icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

anulik88
19. sep 2013

@tusinka No ja sa o manzela nebojim jemu by okrem spermiogramu nemali robit nic alebo sa mylim? No a mne okrem odberu krvi na toxoplazmozu este nerobili ziadne vysetrrnia... 😒 A ta laparka je bolestiva?

fidka21
19. sep 2013

@tusinka
@zora256 ahojte babenky tak asi sa stal zazrak lebo dneska som si nasla // ja som takaaaa stastnaaaaa 😀 ale radujem sa len uplne potichucky lebo este som len na samom zaciatku a bojim sa aby to zasa nedopadlo zle ale dufam, ze tentokrat to bude v poriadku tak drzte palce ale skutocne sa budem radovat ked bude aj na ultrazvuku zatial sa este nikam nechystam aj tak by este nic nebolo vidno tak jedine co mi ostava je cakat a modlit sa 🙂

tusinka
19. sep 2013

@fidka21 mojaaaaaa....ja tiez len tak potichucky-ale hroooozne drzim palce nech je vsetko o.k.kolko meska???

fidka21
19. sep 2013

@tusinka potichucky dakujem moja 😉 no vies co ono to bolo tak, ze mne po duphastone vzdy prisli na treti alebo stvrty den od jeho vysadenia a na dnes uz bol piaty tak mi to nedalo a len tak zo srandy som testla, ze ak nahodou to vyslo aby som si ho mohla hned nasadit aby som predisla potratu no a bum tam sa ti objavila najskor len jedna ciarka a potom zrazu sa ukazala aj druha sice este nie je moc silna ale vidno ju dobre 😀

tusinka
19. sep 2013

@anulik88 podla mna ti zoberu krv, spravia hormonalny profil a potom ti urcite spravia folikulometriu-ci a ako ti rastu folikuly a potom sa uvidi.Ta laparka sa robi v narkoze a vraj sa to da zvladnut-ja som ju zatial neabsolvovala, ale baby mi pisali ze to nie je nic strasne a hlavne sa zisti ci je vsetko priechodne tak ako ma byt...

tusinka
19. sep 2013

@fidka21 juuuuj, viem si predstavit tvoje pocity a tvoju radost...neboj, tentokrat to uz urcite dopadne dobre...straasne vam to prajem a dufam, ze sa k vam coskoro pridam... 😉

fidka21
19. sep 2013

@tusinka no ti poviem ja som sa normalne rozplakala od stastia a stale tomu nemozem uverit mm este nic nevie zajtra ked pride s tyzdnovky mu to chcem povedat a ostatnym neskor a viete to len vy a moja mama tej som to musela povedat 🙂 tak pevne verim, ze sa k nam pridas velmi ti to prajem ja som vravela, ze zorka to tu pretrhla 😀 a pekne pojdeme si my uz do inej temy uz sme tu boli az az 😀 a vies co ma najviac tesi, ze nebudeme musiet podstupovat inseminaciu 😀

zora256
20. sep 2013

@tusinka Ahoj!Nanič,od muža mi malý ochorel a mňa tiež hrdlo chytilo ☹ takmám strach aby som nemala horúčky,lebo potom koniec ☹A pondelok môžem naklusať z malým k detskej...ak tot akto pôjde neviem ako budeme spať vnoci teraz som ledva spala lebo malý mal upchatý nos a tak mrnčal a plakal vnoci a cez deňlen utieram,a natieram nosík a odsávame vysávačom,mám dosť,žalúdok mám stiahnutý od strachu aby výkedn bol akotak čo najlepší,bez horúčok,lebo ma porazí...:-/

zora256
20. sep 2013

@fidka21 Ahoj!Mojka,tíško grautlujem a moc držkám palce aby všetko tento krt bolo ok a mala zdravé babulko 😉

tusinka
20. sep 2013

@fidka21 a mm sa ti vrati az vecer??? Juuuj, to bude prekvapko...😀 😀 😀 a duphaston si si naordinovala???inak a cez ovu si si robila aj ovu testy ci ste trafili len tak??? 😉

tusinka
20. sep 2013

@zora256 juuuj, to ma mrzi, ze sa vam to tak skomplikovalo ale neboj maly sa vylieci a bude fajn-a ty si budes moct v klude uzivat tehu 😉 😉 😉 teraz je strasne vela chorych ludi-darmo toto pocasie je velmi zradne...a nevolnosti nemas zatial??

