Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@radka1303
@fidka21
@huncut Ahojte!
je mi ľúto,že sa vám nedarí ☹ ani nám sa nedarí,ale mi sa už nejdeme snažiť ak teraz dôjde ms,tak už nie...lebo nechcem mať bábo v lete,tak si odkladáme ďalšie snaženie na apríl,alebo možno,už ani nebudeme chcieť ´dalšie,ke´dže muž mi má natrhnutú ppredkožku,tak má bolesti pri vnikaní a z rostrhnutou gumov nechce mať sex,lebo sa bojí,že by mal penis v tej diere,tak už vôbec... a iba z kvalitným condómom je ochotný mať sex...takže pod muža si ťažko,budem mať ďalšie bábo,iba ak by sa nám bolo zadarilo z predvčerajška,teraz som mala riadnu ovulku od Inofolicu staňrašné bolesti a hlien na rozdávanie...a aj ovulačné test krásne pozitívny,len vôbec neviem ekdy má ms dôjsť pozitívny bol na 19dc a dnes mám 20dc a sex sme mali na 18dc.
@huncut Ahoj!Už neužívam Inofolic užívala som ho 1,5mes. keďže 1mesiac som ho užívala 2x denne a mala som hrozne bolestivú ms po tom a potom som brala už len 1x denne zvyšné mala som 3krabice,a keďže už neplánujeme bábo,lebo mm nechce bábo už :-/ aj kvôlitomu má ešte menší apetít na sex ☹ aj dovtedy sme mali zriedka,proste môj chlap nie je z tých čo majú radi sex ☹, proste sa mu vyhýba čo najlepšie,ako sa len dá...aj dnes som sa pekne obliekla a j ofinu si spravila a on,že komu sa chcem páčiť :-/ bolí mato..ale čo už musím sa stým,zmieriť.
@zora256 Ahoj, ja užívam Inofolic dnes 11deň, som zvedavá čo so mnou urobí, začala som ho brať na 3DC a zdá sa mi, že mi ms skrátil a dokonca ani bolesti som vobec nemala, som zvedavá čo urobí s ovu, či budem mať skor alebo ako...teplotu mi zatiaľ znížil na takú ako som mala pred MA tak dufam že mi pomôže a zadarí sa...
je mi ľuto, že tvoj muž sa k tomu takto stavia, že nechce dalšie dieťa, možno ho to časom prejde, nie každý chlap má vždy chuť na sex a ešte ked má problém
@huncut Nuž lenže on mi ani pred tým nemal rád sex jemu stačilo aj vtedy 3x za mesiac a keď mám ovu tak už vôbec nechce :-/.A teraz už vôbec nie stále niečo robí,drevo teraz nosí,včera a cez celú dovolenku chodil brigádovať aby sme vyžili a mali na pšenicu pre zvieratá...a potom mi večer šomre,že umrie,čo by som ešte od neho chcela sex,on je unavený,a aj keď chodí do práce stále mi vyhadzuje na oči,že ja sa celé dni len zmalým hrám...on ostatné ani nevidí,proste celé je na nič sním,asi ak sa zamestnám tak o pár rokov sa asi aj rozvediem...
@zora256 no ak je chlap unavený z práce vtedy sa mu nechce, aj ja mám takú skúsenosť... nie každý mesiac je rovnaký, niekedy urobí svoje stres a všetko naokolo...
fuha to vážne rozmýšľaš o rozvode? to je potom vážne, lebo ja o tom viem svoje, už som raz rozvedená a teraz som druhýkrát šťastne vydatá...
@huncut Ahoj!
Vieš keď ma muž slovne uráža vposlednom čase a má ma za menej cennú tak čo Ti poviem,ubližuje mi to a on to vie,že som citlivá na urážky...
