Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@zora256 najlepšie je ked to príde prirodzenou cestou mna tiež manžel prehováral aby som išla na umele oplodnenie ale nešla som bojím sa pretože to môže vísť aj nemusí a sú tam aj riziká ako som čítala,no môžno že je tam hlavne tá psychika a ked na to vôbec nebudeme myslieť tak sa to asi aj podarí držím ti palčeky nech sa vám to podarí,dúfam že výsledky budú ok a jedného dna sa dozvieme že čakame bábo 🙂
Aktualizácia snažilkovskej tabuľky:
@ponozkazt 30,6.snaž. 1rok a 4mes. Blíženci
@luciana789 30.6. snaž. 5mes. Lev
@ariz 30.6. snaž. 1me. Býk
@jeackynka 2.7. snaž. 1rok a 2mes. Baran
@tusinka 12.7. snaž. 1rok a 7mes. Baran
@radka1303 16.7. snaž. 1rok a 2mes.Ryby
@mojusinka 16.7.-21.7. snaž.4roky Kozorožec
@blcha76 17.7. snaž. 2roky a 11mes. Vodnár
@monika513 18.7.-29.7. snaž.7mes. Rak
@fidka21 24.7. snaž. 1rok a 4mes. Váhy
@huncut 27.7. snaž. 6mes. Ryby
Žienky ktoré sa nám neozývajú:
@anuska3107 Ahoj ako?Ms kedy nemá prísť alebo máš pre nás dobré správy?
@dzenar prečos a neozývaš?
@drobca07 Ahoj ako sa máš?
@leonetka Ahoj!Ako sa máš?
@janka9900 Ahoj!AKo sa máš čo nové?
@zora256 moja lekárka vždy tvrdí, že keď sa pár snaží a tlačí sa na pílu, vtedy to nepríde. Vždy to príde samo, a veľakrát páve vtedy, keď sa to nečaká. Je to možno aj o energii, keď povolíš, vtedy energia môže pekne prejsť, nič ju neblokuje a príde babenko. Ale keď raz chceš bábo...no zastav to "chcenie" 😀
@ariz Dá sa to,pozri na mňa,ja som úplne povolenná a zmierená,že príde ke´d príde aj som otehtonela tohto roku v májia aj teraz v júni len Bohužiaľ Pán si ich povolal hneď na začiatku v keď meškala ms týždeň ajt esty boli pozitívne a potom proste na 36dc odišli obe a vlani v máji som ani envedela,že som vtom,keby nejdem k lekárovi a ten mi spravilt est a bol tam duch ale po týždni tiež odišlo :-/
@zora256 ahoj moja, mám sa už lepšie, schválili mi kúpele takže si pôjdem odýchnuť trošku, ale už sem veľmi nechodím, kým to všetko neprebolí a neprejde nerobí mi to dobre.....vidím, že aj ty už máš 3och anjelikov ☹ je mi to ľúto......držím ti palčeky aj nám všetkým snažilkám nech nám toto leto prinesie už konečne naše vytúžené batôžky lásky....
@fidka21 jasne, davaj priebezne spravy ako pokracujete 😉 my sa snazime teraz v takom "light" rezime aj dr.mi vravel nech taky mesiac pockame a mozme sa do toho pustit znova..hoci som pocula, ze ked sa nepocka a pary sa snazia hned tak sa zvykne zadarit...achjaj ☹
@zora256 mas pravdu, ze uz by sme sa tu mohli trosku pomenit- my "stare" snazilky by sme presli do temy tehu a uvolnili by sme tu miesto novym...dufajme, ze cim skor 😉
@zora256 Ahoj no to je pravda aj ja som tak na tom isto ešte že mám mojho synčeka a robí mi radosť každý den keby som nemala jeho tak to znášam strašne zle,hlavné je to že máme už pre koho žiť a to najceneišie už máme pri sebe a čo má prísť príde včera sme sa rozprávali z manželom že nech už na to nemyslíme a necháme tomu volný priebeh no najviac som mala strach s toho že ked mu nedám jeho vlastné dieta skončí sa to rozvodom ale ma ukludnil a povedal že nás nikdy neopustí lebo mi sme jeho život a moj syn je aj jeho syn a navždy to tak ostane 🙂
ahojte baby,ja som nevydrzala a dnes rano,den pred ms som testla. A jedna /. Tak čakám mrchu 🙄
