Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Aktivujem snažilkovskú tabuľku
@ponozkazt 30.6. snaž. 1rok a 4mes.Blíženci
@luciana 789 30.6 snaž.5mes. Lev
@jeackynka 2.7. snaž.1rok a 2mes. Baran
@tusinka 12.7. snaž.1rok a 7mes. Baran
@blcha76 17.7. snaž. 2roky a 11mes. Vodnár
@monika513 18.7.-29.7. snaž. 7mes- Rak
@fidka21 24.7. snaž. 1rok a 4mes. Váhy
@huncut 27.7. snaž. 8mes. Ryby
@anuska3107 ? snaž. 1rok a 11mes. Lev
@dzenar ? snaž. 1rok Lev
@radka1303 ? snaž. 1rok a 2mes. Ryby
Snažilky poprosím o chýbajúce údaje,´dakujem.
@slinka3 Ako sa máš naša tehulka? pošli nám T vírusíky 🙂
@huncut Ahoj!Ok opravím 🙂 si to a pridám 🙂
@radka1303 Ďakujem za info o dátume ms 🙂 ja sa mám ako kedy,občas som smutná zneúspechov..a občas som rada,že to dopadlo tak akoto dopadlo čos a týka potratov,radšej stratiť hneďako pozdejšie ...Moc dúfam,že už žiaden potrat viac nezažijem a dočkáme sa bábätka..A aj vám moc prajem aby sa vám čoskoro zabývala fazuľka a rástlo bruško 🙂
Aktualizujem snažilkovskú tabuľku:
@ponozkazt 30.6. snaž. 1rok a 4mes.Blíženci
@luciana 789 30.6 snaž.5mes. Lev
@jeackynka 2.7. snaž.1rok a 2mes. Baran
@tusinka 12.7. snaž.1rok a 7mes. Baran
@radka1303 16.7. snaž. 1rok a 2mes. Ryby
@blcha76 17.7. snaž. 2roky a 11mes. Vodnár
@monika513 18.7.-29.7. snaž. 7mes- Rak
@fidka21 24.7. snaž. 1rok a 4mes. Váhy
@huncut 27.7. snaž. 6mes. Ryby
@anuska3107 ? snaž. 1rok a 11mes. Lev
@dzenar ? snaž. 1rok Lev
Snažilky poprosím o chýbajúce údaje,´dakujem.
@slinka3 Ako sa máš naša tehulka? pošli nám T vírusíky 🙂
Mi sa snažíme s Manželom 4 roky o bábo a vôbec sa nám nedarí vie mi niekto poradiť kedy sa mám snažiť najviac? napr niekedy mám 28 dnoví cyklus a niekedy 33 dnoví dakujem pekne za rady 😔
@mojusinka Ahoj!
Chceš sa k nám pridať do tabuľky?nuž tu na Mk medzi vecami pre tehotnosť nájdeš ovulačné testy po 0,40 až 0,50eu kus,a tie Ti ukážu keď je rovnako silné obe // na testoch tak do 24-48h prebehne ovulácia vtom čase sa treba snažiť.A u lekára ste neboli myslím muž na spermiograme a ty na folikulometrii?
@zora256 Ahoj áno bola som na folikulometrii v utorok a výsledky mi majú prísť o tri týždne strašne sa bojím zlej správy ☹ manžel má ísť po mojich výsledkoch na spermiogram ak budú testy ok, Ano rada sa k vám pridám dakujem za radu 🙂 neviem tu nájsť tie ovulačné testy mohla by si mi poradiť stránku kde to majú dakujem...
zoja256 ms mám mať 16.7 alebo 21.7 Znamenie Kozorožec 🙂
ahojte baby, chcem sa opýtať, mávate pred očakávanou ms sucho,alebo môže byť aj nejaký výtok,resp. pocit vlhka? som 24DC, cyklus mám väčšinou cca 28. V čase ovulky som mala po plodnom hlienku aj nezvyčajne silný vodnatý výtok,ale nie patologický a to niekoľko dní. Memontálne čakám ms a trošku sa zase sledujem, ako vždy 😎 dakujem za odpoved
@tusinka no len teraz je uz zasa dost chladno takze trosicku toho tepla by som privitala 😀 vies co 12.7 ma ist mm na spermiogram a este tam chcem zavolat aby aj mna objednali na konzultaciu lebo som bola na krv a brali mi na vsetko mozne, ze ako to dopadlo 🙂 a dalej sa uvidi neviem asi podla vysledkov zacnu postupovat potom ked budem vediet tak ti napisem zatial do toho 12 sa nic nemeni snazilkovat budeme a ktovie mozno motyka vystreli 😀 jaj tak to ti zasa na figu vyslo ale tak zasa asi sa nezameriavajte len na plodne dni treba skusat stale mne kazdy vravi, ze aj cez mrchu treba skusat, ze aj tak sa komusi podarilo... 😀
@zora256 ahoj v pohodicke mne to nie je luto my sme sa aj tak moc nesnazili lebo sme sa bali po prefukoch, ze by ten RTG mohol uskodit takze tento mesiac sa ide na to naplno 😀 aj ja beriem inofolic od toho cyklu sa snazim pravidelne minuly som to trosku zanedbala ale to nevadi 😀 to mas super, ze mozes hned otehotniet mne sa to podarilo len raz a uz tolko casu od vtedy preslo ...a mas aj nadej, ze s inofolicom to vyjde horsie sme natom my co len cakame na zazrak...tak drzim palce nech ti to vsetko zaberie a budete sa s mm tesit s dalsieho drobca 😉
@mojusinka A synčeka máte vlastného?,že píšeš,že sa snažíte 4roky.Koľko vám má synček?
