icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

karinka2105
25. mar 2012

ja som mala mrchu 26.2,zadala som tam ten datum.cykkklus 27dnovy mavam
a hodilo mi datum od 8.3 do 12.3tak tym sme sa riadili
@alexandra_j22

annie07
25. mar 2012

@kapokapo chichiii veru aj toho mojho dusika vidim asi len ja 😀 no ja som si kupila tie testy rapid clear, myslis ze mamatesty su lepsie?

annie07
25. mar 2012

Veru pekne sa nam to tu rozbiehaa 😉

kapokapo
25. mar 2012

@annie07 :DDD urcite ano, teda spon podla referencii.... ale testni az prvy den omeskania....juuuj, drzim palce, som zvedava...

annie07
25. mar 2012

Inac minuly tyzden ma straasne bolelo a pichalo v podbrusku, tak som sa objednala na gyndu, lebo som sa bala, ci nemam nejaky zapal alebo co lebo ma to bolelo niekolko dni, tak zajtra idem 😉 uz mi to sice preslo ale aspon uvidim ci som ok 😉

annie07
25. mar 2012

@kapokapo ten predosly prispevok bol pre teba 😉

gloria13
25. mar 2012

@kapokapo ďakujem Ti za Tvoju reakciu. Urobila som si teraz večer test RapiClear, ale vyšiel negat. Bolesti na mrchu mám stále, aj špiním no nie veľmi, stále čakám že sa to rozbehne zakaždým čo idem na vecko tak si myslím že už....a nič.....bolesti a nič. Som z toho nervózna a bojím sa , lebo toto som nezažila...ja už mám dve detičky, zakaždým proste mrcha neprišla a bolo, ale toto som nikdy nemala.....čo som už v prechode či čo? :-/ Už si namýšľam kadečo...či to nie je mimomaternicové tehu, alebo som nejak chorá...každopádne idem ráno hneď k svojej dokyne. Aj na pohotovosť by som šla, ale sa bojím aby ma tam nevysmiali, že tam chodím z banalitami.

gloria13
25. mar 2012

annie07, karinka a pod....tiež ďakujem za reakcie..

kapokapo
25. mar 2012

@gloria13 ahoj, neboj sa ale urcite chod k lekarovi..... drzim ti silno palce..

lejduska
25. mar 2012

ahojte, páči sa mi táto téma 🙂 my až teraz môžme začať. a ako sa darí? je tu už niekto tehu

gloria13
25. mar 2012

@kapokapo ďakujem..som zmierená zo skutočnosťou, že nie som tehu, len ma štve, že keď sa človek rozhodne pre ten malinký zázrak, tak zrazu sa začne všetko kašlať...dovtedy cyklus úplne v poho a teraz je to totálne rozhádzané.. už dávno viem, že psychika robí veľmi, veľmi veľa ale tomu sa ťažko ubrániť, všetky to chceme hneď a zaraz....a pri každej mrche je to sklamanie a čoraz väčšie...mám už pomaly tridsaťpäť a viem , že to nepôjde tak ako pri prvom, ale čo ak už to nepôjde vôbec? ☹ 😒

magnolie123
26. mar 2012

@gloria13 treba myslieť pozitívne....ja som už tiež zúfala....a to sa snažíme ešte len pár mesiacov...musím na to prestať stále myslieť .....ja mám 32 v sobotu a tiež som si myslela, že to bude také ľahkééé...