fidka21
20. sep 2013

@zora256 dakujem moja dufam, ze to bude vsetko v poriadku modlim sa za to aby nam uz Panbozko tuto fazulku nechal 🙂 inac aj mna boli hrdlo asi tiez na mna nieco lezie a o hlave ani nevravim...asi je nieco vo vzduchu 🙂

fidka21
20. sep 2013

@tusinka hej hej az vecer pride akurat rozmyslam ako mu to povedat sak ten mi neuveri 😀 hej nasadila som si len neviem ci som dobre urobila ci si to mozem len tak naordinovat hadam som nic nepokazila...nie ja som si ovu testy nikdy nerobila ale ak si pamatas tak na 15dc som bola na sono v MT a vravela mi dr. ze IUI nam robit nejdu lebo by to nestihli a , ze v ten den alebo zajtra bude ovu aby sme skusali tak na druhy den mm ako zazrakom prisiel z roboty o den skor tak vtedy sme skusili a od vtedy skoro nic tak to muselo vtedy klapnut inac si to neviem vysvetlit 😀

tusinka
20. sep 2013

@fidka21 tak co, uz to mm vie??? Si mu pripravila riadne prekvapko 😉 podla mna s tym duphastonom si spravila dobre, mne ho tiez dr.hned predpisal vraj je dobry na udrzanie plodu...a to potrebujes takze by to malo byt v poho...ja som dnes mala dovolenku tak sme si s mm spravili taky den pre seba, sme trosku vypli, dobre nam to obom padlo.

fidka21
21. sep 2013

@tusinka hej hej uz to vie taky bol prekvapeny a stastny 🙂 len keby si vedela ako sa bojim snazim sa mysliet pozitivne ale niekedy ma taka panika prepadne..ja sa ani nejako necitim, zeby som bola tehu len trosku ma pobolieva brucho a prsia ma bolia inak nic keby mi aspon zle bolo 😀 no dufam, ze pomoze ..zajtra by som si chcela este spravit test ci ciarka silnie dufam, ze hej lebo sa asi zosypem..tak to je fajn take dni su vzacne dufam, ze ti tento mesiac uz ms nepride a budeme sa tu vytesovat z dalsej tehulky 🙂 a kedy ti ma prist?

tusinka
21. sep 2013

@fidka21 neboj, bude to dobreee...a ze ti este nie je zle a nic necitis-vsak je este velmi skoro, neboj, este si toho uzijes az az 😀 😀 a nerozmyslala si, ze by si si spravila digitalny test?? Aby si mohla byt kludna-ten ti to ukaze v tyzdnoch a vyzera to tak "uveritelnejsie"...ja NECAKAM mrchu 10.10. a nech sa ani neunuva...😀 😀

fidka21
21. sep 2013

@tusinka no dufam modlim sa aby to dopadlo tentokrat dobre 🙂 vies co digitalny nemam mne bude stacit ked aspon zajtra ciarka zosilnie horsie bude ked tam nebude vobec ☹ nejdem byt pesimista bude silna a basta 🙂 jaj takze teraz mas asi plodne dni inac este jednu radu ti dam vzdy si po styku podloz vankus a najlepsie aj dva aby bol zadok co najvyssie mne asi aj to pomohlo 😀 tak dufam, ze ti nepride svinucha jedna hlavne na inofolic nezabudni 😉