@mojusinka Ahoj!Krásne tak to musa vraví láska 🙂A ja som sa rozhodla nesnažiť sa vôbec.Mám i beztak dosť z malým a môj strach o jeho zdravie...ma i beztak ničí,nieto,ešte aby som vpôrodnici bola bez neho proste svokra a moja mam by nevedeli čo sním,ak by sa mu niečo stalo,tak ako ja,a malý ma dosť ešte potreuje,takže snaženie odkladám,na čas keď bude chodiť do Zš predca vtedy si bude vedieť sám dať lieky ktoré potrebuje,a bude vedieť že nesmie na slnko aby sa neprehrial atď.čo sa týka nootebooku,svokra by mu nevedela pustiť rozprávku a taktosi budem radšej užívať chvíle len sním,a aj na výlety si budeme môcť už konečne výjsť...takže ja končím snažilky na pár rokov asi na 6...tak prenechávam tabuľku vám napíšem sem naposeledy a ujmyte sa jej ktorá chcete a prajem veľa šťastia každej,nech sa čím skôr dočkáte babuliek 😉
@ponozkazt 30.6. snaž. 1rok a 4mes.Blíženci
@luciana789 30.6. snaž, 5mes.Lev
@ariz 30.6. snaž. 1mes. Býk
@jeackynka 2.7. snaž. 1rok a 2mes. Baran
@tusinka 12.7. snaž. 1rok a 7mes. Baran
@radka1303 16.7. snaž.1rok a 2mes. Ryby
@mojusinka 16.7.-21.7. snaž. 4 roky Kozorožec
@blcha76 17.7. snaž. 2roky a 11mes. Vodnár
@monika513 18.7.-29.7. snaž.7mes. Rak
@fidka21 24.7. snaž. 1rok a 4mes. Váhy
@huncut 27.7. snaž.6mes. Ryby
@anuska3107 ? snaž. 1rok a 11mes. Lev
@dzenar ? snaž. 1rok Lev
@drobca07
@leonetka
@janka9900
Snažilky prosím nepíšte mi ja sem už nejdem písať,proste končím chcem mať kľud od snaženia,lebo už ani nechcem na pár rokov bábo,pochopte o toľkom strese okolo malého a počas toho za posledný rok 3potraty...mám za sebou nechcem už...kým malý nebude múdrejší a samostantný...ďalšie,ďakujem za pochopenie 🙂
Moc prajem každej aby sa vám sny splnilia dočkali sa krásnych zdravých detičiek 😉
@zora256 ahoj praveze si nemyslim, ze by bol inofolic na nic.. tebe dr. zistil, ze mas nekvalitne vajicka a inofolic ti pomoze aby si mala vajicko zdrave a z toho vyplyva, ze by sa vyvijalo dobre ale tym, ze mas nekvalitne vajka tak preto dochadza k potratom aspon ja si to tak myslim...dr. urcite vie preco ti hp. nerobi...
akurat citam, ze uz snazilkovanie odkladas mozno to bude aj lepsie aspon sa nato tak nebudes sustredit a das sa dokopy tak sa drzkaj a prid sa k nam aspon sem tam pozriet a ozvy sa ako si zijes 🙂
Ahojte baby, prepáčte už dlhšie som sa neozvala ale mala som kopec pracovných povinností. Už si ma isto nepamätáte takže sa Vám pripomeniem .. Snažím sa s Vami od marca no stále sa nepodarilo .. momentálne beriem antikoncepciu po dohode a odporúčaní lekárky takže hádam ju čoskoro vysadím a budem sa ďalej snažilkovať s Vami .. držkajte sa! Nech sa Vám zadarí .. budem rada keď sa ozvete pekný dník
@tusinka no veru ako si tu nic nepribuda, zeby sme tu uz len my dve ostali? 😀 ja sa mam fajn akurat mi zacina plodne obdobie tak sa snazime aspon kazdy druhy den som zvedava ci to bude mat nejaky zmysel ked nie ide sa dalej ja sa nevzdam 😀 mas pravdu treba to nechat volne plynut ono to pride vtedy ked to budeme najmenej cakat ja uz to tak neprezivam akosi uz ma to ani nebavi ked ti pravdu poviem...a ty ako uz si doma ci stale na sluzobke?
No ako si to tu fakt viazne nikto nič nepiše ale niektoré sme to už prestali riešiť ked to má príst pride to ja som sa už prestala na to upínať a ked budem mať // tak sa určite ozvem 😉

@zora256 diky a dufam ze nevadi, ze sa nesnazime od marca 2012 😀 este sa len rozbiehame tak nenápadne 😎