@fidka21 Ahoj!Moja ja si skôr myslím,že nestačí mi Inofolic,veď ak otehotneim,tak potom načo,ja by som potrebovala podľa mňa dať Hp doporiadku,čo mi lekár nechce dať vziať krv naň... 😠 .Alenak už sa nebudem viac testovať do 50dc lebo zakaždým som na 36dc potratila aj v máji a aj teraz v júni :-/ a snažiť sa nejdem kým nedoberiem aj ´dalšiu dávku Inofolicu lebo len 13.7. bude 1.mesiac čo ho beriem,a mám brať min. podľa dr. 2mesiace. a muž berie ešte Selenzin Ace aj ten má ešte vyše mesiaca,tkaže potom sabudeme snažiť po dobratí obaja 😀...Moc dúfam,že fakt zaberú naše vitamíny,lebo ak nie tka sa zmierim ztým,že bdueme mať len jedno kým nebude škôlkár a potom sa dám vyšetriť a budem obiehať lekárov aby zistili kde je príčina potratov.Viac potratov už enchcem zažiť je to dosť bolestivé :-/aj fyzicky mala som strašné bolesti ako na pôrod a potom duševne ten smútok ktorý ma prepadol potom akokeby som stratila blízku osobu :-/...Vieš ja Ti tak poviem ľahšie je chodiť po lekároch kým nemáš ani ejdno dieťa a takto skôrzistíč kde je príčina a takisto ajs naženie je ľahšie lebo dieťa ma dosť unavý a veľa krát skôr zaspím než malý primne vposteli :-/ chodí mi spávať poobede až o pol 2 a večer okolo 23h :-/ tak uznaj muž je taktiež unavený z práce a snažilkovanie je menej efektné a enčudo,že aj miminká nás opustili,keďže som nemala čas si odýchnuť keď som potrebovala...Ale to zistíš,až ke´d sa budete snažiť o druhé 🙂užívaj si slobodu a príde to keď nebudeš veľmi riešiť tehotenstvo..užívajte si zmužíčkom sexík kým vám enšteboce doma dieťakto 😀 potom to bude už zriedkavá záležitosť 😝
@ariz Ahoj!
Každá to má iné..niektoré majú sucho,niektoré výtok,a sú aj cykly rôzne,ja raz mávam suchšie,iné mávam mokro,a zas ďalší výtok...podľa hlienu to ťažko zistiť..skús si skôr merať Bt pred vstaním zpostele ráno a skôrzistíš,či si vtom alebo čis a blíži ms. cheč sa knám pridať medzi snažilky? Ak hej poprosím ťa o dátum ms ktorá ansleduje,dobu snaženia a zverokruh tvoje znamenie,Díky.A veľa šťastia prajem v snažení 😉
@zora256 ahojky, pýtam sa preto,lebo nemávam také mokro pred ms ako teraz. Čo sa týka snaženia, sme vo fáze,kedy by sme sa potešili,ale nesnažíme sa ešte aktívne. Nechránime sa a keď sa podarí,budeme radi. Bazálku si merať nechystám, moja gyndoška mi vravela, že podľa toho sa orientovať nemám. Teraz čakám ms kolo 30.júna a som býk 🙂
@mojusinka Ahoj!
To je super,že sa vám hneď podarilo prvé,aj keď v prvom manželstve. Nám sa dlho nedarilo až 3,5roka sme sa snažili kým sa stal zázrak,lebo podľa lekára sme boli neplodný,ja z PCo a muž mi mal len 50% životaschopných spermií,a vtom čase nás posielal do brna na Umelé oplodnenie,a nehceli sme a ni nechcem umelo mať dieťa,lebo nemáme ani financie naň pri hypotéke na dom :-/ a už sme boli zmierený,že aks a samé nepdoarí do decembra tak si podáme žiadosť o adopciu a v októbri sa nám podaril synček v roku 2010 a teraz sa snažíme,už pomaly 1,5roka.Z Duphastonom a Inofolicom a muž zo Selenzinom Ace. Neboj po výsledkoch budete múdrejší a dočkáte sa aj bábätka 😉

@zora256 ahoj, no nepamätám si koľko stále, je to už dávno ale našla som za super cenu taký hrajúci nočník aha tu je link http://nocniky.heureka.sk/kacicka-nocnik-s-melo...
inak majú aj strašne drahé ale tento je super...vyskušaj a uvidíš, možno zaberie