tusinka
21. sep 2013

@fidka21 jasne ze ciarka bude zajtra silnejsia!!! 🙂 🙂 🙂 to s tym vankusom praktizujeme aj my, ja mam taku fajnu vyssiu epedu z pohovky, tak na tej sa zvyknem vyvalovat "po". Som prave vravela mm, ze sa vam zadarilo 🙂 a potom som sa zamyslela ze my sa snazime skoro 2 roky a nic, a povedal mi ze nech nezufam-kolko krat nam to vyslo tak, ze bol cez moje plodne dni v praci alebo ja som bola prec...ked to tak zratame, ze to mozno este nie je ani rok...a ma pravdu, hlavu hore 😀 😀 beriem si ta ako priklad a idem si namiesat inofolic 🙂 🙂

zora256
22. sep 2013

@tusinka Ahoj!
Aj ja sopm ochorela ☹ a dosť je to nepríjemné,mať nádchu,bolesť hrdla a ešte obsluhovať malého,včera sme aj na pohotovosť museli,malý celú noc v piatok mal teploty ešte sme aj do mokrého uteráka ho balili :-/,mal angínu a zajtra ešte na výter z hrdla máme ísť k nášmu detskému,kvôli tomu,že je takto často chorý vraveli na pohotovosti..a tehu užiť no neviem asi si ho neužijem vôbec ak zas o emsiac dva ochorie...a potom azs na jar..takže kľudné tehtoestvo už asi viac nezažijem,nevyzerá to tak,len dúfam,že druhé bude zdravšie.A nevolnosti mávam ako ináč,ale vracať som zatiaľ vracala 4x.
@fidka21 Ahoj,áno teraz je chrípkové obdobie.Aj mne tak začalo hlava a hrdlo,dnes mi už nádcha tečie vo veľkom... Proplki sú najlepšie na hrdlo v tehu,ja ten cmúľam bez cukru a sú dosť sladké itak.A držím palčeky aby vám toto už ostalo 😉

fidka21
23. sep 2013

@tusinka no chvalabohu je o cosi silnejsia uz ju pekne vidno sice nie tak ako by som chcela ale aj to staci 🙂 no vidis to ako mudro tvoj mm uvazuje ja ked to tak zratam tak teraz su presne dva roky od toho ako som bola prvykrat tehotna len teraz to vyslo o mesiac skor ale este aj na den to sedi 😀 takze nezufaj a tento rok sa vam uz zadarilo a ked sa zadarilo raz zadari sa aj druhy uvidis toto som si posledne dni stale vravela ...ono je niekedy tazke tie plodne dni trafit mozno by nebolo zle kebyze chodis k dr. a na sone by ti sledoval kedy by mala ovu prebehnut vtedy trosku zvysis sancu si myslim 🙂 ooo aka cest, ze priklad ale vidis zazraky sa deju ja som toho dokazom 😀

fidka21
23. sep 2013

@zora256 dakujem krasne dufam silno, ze tentokrat to vyjde 🙂 no mna uz hrdlo nastastie prestalo boliet ale zasa som nadchu dostala ale nevadi nejako to zvladnem 😉 a chcem sa spytat ty citis nejake pichanie alebo bolest podbruska?

tusinka
23. sep 2013

@fidka21 ja tento mesiac poctivo meriam kazde rano teplotu...zatial nestupa, uvidim, co to spravi a ak sa nezadari tak buduci mesiac navstivim dr.a nech mi to odsleduje 😀 😀 😀 a ako sa citis?? Ako citam, picha ta v podbrusku???ziadne ine priznaky zatial asi nie, ci?? A chodis inak do prace ci si doma??

tusinka
23. sep 2013

@zora256 dufam bude maly a hlavne aj ty rychlo fit...a co mm, potesil sa ked si mu povedala novinku??

fidka21
23. sep 2013

@tusinka vazne?no super mne by sa to nechcelo merat a ovu testy nerobis?ved uvidis moznoze sa to este zmeni ja sa tym teplotam moc nerozumiem ale myslim, ze po ovu by mala stupnut nie?ja sa citim celkom fajn trosku ako keby ma parny valec presiel a aj som prechladnuta ale vraj to je dobre lebo, zevraj ti fazulka berie imunitu ci co 😀 no a brucho ako kedy sem tam pichne sem tam take mierne krce sem tam vajecniky a niekedy vobec nic tak neviem ako spravne by to malo byt..chystam sa ist v piatok za dr. lebo akurat mame ist na vikendovy pobyt uz mesiac to mame zajednane a ja teraz neviem co vsetko smiem robit a co nie no ale ako si tak myslim asi si tam budem len nohy mocit 😀 vies co ja mam pracu doma staram sa o choreho braska ...

