icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

zora256
18. aug 2013

@huncut Ahoj!
A koľký dc máš?

huncut
18. aug 2013

@zora256 koľký DC som? dnes 23

zora256
18. aug 2013

@huncut Ahoj! A koľko dňový cyklus mávaš najdlhší?Ja mám dnes už 30dc ale ja najdlhší mávam 39dc a najkratší 28dc a občas 36dc preto čakám do nedele a potom testnem teraz ešte nemám ani testy.moc dúfam,že tentokrát ak som tehu tak už ostane,nechcela by som aj 4x potratiť ☹

huncut
19. aug 2013

@zora256 no tak ja mávam cyklus od 32-36DC takže dosť dlhé. no dnes teplota ešte klesla čiže ovu len príde... držím palce aby ti to vyšlo

zora256
19. aug 2013

@huncut Ahoj!
Kiežby,je mi nanič a unavená som,ale čo narobím,ostáva mi len čakať a k ženskému idem 16.9. na preventívku moc si želám počuť tú najkrajšiu vetu od neho...nič viac si neželám k nášmu 6 výročiu svadby tá bude 29.9. a vtedy by sme povedali rodine,to by som už mala byť asi tak v 8tt-9tt.

fidka21
19. aug 2013

@zora256 ja som myslela pre maleho vitaminy ci nie su nejake lacnejsie 🙂 no vies co ja ani neriesim otazku ze ake dieta by som chcela ci letne ci zimne mne je to uplne jedno len aby nejake bolo to je to najhlavnejsie 😉 naplanovat sa to aj tak neda takze asi tak...a ako sa citis myslis, ze ti pride mrcha ci mas nejake priznaky?

fidka21
19. aug 2013

@huncut no som zvedava ako to u teba bude ..ty mas tak neskoro ovu?ja som dnes 27dc zajtra cakam mrchu, kedze som uzivala duphaston tak by mala prist presne priznaky nemam ziadne len v bruchu to uz vyzera tak, ze sa asi uz blizi takze som zmierena s tym, ze to zasa nevyslo ale nevadi ide sa dalej 😉

fidka21
19. aug 2013

inac babenky tehulky neposlete nam nejake tehu virusy ak ste tu nejake bola by skoda na takejto peknej strane aby ste to nezavirovali a nas nenakazili...takato magicka strana musi prelomit ten neuspech co tu uz dlhu dobu vladne 😠 😀 😀

zora256
19. aug 2013

@fidka21 Moja,ja som už rôzne vitamíny skúšala mu dávať ale sirupové mi nechce,a anit abletkové na cmúľanie ejdine čo mi zje je Bio Gaia a tie sú 10,34 na mesiac :-/ dnes som mu ich kúpila,eln aby niečo mal ale sú to len rpobiotiká,žiadne vitamíny :-/ čo už narobím a do 2rokov sú len sirupy pokým nevie zhltnúť tabletky.
Ja mám všetky príznaky na tehu ale nemám anit esty nič..tak čakám kedy prídu testíky,ale tak veď vieš že po týždni emškania mi už 3odišli,takže nedávam si žiadnu nádej... :-/ dala som si veštiť cez magickú ženu časopis a verut am mi píslaa,že sa nemám snažiť kým mám veľa stresu lebos tres mi spôsobuje homonálne výkyvi a ke´dže som citlivá na emócie mi spôsobujú potrat... až vraj budúci rok okolo júna by sa nám mohlo podariť mať druhé dieťa.takže preto si ani nedávam moc nádej až ke´d sa potvrdí,že som tehu a aj vydrží3a 4mesiac potom sa začnem tešiť..dovtedy nie,lebo stres mám aj teraz dosť malému ide zub je uplakaný a v septembri ešte nakrv mám hrozné pocity zcelého,takže...čo dodať :-/ mňa strašne bolí,a stresuje keď mi malý plače a keď mur obia zle ☹

huncut
19. aug 2013

@zora256 tak to ti slino držím palce nech to vyjde a máš ten najkrajší darček k výročiu... len žiadne stresy, ja som si povedala že toto je posledný cyklus čo si merima bt, sa na to vykašlem anechám voľný priebeh, začnem hľadať prácu a hotovo...lebo ma to už takto fakt nebaví

huncut
19. aug 2013

@fidka21 no veru tak, graf mi vyznačil ovu na 16DC čo sa mi nezdalo kedže ja mávam dosť neskoro, a ako som si merala dnes teplota klesla zasa takže neviem čím to bude, aj podbruško som posledné 2 dni cítili a tiež hlienu bolo kopec, tak tomu nerozumiem, či mi Inofolic tak rozhádzal cykly že ovu vobec nebude alebo ako?dnes som 24DC

zora256
19. aug 2013

@huncut Ahoj! A ja som si zas povedala že vtomto roku je toto posledná možnosť otehotnieť a od septembra sa budeme chrániť a aspoň sa uvolním ztohto snaženia a možno mi to aj prospeje 🙂k pohode a budúci rok sa určite zadarí ak teraz to nevyjde.

