Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@huncut Ahoj!
Kiežby,je mi nanič a unavená som,ale čo narobím,ostáva mi len čakať a k ženskému idem 16.9. na preventívku moc si želám počuť tú najkrajšiu vetu od neho...nič viac si neželám k nášmu 6 výročiu svadby tá bude 29.9. a vtedy by sme povedali rodine,to by som už mala byť asi tak v 8tt-9tt.
@zora256 ja som myslela pre maleho vitaminy ci nie su nejake lacnejsie 🙂 no vies co ja ani neriesim otazku ze ake dieta by som chcela ci letne ci zimne mne je to uplne jedno len aby nejake bolo to je to najhlavnejsie 😉 naplanovat sa to aj tak neda takze asi tak...a ako sa citis myslis, ze ti pride mrcha ci mas nejake priznaky?
@huncut no som zvedava ako to u teba bude ..ty mas tak neskoro ovu?ja som dnes 27dc zajtra cakam mrchu, kedze som uzivala duphaston tak by mala prist presne priznaky nemam ziadne len v bruchu to uz vyzera tak, ze sa asi uz blizi takze som zmierena s tym, ze to zasa nevyslo ale nevadi ide sa dalej 😉
inac babenky tehulky neposlete nam nejake tehu virusy ak ste tu nejake bola by skoda na takejto peknej strane aby ste to nezavirovali a nas nenakazili...takato magicka strana musi prelomit ten neuspech co tu uz dlhu dobu vladne 😠 😀 😀
@fidka21 Moja,ja som už rôzne vitamíny skúšala mu dávať ale sirupové mi nechce,a anit abletkové na cmúľanie ejdine čo mi zje je Bio Gaia a tie sú 10,34 na mesiac :-/ dnes som mu ich kúpila,eln aby niečo mal ale sú to len rpobiotiká,žiadne vitamíny :-/ čo už narobím a do 2rokov sú len sirupy pokým nevie zhltnúť tabletky.
Ja mám všetky príznaky na tehu ale nemám anit esty nič..tak čakám kedy prídu testíky,ale tak veď vieš že po týždni emškania mi už 3odišli,takže nedávam si žiadnu nádej... :-/ dala som si veštiť cez magickú ženu časopis a verut am mi píslaa,že sa nemám snažiť kým mám veľa stresu lebos tres mi spôsobuje homonálne výkyvi a ke´dže som citlivá na emócie mi spôsobujú potrat... až vraj budúci rok okolo júna by sa nám mohlo podariť mať druhé dieťa.takže preto si ani nedávam moc nádej až ke´d sa potvrdí,že som tehu a aj vydrží3a 4mesiac potom sa začnem tešiť..dovtedy nie,lebo stres mám aj teraz dosť malému ide zub je uplakaný a v septembri ešte nakrv mám hrozné pocity zcelého,takže...čo dodať :-/ mňa strašne bolí,a stresuje keď mi malý plače a keď mur obia zle ☹
@fidka21 no veru tak, graf mi vyznačil ovu na 16DC čo sa mi nezdalo kedže ja mávam dosť neskoro, a ako som si merala dnes teplota klesla zasa takže neviem čím to bude, aj podbruško som posledné 2 dni cítili a tiež hlienu bolo kopec, tak tomu nerozumiem, či mi Inofolic tak rozhádzal cykly že ovu vobec nebude alebo ako?dnes som 24DC
@fidka21 môj mm tiež nemal ísť problém na vyšetrenie, aj keď isté obavy tam boli 😀 😀 😀 ale my sme sa už veľa krát bavili, že ak budeme musieť niečo podobné napr. ako vy absolvovať, tak je s tým v pohode..to skôr ja som taký bojko a "stresovač" 😀 pomaly sa mi blíži ovu, ach, keby sa to tento mesiac podarilo 😉 😉 plánujem počkať ak sa to nepodarí také 2 mesiace a ak nič, tak pôjdem znova k dr. nech nás teda niekde pošle... 😕 😕 😕 o chvíľu sú to dva roky čo sa snažíme... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@zora256 jaj no ved uvidis a ked mu to nepomoze urcite vam dr. nieco poradi neboj vsetko bude ok 😉 no a stym vestenim tomu by som neverila ani keby co take bludy rozpravaju, ze sa mi az rozum pozastavuje a hlavne ked niekedy prepnem nato vestenie v telke sa cudujem, ze tam niekto vola...ved tam s ludi robia uplnych somarov ked to tak musim povedat... 😝 dolezite je to tak neprezivat a hlavne sa netestuj kym ti nebude meskat az vtedy to ma zmysel si myslim ja...ja viem, ze to nie je lahke a viem to podla seba ale da sa vsetko ked clovek chce tiez mam za sebou vela neuspechov ale aj tak musim ist dalej nic ine nam neostava len dufat.... 😉
@huncut hm zaujimave no ved uvidis moznoze aj ten inofolic to mohol sposobit on vraj aj upravuje ovu len jeho ucinky sa prejavuju az niekedy po troch mesiacoch minimalne a max. po 6...a ked si bola rvykrat tehotna si kedy zistila, ze si tehu si mala hned priznaky ci az ked ti ms meskala?
