icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

zora256
12. nov 2013

@fidka21 Od budúceho roka apríla ešte rok,takže vyše roka Chvala Bohu sa to už kráti. tá pôžička,a po malom hej len ak to bude baba tak bude treba iné topánočky a sukničky a knim pančucháče a rôzne ozdôbky bábiky :-/Čo už...nejako bude.A to by bolo fajn,keby boli tie peniaze naraz všetky 🙂

zora256
16. nov 2013

@tusinka
@fidka21 Ahojte! Čo nové moje?Už som od vás dávnejšie nič nečítala.Neviete čo je z leonetkou?A čo ostatné snažilky a tehulky? Už ste len vy?pozerám fidka že už začínaš 2 trimester,ako sa cítiš?

fidka21
16. nov 2013

@zora256 no tak to super rok prejde ako voda a mate to z krku 😉 sak jasne zvladnete to nejako uvidis a urcite aj nejake vecicky podostavate od rodiny 🙂
no vyzera, ze sme tu uz len my 3 ostali ostatne baby sa nejako odmlcali neviem preco ...no v stredu by som mala byt v 2. trimestri ak mi to dobre kalkulacka vyratala tak sa tesim 🙂 citim sa celkom fajn aj ked nevolnosti stale mam ani jest mi moc nechuti ale je to uz lepsie nez predtym 😀 a ty ako sa citis?

zora256
17. nov 2013

@fidka21 Ahoj!
Díky,cítim sa ako kedy nevolnosť mám raz za týždeň,a ináč sem-tam tlaky mávam ak mám viac pohybu myslím upratovanie a rýchlej chôdze.Ináč vpohodke 🙂Už sa pomaly chystám na Vianoce drobnosti a v januári na svadbu...a piatok budú výsledky z krvi malého na alergiu a imunitu... ja zajtra idem na krv k ženskému na nejaké genetické testy či čo to je v 16tt sa berie,ale mne budú v 17tt.

tusinka
21. nov 2013

@fidka21
@zora256 ahooojte, ako sa Vám darí, tehuľky??? 😀 😀 😀

zora256
22. nov 2013

@tusinka Ahoj!
Ako kedy občas mám riadne tlaky od drobca v podbruší,a inokedy ani neviem,že som tehotná 😀.najmä keď ma malý zamestnáva a domáce práce 🙂

fidka21
22. nov 2013

@zora256 tak to mas super mna tie nevolnosti akosi nechcu opustit ach jaj uz nech je potom lebo uz to dlho trva...a este k tomu som aj ochorela takze je mi uplne na ho... zajtra ma ocino 60-tku a neviem ako to zvladnem dufam, ze zajtra bude lepsie 🙂 hej ja tiez mam ist na krv 2.12 a poradna az 20.12 dneska som mala po mesiaci tak vsetko je ok nastastie male sa tak hybalo, ze ho ani nemohla zmerat 😀

fidka21
22. nov 2013

@tusinka ahoj no da sa ale mohlo by byt aj lepsie ako som pisala vyssie nevolnosti ma neopustaju a este k tomu som prechladnuta teda riadne ach vsetko na kopu ale co uz nejako to zvladnem 🙂 a ty sa mas ako?

zora256
23. nov 2013

@fidka21 Ahoj!
Neboj nevolnosti rpejdú,mne aj teraz aj pri malom v 17tt skončili 🙂
A každým dňom bude lepšie. Ja mám poradňu 2.12. krv mi brali 18.11.A ďalší odber by mal byť najako medzi 23tt a 26tt na glukózu :-/ neznášam,pri malom som sa vyvracala z nej...Mám strach že aj teraz mi bude tak zle ako vtedy 😝 .Ale čo už a poraňu budem mať nejako vtom čase tiež.Chodím každých 4týždne na začiakoch mesiaca asi po sviatkoch v januári pôjdem.Ale tak povie 2.12.

