Kto sa začína snažiť v apríli 2012?
Ahojte. My s mm sme sa rozhodli, ze uz je nacase mat bejby a tak sme nato skocili tento mesiac prvy krat 😀 ! ako ste na tom vy? je tu niekto rovnako nacasovany? tak sa povzbudme navzajom 😉
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?in...
este raz radsej, asi vam to predtym nezobrazilo .
@iwi9 moja draha ivi! tak to sme uplne narovnako. inak ja som si zatial kontrolovala len hlien a tak to vyzeralo kedze uz druhy den som mala taky vodnaty, ze uz bude ovulka, tak som si vcera urobila test a nic!! :( nechapacka! vyskusam este o 2,3 dni a uvidime. ty si kedy mala posledny cyklus? ja 6.4. zhruba 4 dni. prajem vsetko krasne..nech sa zadari!!
@iwi9 nezobrazilo..to musis ist najprv do Sharing - charting home page - setup a tam to nastavit..
no a najviac ma dojalo ked som si dnes zmerala teplotku, prvy krat, 34 stupnooooov!!! je to normalne? ci mam blby teplomer? ale merala som si dvakrat! nechapem..a teplomer je novy, digi.. 😠
@anlady musim sa ti priznat! mala si pravdu! vcera to moja zvedavost nevydrzala a ja som si predsa urobila ten ovu test! po dvoch dnoch vodnateho hlienu som si bola ista, ze ovu je blizko! chyba! Nich, ani dusik! tak som si opakovala ze si mala pravdu! a dnes bum, taky divny hlien mam, jak od krvi - cisto jak ovu..ta ja uz vobec nerozumiem - a k tomu si videla, tu moju rannu teplotu! no konec, co ti poviem! :D
Aj my sa snažíme, tak sa pridávam do témy... 🙂 My sa o to pokúšame od októbra minulého roka a žiaľ neúspešne... Tak dúfam, že tento mesiac to konečne víde, kedže manžel je doma málokedy, keď mám plodné dníky.... 😒 😒 😒 .A žiadny problém nemôže byť v jednom z nás, nakoľko už jedno dieťatko máme... Kdesi som čítala, že po cisárskom, je to ťažšie otehotnieť... Ja som ho mala, tak dúfam, že sa druhého mimi dočkáme konečne... Mala tu niektorá z Vás MS 16.4? Chcem si kúpiť ovulačný a neviem, či začať testovať v nedeľu, keď bude 14dc, alebo neskôr 😖
@misuuulko88 🙂 ja som mala 16.4. 1dc tiez... podla mna zalezi aky dlhy mas cyklus, lebo ak mas 28 dnovy napriklad, tak sa tusim zacina od 10dc testovat... vcera som nasla taku tabulku, skusim ju najst
@jeny9999 http://www.fertilityfriend.com/home/3c7c96
dufam,ze to uz pojde 🙂
@iwi9 No robila som si ovulacny.. Mam 31.dnovy cyklus...Dnes bola este slaba cierka, tak snad vp ondelok, by mohla byt uz rovnaka... Manzel odchadza v utorok, tak to dufam stihneme, kedze tu cez plodne nebude :/
@misuuulko88 tak drzim palce ;)
Ahojte!! Pridávam sa k vám k snažilkovaniu 🙂 Tiež sme začali v druhej polovici apríla, no len tak pozvoľna, pretože som vysadila HAK vo februári, ale od mája už budeme pracovať na 100% 🙂
A keďže sme veľmi na začiatku, tak sa netrápim žiadnymi ovu testami, počítaním, ani meraním teploty, zatiaľ to nechávam tak. Urobila som si už asi 2x tehu test (negatívne)- jednak zo zvedavosti a jednak preto, že sa asi chorobne sledujem a pri každom čo i len zatočení hlavy sa podozrievam, "či náááhodoouuuuu" 😀 😀 😀
Prajem nám všetkým čo najskôr vytúžené dve čiarky a aj dovtedy príjemné snažilkovanie 😉
@iwi9 Dakujem no plodne som este vcera nemala a dnes uz drahy siel do prace na 2tyzdne, takze neviem neviem....Mali by sa dostavit do 2dni, tak dufam, ze si tam spermijka tie 2dni pocka na vajicko 🙂
@misuuulko88 misi? a s ovu testom je to tak, ze ciarka je slaba dlhsie pred ovu a s priblizujucou sa ovu silnie? lebo ja som si myslela, ze ked je slabsia mam neplodne dni a bodka! nevedela som, ze to signalizuje bliziace sa plodne dni!
ahojte.
tak ja sa pripajam tiez.
