icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

fidka21
24. sep 2013

@tusinka no tak pevne dufam, ze aj zaberie mam ho akurat do piatku takze najvyssi cas ist k dr. 🙂 hej v piatok ideme niekedy okolo obeda este s mojou sesterkou a jej muzom a rano by som chcela skocit k dr. 🙂 a v ktorom tyzdni si zasla k dr.?

tusinka
24. sep 2013

@fidka21 ja som isla k dr.ked mi mrcha meskala tyzden.Som si robila test ked mi meskala 3 dni a potom som isla.Hned mi predpisal duphaston.Takze v piatok kludne chod -radsej skor ako neskoro...😉 A hlavne taketo "snazive" ako sme mi dr.privita s pozitivnym testom velmi rad 😀 moj dr.sa tak tesil ked som dosla ze to konecne vyslo-a potom ho to tak velmi aj mrzelo ked to dopadlo ako dopadlo.Ale neboj, u teba bude vsetko ok, len sa setri a hlavne KLUD 😉 😉 😉

fidka21
24. sep 2013

@tusinka tak to hej urcite pojdem aj ja som predtym bola asi ked mi meskala 10 dni ale vtedy som ani nevedela co duphaston je teraz som uz mudrejsie 😀 no niektori doktori vidia ake je to niekedy tazke a ked sa to po vsrtkych tych problemoch nakoniec podari tak aj oni su radi ja uz dufam, ze najhorsie mame za sebou a uz bude len dobre 🙂 a ty ako este dovolenkujs ci uz makas?

zora256
24. sep 2013

@fidka21 A koľko Ti mešká ms? Potom daj fotočku po návšteve lekára sme zvedavý 🙂Moc sa stebou teškám,len sa šetri a držkajte sa 🙂

zora256
24. sep 2013

@fidka21 Jaj,a Duphaston ja musím denne 2x a do 17tt.

fidka21
24. sep 2013

@zora256 uz tyzden mi meska zajtra by som mala byt v 5tt 🙂 no ak mi da nejaku tak vam urcite dam ale pochybujem, ze nieco bude vidiet este je skoro si myslim...a ty si ako natom, ktory si tt?

zora256
24. sep 2013

@fidka21 Ahoj!
Mne malého videl lekár na 5tt a 4dni,tak po 5tt už vidieť hoc je to ešte malinké 🙂Ale ja som si fotku pítala ja vteedy aj teraz bolo len 4mm ale mám prvú fotku aj druhého 🙂Ja podľa poslednej ms 9tt a 3dni 🙂Ale podľa veľkosti mne lekár povedal o 2týždne menej,tak uvidím vutorok.

tusinka
24. sep 2013

@fidka21 jaaaj, dnes som uz bola v praci-po dovolenke sa mi nechcelooooo...🙂 jeeeej, jasne, ak ti da dr.fotku tak si prosiiim 😀 jaj, normalne ti zavidim-samozrejme ze v dobrom ten pocit ze si tehu je uuuuzasnyyyy 🙂 🙂 🙂 nuz, ja musim len cakat , ale mala by som si svihnut, odidete mi do tehu temy a ja si tu uz budem asi len sama pisat 😀 😀 😀 😀 😀

fidka21
25. sep 2013

@zora256 no ak tam este nebude nic vidiet tak fotku nebudem pytat ale ak ano tak urcite 😉 jooj ako ti fajne uz by som chcela aj ja byt aspon v 9tt to sa este nacakam 😀 ono to asi aj zalezi kedy bola ovu ty si ju mala neskor tak preto si o 2 tyzdne pozadu 🙂

fidka21
25. sep 2013

@tusinka ti verim ani mne by sa nechcelo 😀 jasne ked budem mat foto urcite sa pochvalim 😀 tak ako vravis ale najhorise je, ze to musim este drzat v tajnosti najradsej by som to vsetkym povedala ale pre istotu este nie...aj sa tesim z toho ale v kutiku duse mam aj strach ale to je asi normalne 🙂 neboj nic my ta tu budeme cakat o tehu teme si mozme aj sem pokecat naco by sme odchadzali 😀 takze mas casu dost 😉

zora256
25. sep 2013

@fidka21 ?práveže ovu som mala len o 1týždeň pozdejšie...ale asi sa ráta aj uhniezdenie,či? Ja neviem toľko viem,žeovu bola vrozpätí od 6-8.augusta od 18dc-20dc.A rátam že rodiť budem okolo 4.5.Ale ako som písala TP mi nechal zatiaľ podľa ms na koniec apríla 27.4. aletak už pri ďalšom sone bude vedieť povedať presnejšie podľa veľkosti a rozmerou plodu,ale ako aj svokra povedala,sú menšie i väčšie deti takže presne sa nedá podľa veľkosti povedať..moja švagriná sa načas narodila a mala len 1900g a muž mi mal len 2900g a taktiež načas.A ja som amla a 3450g a to amprepočítali,vraj aj o mesiac som sa skôr narodila,zle ma lekár vypočítal mame a brat bol prenášaný týždeň a mal 3950g a malý mi mal 3500g a taktiež zle rátaný o týždeň pozdejšie sa narodil ale podľa mojej ovulky našas 🙂Takže ja som presvedčená,že o týždeň pozdejšie bude aj toto 🙂čiže 4-5.5. 🙂

tusinka
25. sep 2013

@fidka21
@zora256 baby, mala som nazbierané dve srdiečka, tak som Vám po jednom poslala..pre šťastie, aby ste to dotiahli obe do zdarného konca 😉 😉 😉

zora256
25. sep 2013

@tusinka Je to odteba moc milé,ďakujem krásne 🙂A ja tebe moc prajem aby vám to už vyšlo 😉

