icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

fidka21
9. sep 2013

@huncut no to urcite a hlavne ten pristup a aj vidno, ze sa vtom vyznaju a ked niecomu nerozumies vsetko ti vysvetlia len kebyze je to blizsie tak by to bolo este lepsie 🙂

fidka21
9. sep 2013

@tusinka no to by bolo az idealne ale ktovie aj to sa moze stat 🙂 vies co no dopadli sme tak, ze tento mesiac z toho nic sice vajko bolo fajne velke len, vraj pre jedno sa to neoplati robit tak nam odporucili aby sme sa posnazili a ak to nevyjde tak dalsi cyklus mi zvysili davku liekov a zasa na 10dc prist na ultrazvuk...takze zasa ten isty kolotoc ma caka 😝 tak dufam, ze ti nepride potom daj info 🙂

fidka21
9. sep 2013

@blcha76 tak ako ?dufam, ze ti neprisla 😀

huncut
9. sep 2013

@fidka21 no tak to ti verím, že je iný prístup, lebo gynekolog len čaká a čaká... niektorý rok niektorý až 2 čo sa nedari a potom začne riešiť...uvidím ako dopadnem ja, dnes sa idem objendať na preventívku

blcha76
9. sep 2013

@fidka21 ešte stále nič. Brucho ma pobolieva už týždeň a tak stále len čakám...

fidka21
9. sep 2013

@huncut no veru a niekedy ani neriesi kym sa sam neozves a aj tak ta radsej posle do centra a ma pokoj 😝 a ty mas dobreho gyndosa?

fidka21
9. sep 2013

@blcha76 no super tak stale mas nadej a meskavava ti ci ti chodi presne?

blcha76
9. sep 2013

@fidka21 Posledného pol roka to mám komplikované... Ja som mála predne na chlp, ale odkedy mi Dr. na dva mesiace naordinoval Clostilbegyt sa mi všetko pokazilo. Robili sa mi cysty, musela som brať 2 mesiace antiku atď. A tak teraz neviem na čom som a moje dátumy a výpočty sú veľmi orientačné...

fidka21
9. sep 2013

@blcha76 fuuha tak ti skor vsetko zhorsili ako pomohli ach jaj ja mam tiez vsetko komplikovane a tiez beriem clostilbegyt ale teraz som mala len prvy cyklus tak som zvedava co to somnou urobi dokonca mi zvysili davku ..a duphaston neberies aby ti ms chodila presnejsie?

blcha76
9. sep 2013

@fidka21 Teraz neberiem nič. Asi to chce čas aby sa mi ten cyklus dostal do pôvodného stavu ... Mimochodom, štvrtok mám ísť na laparoskopiu, tak teraz dúfam, že sa mi tá mrcha do štvrtku neobjaví, lebo sa budem musieť preobjednať, a to by ma už vááážne porazilo 😠 ...

fidka21
9. sep 2013

@blcha76 no po case sa to hadam da doporiadku a ani nebudes testovat ak ti nahodou nepride?tak potom drzim palce aspon ta vysetria a budes vediet nacom si a chodis k svojmu dr. ci niekde do centra?

blcha76
10. sep 2013

@fidka21 Od júna chodím do Gin-Fiv v BA. Robili mi testy, partnerovi spermiogram a všetko máme v poriadku. Tak vážne neviem kde je problém. Uvidím ešte po tej laparke...

huncut
10. sep 2013

@fidka21 no ja som po potrate hned menila lekára, teraz mám ženu a zatiaľ som spokojná... leto nechala tak nech snažilkujeme a teraz 27. idem na preventívku tak pokecáme že čo dalej, vraj by nemal byť u mňa žiaden problém takže tak... je to skor stres

fidka21
10. sep 2013

@blcha76 jaj no tak to hej vraj niekedy aj laparka pomoze lebo ti vsetko precistia ja som bola len na prefukoch kde zistuju priechodnost ale chvalabohu to bolo v poriadku...u nas je ten problem, ze muzovi sa zhlukuju spermie ale povedali, ze vyzera, ze nie vsetky takze preto ta inseminacia aby ocistili dobre od zlych ale vraj sa moze stat, ze vsetky budu zle a to bude uz asi problem...ak by sa to potvrdilo tak by siel na dalsie vysetrenia ja len dufam, ze ktomu nedojde lebo uz ma asi fakt porazi 😠 a mrcha furt neprisla?