@fidka21 no dnes som 25DC a teplota vybehla o 0,4 takže ovu asi bola včera ako som si aj myslela, uvidíme ako to bude dalej...možno teno cyklus ovu ani nebude...veruže ten inofolic to má upraviť a dohliadnuť aby boli vajíčka zdravé....tak hádam to zaberie, už skoro doberám druhé balenie, ešte mám jedno celé takže budem piť ďalej... no pri prvom tehu som mala ovu na 19DC a na 31DC som si robila test a bol tam duch, potom silnel, tak som to zistila vlastne 12DPO že som tehu
ten Inofolic sa má brať 3-6 mesiacov pri PCO ale je nemám PCO takže uvidíme kedy zaučinkuje mne, inak su baby čo otehu hend prvý cyklsu, aj druhý takže fakt som zvedavá
@tusinka vies obavy su vzdy lebo nikdy nevies ake veci sa dozvies a co vsetko ta caka...ale vsetko sa da zvladnut dufam, ze uz o nejaky cas to bude vsetko len minulost 😀ono je aj dobre ze aj mm je ochotny vsetko to podstupovat a nensazi sa to bojkotovat lebo oto by to bolo vsetko zlozitejsie chvalabohu za takych chlapov 🙂 🙂 tak drzim palce nech ti to vyjde hlavne snazilkujte to je najhlavnejsie 😀 ja akurat dnes cakam mrchanu jednu uz ma aj brucho boli takze sa uz blizi 😠 ale nevadi tento cyklus nas asi caka ta inseminacia ...a ma napadlo, ze ked si otehotnela tak tebe dr. nejake lieky nasadil vtedy nie ci by aj to vam nepomohlo?
@fidka21 Moja,mne mešká od soboty a prsia neuveriteľne pália bolia ani na bruchu spať neviem dnes som testla,ale ešte je svetlejšia palička,než kontrolná ale viditeľná...tak sa snažím nestresovať ☹ a oddychovať čo najviac...preto prosím ešte nikomu nič nevravte tuná a ani negratulujte potom keď lekár potvrdí 12.9. tak dám vedieť,moc dúfam,že tentokrát to dotiahneme do konca apríla...A to veštenie by aj sedelo na mňa úplne o mne písala Zana dopodrobna...napísala že sa dočkáme bábätka v druhej polovici budúceho roka čo sú len 2mesiace rozdiel ale sedí 🙂
@huncut jaj tak dufam, ze ste to nepremeskali 😀 no vraj je na PCO ja to nemam ale inofolic uz beriem uz 4 mesiac a zatial mi pomohol asi ktomu, ze ovu mam nastastie ale k tehu zatial nie ale u nas je momentalne problem v mm...a to si si vtedy le skusala robit test ci si mala tusaka, ze to vyslo?
@zora256 to ja dobre poznám, aké stresy sú v nemocnici, sa ti ani nečudujem..,.teraz sa musíš šetriť ak chceš aby to vyšlo, ja som si tiež povedala že ak budem tehu najbližšie tak sa nennechám rozhádzať, a to ma ešte čaká súd s exmanželom takže sa vobec neteším ale potrebujem to vyriešiť, nech mám pokoj..teraz máme stresy, lebo sa sťahujeme, hádam do konca týždňa budeme konečne vo svojom
@fidka21 tak vtedy to bolo tak, že som vlastne rpvý mesiac merala BT chodila tu na koníka a v téme mi baby kázali nech testnem, hoci som nedúfala že tam uvidím //, som urobila testa nič, ked som sa po chvíli pozrela bol tam duch...som ostala prekvapená že sa tak rýchlo zadarilo... no u nás by nemal byť problém, len tie stresy čo mávam už dlho nerobia vobec dobre a asi aj preto sa nedaí, som si povedala že bud. cyklus už nemeriam, budem piť inofolic a pojdeme na to prirodzene a hotovo, nech to príde ked má
bola si s mm aj na vyšetrení nejakom?

@huncut Ahoj!
A koľký dc máš?