Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@fidka21 čítam, že si bola na sone??? ja som bola zase celý týždeň preč, takže na 99% sme plodné dni prepásli... 😠 😠 😠 stále nám tie moje cesty vychádzajú na figu 😕 takže tá 2ka bude vaše osudové číslo 😀 my sme spolu desiaty rok, z toho necelé 2 roky manželia 🙂 ja som si inofolic zabudla doma takze som ho teraz tyzden vynechala...jaaaaaj, sama na seba sa hnevam...a co ta caka najblizsie u dr.???
@tusinka ano bola ale vajka boli male takze v stredu idem zasa ci podrastli ach jaj nebavi ma to chodenie furt a este k tomu mm mi odisiel na tyzdnovku akurat ked mam mat plodne dni tento tyzden na slak trafenie to je mi to pripada ako keby naschval sa toto dialo....no a ak bude aspon jedno vajko dominantne a mat spravnu velkost tak by mala do dvoch dni nasledovat inseminacia 😕 no mi hovor ja som tiez inofolic zanedbavala ale mm ma hned zjazdil takze som si poriesila dalsie balenie a uzivam poctivo od piatka 😀 inac som citala, zeby sa to nemalo prerusovat a brat 2x denne 3 mesiace minimalne aby to zabralo..a na plodne dni sa moc nespoliehaj hocktora baba otehotnela aj mimo nich 😀
@fidka21 ahoj ja zajtra 4.9.2013 ak zase tento mesiac nebude blaznit ako predtym...lebo to som si ozaj vytrpela ☹ tak snad pride nacas,alebo nepride...aj ked si myslim ze bude meskat,lebo aj pocasie je blaznive a moje telo sa riadi nim,a navyse som asi niekde prchladla stale chodim na zachod a po uuuzasnej noci s mm ma tam dole vsetko palilo,ale uz je to ok,bolo to len dva dni,teraz uz nic...ale na to wc chodim stale,pre istotu pijem urologicky cajik tak moze to byt aj z neho,ale chodila som aj ked som ho nepila...takze uvidim,asi som musela niekde prechladnut ☹
@huncut Ahoj!
Ja som si nemerala len po meškaní 🙂 pár dní 🙂 Len som testovala ovu a vidíš pred ovu sme mali len sex 2dni a podarilo sa 🙂čo som ani neverila,že to vyjde ..zázraky sa dejú len treba veriť.
@tusinka Ďakujem krásne 🙂Moc dúfam,že to dopadne tak ako má,najmä preto,že soms a už začala tešiť vkútiku duše,aj keď mám strach ako to zvládnem z 2 deťmi,keď občas nemám nervy na syna...som unavená aj z počasia aj znočného vstávania,lebo nevydrží necikať vnoci a piť mlieko...
@radka1303 Ahoj!
Neušlo Ti nič,ja dopredu moc nechcem sa chváliť,ve´d vieš že som už 3x potratila,tak aj teraz čakám na preventívku budúci štvrtok až potom sa pochválim,ak bude mať dobré správy gyndoš,čo dúfam.
@radka1303 Ahoj!
Tak držím palčeky aby sa vám oba vydarili,a ms nedošla a hypo schválili 😉
@huncut Ahoj!
Veru vôbec som nemerala,ba som bola presvedčená,ak teraz nevyjde tak,už sa nebudeme snažiť a budeme sa chrániť a to istépresvedčenie mám aj teraz nedajbože ak by sme prišli aj o toto tak viac už nechcem,3 potrat ma hrozne bolel,nechcel by śom už nič také zažiť...☹
A tebe moc držím palce aby vám to už vyšlo 😉

@zora256 tak ja to nerobím len pre bábo, snažím sa nato nemyslieť ale žiaľ nejde to, povedala som si že teraz nebudem vkuse merať teplotu nech sa na to tak nesústredím a hotovo