejako poriesime a dockame sa konecne 🙂 no uz nech je dalsi mesiac co uz nato pojdeme 😀 to hej skor to v sebe spracujes ako keby to bolo neskor bolo by to horsie ja to beriem aj tak, ze mame hore anjelika a na druhom svete sa s nim stretneme 🙂 a ja pevne verim, ze aj jedneho budeme mat aj tu pri nas len sa netreba vzdavat ked je sanca nadej je vzdy len asi musi prist spravny cas 🙂 a to krvacanie asi je take lebo sa maternica cisti mozno by si mohla vyskusat dat si alchemilkovy alebo rebrickovy caj...a tie hormony co si brala tento cyklus mas aj na dalsi?mozno aj to ti pomohlo 😉

fidka21
11. jún 2013

@ponozkazt ahoj nie som priamo z NO ale z okolia 🙂 no ja poznam par bab co tiez nemaju ale aky maju problem neviem lebo sa nejako nevypytujem niekomu to nie je prijemne...snazime sa asi cca 1,5 roka a ty?a mas aj nejaky problem ci sa len nedari?a bola si na nejakych vysetreniach?

ponozkazt
11. jún 2013

@fidka21 snazime sa rok aj 4 mesiace .. na vysetrenia chodim, obcas mi hapruje ovulka ale inak ok .. beriem clostil 2cyklus, a pomaly sa chystam na laparku .. ak sa tam nic nezisti nasmerujem sa do MT .. spermosky mame v poriadku .. a k akemu dr chodis? ja zatial zostavam verna svojmu Hrudovi v DK, uvidime co dalej ..

zora256
11. jún 2013

@radka1303 Ďakujem moja,a čo satýka pocitu na ms v období dátumu ms,je tiež bežné vtehu ,ale tak veď dnes máš dátum ms,ak uvidíš,moc držím palce aby si bola tehu a nemala ms,ale,tak aj psychika môže spôsobiť aj meškanie :-/.Tak sa radšej uvolni a nemysli na ms,ona akmá prísť dôjde a ak nie tak až o 9mes. 🙂veru ja som taká nedočkavá,že zajtra musím sa testnúť,lebo končím z Duphastonom,a ak by som bola tehu tak musím pokračovať v braní...ale tak si nerobím nádeje na tento cyklus,ale moc verím,že do septembra bdue tehu 😉 A ty ak nie teraz tak budúci určite 😉
@tusinka Ahoj!Mne to krvácanie po 6dňoch od testu ,áno trvala a aj intenzita bola ako býva moja ms,ale na 13deň od 1dc som krvácala ešte 4dni slabo ale také hnedasté vtedy som aj u lekára bola a vravel,že sa čistím po potrate,tak rátaj stým,že je možné,že sa naraz aj vyčistíš z ms alebo potom o pár dní dôjde k čisteniu sa ako u mňa po ms. Tak preto mi lekár vravel,že tento mesiac mám čistiaci sa a budúci už môžem otehtonieť,takže netraba 2mesiace čakať len tento druhý,hoc ja Ti rpavdu povediac mne vtedy na 15dc ke´d som bola min. týždeň na vyšetrení toho krvácania,som mala 6folíkov 10mm čo by som mala min. nedeľu ovu podľa toho a aj sme tor iskli,takže ak nebudeš krvácať v období ovu kľudne sa snažte,ak sa budeš nato cítiť.Je mi ľúto,že aj u teba to tak dopadlo ako umňa ☹Akosi nám nepraje tento mesiac... Tak ke´d mi dôjde Inofolic ja začnem brať hneď. Ty si písala,že ho berieš,či nie?

@dzenar Napíš mi kedy nečakáš ms a koľko sa snažíte a horoskopAby som ťa mohla pridať do tabuľky snažiliek.A neboj aj my už máme občas dosť z neúspechov :-/Ale sme tu anto aby sme sa nezbláznili a porozprávali sa o našich ťažkostiach a radostiach 🙂Tak vitaj medzi nami 🙂
@fidka21 Ahoj!Neboj bude všetko ok,a ja si myslím,že dvojcípna maternica nie je problém,nato aby si nemohla vynosiť bábo,skôr by bol problém pri jednocípnej či nie?Ale tka odborníci snáď sa poradia a majú skúsenosti stým,neboj buď pozitívne naladená aj tvoj muž bude vporiadku od Atb. avitamínov 🙂

zora256
11. jún 2013

@ponozkazt Ahoj!veru robím zásoby,zatiaľ kým nemáme druhé babulko lebo rpi bábätku a živom striebre mojom synčekovi by som moc času narok už nemala a nepokazia sa dúfam,tak ostane aj na budúci rok a potom ke´d bude synček chodiť do škôlky od 4rokov tak sná´d zvládnem pri menšom potom zavárať kým bdue spať 😀.ja som človek ktorý myslí dopredu 🙂Vlani som nevedela zavárať pri malom :-/Tak preto keď sa mi teraz dá,tak zavarím všetko čo len sa bude dať 🙂Predca je to bio domáce a lacnejšie to vyjde 🙂A máme vľa fliaš tka treba ich zaplniť 🙂A aj cukor sme v Bille dostali kg/0,89eu dnes končí akcia 🙂

