icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

fidka21
11. okt 2013

@zora256
@tusinka caute zienky tak sa hlasim vseetko je v najlepsom poriadku malinke ma 9,9 mm a uz mu bije srdiecko ja som taka stastna 🙂 🙂 mam aj foto ale ked bude cas tak vam ho tu dam teraz sa mi nesce 😀

tusinka
11. okt 2013

@fidka21 jeeej, super 🙂 🙂 🙂 tesim sa s tebou...a kedy ides najblizsie??? A ako sa citis, vracanie trva?? A duphaston mas brat dalej???

zora256
12. okt 2013

@fidka21 Vau gratulujem 🙂 A čakám na to foto 🙂Len sa pekne držkajte 🙂

tusinka
13. okt 2013

@zora256 ako sa dari??? Citis sa ok?? A maly je uz zdravy???

tusinka
13. okt 2013

@fidka21 aj ja cakaaaaam fotku...🙂 🙂 🙂 som zvedava 😉

zora256
13. okt 2013

@tusinka Ahoj!
Zatiaľklop-klop je zdravý a moc dúfam,že už tento rok aj ostane,stačilo na tento rok zapisujem mu ich do knižky prvý album a veru tento rok bol 5x chorý a vlani len raz. Kiežby narok bol len raz..bola by som najšťastnejšia...A ja býva mi riadne zle ak som hladná,ale nie vždy mám čas alebo som pri jedle aby som sa mohla najesť :-/.A ty ako?

zora256
13. okt 2013

Tak začínam 13tt a takéto brušátko mi už vykúka

fidka21
14. okt 2013

@tusinka dakujeem 🙂 no citim sa uz omnoho lepsie aj nevolnosti nejako extra nemam ako mi dr. dala pyridoxin sem tam ma len napne hlavne ked som hladna tak mi poradila jest viackrat a radsej menej tak mi to pomaha dost citim sa len trosku ako keby ma parny valec presiel ale to je to najmenej a aj hlava ma dost boli...duphaston budem uzivat do 12tt som sa jej pytala takze este skoro mesiac...a na kontrolu idem 25.10 takze kazde dva tyzdne ma objednava mne to uplne vyhovuje kebyze mam cakat mesiac ma asi porazi 😀 fotecku vam dam niekedy poobede lebo idem zachvilocku k zubarke tak teraz nestiham 🙂
a ty si ako natom prisla ti svinucha ci nie?

fidka21
14. okt 2013

@zora256 dakujeem jasne fotecka bude len este vydrzte poobede ju dam 😉 inac uz mas peknucke brusko aj dost skoro ti vykuklo nie? 🙂

zora256
14. okt 2013

@fidka21 Tak sa teším,pri druhom tehtoenstve a ďalších skôr vykukne všadeje to písané aj na nete,take sa tomu nečuduj,aj tebe bude pri druhom skôr vidieť ja som takéto bruško pri prvom mala až v 5mesiaci lebo dovtedy som vracala a chudla 🙂

fidka21
14. okt 2013

tu je slubena fotecka vtedy som bola 7tt+2 dni

tusinka
14. okt 2013

@fidka21 bozeee, to je krasne 🙂🙂🙂 tak to je fajn, ze sa citis fajn...len nech to vydrzi...ano, mne mrcha dosla a uz pomaly aj konci, takze ideme na to odznova-inofolic pripraveny a mm tiez 😀 😀 😀 😀 😀 skusim to brat menej vazne a uvidime,bude co ma byt...tento mesiac toho budem doma zase pomenej , tak ale co uz, mozno sa trafime 😀

tusinka
14. okt 2013

@zora256 podla fotky sa s teba stava riadna tehulka 😀 😀 😀 super, len nech sa citis dobre a bude to fajn 😉

tusinka
14. okt 2013

@fidka21
@zora256 inak baby, ma napadlo, keby ste nahodou chceli-ked som bola tehu, tak som si kupila vitaminy CALIBRUM Babyplan-zjedla som z toho 3 tabletky a dalej nic, lebo mne su hrozne tazke na zaludok.Takze ak by ste niektora chcela, kludne Vam ich darujem...ja ich nevyuzijem a vam by mohli byt prospesne...dajte vediet, velmi vdacne vam ich poslem 😉 😉 😉

zora256
14. okt 2013

@tusinka Ďakujem,ale ja beriem Femibion 800,takže nepotrebujem.

fidka21
15. okt 2013

@tusinka tak tak dufam a verim, ze to nejako zvladneme a potiahneme do uspesneho konca 🙂 jaj tak, ze uz ti aj konci no tak zasa mate novu prilezitost, kedy to moze vyjst ono ti staci aj jedno milovanie len musite vystihnut ten spravny den 😀 ja ked si tak vezmem tiez nam dr. povedala kedy by sme mali skusit a vyslo to a to som uz bola zmierena s tym, ze IUI nas neminie 🙂 tak drzim palce aby tento mesiac bol pre vas uspesny 😉 a k tomu femibionu ja uz mam tolko vitaminov, ze mi uz hore krkom idu a budem rada ked aspon toto co mam douzivam ale dakujem za ponuku 😉

zora256
18. okt 2013

@tusinka Držím pästedo ďalšieho kola,aby vám to tento krát už vyšlo 😉

tusinka
19. okt 2013

@fidka21
@zora256 tak co, tehulky, ako sa vam dari??? Dik, ze nam obe drzite tento mesiac palce, poznazime sa...😀😀😀 ja som bola zase teraz 3 dni mimo SR, ale pomaly sa moje "naj"dni blizia, takze sa vrhneme opat na to 😉 odkedy zacalo taketo jesenne pocasie som neni vo svojej kozi-musim sa dako dostat do normalu, boli ma hrdlo a aj brucho...☹ a vy ste na tom ako???

