icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

huncut
5. aug 2013

@fidka21 tak ja sladké si dávam sem tam, ale zdá sa mi že teraz mi viac chutí jesť ale zato menej sladkého...vraj to môže inofolic spôsobiť... ani ja nemám pco, tiež mávam cykyl dosť dlhé, ale ovu som zatiaľ stále mala takže uvidíme čo s nami urobí 😀

fidka21
5. aug 2013

@huncut no tu chut do jedla mam aj ja ale snazim sa to trosku drzat na uzde lebo asi by som jedla stale a to priberanie ani nevarvim dole to ide tazsie 😀 no ja tak isto ovu vraj mam tak neviem uz som bola aj na prefukoch a uz mi zobrali aj krv na podrobne vysetrenie a vysledky mam az v piatok tak som zvedava...a beries aj nejake hormony?

huncut
5. aug 2013

@fidka21 tak ja sa tiež snažím kontrolovať, ale mne vraj treb akusok pribrať takže to neriešim, ked to pomôže k bábu tak mi je to jedno...no nič iné neberiem, ja som nebola na žiadnom vyšetrení, mala by som byť v poiriadku podľa lekárky akurát som mala v decembri MA 😒 a kyret

fidka21
5. aug 2013

@huncut no to som si aj ja vravela a aj kazdy, ze mi to len prospelo, lebo tiez som bola vychudnuta tak som aj rada len take 2 kilecka by som radsej dala dole 🙂 aj ja mam MA za sebou ale este v roku 2011 a odvtedy sa mi vsetko komplikuje...

huncut
5. aug 2013

@fidka21 no tak vidíš... ja mám pri svojej výške 157cm teraz 41,5 kg a mala som len nejakých 40 takže tiež mi to prospelo...ja mám ešte maternicu otočenú dozadu

radka1303
6. aug 2013

@fidka21 ahoj este stale som netestovala..akosi sa nemozem prinutit...ja si aj tak myslim ze to mam len daku tu chripku z toho tepla...

radka1303
6. aug 2013

!!!!!!!!!!!Koceny!!!test som nerobila este,ale zacala som slabo krvacat,z coho??mala som po 9dnovom meskani ms ale len na 3dni a slabu,potom len spinenie,teraz ma boli brusko ako pri ms a este aj ta krv ☹ docitala som sa ze je to stara krv co ide von,co vy nato??ak som nahodou tehu je to nieco zle??od tej slabej a kratkej ms som 11dni po skonceni ms,nie od zaciatku

tusinka
6. aug 2013

@fidka21 no, bolo by super, keby to tu daktorá konečne // prelomila 🙂 tak teda v piatok budem na vas mysliet, nech to dobre dopadne. Ja mam termín mrchy 8meho, ale už tri dni mám pocit, ako by už mala každú chvíľu dojsť ☹ a mám taký slabý výtok ☹ nemám rada tieto predmrchovské stavy 😕 😕 😕 dnes som sa dozvedela, že jedna známa čaká bábo- je v piatom týždni a už to všade rozpráva...podľa mňa je to priskoro...u nás sa to práve vtedy skončilo zle ☹ ☹ ☹ idem si dať inofolic, zase som ho dva dni neužila..musím sa polepšiť, ale v tomto teple mi to dáko nepáli 😀 😀 😀 😀

radka1303
7. aug 2013

@fidka21
@huncut baby poradte mi ☹ zacala som krvacat v strede cyklu teda po mojej slabej a kratkej mrche znovu po 12 tich dnoch...neviete preco??je to nieco zle??

kalianka
7. aug 2013

@radka1303 Robila si si testik?

radka1303
7. aug 2013

@kalianka nie ☹ strasne s bojim co to moze byt...tej krvi nieje vela ale bolesti mam ako pri ms ☹ vraj ak som tehu tak sa to moze stat...ale ja sa bojjim ci to nemoze byt mimo tehu ☹ mam teraz nocne a neviem kedy sa dostanem k lekarovi ☹ tak sa pytam tu ze ci je to nieco uplne vazne tak by som ked tak po nocnej nesla spat a sla by som ,ale to je hrozne narocne cestovat este po praci ☹ citala som si celu noc o tom clanky,ale vraj taketo krvacanie moze byt z mimomaternicoveho tehu ☹ a neda sa to inak zisti ako od doktora...

kalianka
7. aug 2013

@radka1303 Ach, no neporadím Ti. Škoda, že ked Ti meškala mrcha, tak si si nespravila test... aspoň by si vedela. Takto sú to iba dohody. Pridám však moju skúsenosť. Pred dvoma mesiacmi som bola "Tehu" vyšli mi aj testy, aj HCG, ale hcg klesalo až aj čiarka druha na teste uplne vymizla. Menzes mi prišiel s viac než týždňovým oneskorením... Nechcem hovoriť, že sa to stalo aj Tebe, ja som vedela aspon porovnat tehu testy, ze slabnu... ale takto sú to naozaj iba dohady.

