Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@huncut no tu chut do jedla mam aj ja ale snazim sa to trosku drzat na uzde lebo asi by som jedla stale a to priberanie ani nevarvim dole to ide tazsie 😀 no ja tak isto ovu vraj mam tak neviem uz som bola aj na prefukoch a uz mi zobrali aj krv na podrobne vysetrenie a vysledky mam az v piatok tak som zvedava...a beries aj nejake hormony?
!!!!!!!!!!!Koceny!!!test som nerobila este,ale zacala som slabo krvacat,z coho??mala som po 9dnovom meskani ms ale len na 3dni a slabu,potom len spinenie,teraz ma boli brusko ako pri ms a este aj ta krv ☹ docitala som sa ze je to stara krv co ide von,co vy nato??ak som nahodou tehu je to nieco zle??od tej slabej a kratkej ms som 11dni po skonceni ms,nie od zaciatku
@fidka21 no, bolo by super, keby to tu daktorá konečne // prelomila 🙂 tak teda v piatok budem na vas mysliet, nech to dobre dopadne. Ja mam termín mrchy 8meho, ale už tri dni mám pocit, ako by už mala každú chvíľu dojsť ☹ a mám taký slabý výtok ☹ nemám rada tieto predmrchovské stavy 😕 😕 😕 dnes som sa dozvedela, že jedna známa čaká bábo- je v piatom týždni a už to všade rozpráva...podľa mňa je to priskoro...u nás sa to práve vtedy skončilo zle ☹ ☹ ☹ idem si dať inofolic, zase som ho dva dni neužila..musím sa polepšiť, ale v tomto teple mi to dáko nepáli 😀 😀 😀 😀
@kalianka nie ☹ strasne s bojim co to moze byt...tej krvi nieje vela ale bolesti mam ako pri ms ☹ vraj ak som tehu tak sa to moze stat...ale ja sa bojjim ci to nemoze byt mimo tehu ☹ mam teraz nocne a neviem kedy sa dostanem k lekarovi ☹ tak sa pytam tu ze ci je to nieco uplne vazne tak by som ked tak po nocnej nesla spat a sla by som ,ale to je hrozne narocne cestovat este po praci ☹ citala som si celu noc o tom clanky,ale vraj taketo krvacanie moze byt z mimomaternicoveho tehu ☹ a neda sa to inak zisti ako od doktora...
@radka1303 Ach, no neporadím Ti. Škoda, že ked Ti meškala mrcha, tak si si nespravila test... aspoň by si vedela. Takto sú to iba dohody. Pridám však moju skúsenosť. Pred dvoma mesiacmi som bola "Tehu" vyšli mi aj testy, aj HCG, ale hcg klesalo až aj čiarka druha na teste uplne vymizla. Menzes mi prišiel s viac než týždňovým oneskorením... Nechcem hovoriť, že sa to stalo aj Tebe, ja som vedela aspon porovnat tehu testy, ze slabnu... ale takto sú to naozaj iba dohady.
@kalianka ahaa..no len ja som mala dostat ms 16.7. ale prisla az 24.7. cize meskala ale mala som ju len 3 dni 27.7.uz nic nebolo...potom som mala len spinenie,a teraz od vcera mam take krvacanie,najskor to bolo take hnede a potom tmavocervene a neskor vecer to zacalo vyzerat ako normalna ms,lenze ked som bola na nocnej uz to vyzeralo ako keby to skoncilo,lenze ono nie teraz sa zobudim a bolesti v brusku ako pri ms,a jasnocerveno ruzova krv,a uplne sa citim ako pri ms ☹ a to mi nejde do hlavy ze mam dalsie krvacanie po cca 12tich dnoch...
@tusinka no veru uz by sa aj patrilo neviem cim to je, ze sa akosi nechce ziadnej z nas podarit... 😕 dakujem dufam, ze su vysledky v poriadku lebo ma uz asi fakt porazi ak nieco zasa zistia ale pri mojom stasti skor hej ako nie 😝 no sak to ale vies prave takym babam sa nic stane...aj ked vies ono je to jedno raz ked to ma byt tak to bude ci to povies skor alebo neskor...nic si z toho nerob tiez trosku ten inofolic zanedbavam snazim sa si ho dat aspon raz za den lebo uz sa mi mina a samozrejme ho zasa nemozem zohnat musim cez net objednat...aj ked neviem ci ho vlastne este uzivat ci to ma zmysel..
test bol negativny ☹
@tusinka no len tebe zaucinkoval ale mne akosi nic nechce ucinkovat ja uz fakt neviem niekedy co robit...ale este to skusim aspon toho pol roka ako radia 🙂 no ti poviem vobec v ziadnej lekarni ho nemaju u nas este namna kukaju co chcem jedine co som ho kupila bola v daksom okresnom meste aj to len na objednavku ale na nete mojalekaren.sk ho maju za 12,79 myslim tak clkom sa oplati a ked si objednam viac baleni co som ho zohnala raz tak az 15,30 stal ty ho za kolko kupujes?tak dufam, ze ti nedorazi to by bolo skvele drzim palce 😉 😉

@fidka21 tak ja sladké si dávam sem tam, ale zdá sa mi že teraz mi viac chutí jesť ale zato menej sladkého...vraj to môže inofolic spôsobiť... ani ja nemám pco, tiež mávam cykyl dosť dlhé, ale ovu som zatiaľ stále mala takže uvidíme čo s nami urobí 😀