Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@fidka21 tak zajtra držííím palce 🙂 potom daj info 😉 ano, ano, mm má pravdu, že ťa "zvozil", že si neporiadna- vychádzam zo seba, že vypiť ten inofolic je fakt nič, a predsa to flákame 😀 😀 😀 inak dík za tabuľku- som ťa v tom nechala samú, ale najbližšie pomôžem 😕 ja nečakám 9.9. 😎
@tusinka dakujeem jasne urcite vas budem informovat len asi zajtra to nestihnem mozno az v piatok lebo nebudem mat cas idem k rodicom a tam este aj problem s netom 😝 ved prave nic to nie je a predsa ani len to sa mi niekedy nechce no ale polepsim sa a ty by si tiez mala dufam, ze zatial to neflakas 😀 😀 neni zac aj nabuduce inak si si vsimla ako nas je malicko?a ani nikto novy nepribuda asi sme uz len my ostali 😝
@huncut Veru,kiežby bol kľud a pokoj aby bolo všetko ok.
@ellis21 Ahoj!
Mojka nič neviem,ešte až budúci štvrtok pôjdem 1 krát k ženskému,tak vtedy sa to dozviem,podľa kalkulačiek 7tt a termín 26.4.čo vôbec nesedí podľa ovu ovu bola na 20dc takže nejako zčiatkom mája do 8.5. takže časom budemmúdrejšia,len dúfam,že ostane veď vieš 3x som potratila :-/Takže ešte sem nedávam nič čo sa týka tehotenstva...až po 12tt.
baby, tak ja sa zatiaľ úspešne držím, 8 t..síce na duphastone ale všetko ok, držte sa a verte....ja som 2 x potratila v 8/2011 a 1/2012 a potom som prestala veriť a začala zisťovať ohľadom živnosti a bola presvedčená, že od septembra začnem a aaaaaaaa 🙂, je pravda, že sa na to netreba sústreďovať aj keď viem ako sa to ťažko hovorí
@huncut Ďakujem 🙂
@nefertiti7 Ahoj!Gratulujem 🙂Ja som potratila v 5/2012 a v 5/2013 a 6/2013,zatiaľ som u gyn.nebola podľa kalkulačky mám 7tt,až budúci týždeň idem knemu tiež som už neverila tomu,že sa podarí a prekonáme 1mesiac.,ale zatiaľ sa drží.

@fidka21 očakám mršku každú chvíľu t.j. 4.9. ☹