fidka21
25. sep 2013

@zora256 vies co vobec neviem ako sa to vlastne rata najskor asi od poslednej ms a potom neskor podla velkosti plodu si myslim ale sak to je jedno 2 tyzdne hore dole 😉 hlavne, ze je vsetko v poriadku to je najdolezitejsie 🙂

fidka21
25. sep 2013

@tusinka dakujem krasne 🙂 aj ja ti prajem aby si sa coskoro pridala k nam drzim palce 🙂

zora256
26. sep 2013

@fidka21 Ahoj!
No,ja by som bola rada,keby som čím skôr mala pôrod za sebou čiže aj tie 2týždne sú dlho,veď zistíš 😀 posledné 2mesiace sú najťažšie,na kríže,vnútornosti,i nohy a hlavne keď sa Ti nedá normálne ani zaspať ☹

tusinka
26. sep 2013

@fidka21 tak zajtra u dr.drzim palce 😉 a potom pekny pobyt-riadne si ho uzite a oddychnite si 🙂 a hlavne daj potom info ako si dopadla.

fidka21
26. sep 2013

@zora256 ale a preco uz porod najprv si treba tehu vychutnat ved je to krasny pocit 🙂 ale rozumiem ti ty vies o com vravis ja mam este romanticke predstavy lebo neviem co ma caka 😀

fidka21
26. sep 2013

dakujem krasne dufam, ze prinesiem dobre spravy ale co myslim ppozitivne budu dobre ine neberiem a hotovo 😀 tak potom sa vam ozvem ked budem moct ale skor ako v pondelok asi nie tak aj tebe pekny vikend 😉

zora256
27. sep 2013

@fidka21 Nie,preto mojka,ale kvôli staršiemu synovi si nemám ako vychutnať tehu keď mi nevládze pešo prejsť dlhšiu vzdialenosť :-/ tak ho musím vláčiť a to mám rizikové tehotenstvo kvôli 3potratom,preto chcem mať tento čas čo najskôr a sebou...prvé tehu sa dá najlepšie si vychutnať,len si vychutnávaj,kým nemáš už jedno dieťatko,pri prvom už druhé také krásne nebude...

zora256
29. sep 2013

@fidka21 Ahoj!Tak zajtra ideš k ženskému? Tak držkám palčeky a čakám netrpezlivo na správičky 😉 .Ja napíšem až v utorok 🙂A ak všetko bude ok čomu verím,už si vyplním aj tehotenstvo vprofile 🙂

tusinka
29. sep 2013

@zora256 tak drzim u dr.palce 🙂🙂🙂 a cakam same dobre spravy...😉

tusinka
29. sep 2013

@fidka21 tak ako, dufam pobyt vysiel podla vasich predstav...😉😉 mna dnes bola navstivit kamoska s babatkom,juuj, zase sa vo mne vsetko prebudilo....

fidka21
30. sep 2013

@tusinka
@zora256 caute zienky tak sa Vam konecne hlasim 😀 vsetko je ok malinke ma 1,1 mm a vacok 5,5 pobrakla mi vsetky mozne veci co sa daju a o dva tyzdne mam ist znova..foto nemam lebo by to aj tak dobre nebolo vidno ale nabuduce ak vsetko bude dobre pokracovat v co verim silno tak potom si budem uz pytat 😉 a na pobyte bolo fajne odychli sme si a porelaxovali sice som nemohla ist na vsetko ale vobec mi to nevadilo aj tak som si to uzila 🙂

zora256
30. sep 2013

@tusinka Ahoj!
Aj ja sa neviem už dočkať zajtrajška 14-tej hod. 🙂 Potom dám vedieť ak malý zaspí keď dôjdem domov kolo 16tej h. ak nie tak v stredu sa ozvem 🙂Večer som moc unavená aby som si sem sadla.

zora256
30. sep 2013

@fidka21 Ahoj!
Vau gratulujem to je super 🙂 A držkám palčeky aby sa aj naďalej pekne vyvíjalo a držkalo sa a teším sa na snímku o 2týždne 🙂 A vkoľkom si,nevravel?

tusinka
30. sep 2013

@fidka21 nooo, tak super 😉 a ako zareagovala dr.na spravu, ze sa zadarilo??? A duphaston ti schvalila??? A co, ako sa citis???

fidka21
1. okt 2013

@zora256 dakujem ale stale len potichucky sa radujem 🙂 vies co nevravela len vravela, ze to zodpoveda tomu 5 tt a o dva tyzdne hadam budem mudrejsia dufam, ze vsetko dobre dopadne 🙂 drzim aj tebe palce nech nam prinesies dnes dobre spravy 🙂

fidka21
1. okt 2013

@tusinka vies co ta sa tiez tak tesila a ked aj videla na sone, ze tam nieco je tak bola rada 🙂 hej hej vravela, ze som dobre urobila, ze som ho hned nasadila a dala mi dalsie balenia a aj kys. listovu...citim sa az moc dobre by som povedala okrem bolesti prs a podbruska mi skoro nic nie je aj ked neviem ci je to dobre alebo nie radsej keby mi je zle 😀

zora256
1. okt 2013

@fidka21 Ahoj!Mojka neboj určite budete aj vy vporiadku.Chvala Bohu malý má výsledky vporiadku dúfam,že dlho udú ok,a ja mám anémiu dostala som železo a udem ok,malé má 26mm a je vporidku zodpovedá na 9tt a 4dni podľa ovulácie sedí podľa pms som 11týždeň takže ten týždeň iste potiahnem aj pri tomto čiže na 41tt 🙂