zora256
19. okt 2013

@tusinka Ahoj!Mne dnes nie je dobre :-/ pobolieva ma bruško a aj kríže,chrbát,už som 3magnézka si dala a ležím shore nohami,tka len dúfam,že to je zrozťahovania panvy a že to prejde. 😔

fidka21
20. okt 2013

@tusinka ahoj moja no ja sa nemam bohvieako uz treti den mi je zle uplne zo vsetkeho nic mi nechuti jest a ked sa donutim nieco zjest vsetko ide von som uz totalne vycerpana z toho vracania rozmyslam ist zajtra k dr. nech mi nieco poradi lebo toto uz nie je normalne nevladzem ani nic robit... ☹

zora256
21. okt 2013

@fidka21 Ahoj!Ako Ti je? Bola si u lekára? Ja som rpi synovi tak bola hoc len dokým som na obed nezjedla slepačiu polievku,a musela sedieť kým som si neodgrgla ak som si odgrgla tak som len vtedy mohla vstať od stola ináč som utekala vracať,ak som si neodgrgla :-/ a do 17tt od 6tt.Teraz fakt len keď ráno sa hneď nenajem hočo ale musím trošku dačoho zjesť aj dnes som ráno vracala,lebo som najskôr syna obslúžila a sliepkypustila von...A olasom aj vnemocnici pri prvom kvôli vracaniu týždeň.

tusinka
21. okt 2013

@fidka21 juuuuj, neprijemneee...☹ a co bola si u dr.??? Radsej ist skor, aby si uplne nezoslabla...to potom davaju infuzie na ulavenie ak dobre viem...mne sa dnes cely den toci hlava, neviem ci daka zmena pocasia ci co to ma byt...

fidka21
23. okt 2013

@zora256
@tusinka ahojte zienky tak nakoniec som nebola u dr. ako zazrakom sa mi v pondelok ulavilo aj ked zvracanie ma neobislo ale uz to bolo o inom aj sa mi uz podarilo aj nieco zjest chvalabohu..sice mi byva stale zle ale uz sa to da zvladnut 😉 v piatok mam kontrolu tak som zvedava ako rastieme dufam, ze je vsetko ok tak drzte palce 🙂 a vy sa ako mate?

zora256
23. okt 2013

@fidka21 Ahoj!
To je super,ja sa mám oničom...posledný týždeň vraciam každý 2deň a to do 13týždňa som len 5x vracala asi sa to len teraz rozbieha..:-/kiežby to prechádzalo už.

radka1303
24. okt 2013

kocenyyy caaau 😀 som tu zase dlho nebola..aj ja mam novinky 😀 sice nie tehu ale pre mna aj tak super 😀 som si len tak urobila pred dvoma dnami a aj vcera ovu test a co som tam nasla??ze paradicka...ani neviem ci som v strede cyklu ale asi ano 😀 ten prvy bol len zo srandy,a ten druhy som len tak ze co to ukaze a bol taky isty...bola som prekvapena ze dva dni po sebe mam pozitivny ovu test 😀 chcete fotku??daaaam 😀

radka1303
24. okt 2013

kukajteee 😀 ten vrchny je 22.10.2013 a ten spodny 23.10.2013 kazdy je robeny asi o cca 10tej rano...ten vrchny ze z prveho ranneho mocu a ten druhy spodny je az ked som isla druhy krat 🙂

radka1303
24. okt 2013

@radka1303 uz to trosku vybledlo ale boli oba rovnake...a testovacie ciarky ta vrchna bola silnejsia ako kontrolna a ta spodna bola rovnako silna ako kontrolna 🙂

tusinka
24. okt 2013

@fidka21 takže zajtra ideš k dr. ??? tak čakáme samé dobré správy 😉 😉 😉 ja po starom, nie je sa čím pochváliť 😕 😕 😕 ale aktívne pracujeme, aby sa čím chváliť bolo... 😀 😀 😀

fidka21
25. okt 2013

@zora256 ahoj uplne ta chapem mne bolo zle skoro cely tyzden akurat vcera sa to ukludnilo ale hadam to nejako zvladneme uz len par tyzdnov a bude dobre 😉

fidka21
25. okt 2013

@tusinka ahoj hej bola som u dr. chvalabohu vsetko je ok malike zasa podrastlo mam novu fotecku tak vam ju tu hned idem dat tak sa vytesujem z nej 🙂 🙂 sice som celu noc nespala taky som mala strach ako to dopadne ale nastastie vsetko v poriadku musim sa uz ukludnit lebo moc stresujem a nechcem aby aj babatko bolo taky stresak uz mi aj kazdy dohovara nech sa uvedomim 😀 tak super, ze to neflakate len sa pekne snazte a uzivajte si 🙂 a uz ti je lepsie?