tusinka
23. sep 2013

@fidka21 tak to je super, ze vikendovy pobyt 🙂 🙂 🙂 no, jasne,radsej sa s dr. porad, hoci sa hovori, ze na zaciatku tehu sa moze vsetko-vsak kolko zien este ani netusi, ze su tehu, ale jasne ze zeny, ako my, k tomu pristupuju uplne inak a zodpovednejsie...🙂 nie, ovu testy neriesim-aj som to skusala, ale ja som sa z toho nevedela vysomarit-mne tie ciarky pripadali vzdy rovnako 😀 😀 😀 a s tou teplotou-mozno na tom daco bude, merala som si ju aj v ten mesiac ked sa nam zadarilo-pred ovu stupne a potom sa drzi vyssie...ja mam dnes este dovolenku, skoda ze pocasie sa takto pokazilo...

fidka21
23. sep 2013

@tusinka no ti poviem a potom si planuj nieco 😀 ale nevadi ja to prezijem hlavne nech si to mm aspon uzije tiez sa mu uz zide niekde zmenit vzduch... 🙂 no sak kebyze o tom netusim tak to ani neriesim ale takto nemozem uz riskovat tak dlho sme na to cakali, ze radsej si buddem davat pozor a niektorich veci sa zrieknem... 🙂 a ked vam to vyslo tak si potom pomocou toho trafila ovu nie?no tak bodaj by to aj teraz tak dopadlo 😀 a ty si vtedy hned uzivala duphaston ked si zistila, ze si tehu?no veru pocasie je take dobre na spanie teraz 😀

zora256
23. sep 2013

@fidka21 Ahoj!
Aj my sme teraz už len sopľavý a občas kašeľ.A áno,citím aj bolesť vpodbruší,aj pichanie občas,je to normálka,ako sa rozťahuje amternica,tak tie úpony čo ju držia sa naťahujú a to je bolestivé.Len kľud oddychuj papaj magnézko akmášbolesti.

zora256
23. sep 2013

@tusinka Ahoj!Ďakujem,pravdaže sa potešil 🙂Viac než ja,ja mám totiž obavy..keďže stále som sama na malého,a muž len zriedka pomáha sním,tak to mám ťažké a ešte aj toto rizikové tehotenstvo,mi moc neprospieva na psychike,stále kričím,a mám stresy okolo malého,včera dobre že si oko nevypichol..mám dosť,proste...nie je to ako prvé,že si oddcýhnem keď sa necítim najlepšie,musím stále okolo neho,a ak si ľahnem tak začne vymýšľať a ak sa náhle postavým hrozne ma bodne do podbrušia po strane :-/..nechem sa sťažovať,alenie je mi dvakrát dobre,keižby som to mala rýchlo zasebou a mohla fungovať ako osobitá jednotka,než kinderko.

fidka21
23. sep 2013

@zora256 hej viem, ze sa maternica roztahuje a ta bolest je v pohode nie je to nejaka silna bolest a objavuje sa len obcas niekedy ani neviem, ze som tehu 😀 no este okrem prs tie ma sakramentsky bolia 😀 pojdem si v piatok za dr. nech mi nieco poprepisuje zatial som si nasadila kys.listovu a ten duphaston a ako ho tebe dr. naordinoval?

tusinka
23. sep 2013

@fidka21 ano, ja keď som zistila, že som tehu som hneď išla k dr. vedela som, že vidieť ešte nič nebude, ale išla som radsej hneď a on mi hneď predpísal duphaston...a povedal, že to je na ten čas najlepšie..takže tým si určite spravila len dobre, že si si ho naordinovala 🙂 ano, ja som ovu vtedy trafila podla tej teploty...a kedy idete, v piatok na pobyt???