Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@zora256 ahaaa tak to potom potichuucky len sa tesim s tebou uz to musi dopadnut dobre drzim palce a hlavne klud ono to vyjde uvidis 😉 a testik nam tu nehodis nech sa pokochame uz veelmi dlho sme tu nic take nemali 😀 asi nam to tu konecne pretrhnes a uz sa budeme radovat aj my ostatne 😉 a uzivas aj duphaston alebo nieco?
@huncut jeej tak to si mala super 🙂 ja ked som ostala tehotna tak som testovala az po 10 dnoch meskania a aj to ma kamoska donutila lebo az tak som sa bala sklamania aj ked takeho malilinkeho tusaka som mala lebo ma vtedy hrozne boleli prsia ako nikdy v zivote 😀 len skoda, ze to nedopadlo dobre...to je spravny pristup len vies my co sa uz snazime dlhsie az tolko optimizmu nemame uz bolo tolko sklamania, ze niekedy ani neviem kde sa vobec este nejaky najde...hej bola my chodime uz nejaky ten piatok my sme relativne v poriadku lenn mm ma to zhlukovanie a zatial nevieme pricinu 😕
@fidka21 Ahoj!
Práveže nemám žiadne lieky tu zháňam,či nemá nejaká kočka na predaj,ale mne už Duphaston je slabý takvravel lekár,lebo 2x som ho užívala na začiatku tehu a predca som potratila pri 3 som ani nebrala už ale Inofolic som brala vtom čase ☹ A tak jedna má Utrogestan je silnejší a má napredaj ale sa neozýva :-/.Mne sa nedá fotiť... ☹ na mobile mám pokazený foťák a fotoaparát mi noedfotí ☹ biela časť moc svieti na nich ale keď vydržíme tak budúci týždeň dám riadne // odfotiť mužovi a nahodím tie fotky ok?
No ja pretrhnem ale veď vieš akot o bolo naposledy ☹ takže dopredu nič nevravím....potom keď budem mať sono snímku 12.9. tak vtedy budem rada dovtedy treba vydržať.
@zora256 a za dr. nechces ist nech ti on nejake da?alebo nejake bylinky na to nie su viem ze vela babam pomohla palina ale neviem presne, ktora lebo je ich viac druhov...kamaratka mi vravela, ze vela babam pomohla, ktore mali za sebou viac potratov myslsim ze ma take zlte kvietky...oki tak potom sa budeme urcite vytesovat a uz sa neviem dockat na fotecky 😉 a aj tento cyklus si brala inofolic?
@fidka21 Moja ja mám alergiu naPalinu nemôžem hociajaké bilinky,a lekár mi povedal,že mi nevie čo daťkeďže mi je Duphaston slabý :-/ a zrejme o utrogestane ešt enevie,tak by som ho kúpila a keď faktpomôže a 12.9. sa dočkám sono snímky tak mu dám prázdnu krabičku a poviem nech mi ho predpíše a zrejme potom bude oňom vedieť,že je ajtento liek 🙂A teraz fakt nemám možnosť a peniaze na cestovanie z malým k lekárovi ☹Tak len toho 12.9. viem tam ísť keďže objednanie stojí 6eu sono 10eu a vitamíny čo mi setrička predáva 13eu proste veľa a ešte cesta 10eu autom,keďže autobusom mi býva zle a malému tiež :-/
@huncut My sme sa nejak často nesnažili,lebo muž má zpredkožkou ťažkosti tak úplne dnu nemohol dať úd.Takže ke´d mi vyšiel pozitívny testík na 18dc tak sme mali sexík a na druhý deň bol ešte silnejšia tá druhá čiarka než kontrolná,ale on už nechcel tak sme viac ani nemali nič a vidíš,ešte že som si poležala zo 20min. a zrejme to pomohlo zo zdvihnutou panvou 🙂
@slinka3 Ahoj!
ja neposielam nič,aj naposledy to zle skončilo preto moje tehu vírusíky pošlem až keď lekár potvrdí 12.9. a fotky ako som už písala neviem odfotiť,lebo nemám z čím a muž odfotí až keď budú riadne koľajnice tak až budúci týždeň ak sa udrží....A ty ako?Ja som Bohužiaľ už potratila 3x tento rok 2x a vlani raz...vždy po týždni meškania,preto sa ešte nevytešujem ešte nie som za vodou..až pondelok si budem môcť vydýchnuť ak všetko dobre bude pokračovať.

@huncut Áno,robila je riadne zreteľná,nie len duch...ešte nie je rovnaká z kontrolnou,a aj príznaky mám odkedy my mešká od soboty a od včera riadne pália bradavky ani na bruchu spať nemôžem a aj tlaky mám v brušku,tak moc dúfam,že to dotiahneme dokonca.