ja som zaciatkom aprila douzivala posledne balenie antikoncepcie lebo sme si s priatelom povedali ze by sme mohli mat aj nejake to babo ked uz mame tych dvoch psov 😀 . tiez som ho na tuto skutocnost pripravovala asi rok aj nieco... 😉 .... tak som rada ze casom sa mu to v jeho hlavke postupne usporiadalo. a tiez sme cakali na to kedy si najde este jedno pracu ( koli peniazkom na babo ). no a ta prisla tak som mu od decembra hlasila ze od aprila zaciname.... isla som na neho dobrou taktikou lebo sam sa dovtedy utvrdil v tom ze babo chce a nemusim ho do toho nutit 🙂 . takze som douzivala tabletky, odkramovala a potom sme uz skusali. zatial to neni cielene snazenie ale skor tak ze kedy sa nam chce. u nas je ale problem ze obaja nie sme nejaky sexuchtivy takze kedze chceme mat babo tak som sa to rozhodla troska skorigovat.... ked sme zacali tak som si postupne pozerala stranky o plodnych dnoch a ich signalizacii.... nic si zatial nemeriam ale postupne som zistila ze sme sa akurat zrovna snazili cez plodne dni. vedela som to koli hlienu. som zi vzdy myslela ked som o tom citala ze je to tazke rozoznat ale ked k tomu rozoznaniu prislo tak mi to prislo az moc jasne. docitala som sa o "vrchole" hlienu a ze vtedy prave nastava ovulacia a my sme sa prave vtedy "snazili" a este 3 dni predtym a potom este o dalsie 3 dni a potom uz tak neplanovane kedze vtedy uz to bolo jedno kedze ovulacia uz bola ( ale tak clovek nikdy nevie a motyka vystreli ).
takze ja som sa rozhodla to riesit zatial len na zaklade toho hlienu. vzdy som si myslela ze ked mam taky biely kremovy vytok tak mam mykozu.... a ono nie... je to predzvest plodnych dni.... no co ... clovek sa uci cely zivot na to aby sprosty zomrel 🙂 .
takze asi tolko k nasmu prvemu mesiacu snazenia sa. teraz 9.-11.5. my ma prist menstruacia tak cakam co bude.... dnes som bola u gynekologa na preventivke a oboznamila ho o tom ze sme sa zacali snazit. skontroloval ma a okrem cytologickych vysledkov ktore budu o 2 tyzdne je vsetko ok a ze som pripravena na tehotenstvo 😀 . doporucil mi femibion 800 tak ten si zajtra pojdem kupit.... no a uvidime ci sa zadarilo hned na prvy sup alebo to este potrva....
dnes sme sa dokonca s jednou mojou starsou kamoskou nahodne dostali k pomocnemu venceniu psov tak som jej povedala ze ked raz budem mat miminko tak si ju zavolam na vencenie nasich krpcov ked priatel bude v praci.
drzim nam vsetkym velmi palce nech sa nam to podari co najskor!!!
Aj ja sa kvam pridavam, Tiez sme sa zacali snazit v polovicke aprila, tak som zvedava aky vyledok ma bude cakat cez tyzden. Ci sa mrska dostavi alebo nie.
tak ja som teraz troska na pochybach..... sice pred uzivanim hak som mavala vseliaku ms ( vacsinou dlhe cykly ) ale teraz neviem co si mam mysliet... 28. DC by u mna mal byt 9.5. v stredu.... no ja som zacala spinit uz teraz v nedelu 6.5. na 25.DC.... nechcem nejak zachadzat do nevhodnych podrobnosti ale je to nejake skor hnede ako krvave.... je pravda ze pred hak som mala vzdy krvacanie dost dlhe a zacinalo spinenim kym sa neskor rozbehlo ale tak nepametam si ze by zacalo takto skoro... je pravda ze bez hak som uz bola davno dozadu a dobre si to nepametam ale zda sa mi to nejake divne....
okrem toho sa mi dnes dost tocila hlava a miestami mi bolo dost divno... vela slin a tak uplne slabulinko blbo od zaludka.... akoze nechcem to radsej pripisovat nicomu 😉 obzvlast preto ze som zacala spinit.... ale tak kazdopadne mi to prislo divne...
a este jedna vec. kym som uzivala hak tak som mala dost brutalne pms hlavne co sa nalady tyka ( dost podrazdena a hadava a priatel mal zo mna vzdy nervy ) a ked sa k tomu pridal spln ( tak ako v tejto dobe) tak som vyvadzala jak blazon.... a teraz nic.... no som z toho zmatena... uvidime co prinesu dalsie dni.... pokial sa kramy do stredy poriadne nerozbehnu tak vo stvrtok sa budem testovat druhykrat v mojom zivote ( uz som sa raz testovala ked som mala podozrenie ze som tehotna lebo mi meskala ms a vtedy som sa tehotnosti desila ). tak drzte palce nech je to len spinenie a len sa vajicko uhniezduje 😉
inac, dnes ked som priatelovi povedala ze sa mi toci hlava tak on hned "si tehotna" a cely den mi to hovoril.... az som sa bala ze to zakrikol a stale som ho okrikovala aby to stale nehovoril.
@lagunasa 😀 😀 😀 😀 ty si teda cislo 🙂 vitam ta v klube 🙂 a hlavne drzim palce..a co sa tyka toho spinenia, tak je dost mozne, ze je to prave uhniezdovanie. bodaj by..a neboj, priatel nic nezakrikol..ked tam uz bejby je, tak tam aj ostane 😉 ja sice ziadne tehu priznaky nemam, (mozno si nejake domyslam) ale pripisujem to hlavne tomu, ze ja nemam ani ziaden priznaky ovu ani mrchy..kramy maju prist v stredu, stvrtok a ja sa zajtra testnem. tesim sa! 😝
Ahojte, pridavam sa k vam. Ja uz mam tento mesiac po ovu, MS mi vychadza na 17.5., dufam, ze nepride 🙂 Drzim vsetkym palce

http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?d=...
pridavam aj ja grafik, dufam, ze to zobrazi