A malý je len moja starosť on nakúpi a ostatné je moja starosť...ale nedbal by keby som aj jeho domácu prácu urobila ja ale aj na malého dával pozor,vraj ja vládzem všetko...a keď chcem sex,tak iste nie som dosť unavená,a takéto reči dostávam denno denne,tak neviem ako dlho to budem znášať :-/Ale mám občas dosť...Ja urobím všetko len aby jemu bolo dobre ale že ja túžim po ďalšom dieťati,tak to ho nezaujíma,takže zrejme ma nemá dosť rád...aby ma urobil šťastnou,si myslím,že si zaslúžim lepšie..ale tak na rozvod nemám zatiaľ peniaze a ani kde ísť bývať,lebo z našimi by som nevydržala,zato sme sa aj odsťahovali...Takže si počkám kým nebudem mať prácu a aj peniaze.
@zora256 ja ti rozumiem... viem že sa nájdu muži, ktorí si svoju manžellu vobec nevážia, beru ju ako slúžku...proste beru ako samozrejmosť že žena robí všetko okolo detí, okolo domácnosti, že ju to vôbec neunaví, že vlastne ona nič nerobí... tak je to smutné, aloe v mnohých domácnostiach je to tak... ja som tiež predtým bola na malu sama,l on len chodil do práce, prišiel domov, bolo navarené, upratané o malu postarané, on sadol k pc a bolo, to bol moj prvý manžel...k tomu ešte jeho mama, bolo to na nevydržanie, nechcela som taký život bez porozumenia a lásky ani pre seba ani pre malú, preto som sa rozviedla a začala uplne nový život... tiež som nemala peniaze kedže som nikde nerobila, žili sme len z materskej, našťastie naši mi našli byt v rovnakej bytovke ako bývali oni, tak som bývala v podnájme ale bolo nám dobre... dokonca som s malou mala 2izbový byt, a predtým s ex sme bývali len j jednotke 😒
tiež som rozmýšľala, zvažovala, váhala že ako to zvládnem ale dnes nič neľutujem, práve naopak, urobila som správne..tak držím palce nech sa aj ty správne rozhodneš, tak aby to bolo dobré pre teba, pre malého...chce to čas, ten ukáže
@huncut Veru,moja čas ukáže,kiežby sa zmenil,lenže už 30ročného chlapa asi ťažko zmení niečo....a mne zač veku tiež ide k 30-tke pomaly ale iste...uvidíme,kiežby som mala dobrú prácu a zarobila na podnájom a tak...Ja Ti prajme všetko len to naj,zaslúžiš si potom všetkom čo si zvládla 🙂.Ja Bohužiaľ mám toho zlého dosť za 26rokov,nás otec bil ožieral sa a mama sa vmojich 3rokoch rozviedla,náš otčim je triezvy ale má svoje chrobáky takisto ako mm tiež šomre keď chce mama niečo kúpiť,ale tak anšťastie náš otčim chodí na 3týždne von do zahraničia zarobiť tak mama má kľud...nuž mne muž ani osobitný účet nechce dovoliť raj nebudeme za dve platiť :-/
@fidka21 takze mrcha dorazila v plnej parade...co uz ideme dalej a dam si predsavzatie, ze Inofolic budem brat poctivo 🙂 no dnes je piatok, som zvedava ako ste obisli-som drzala palce aby bolo vsetko OK 😉 dnes som vyhrabala aj zasoby kyseliny listovej-mam ju predpisanu od dr.na zlepsenie krvneho obrazu a o mesiac idem na kontrolu a este som nenacala ani jednu krabicku a dal mi ju pred 4mi mesiacmi ...musim sa polepsit 😀 😀 😀
@huncut my uz dlho, vyse rok a pol ☹ v juni som mala MA , dali sme si pauzu a teraz ideme na to znovu..presli sme s manzelom vsetky vysetrenia, vraj vsetko ok tak neviem...uvidime...ale uz by sa tu medzi nami mohli daktorej podarit // nejako sa to tu zaseklo a nic...drziiiim palce 😉 😉 😉 😉 😉 .
@tusinka Ďakujem,včera mi malý spadol tak,že sa mu jedno kolienko podlamovalo a následne padal,dúfam,že hot o prešlo :-/ toľko stresu každý mesiac niečo je môjmu chlapčekovi ☹ na prášky toto,ja budem rada,ak budeme mať len jeho len ank je zdravý,lebo amť dve choré deti je ešte horšie...
