icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

huncut
2. sep 2013

@zora256 tak ja to nerobím len pre bábo, snažím sa nato nemyslieť ale žiaľ nejde to, povedala som si že teraz nebudem vkuse merať teplotu nech sa na to tak nesústredím a hotovo

tusinka
2. sep 2013

@fidka21 čítam, že si bola na sone??? ja som bola zase celý týždeň preč, takže na 99% sme plodné dni prepásli... 😠 😠 😠 stále nám tie moje cesty vychádzajú na figu 😕 takže tá 2ka bude vaše osudové číslo 😀 my sme spolu desiaty rok, z toho necelé 2 roky manželia 🙂 ja som si inofolic zabudla doma takze som ho teraz tyzden vynechala...jaaaaaj, sama na seba sa hnevam...a co ta caka najblizsie u dr.???

tusinka
2. sep 2013

@zora256 teším sa s tebou...🙂 a prajem ti aby to tentokrát už dopadlo OK 😉

fidka21
2. sep 2013

@huncut no presne to aj ja ale hlavne ked ma ms prist vtedy asi najviac...no nic berme si priklad zo Zorky vidis, neprestala verit a ani my sa nevzdame 😉

fidka21
2. sep 2013

@tusinka ano bola ale vajka boli male takze v stredu idem zasa ci podrastli ach jaj nebavi ma to chodenie furt a este k tomu mm mi odisiel na tyzdnovku akurat ked mam mat plodne dni tento tyzden na slak trafenie to je mi to pripada ako keby naschval sa toto dialo....no a ak bude aspon jedno vajko dominantne a mat spravnu velkost tak by mala do dvoch dni nasledovat inseminacia 😕 no mi hovor ja som tiez inofolic zanedbavala ale mm ma hned zjazdil takze som si poriesila dalsie balenie a uzivam poctivo od piatka 😀 inac som citala, zeby sa to nemalo prerusovat a brat 2x denne 3 mesiace minimalne aby to zabralo..a na plodne dni sa moc nespoliehaj hocktora baba otehotnela aj mimo nich 😀

huncut
3. sep 2013

@fidka21 jasné, ja tiež stále verím, bez toho by to nešlo, takže tento mesiac je náš a hotovo 😵 😵 😵 😵 😵

fidka21
3. sep 2013

@huncut tak tak tento mesiac to vyjde a basta musime verit 😉 len lepsie by sa mi verilo keby bolo vsetko ok ale takto je to trosku tazke ked viem, ze u nas maly problem je ach jaj no co aj zazraky sa deju 😀 😀

radka1303
3. sep 2013

@zora256 dllho som tu nebola...nieco mi tusim uslooo 😀

radka1303
3. sep 2013

@fidka21 ahoj ja zajtra 4.9.2013 ak zase tento mesiac nebude blaznit ako predtym...lebo to som si ozaj vytrpela ☹ tak snad pride nacas,alebo nepride...aj ked si myslim ze bude meskat,lebo aj pocasie je blaznive a moje telo sa riadi nim,a navyse som asi niekde prchladla stale chodim na zachod a po uuuzasnej noci s mm ma tam dole vsetko palilo,ale uz je to ok,bolo to len dva dni,teraz uz nic...ale na to wc chodim stale,pre istotu pijem urologicky cajik tak moze to byt aj z neho,ale chodila som aj ked som ho nepila...takze uvidim,asi som musela niekde prechladnut ☹

fidka21
3. sep 2013

@radka1303 oki tak spravim tabulku a dam tam uz konecne aj datumy ms 😀 no veru nieco ti uso musis sa pekne vratit o par stran a precitat si hlavnu novinku 😀 tak dufam, ze ti nepride a to chodenie na wc moze byt aj z prechladnutia aj z niecoho ineho ved uvidis 😉

fidka21
3. sep 2013

tak opat nova tabulka uz nas je aj celkom malicko 😀 kto sa chce pridat tak sem s udajmi 🙂
@radka1303 - 4.9 1 rok a 5 mesiacov
@monika513 - 5.9 8mesiacov
@tusinka - ? 1 rok a 8mesiacov
@fidka21 - 18.9 - 1 rok a 5mesiace
@huncut - 7.10 8 mesiacov

radka1303
3. sep 2013

@fidka21 :-O to uz nas je len tolkoto?? :-O

fidka21
3. sep 2013

@radka1303 no ja som tu dala len baby co o sebe podavaju spravy naco tam mam umelo drzat baby, ktore sa vobec neozyvaju...takze po "cenzure" 😀 nas je len tak malicko 😝

radka1303
3. sep 2013

@fidka21 to sa fakt takto zriedilo??uuuf to je supeeer 🙂

radka1303
3. sep 2013

@fidka21 ahaaa taaak,no ja som tu nebola dlho ale mali sme kopec vybavovaciek s domcekom co kupujeme a teraz som strasne nervozna lebo cakame kazdym dnom ci nam schvalia hypo...