huncut
19. aug 2013

@zora256 no veru, lebo stres tomu vobec nepomáha, ale práve naopak všetko môže zabrzdiť, aj snaženie...

zora256
19. aug 2013

@huncut Ahoj! Keby eln zabrzdiť aj potrat umňa zapríčililo veľa stresu ☹

huncut
19. aug 2013

@zora256 ved tomu ja rozumiem, u mňa neviem čo to spôsobilo, možno všetko naraz...ked budem tehu isto sa budem šetriť ažiadny stres

tusinka
19. aug 2013

@fidka21 môj mm tiež nemal ísť problém na vyšetrenie, aj keď isté obavy tam boli 😀 😀 😀 ale my sme sa už veľa krát bavili, že ak budeme musieť niečo podobné napr. ako vy absolvovať, tak je s tým v pohode..to skôr ja som taký bojko a "stresovač" 😀 pomaly sa mi blíži ovu, ach, keby sa to tento mesiac podarilo 😉 😉 plánujem počkať ak sa to nepodarí také 2 mesiace a ak nič, tak pôjdem znova k dr. nech nás teda niekde pošle... 😕 😕 😕 o chvíľu sú to dva roky čo sa snažíme... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

zora256
20. aug 2013

@huncut Ahoj!
VeĎ aj ja som si zaumienila,žiaden stres...ale v septembri treba zmalým na krv a už reve hneď ako k lekárke stúpime a potom mi moc divoko bije srdce ☹ neviem to ovplivniť :-/Proste ma bolí,keď ho trápia....

zora256
20. aug 2013

@tusinka Ahoj!
Moc vám držím palčeky aby sa vám užpodarilo tento cyklus babulko 🙂Veru čas uteká...to je fajn,že máš takého fajn chlapa 🙂Ale neboj teraz to vyjde 😉 .

huncut
20. aug 2013

@zora256 ved ja ti rozumiem, tiež mi nieje dobre ked malej niečo robia, či už beru krv, vrtaju zub, proste hocičo... a to nehovorím ked som s nou ležala v nemocnici 😒

fidka21
20. aug 2013

@zora256 jaj no ved uvidis a ked mu to nepomoze urcite vam dr. nieco poradi neboj vsetko bude ok 😉 no a stym vestenim tomu by som neverila ani keby co take bludy rozpravaju, ze sa mi az rozum pozastavuje a hlavne ked niekedy prepnem nato vestenie v telke sa cudujem, ze tam niekto vola...ved tam s ludi robia uplnych somarov ked to tak musim povedat... 😝 dolezite je to tak neprezivat a hlavne sa netestuj kym ti nebude meskat az vtedy to ma zmysel si myslim ja...ja viem, ze to nie je lahke a viem to podla seba ale da sa vsetko ked clovek chce tiez mam za sebou vela neuspechov ale aj tak musim ist dalej nic ine nam neostava len dufat.... 😉

fidka21
20. aug 2013

@huncut hm zaujimave no ved uvidis moznoze aj ten inofolic to mohol sposobit on vraj aj upravuje ovu len jeho ucinky sa prejavuju az niekedy po troch mesiacoch minimalne a max. po 6...a ked si bola rvykrat tehotna si kedy zistila, ze si tehu si mala hned priznaky ci az ked ti ms meskala?