@zora256 fuuha tak to ma mrzi, ze mas taketo obdobie blbe fakt uz by sa patrilo aby si aj ty konecne bola statsna ako citam tak nemas to lahke a najhorsie, ze ani podporu od najblizsich...neviem ako by som ja vydrzala s takym muzom ako ty ale zasa na druhej strane ma toho vela a vidno, ze je asi zo vsetkeho unaveny takze sa mu ani necudujem, ze uz na babo nemysli...ale hlavne ty si tiez nemozes vsetko tak pripustat a brat tragicky lebo sa jedneho dna zosypes ..hlavne pozbieraj sily a skus si vsimat v zivote aj to pozitivne urcite je okolo teba aj vela krasnych veci z ktorych sa mozes tesit a casom sa aj tie najhorsie veci, ktore sa nam teraz zdaju nejako vyriesia len potrebuju cas... 🙂
@tusinka ahoj moja a ja som dufala, ze ti nedojde ale aspon ti nestrajkuje a chodi ako ma 😉 no doapdli sme celkom fajn sice vysledky su vsetky v poriadku aj moje aj mm dokonca vravela, ze nastandardne len mm sa to zhlukovanie nezlepsilo takze nam odporucaju skusit jednu inseminaciu kde by mu vybrali len tie zdrave a pustili domna 😀 len moze sa stat, ze sa vtej skupine nenajdu take, takze este potom pojde na jedno podrobnejsie vysetrenie a podla toho sa uvidi...takze musim len teraz pockat na mrchanu a 10 alebo 11 den idem na ultrazvuk a podla toho sa uvidi, v ktory den to spravia..len ja som este len 18 dc takze este sa nacakame..najlepsie by bolo kebyze sa nam to tento cyklus podarilo prirodzene a nic by sme nemuseli postupovat ach jaj no ale co narobime ...no ja tiez inofolic trosku flakam ale snazim sa ho aspon raz za den si dat 😀
@fidka21 Ahoj!
Moja mm je fajn,len občas iste má aaj on svoje dni 🙂Nuž ale zas malý mi včera tak spadol,že sa mu kolienko podlamovalo a padal,našťastie dnes klop-klop zatiaľ,nič tak dúfam,že to bolo len od pádu,a že je už,ok,lebo fakt mám sním dosť každý emsiac mu je ničo,v srptembri ešte treba sním na krv kvôli zápalu a železu,kiežby mi viac jedol zelenej zeleniny ale 5lyžíc a dosť špenátu zo zemiakmi a rybím filí,a paprika sa mu enpáči rajbaná a zas kúskovú požuje a vypľuje a uhorky len zavarené zje :-/
@fidka21 ahoj ano uz preslo ,bola to normalna mrcha ☹ len neviem strasne potom dlho meskala,a to trojdnove medzi tym neviem co znamenalo ☹ beriem iba kyselinu listovu na ten inofolic som si este netrufla,nakolko je to dost drahe musim uznat,tak sa neviem rozhodnut ☹ ale premyslam ze to skusim,a sak to budem musiet potom tu kyselinu listovu vysadit nie??a naco vsetko je to dobre brat??viem ze je to napisane na nete ale nemate dake svoje skusenosti?? 🙂 13.8. mam volno ideme sa kuuupat 😀D
@fidka21 tak fajn, že výsledky sú ok...a ste zase o krok bližšie k tomu, aby sa to podarilo 😉 😉 😉 a tú insemináciu by vám robili oni priamo tam???mm berie v pohode, že je možné, že ho ešte čakajú dáke vyšetrenia????ja som si oddnes naordinovala inofolic 2x denne a uvidíme čo to spraví... 😀 😀 😀

@huncut hm mam pocit, ze tych MA je uz nejako vela neviem cim to je pomaly kazda z nas co sme tu to zazila... 😢 dufam, ze druhykrat to uz bude uspesne a kazda sa tu budeme vytesovat najhorsie to cakanie kedy to uz bude...a ako dlho si bola tehotna kym si nepotratila nejako v zaciatkoch?