radka1303
7. aug 2013

@kalianka ahaa..no len ja som mala dostat ms 16.7. ale prisla az 24.7. cize meskala ale mala som ju len 3 dni 27.7.uz nic nebolo...potom som mala len spinenie,a teraz od vcera mam take krvacanie,najskor to bolo take hnede a potom tmavocervene a neskor vecer to zacalo vyzerat ako normalna ms,lenze ked som bola na nocnej uz to vyzeralo ako keby to skoncilo,lenze ono nie teraz sa zobudim a bolesti v brusku ako pri ms,a jasnocerveno ruzova krv,a uplne sa citim ako pri ms ☹ a to mi nejde do hlavy ze mam dalsie krvacanie po cca 12tich dnoch...

kalianka
7. aug 2013

@radka1303 Možno sa telo čistí... behni pre pokoj duše doktorovi.

radka1303
7. aug 2013

@kalianka idem sa skusit dat objednat,lebo zrovna zajtra pozajtra berie len objednane

huncut
7. aug 2013

@radka1303 no fakt neviem čo to môže byť, radšej sa obejdnaj k lekárovi nech ťa pozrie lebo krvácanie počas cyklu treba vždy diskutovať s lekárom
skús urobiť tehu test

fidka21
7. aug 2013

@huncut no ja mam 164 a 58 kg tak by som chcela tak aspon 3 kila zhodit 🙂 a to asi nie je problem ked ju mas otocenu ci?

huncut
7. aug 2013

@fidka21 no môže byť problém otehu, vraj je nato poloha odzadu 😀

fidka21
7. aug 2013

@tusinka no veru uz by sa aj patrilo neviem cim to je, ze sa akosi nechce ziadnej z nas podarit... 😕 dakujem dufam, ze su vysledky v poriadku lebo ma uz asi fakt porazi ak nieco zasa zistia ale pri mojom stasti skor hej ako nie 😝 no sak to ale vies prave takym babam sa nic stane...aj ked vies ono je to jedno raz ked to ma byt tak to bude ci to povies skor alebo neskor...nic si z toho nerob tiez trosku ten inofolic zanedbavam snazim sa si ho dat aspon raz za den lebo uz sa mi mina a samozrejme ho zasa nemozem zohnat musim cez net objednat...aj ked neviem ci ho vlastne este uzivat ci to ma zmysel..

fidka21
7. aug 2013

@huncut no to mi tiez napadlo ked som to citala len som ti to nechcela pisat ..kdesi som to citala, ze poloha od zadu je na taketo pripady 😀 a ty chodis aj k dr. nieco riesis ci tomu nechavas volny priebeh?

fidka21
7. aug 2013

@radka1303 ahoj tak to ti neviem poradit nestretla som sa s niecim takym najistejsie bude ked si len predsa za dr. zajdes...a skus aj ten test ved zato nic nedas ... 🙂

huncut
7. aug 2013

@fidka21 zatiaľ nechávame voľný priebeh, povedala mi lekárka že je všetko v poriadku chce to vraj len čas a kľud

fidka21
7. aug 2013

@huncut jaj tak to potom hej ako tak pozeram tak uz jedno dieta mas tak asi nato tak netlacis 😀

huncut
7. aug 2013

@fidka21 no ale to mám s exmanželom, teraz som druhykrát vydatá

tusinka
7. aug 2013

@fidka21 podla mna by sme ho mali este uzivat-ja som ho brala 2 mesiace a zadarilo sa, aj ked...☹ ☹ ☹a u vas ho v lekarni vobec nemaju???ja si ho tam bezne kupujem, nechapem tie rozdiely.Mne mrcha stale nedorazila, aj ked mam pocit ze uz uz...😀

radka1303
8. aug 2013

test bol negativny ☹

fidka21
8. aug 2013

@huncut ahaa ale vyzeras tak mladucko tak by som ani nepovedala, ze uz si druhykrat vydata 🙂 a ako dlho sa snazite?

huncut
8. aug 2013

@fidka21 no snažíme sa od septembra, s tým že som bola tehu a v decembri som mala MA takže tak

fidka21
8. aug 2013

@tusinka no len tebe zaucinkoval ale mne akosi nic nechce ucinkovat ja uz fakt neviem niekedy co robit...ale este to skusim aspon toho pol roka ako radia 🙂 no ti poviem vobec v ziadnej lekarni ho nemaju u nas este namna kukaju co chcem jedine co som ho kupila bola v daksom okresnom meste aj to len na objednavku ale na nete mojalekaren.sk ho maju za 12,79 myslim tak clkom sa oplati a ked si objednam viac baleni co som ho zohnala raz tak az 15,30 stal ty ho za kolko kupujes?tak dufam, ze ti nedorazi to by bolo skvele drzim palce 😉 😉

fidka21
8. aug 2013

@radka1303 och to ma mrzi ale aspon vies nacom si a stale krvacas?