fidka21
25. nov 2013

@zora256 no uz tuzobne ocakavam ten den ked uz bude dobre 😀 a ako ti dopadli odbery uz vies vysledky? no o tom cukre som pocula no mam sa naco tesit co uz nejako prezijeme aj kamoska natom bola vraj tiez vsetko vyvracala tak potom jej nejako z krvi spravili neviem ako to fungje...aj ja chodim kazde 4 tyzdne teraz mam az 20.12 takze tesne pred Vianocami som sa cudovala, ze este robit bude 🙂

tusinka
14. dec 2013

@fidka21
@zora256 ahoojte tehuľky, tak ako- brušká rastú...??? 😉 😉 držíte sa?? Dúfam všetko ok 🙂 OBE 🙂

zora256
16. dec 2013

@tusinka Ahoj!
Ja sa mám ako ekdy vrátili sa mi nevolnosti ☹ tak je to na nič..a trápime sa z nádchou aj ja aj syn :-/...A ty ako?
@fidka21 Ahoj!
Výsledky dopadli dobre 🙂A vrátili sa mi nevolnosti ☹ je to na nič...a trápi nás nádcha pár dní ma aj hrdlo bolelo,moc dúfam,že malý vyzdravie,lebo ma porazí,,z cestovania mu býva zle a aj mne ☹.

blcha76
16. dec 2013

@zora256
@tusinka
@fidka21
Ahojte dievčatá, nám sa konečne tiež podarilo 🙂 ... Síce nám asi pomohlo IUI, ale krvička je zatiaľ pozitívna 🙂 , a 27.12. idem na sono, tak uvidím... Termín by som podľa ms mala mať 17.8.
Držte sa 🙂 ...

zora256
16. dec 2013

@blcha76 Ahoj!
Tak moc vám držím päste aby všetko bolo vporiadku a držalo sa miminko a rástlo,veľa zdravíčka vám obom 🙂Potom daj vedieť čo nové toho 27.12. 😉

fidka21
16. dec 2013

@tusinka ahoj moja ale si tu dlho nebola ani nebolo uz s kym popisat...my sa mame konecne uz dobre nevolnosti ustupili tak som taka rada uz som si ich uzila az az 😀 aj brusko uz vykuka tak sa vytesujem uz neutajim pred nikym, ze cakame babatko 🙂 zatial je vsetko v poriadku v piatok mam po mesiaci poradnu tak som zvedava ako sa vsetko vyvija a o kolko uz podrastlo 🙂 a ty sa ako mas stale mas vela prace?

fidka21
16. dec 2013

@zora256 jooj to ma mrzi vsetko sa ti navalilo na kopu ale neboj ono to prejde to bude asi chvilkova zalezitost 😉 mne presne ako si mi povedala uz nevolnosti presli klop klop aby som to nezariekla ale uz tyzden je to super taka som rada 🙂 tak skore uzdravenie prajem nech sa z toho rychlo dostanete 😉

fidka21
16. dec 2013

@blcha76 jeeeej tak to je super spravicka gratulujem z celeho srdca a drzim palce nech vsetko dobre dopadne ale pevne verim, ze vsetko je v poriadku a uz sa budes len a len tesit 😉 a prijemne tehulkovanie prajem 🙂

blcha76
16. dec 2013

@zora256
@fidka21
Ďakujem 🙂 ... Som zvedavá na to sono 😖 , dúfam, že bude všetko v poriadku 🙂 ...

zora256
17. dec 2013

@fidka21 Ahoj!
Ďakujem tak moc dúfam,že to prejde a do Nového roka stúpim už bez nevolností a aj zo zdravím a najmä aby naše detičky bol zdravé a budúci rok nech sa choroba vyhýba aspoň im zdiaľky.
@blcha76 Ahoj!
Určite bude mysli pozitívne a všetko bude ok ja som si ani ejdno tehu nedopúšťala žiadne zlé výsledky a tak aj je všetko bolo ok aj pri prvom aj zatiaľ pri druhom klop-klop.