fidka21
10. sep 2013

@huncut aha no ja tiez rozmyslam, ze ju zmenim ale az ked sa mi podari otehotniet lebo teraz to nema zmysel, kedze tam nechodim ...tak hadam ti dr. nieco navrhne ale ked si ok tak asi to chce len ten spravny cas ono vraj ten rok snazenia je taky standard kedy by sa to malo podarit takzee este sa nemusis stresovat 🙂

huncut
10. sep 2013

@fidka21 ved ja viem, ale mna vystresoval hlaven ten potrat 😖 to som vobec nečakala že také niečo sa stane práve mne 😢 ale to asi žiadna žena nečaká a nezmieri sa s tým.... pevne verím že sa nám zadarí a že už bude všetko v poriadku

tusinka
10. sep 2013

@fidka21 takže mrcha dorazila ☹ no čo už, ide sa ďalej....a aké lieky teraz berieš, že ti zvýšili dávku???áno, verím Ti, že to vnímaš ako kolotoč- ale zober to tak, že možno že teraz to už vyjde 😉 😉 😉 mne tá inseminácia pripadá ako veľká šanca...

blcha76
11. sep 2013

@fidka21 No mrcha zatiaľ nikde, takže uvidím ešte dnes, a zajtra ráno nastupujem. Ale strašne sa mi nechce... Snáď to nebude také hrozné...

fidka21
11. sep 2013

@huncut ti verim ja som to tiez necakala nemyslela som si, ze prave mna to postihne pretoze u nas v rodine sa to nikomu este nestalo..no co uz zivo je raz taky nevyspytateny..hadam nas aj uz konecne niecim dobrym prekvapi a na vsetko zle zabudneme 😉

fidka21
11. sep 2013

@tusinka to ma mrzi ja ju cakam o tyzden a urcite pride si myslim...vies co uzivam clostylbegyt a uz si mam davat 3x denne ale musim pockat na novy cyklus a potom duphaston by som mala od 17dc ale ten som si posunula na 21 to mi uplne staci mam to uz odskusane nechcem sa zbytocne pepchavat hormonmi ked nemusim 😝 no ktovie sanca tam je ale len 14% takze bohvieco nie iba ak by sa stal zazrak a zmestila som sa k tym malo percentam 😀 a ty ako ides nieco riesit ci to nechate na prirodu?

fidka21
11. sep 2013

@blcha76 a testovat vobec nejdes?neboj laparka ti pomoze ja si myslim, ze to nebude nic hrozne aj tak ta uspia a nebudes vediet co s tebou robia 🙂

blcha76
11. sep 2013

@fidka21 Včera ráno som skúsila test, ale bol negatívny... Prípadne môžem skúsiť ešte zajtra ráno predtým, než vyrazím, ale nedávam tomu veľkú šancu ☹ . Brucho ma pobolieva už 1,5 týždňa. Ale keď mrcha nedorazila, teraz nech radšej už nechodí, aby som sa nemusela na laparku preobjednávať...

huncut
11. sep 2013

@fidka21 ved to by som si aj ja želala, lebo ten koniec minulého roku a začiatok tohto bol fakt dosť ťažký... najprv kyret, potom malá dostala kiahne, nato sme chystali svadbu, po svadbe som bola totálne chorá, ani som nerozprávala, potom zasa zápal močových ciest, zomrel mi najprv rovno na veľkú noc dedko, potom manželovi babka, nato šiel manžel na operáciu, proste sa to sypalo jedno za druhým,takže si myslím že už by aj stačilo, nech sa na nás šťastie usmeje trošku

