icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

huncut
21. aug 2013

@zora256 No ved to, nech zaberú 😉

leonetka
21. aug 2013

@zora256 ahoj Zorka, nahodou som nakukla. velmi sa tesim tvojmu vysledku a uuuuplne potichucky gratulujem. a neboj, nikomu nic nepoviem 🤐 uplne chapem, ze chces pockat kym to potvrdi aj doki. urcite daj potom vediet. cize tento cyklus si uz inofolic nebrala?

zora256
21. aug 2013

@leonetka Ďakujem mojka!Nie nebrala som vôbec nič tento mesiac,jedine Hlivu ustricovú.

leonetka
21. aug 2013

@zora256 a beries nieco na udrzanie? duphaston alebo utrogestan alebo zatial nic?

zora256
21. aug 2013

@leonetka Ahoj!
Mne je už Duphaston slabý tak povedal ženský,že mi nevieč o dať tak som tu od jednej kúpila Utrogestan je silnejší tak hoc chem brať kým nepotvrdí lekár a dám ním potompredpísať Utrogestan.Moc dúfam,že mi tá baba pošle do piatku aby som čímskôr mohla začať užívať aspoň ten,lebo čaká kým jej peniaze nabehnú,poslalasom jej dnes penieáze lebo mi nodpovedala 2dni...

leonetka
21. aug 2013

@zora256 akoze slaby, ved nech ti zvysi davku. kolko si brala toho duphastonu v minulosti? Myslim, ze utrogestan je to iste len sa dava vaginalne. moze sa sice aj prehltat, ale rozdiel je v tom, ze neobsahuje laktozu a duphaston ano. ak vsak tolerujes laktozu, tak je to jedno co z toho beries. nemozes mu zavolat a spytat sa na to? aj na davkovanie?

zora256
21. aug 2013

@leonetka Ahoj!
Je rozdiel medzi nimi Duphaston je len 10mg a derivát a Utrogestan je progesterón a 100mg.Brala som Duphaston 2x denne :-/a predca som sním 2x potratila.Takže toľko..

leonetka
21. aug 2013

@zora256 aha, nuz to neviem, nemam tie lieky pri sebe aby som kukla zlozenie. ale pri duphastone ti vie zvysit davku. ked som spinila, tak som brala 3x denne. takze je to o zvyseni davky, to som tym chcela povedat. nuz mne nepomohol ani jeden z nich pri poslednom tehu. utrogestan som brala 2x denne 4 gulicky. a prdlajz z toho 😒

zora256
21. aug 2013

@leonetka Ach moja tak to mi je ľúto :-/ Tak ja neviem...či mi zaberú ale moc dúfam,že hej keď mne Duphaston lekár už naposledy nepredpísal po 2potrate a po treťom som už ani nešla knemu :-/Tak moc verím,že terza to vyjde s tým utrogestnomkeďže som ho ešte nebrala .Ale tak sa ozvem potom ako som dopadla...ale proste ak teraz to nevyjde mi sa už nebudeme snažiť ´dalej lebo som ztých potratou už hotová a iste aj vnútorne...to nieje najelepšie,myslím zo železom..Potrebujem hlavne kľud a byť bez stresu a zhonu.

leonetka
21. aug 2013

@zora256 tak budem drzat palce a potom sa urcite ozvi.

zora256
21. aug 2013

@leonetka Ďakujem pekne aj ja tebe držím palce aby sa vám zadarilo a aj ostalo babulko 😉 A určite sa ozvem časom.

tusinka
21. aug 2013

@fidka21 tak ako si na tom??mrcha sa zatial neprihlásila?? ano, mne vtedy ako som bola tehu predpísal dr. Duphaston, ale nepomohlo....ja som sa ho pýtala na Inofolic, vravel mi, že keďže to vyzerá, že nejaký problém vo mne nie je, nech ho beriem 2x denne, že sú naň veľmi dobré ohlasy..takže len ho teda poctivo užívajme 😀 😀 😀 😀 😀 😀 len keby sa tomu stresu dalo vyhýbať tak jednoducho...podľa mňa by nám to všetkým tu prospelo 😕

zora256
22. aug 2013

@tusinka Presne ako píšeš,pomohlo by keby sme nemalis stresy...Moc vámkočky prajemaby ste čím skôr boli tehu a vynosili zdravé babulky 😉

fidka21
22. aug 2013

@zora256 jaj tak potom nic...ale inac mas nejakeho draheho dr. len za objednanie 6e to je dost a za sono 10 ani nevravim...k mojej dr. sa ani objednavat nemusim idem kedy potrebujem a za sono berie 3e a len toho jedneho tam mate nemas moznost ist k nejakemu inemu lebo je zaujimave, ze nepozna utrogestan to by mal vediet si myslim 😕