slinka3
11. jún 2013

@zora256 ahoj moja ms nikde ale mam dost vytok pepino mi ukazal ducha a fem test len naznak tak asi pockam ešte

zora256
11. jún 2013

@radka1303 Ahoj!No rpesne moja točila sa mi vpráci tka hlava,že som skoro spadla zo stoličky ☹ A bolo mi hrozne zle nanič na spanie a tie bolesti u mňa boli dosť kŕčovité,až som mala pocit,že už-už prišla ms a ms nikde ...nepríjemné ale po týždni zoslabli a bolo to už lepšie ale to je z rozťahovania maternice a poriadného uhniezdenia..tak ek´d si takto natom tak si sleduj mali by nastať bolesti bradaviek,alebos rbivý pocit a aj čuch budeš mať citlivý na pachy a vône približne asi tka o 4-5dní,možno skôr alebo neskôr.Moc držím palčeky 😉

zora256
11. jún 2013

@slinka3 Tak tíško gratulujem a držkám palčeky aby silneli testíky za pár dní aby si mala riadne koľajničky 😉

slinka3
11. jún 2013

dakujem ale vytok ma byť

slinka3
11. jún 2013

@zora256 mala som špinenie mini cez vikend 1 deň

zora256
11. jún 2013

@slinka3 ahoj!To špinenie,mohl byť ako namiesto ms inplantačné dvraj 2dni sú vnorme,nesmie byť viac dní. A výtok je tiež normálka ztoho bude zátka časom to je sliznice keďže bujnie prekrvuje sa aby zásobovalo bábo živinami 🙂Len oddychuj aks a dá pri malej 🙂

fidka21
11. jún 2013

@ponozkazt tak to sa snazite asi tak dlho ako my 🙂 ja chodim do Lokce ku Plevovej ale uz sme zacali chodit aj do MT takze uz len tam s nami zacnu nieco robit uz mi pobrali krv na vsetko mozne a mm ide na spermiogram lebo maju podrobnejsi bol aj v DK ale ten je vraj nedostacujuci...a kedy sa chystas na laparku?ja som bola minuly tyzden na prefukoch v DK a boli vsetci velmi mily takze to bolo v pohodicke az som sa cudovala, ze aky maju dobry pristup neviem co sa stalo 😀

luciana789
11. jún 2013

@zora256 ahoj, podávam správy 🙂 no dnes som bola u doktora kvôli tomu špineniu pred ms (5,6) dní a povedal, že to je v norme, že to by nemalo brániť otehotneniu, ale objednal ma pre istotu na HP a ultrazvuk, takže uvidíme

fidka21
11. jún 2013

@zora256 no dufam, ze mas pravdu uz by sa to nemuselo komplikovat aj ked nejako som vo faze, ze uz beriem vsetko tak ako je co narobim zmenit to nezmenim aj keby som sa na hlavu postavila 🙂 no ono nejde oto, ze je dvojcipna len podla spravnosti by mala byt na vrchu vypukla a ja ju mam trosku preliacenu ved uvidim na buduce mi povedia co a ako uz len cakat na dalsi mesiac 😉

zora256
11. jún 2013

@luciana789 AHoj!Tak to je super,že Ti lekár spraví HP,mne nechel spraviť :-/.Ale tak mco dúfam,že mi zaberie Duphaston z Inofolicom a budem ok.Tak držím palce aby sa vám zadarilo čoskoro 🙂
@fidka21 Asi tu akždá čaká na ďalší mesiac aj ja 🙂Už sme dosť dlho tu všetky snažilky,tak by bolo načase sa obmieňať no nie?

monika513
11. jún 2013

Dobry den. mam otazocku snazime sa o babatko nejako sa nam to nedari. 2 tyzden si meram bazalnu teplotu je stale rovnaka 36,7cez plodne dni sme mali pohl.styk 2 testy mi ukazali ze je test negativny. Liecim sa s Duphastom pretoze mam cysty na vajecniku. necitim sa v svojej kozi a teraz neviem ci som tehu alebo nie :(
Snazime sa uz 5 mesiacov medzi tym som mala problemy s tymi cystami. Nakoniec mi nasadila teraz duphaston kedze antikoncepciu nechcem z dovodu ze chcem otehotniet.Dna 2 .júna ked som mala plodny den podla poslednej menstuacie sme mali styk po piatich dnoch som si robila test negativny a dnes dnegativny.13 by mala dojst menstruacia. poradte mi dakujem