anuska3107
18. dec 2013

Ahojte baby ako si spominate este pred letom som tu bola nonstop. Spravila som zmenu, prestala som sa vo vsetkom obmedzovat, zacala som si viac uzivat zivot a nemyslela na snazenie. Vysadila som vsetky vitaminy, prasky na podporu tehotenstva aj tabletky od doktora. Prestala som sa uplne kontrolovat. Zacala som si planovat moje uzivanie si kazdeho dna, vylety, dovolenky, sporty. Koncom oktobra som dala vypoved v praci a nastupila som ihned do druhej ktora mi je vzdialena 175km cize s priatelom som o polovicu menej a co sa stalo? Zistila som ze cakame babatko. Meskala mi MS a ani mi nenapadlo hned bezat si kupit test ako pred tym. Nechala som to tak ved brucho ma bolelo aj prsia tak pockam este tyzden ubehol druhy tak a hned tam vyskocili //. Chcela som tym len povedat ze zeny co sa snazite prestante na to mysliet a viac si uzivat kazdy den. Psychika robi strasne vela a som si tym 100% ista. Po 2 rok. aj 3 mes sa nam to podarilo a necakane. Tak baby hlavu hore

zora256
22. dec 2013

@anuska3107 Gratulujem moc sa stebou teším 🙂 A nech je všetko ok 🙂

radka1303
28. dec 2013

no teeeda ja som tu nebola asi aj mesiac ci dva 😀 coje tu nove koceny???aky bol jezisko ?? 🙂 ak emame nove tehulky???ja stale nic... zdravim @zora256 a @fidka21 🙂

radka1303
28. dec 2013

@anuska3107 tak toto mi dodalo taku malu odvahu a nadej 🙂 tiez chcem zmenit pracu...a prave som na PN--oddychujem 🙂 taaak rozmyslam ze keby nemame hypo dam vypoved hned 🙂 atiez som tu uz dlhoo nebola...a viac menej ani neviem kedy ma prist ms ...uz dva mesiace ani neviem ze nejaky pride 🙂 dari sa mi 🙂

radka1303
28. dec 2013

@anuska3107 a blahozelaaaam 🙂

anuska3107
28. dec 2013

@radka1303 dakujem. Ako dlho sa snazite?

zora256
28. dec 2013

@radka1303 Ahoj!
Ako dávno sme si už nepísali 🙂Snažíte sa ešte?Moc vám teda prajem ak túžite po bábätku aby už ms nedošla min. 8mesiacou ak si nemala 2mesiace 😉 Vianoce boli ako vždy zážitok skôr pre drobca,než pre nás dospelých...Ale tak prešli a už len na Nový rok čakáme 🙂
A neviem sa dočkať dňa D aby sme už aj Samka mali vonku z bruška a mohli ísť dni zas ako majú z pozorovaním detí ako rastú a rozvíjajú schopnosti 🙂Keďže v januári máme ísť na svadbu a aj sesternica rodí už 9.1. synčeka a potom ja koncom apríla max. 1.5. a potom bratová žienka 7.5. a bratrancová žena v auguste tak to máme dosť drahý rok ale čo už zatiaľ aj u brata to vyzerá na chlapca,ale tak 3.1. im lekár povie presnejšie 🙂A bratranec nevieme čo budú mať.Akosi u nás vždy vtom roku keď ja počne počne ďalších 3 rodinný príslušníci aj keď sa mi syn narodil to tak bolo,až nato,že ja som rodila posledná🙂

radka1303
1. jan 2014

@anuska3107 ahoj,no snazime-nesnazime 🙂 od asi maja 2012 ale nieje to take "pravidelne" snazenie 😀

zora256
2. jan 2014

@radka1303 Ahoj!Tak držkám palce aby si už aj ty patrila medzi tehulky a nie snažilky 😉

anuska3107
2. jan 2014

@radka1303 u nas tiez nebolo pravidelne. a co ti teraz meskaju?

radka1303
3. jan 2014

@zora256 dakujem 🙂