fidka21
22. aug 2013

@huncut no co narobime uz len dufat, ze sa to nejako vyriesi a hlavne, ze sa to bude dat riesit.. 🙂 ani mi nevrav o depkke tiez ma chytila ked mi zasa ta svinucha prisla ani neviem preco ved bolo jasne, ze to nevyslo ale aj tak ma to akosi vzalo a celkovo ten den som mala taky na figu..ale som sa vyrevala a uz je dobre 😀

fidka21
22. aug 2013

@tusinka aale kdeze jasne, ze sa prihlasila a este aka ohladuplna lebo sme mali 20.8 2- vyrocie svadby takze si pockala pekne do druheho dna aby nam ho nepokazila no kto by to bol nanu povedal 😀 😀 takze som si pekne dnes uz volala do MT a 30.8 idem na ultrazvuk a potom sa uvidi kedy nam budu robit IUI.. 😵 aj ja si myslim, ze asi by nebolo dobre hned inofolic zatracovat idem si ho aj ja pekne dalej uzivat musim si ho objednat lebo uz mam malo a moznoze ti dobre spravi ked ho budes mat 2x za den...no stresu sa asi nikdy poriadne nezbavime a vyhnut sa mu niekedy neda len si ho netreba tak pripustat 😉

zora256
22. aug 2013

@fidka21 Ahoj!
Ja mám už vyše 60ročného gyndoša súkromníka...ja som práýveže prestúpila od nášho čo je v dedine a chodím na 19km k tomuto a ináč som sním spokojná 🙂

tusinka
22. aug 2013

@fidka21 jeej aj vy ste 2 roky zobrati?? My budeme mat 2 roky v oktobri...a kolko ste boli pred svadbou spolu???

huncut
23. aug 2013

@fidka21 nooo s depkami ja to mám tiež veselé, každý mesiac ked príde ms tak na vécku revem 😒 ale ked si nemožem pmocť, stále ma to nejako vezme, uvidíme aký bud etento cyklus a ty si na tom ako?

fidka21
26. aug 2013

@zora256 ahoj jaj tak preto si musis za vsetko zaplatit ale hlavne, ze si s nim spokojna to je dolezite 😉 😉 a inak ako dufam, ze vsetko v poriadku 😉

fidka21
26. aug 2013

@tusinka hej hej 2 roky ale to leti jaka nahoda, ze aj vy😀 no a chodili sme predtym tiez 2 roky ...nam je akosi ta dvojka sudena lebo aj 20 sme mali svadbu a 22 sme zasa zacali spolu chodit a ja som 22 aj narodena take spravne to je 🙂 a vy ste ako dlho chodili predtym?inac aj ja som sa chcela vydavat v oktobri len ma vsetci zrusili, ze uz bude chladno tak sme to potom dali na august 🙂

fidka21
26. aug 2013

@huncut no to mi nemusis vraviet tiez to poznam ale mna to chyti hlavne vecer ked idem spat ale akoby zazrakom na druhy den mam zasa chut znovu vstat a ist dalej asi je to dobre, ze sa ztoho vyplaceme horsie by bolo to dusit v sebe 🙂 no ja som len 6dc takze nic take nove nemam a ty ako?

huncut
26. aug 2013

@fidka21 tak ja som dnes 31DC tak uv+idíme že ako, ovu pod+a mňa bola asi 24DC takže je skoro na nejaké závery

zora256
27. aug 2013

@fidka21
@huncut
@tusinka Tak tu je zo včerajška rána výsledok a snímka bude až 12.9.ak sa udrží,lebo mám teraz azs stresy malý mi má zapálené ďasná,afty na perách ☹

huncut
27. aug 2013

@zora256 super,. držím palce nech je všetko v poriadku 😉 a hlavne kľud a nestresuj, aj ked ma mrzí že malý ma problémy, nesmieš sa sttresovať... ja som dnes 32DC

zora256
28. aug 2013

@huncut Ahoj!
Držkám palčeky 🙂teraz som už aj kľudná,malmu klop-klop začali zaberať atb,tak len dúfam,že sa mi bude dať mu ich doužívať,lebo moc nechce sirupy..je to ťažké nasilu pchyť keď potom nie všetko zhltne ...ale verím že vyzdravie do pondelka 🙂A kedy si mala ovu? Ja na 20dc.

huncut
28. aug 2013

@zora256 no ja som mala až na 24DC takže si ešte počkám na testovanie, ale nikam sa neponáhľam, ak nepríde do pondelka tak potom skusim testík...som rada že malému je lepšie ačo mu vlastne bolo?

fidka21
28. aug 2013

@huncut hmm no uvidis nadej este stale mas tak dufam, ze to vyjde a citis sa ako by uz mala prist ci ani nie? 🙂

fidka21
28. aug 2013

@zora256 krasne testiky priam ukazkove wau 🙂 tak drzim palce ja pevne verim, ze to dotiahnes do uspesneho konca 🙂

huncut
28. aug 2013

@fidka21 no ms ešte nepríde, lebo krčok mám uzavretý a trvdý...ani necítim pobolievanie takže tak skoro nedorazí