dzenar
11. jún 2013

tristvrte roka

radka1303
11. jún 2013

@zora256 no mozem ti povedat ,ze som spozorovala ze mi strasne zacal smrdiet cigaretovy dym a vyfuk z auta-teda tie vypary ci ako to mam pomenovat,ale neviem ci to nieco znamena...manzel fajci ale nikdy mi to tak moc nevadilo-dokonca som si niekedy pricuchla 😀 no teraz ked to citim je mi az na zvracanie ☹ brusko ma boli tak zvlastne ale tak ako keby pred ms ale nie uplne tak,tak neviem...som absolutne kludna nemam sa ani z coho stresovat ale pockam este-kazdy mi vrav i ze zaciatok tehu byva skoro u kazdej taky ako pred ms.pockam a snad sa zadarilo.moc tamu ale nadej nedavam-no pevne v to verim,hlavu mam hore a myslim na krasne veci 🙂 a to svrbenie to budem citit na prsiach??

tusinka
11. jún 2013

@fidka21 ja som tie hormóny ešte nebrala- mala som ich začať brať až po mrche...takže ja som dovtedy, ako sa nám podarilo, brala len Inofolic...a keď sa mi toto všetko ukončí, začnem ho brať znovu....ja som si tie lieky aj injekcie vtedy v lekárni vybrala, ale tak tento mesiac už nič a potom uvidíme..dohodneme sa s lekárom....lekár mi aj navrhol, aby som trochu zostala z práce doma, ale som si povedala, že radšej pôjdem do roboty, ako sedieť doma a rozmýšlať 😕 ale som rada, že som už doma, cítila som, že nie som vo svojej koži 😒 mm má robotu ešte blízko ako mal, či už ti chodí preč??

tusinka
11. jún 2013

@zora256 máš pravdu- tento mesiac nie je dáko priaznivý... 😒 nuž, uvidím, že ako sa to bude vyvíjať s tým mojím krvácaním, zatiaľ je ho dosť ☹ takže skúsiš aj ty inofolic?? som čítala, že si si ho objednala....ja s ním budem tiež pokračovať, som ho brala doteraz 2 mesiace...

tusinka
11. jún 2013

@monika513 a teplotu si meriaš až od plodných dní???testovať 5 dní po styku je skoro, to na teste ešte neuvidíš nič 😕 😕 😕

anuska3107
11. jún 2013

@zora256 no ja opat meskam. Nic nove ale. Ako kazdy mesiac. Snazim sa na to uz nemyslist ale snazilkujeme stale. Zachvilu to budu uz dva roky trapenia

zora256
12. jún 2013

@radka1303 Hej,ja som mala pocit akokeby som mala vlas v podprsenke behala som na toaletu si pozreť či tam je vlas niekde a enbol a predca ma šteklilo na prsiach,proste akonáhle sa ma látka dotkla pŕs srbelo ma všade ☹aj bradavky a tie riadne aj boleli ☹.Tak moc držím palčeky aby si si našla // na testoch.Potom nám sem ho´d foto testíku 😉

zora256
12. jún 2013

@monika513 Ahoj!
test Ti ukáže asi až zajtra ak si tehotná a Duphaston beriem aj ja,už po 3x,zneho sú všetky možné príznaky tehu ale ztoho si nič enrob až keď Ti bude meškať ms,potom si sprav radšej test.aj ja mám cystičky na vaječníkoch,a z Duphastonu ma riadne bolievajú prsia a mám chuť na sladké ja zajtra končím brať na 25dc a uvidí sa,že či príde ms,alebo nie až po 10dňoch čiže do 35dc.hoc mne chodí na 39dc aj z Duphastonom.Môžem ťa pridať do tabuľky snažiliek?kedy nečakáš ms,a koľko sa snažíte,a horoskop,nám napíš,myslím aké si znamenie.
@dzenar A na kedy nečakáš ms? A aké máš znamenie zverokruhu?

zora256
12. jún 2013

@tusinka Áno,moja začnem užívať Inofolic ak príde,tak snáď ešte tento týždeň...mne lekár kázal min. 2mesiace teraz naposledy.Tak moc dúfam,že zaberie rýchlo,lebo aj teraz sme dosť tesne z peniazmi do výplaty už len 40eu :-/snáď sa mm podarí cez soboty si zarobiť poproi práci u známeho...lebo fakt neviem ako bude z peniazmi do 10,7. ďaleko.A ty si kde kupovala Inofolic?ja na magister.sk a z poštou stáli 46,45eu :-/

zora256
12. jún 2013

@anuska3107 Ach moja a testnúť si enskúsila?ja moc dúfam,že Ti nepribudne ďalší emsiac snaženia,ale už konečne vysnívané // na testoch 😉

radka1303
12. jún 2013

@zora256 ahoj,tak zatial ma nic nesvrbi,ale tie bradavky ma bolia a dost,prsia vobec.stale mam pocht ako keby mam dostat ms ☹