zora256
3. sep 2013

@fidka21 Ahoj!
Tak špatne mi býva,od hladu a kyseliny žalúdočnej,a zpachou,ale zatiaľ nevraciam,tak sa uvidí,hoc mne je jedno čo to bude,len nak je zdravé 🙂A aj mužovi je to jedno,len terz sa akosi viac teší,než pri malom 🙂

zora256
3. sep 2013

@huncut Ahoj!
Ja som si nemerala len po meškaní 🙂 pár dní 🙂 Len som testovala ovu a vidíš pred ovu sme mali len sex 2dni a podarilo sa 🙂čo som ani neverila,že to vyjde ..zázraky sa dejú len treba veriť.
@tusinka Ďakujem krásne 🙂Moc dúfam,že to dopadne tak ako má,najmä preto,že soms a už začala tešiť vkútiku duše,aj keď mám strach ako to zvládnem z 2 deťmi,keď občas nemám nervy na syna...som unavená aj z počasia aj znočného vstávania,lebo nevydrží necikať vnoci a piť mlieko...
@radka1303 Ahoj!
Neušlo Ti nič,ja dopredu moc nechcem sa chváliť,ve´d vieš že som už 3x potratila,tak aj teraz čakám na preventívku budúci štvrtok až potom sa pochválim,ak bude mať dobré správy gyndoš,čo dúfam.

radka1303
3. sep 2013

@zora256 wauu tak drzkam paste 🙂

zora256
3. sep 2013

@radka1303 Ďakujem mojka,moc dúfam,že bude všetko ok,lebo po nociach musím malého vláčiť na nočník,ináč sa pociká ☹ a tak beriem magnézko keď ma brucho zabolí :-/...mám i strach a zas by som bola rada,keby sa udržalo aspoň do 8mesiaca.

radka1303
3. sep 2013

@zora256 neboooj udrzi sa je to bojovniiik 😀 alebo bojovniicka :-*

zora256
3. sep 2013

@radka1303 Ahoj!
Moc dúfam,a ty ako?Počujem že čakáte na schválenie hypotéky.A čo budete porábať z nej?.Moc držím aplčeky aby sa vám vydarilo všetko čo ste si vysnívali 🙂

radka1303
3. sep 2013

@zora256 ideme kupovat domcek-starsi a prerabat 🙂 zajtra cakam mrchu,kazdu chvilu odpoved z banky,tak som vo vytrzeni 😀

huncut
3. sep 2013

@fidka21 no ja neviem či je u nás všetko v pohode, hádam áno...ale ked sa minulý rok zadarilo tak asi je všetko v poriadku, len treba byť v pohodičke a príde to, verím tomu

huncut
3. sep 2013

@radka1303 držím palce nech to máte schválené, viem čo prežívaš, my sme to absolvovali teraz cez prázdniny, vybavovať hypo a kupovať a prerábať byt

huncut
3. sep 2013

@zora256 aha, takže si vobec nemerala? no ja uvidím, možno sem tam budem merať aby som vedela kedy je ovu, ved uvidíme ešte...jasné zázraky sa deju, ja tiež pevne verím že sa zadarí

zora256
3. sep 2013

@radka1303 Ahoj!
Tak držím palčeky aby sa vám oba vydarili,a ms nedošla a hypo schválili 😉
@huncut Ahoj!
Veru vôbec som nemerala,ba som bola presvedčená,ak teraz nevyjde tak,už sa nebudeme snažiť a budeme sa chrániť a to istépresvedčenie mám aj teraz nedajbože ak by sme prišli aj o toto tak viac už nechcem,3 potrat ma hrozne bolel,nechcel by śom už nič také zažiť...☹
A tebe moc držím palce aby vám to už vyšlo 😉

huncut
3. sep 2013

@zora256 dakujem, držím aplce nech je všetko v poriadku a dotiahneš to do konca... dúfam že aj nám sa čoskoro zadarí

zora256
3. sep 2013

@huncut ďakujem,aj ja dúfam....že to dotiahnem dokonca,len nak mi synček je zdravý nič iné si neželám viac,len nak mámčo najkludnejšie tehotenstvo.

huncut
3. sep 2013

@zora256 no ved to, hlavne kľudné a pokojné tehulkovanie

ellis21
3. sep 2013

@zora256 jee cau zorka, dlho som nekukala tuto teme. Ty si tehula ? Supeeeeeer, a v ktorom si tt a kedy mas termin ? Tolko si cakalaa opatilo sa a co muz? Dufam, ze sa tesi. 🙂