huncut
20. aug 2013

@fidka21 no dnes som 25DC a teplota vybehla o 0,4 takže ovu asi bola včera ako som si aj myslela, uvidíme ako to bude dalej...možno teno cyklus ovu ani nebude...veruže ten inofolic to má upraviť a dohliadnuť aby boli vajíčka zdravé....tak hádam to zaberie, už skoro doberám druhé balenie, ešte mám jedno celé takže budem piť ďalej... no pri prvom tehu som mala ovu na 19DC a na 31DC som si robila test a bol tam duch, potom silnel, tak som to zistila vlastne 12DPO že som tehu
ten Inofolic sa má brať 3-6 mesiacov pri PCO ale je nemám PCO takže uvidíme kedy zaučinkuje mne, inak su baby čo otehu hend prvý cyklsu, aj druhý takže fakt som zvedavá

zora256
20. aug 2013

@huncut Ahoj!No práve aj ja som v júni sním bola v nemocke 5dnía nebolo mi všetko jendo ☹ a potom tú nedeľu som potratila 3x ako sme došli v stredu z nemocnice :-/ po toľkom strese teraz sa moc snažím byť vkľude..aby toto už vyšlo a ostalo krásnych 9mes....

fidka21
20. aug 2013

@tusinka vies obavy su vzdy lebo nikdy nevies ake veci sa dozvies a co vsetko ta caka...ale vsetko sa da zvladnut dufam, ze uz o nejaky cas to bude vsetko len minulost 😀ono je aj dobre ze aj mm je ochotny vsetko to podstupovat a nensazi sa to bojkotovat lebo oto by to bolo vsetko zlozitejsie chvalabohu za takych chlapov 🙂 🙂 tak drzim palce nech ti to vyjde hlavne snazilkujte to je najhlavnejsie 😀 ja akurat dnes cakam mrchanu jednu uz ma aj brucho boli takze sa uz blizi 😠 ale nevadi tento cyklus nas asi caka ta inseminacia ...a ma napadlo, ze ked si otehotnela tak tebe dr. nejake lieky nasadil vtedy nie ci by aj to vam nepomohlo?

zora256
20. aug 2013

@fidka21 Moja,mne mešká od soboty a prsia neuveriteľne pália bolia ani na bruchu spať neviem dnes som testla,ale ešte je svetlejšia palička,než kontrolná ale viditeľná...tak sa snažím nestresovať ☹ a oddychovať čo najviac...preto prosím ešte nikomu nič nevravte tuná a ani negratulujte potom keď lekár potvrdí 12.9. tak dám vedieť,moc dúfam,že tentokrát to dotiahneme do konca apríla...A to veštenie by aj sedelo na mňa úplne o mne písala Zana dopodrobna...napísala že sa dočkáme bábätka v druhej polovici budúceho roka čo sú len 2mesiace rozdiel ale sedí 🙂

fidka21
20. aug 2013

@huncut jaj tak dufam, ze ste to nepremeskali 😀 no vraj je na PCO ja to nemam ale inofolic uz beriem uz 4 mesiac a zatial mi pomohol asi ktomu, ze ovu mam nastastie ale k tehu zatial nie ale u nas je momentalne problem v mm...a to si si vtedy le skusala robit test ci si mala tusaka, ze to vyslo?

huncut
20. aug 2013

@zora256 to ja dobre poznám, aké stresy sú v nemocnici, sa ti ani nečudujem..,.teraz sa musíš šetriť ak chceš aby to vyšlo, ja som si tiež povedala že ak budem tehu najbližšie tak sa nennechám rozhádzať, a to ma ešte čaká súd s exmanželom takže sa vobec neteším ale potrebujem to vyriešiť, nech mám pokoj..teraz máme stresy, lebo sa sťahujeme, hádam do konca týždňa budeme konečne vo svojom

huncut
20. aug 2013

@fidka21 tak vtedy to bolo tak, že som vlastne rpvý mesiac merala BT chodila tu na koníka a v téme mi baby kázali nech testnem, hoci som nedúfala že tam uvidím //, som urobila testa nič, ked som sa po chvíli pozrela bol tam duch...som ostala prekvapená že sa tak rýchlo zadarilo... no u nás by nemal byť problém, len tie stresy čo mávam už dlho nerobia vobec dobre a asi aj preto sa nedaí, som si povedala že bud. cyklus už nemeriam, budem piť inofolic a pojdeme na to prirodzene a hotovo, nech to príde ked má
bola si s mm aj na vyšetrení nejakom?

zora256
20. aug 2013

@huncut Ahoj!
No veru aj ja som si predsavazala že ma nič nesmie rozhádzať,ale mám strach zas z brania krvi preto som už posunula na koniec septembra z malým a 12.9. sa chystám k ženskému Na preventívku tak snáď už bude pekne vidno babulko naše.

huncut
20. aug 2013

@zora256 presne tak, teraz musíš mysleť na drobčeka, a si si istá že si tehu?robila si si už test? ja som sa ešte neobjednala ale tiež musím zavolať lebo mám ísť na prevetnívku