annie07
26. mar 2012

@lejduska ahoj 😉 ano ano uz sa to celkom pekne rozbieha 😵

lejduska
26. mar 2012

@annie07 tak to ma tesi, este nova tema marcova a uz tehulky..aj ty sa uz snazis? ci

annie07
26. mar 2012

@lejduska my to nechavame v podstate na nahodu, zacali sme tento rok a uvidime ci sa podari 😉 ale velmi by som sa tesila 😵

annie07
26. mar 2012

Baby takze update : bola som na gynde, vsetko v poriadku so mnou, tak som rada, bala som sa, ze mi nejaku cystu objavia.. ☹ ale som ok, mimi ziadne vidno nebolo ale zobrala mi krv na hcg... vraj pre sitotu, ked mi byvalo tak zle a sliznicu mam vysoko /ale to sa uz isto mrcha chysta../ tak uvidim, ale moc nadeji si nedavam 😝

verka9
26. mar 2012

ahojte baby, ja by som mala takú otázku, keď si robím ráno tehu test a sú tam dve čiarky ale tá druhá je taká slabá že neviem či to nie je len moje prianie alebo tam už ozaj je 🙂 bude nejaký rozdiel ak si test spravím o 24 hodín? či treba čakať viac? ja som s toho tiež na nervy, lebo mám niečo podobné ako gloria13, menzes zatiaľ neprišiel ale tri dni bolo špinenie tak som s toho jeleň už 😒

annie07
26. mar 2012

juchuchuu tak gratulujem potichucky zatial 😉 urob este rano test a uvidis ci silnie 😵

ataner81
26. mar 2012

Ahojte babenky. Pridávam sa k družnej debate, veď nočná mi musí nejako ubehnúť nie 😀 @magnolie123 snažíš sa o prvé bábo? Ja to poznám. Najprv chceš dokončiť školu, potom sa osamostatniť, potom nájsť chlapa na celý život a keď to už všetko máš a môžeš sa na 100%venovať bábätku, tak nič. Mesiac, čo mesiac príde sklamanie a aj vek už tlačí. Navyše robím s detičkami, ktoré boli týrané, zanedbávané a hlavne nechcené a ja čo by som tomu malinkému tvorovi dala všetko, tak .... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

janulap
26. mar 2012

@verka9 hormon HCG sa zvysuje kazde 2-3 dni,tak teraz skus 3 dni pockat a testni sa opat 🙂

verka9
26. mar 2012

@janulap no moje nervy - to asi nevydržím 😀 ale Ďakujem za radu

verka9
26. mar 2012

@annie07 uvidím o koľkej ráno vstanem, lebo dnes som kvôli tomu skoro zmeškala do práce 😀

janulap
26. mar 2012

@verka9 😀 😀 kedy si si robila test?kedy si mala mat menzes?Mne meska od piatku a na test sa chystam v piatok 😉

kapokapo
26. mar 2012

@gloria13 ahoj, ako si dopadla? Ja mam 33,za sebou MA, deti nemam ... neboj, este nie je neskoro.... len clovek ked sa rozhodne, tak chce vsetko ihned...

kapokapo
26. mar 2012

@verka9 myslim si ze si ....ja som na teste tiez videla ciarku, ktoru nikto nevidel...a bola som :D

kapokapo
26. mar 2012

Baby, toto sa tu rozbieha dobre cele.... marcovky budu urcite uspesne, je to vo vzduchu:D

ataner81
26. mar 2012

@kapokapo júúúúúúúj bodaj by si mala pravdu

annie07
26. mar 2012

@janulap este si netestla? Ja by som istoo nevydrzala 😀

verka9
26. mar 2012

@janulap no ja som mala dostať od štvrtku do soboty - lebo mám nepravidelný cyklus, ja ťa obdivujem, že to vieš tak dlho vydržať, ako ja neviem či som tehu lebo je to celé také divné lebo som mala také ako špinenie a to som mávala pred tým pred mrchou, ale tiež nie vždy... no proste moje telo si robí čo chce 😀

verka9
26. mar 2012

@kapokapo no to by si ma veľmi potešila keby to tak bolo 🙂 ale tak uvidíme, ja som v týchto veciach dosť impulzívna 😀 ja som ten test ukazovala aj v robote kolegyni, tak sa mi smiala, že mám prísť ku nej do kancelárie, že jej šéf tam má super lupu 😀 😀 😀 , ona totiž takýto test nikdy nevidela, ani nevedela kde má tú druhú čiarku hľadať /má už veľké deti/