manucao
11. sep 2013

@blcha76 ahoj..aj ja som jedna z vas..snazime sa od marca 2012..takze je to co svhila rok a pol a stale sa nam nedari..My sme este u Dr.neboli..len ja mam za sebou vysetrenie,kde mi v juni Dr.zistil zapal,kt.som 12 dni liecila a vlastne teraz som Ok..vlastne nie..bola som pred dvoma mesiacmi aj na sono a vsetko OK..Ale mne je takmer mesiac zle..mavam bolesti v podbrusku,napina ma na vracanie..v auguste som velakrat vracala..v septembri len dvakrat..ale zase ma zacali pred par dnami boliet prsia a su zilovate..No len som z toho zmatena,lebo mrchu som dostala,oci bola ovela slabsia a len tri dni trvala..no co ma metie,preco po skonceni mrchy ma zacali boliet prsia a aj v podbrusku..a unava..no som v praci..poviem vam..koncim o pol 4 a mam problem nezatvorit oci...Uvazujem,ze si urobim test..ja viem,ze to je asi hlupost,ked som mala mrchu..ale tak aspon budem vediet a ak nic tak najskor mozem ist k Dr.az v oktobri

manucao
11. sep 2013

@fidka21
@tusinka zienky,,nechcem byt za blbu..manzel sa rozhybal a o tyzden ide na spermiogram..chcem sa opytat,ake vysetrenia cakaju mna????Predpokldam,ze mi ak prve urobia odber krvi na hormony,ze...manzelovi nasadi liecbu ak to bude potrebne urolog,podla vysledkov spermiogramu,ze..Boze..je mi velmi luto,ze nemozme vsetky pocat dietatko prirodzene bez problemov...

fidka21
11. sep 2013

@blcha76 jaj tak potom problem bude asi niekde inde dufam, ze to ms nepride aby ti ta laparka vysla urcite je mudre to podstupit ja som ju tiez mala mat ale nakoniec im stacili len prefuky tam tiez videli vsetko co potrebovali aj ked laparkou je to vsetko presnejsia a vidia uplne vsetko tak drzim palce zajtra nech ti to dobre dopadne 🙂

fidka21
11. sep 2013

@huncut tak to si mala vazne tazky rok vsetko zle nakopu..ach jaj dufam, ze uz mas najhorsie za sebou a teraz ta caka vsetko len to pekne nie je mozne aby stale bolo zle vzdy pride urcite aj dobre obdobie 🙂 a tvoj mm nechce ist na vysetrenie?

fidka21
11. sep 2013

@manucao v pohode nie si blba kazda z nas na zaciatku netusila co ju caka a co vsetko sa dovie...no ako pises prvorady bude ten hormonalny profil a zalezi aj natom aky mas cyklus ci pravidelny-nepravidelny a ci ti dochadza k ovulacii ...no a potom niektore baby idu na prefuky na priechodnost vajcovodov lebo aj to je dost velky problem alebo rovno na laparoskopiu tam ti komplet uz vsetko pozru ...no a spermiogram zakladny robia na urologii ked sa im nieco nezda tak robia podrobnejsi nam ho robili az v Heliose takze je to kolotoc vysetreni niekedy o drzku ale co by sme neurobili pre babatko 🙂no niekto sa vie narodit a taketo veci nemusi riesit vtomto im zavidim radsej by som riesila uz nieco ine 😀

leonetka
11. sep 2013

@huncut ahoj, chcela som sa ta spytat, ci este stale beries ten Inofolic. Tusim si spominala, ze ti sposobil znizenie bazalnej teploty? Lebo tento cyklus som si merala a cista katastrofa, najma lutealna faza. Take nizke teploty na urovni "cover line" som jakziv nemala. 😕 Tak uvazujem ci to je z toho pripravku alebo je chyba niekde inde. I ked tento mesiac som len doberala balenie a uzivala som uz len pol sacku denne. Uz si ho neplanujem kupit.

manucao
11. sep 2013

@fidka21 dakujem ti..a prosm ta..ako s azistuje ci dochadza u mna k ovulacii...Ja mam pravidelny cyklus..a MS mavala som 5 dni..teraz mam tak 3-4, ale posledne bolo ovela slabsia.Inak ja mam dcerku z prveho manzelstva.Manzel ide do presova na spermiogram k nejakume Dr.ku ktoremu ho odporucil moj gynekolog.Tam mu daju hned vysledky a som velmi zvedava na nich...A este..stretla si sa s niekym kobo by po kratkej mrche pobolievalo v podbrusku a prsia tak isto..ja ich mam pocit,ze su tazke..zily su vyrazne..neviem proste citim ze su tam dve tazke gule..je to divne,lebo mrcha mi skoncila v nedelu..a inak my skusame stale aj cez mrchu..ked mame chut..