Kto sa začína snažiť v apríli 2012?
Ahojte. My s mm sme sa rozhodli, ze uz je nacase mat bejby a tak sme nato skocili tento mesiac prvy krat 😀 ! ako ste na tom vy? je tu niekto rovnako nacasovany? tak sa povzbudme navzajom 😉
@jeny9999 ja viem, moc som sa rozpisala. Uz som raz taka...
Ani ja nemavam ziadne ovu priznaky a moje pms je asi take ze som akurat len podrazdena a v den prichodu, alebo skor len par hodin predtym ma boli podbrusko. Teda tak to bolo s hak. Bez hak som cakala ze to bude este intenzivnejsie. Podbrusko ma trosilenka bolelo len v aute v sobotu. A inac nic.
Toto vyriesi len prichod kramov...😉 alebo test.
tak u mna je to podla mojho zaciatocnickeho oka 13 dni po ovu ale skusali sme aj raz predtym a raz v den vrcholu. Ale 13 minimalne.
@jeny9999 pozri, ak si tehu, tak to ukaze, ak nie nic sa nedeje, idete dalej.. ja to radsej chcem vediet cim skor, aj ked sa bojim sklamania... kazda chceme byt tehu hned, no ale trpezlivost ruze prinasa.. ja si vravim, ze ked sa nezadari teraz, aspon budem dlhsie brat kyselinu listovu, lebo som zacala len tento cyklus... ale tiez dufam, ze sa zadari hned a mam aj taky pocit :DD
@iwi9 noo ale ani u jednej zeny nemusi byt v kazdom cykle rovnako dlha lutealna faza, mne sa to napriklad pohybuje od 10 po 13, vacsinou asi 12. A 14dni som mala pocas dvojrocneho sledovania len 2krat. Ale asi je lepsie ked je dlhsia, lebo mne sa tych 10 zda kratko, ved ak sa oplodnene vajicko pomaly uhniezduje, tak sa moze aj chudatko vyplavit, nie? (mozno blbost, neviem)
@basikes aha, ja som citala ze lutealna faza je stale rovnaka... ale aj sa mi to zdalo nejake nepravdepodobne... ja sa sledujem prakticky len 2 tyzdne a o tom, ze lutealna faza existuje som sa dozvedela asi pred 10 dnami 😀 😀 . takze ja tu mudrovat radsej nebudem 😀 .
a co sa tyka toho 'vyplavenia' ja si myslim, ze ked sa raz vajicko oplodni a zacne uhniezdovat, ak je vsetko v poriadku proces dalsej fazy ani nezacne... aspon si myslim
@iwi9 tak v podstate je skoro rovnaka, lebo sa pohybuje len v tom malom intervale okolo 14dni hore dole u kazdeho, ale to kym mas ovulaciu sa moze posuvat ovela viac. ja som toho prikladom, mam cyklus raz 25 dnovy, ovu asi niekde okolo13dc, ale akurat posledny cyklus som mala 42, ovu bola az na 30dc 🙂 . ja sa sice sledujem uz dlhsie, ale skusame az teraz prvy mesiac a tento tyzden prvykrat naozaj neocakavm ms 😉
caute baby, aj ja sa pridavam, tiez sme chceli zacat od aprila, ale povedali sme si, ze preco nie uz od marca, tak sa snazime od marca, zatial nic, teraz ocakavam mrchu a testujem ako zmyslov zbavena, zatial negativne. ale priznaky mrchajsky sa uz po jednom dostavuju a ja peeevne verim, ze mrchana nepride /ako vela z vas aj ja mam dlhe cykly 35-40 dni, nepravidelne, takze aj ovu je barskedy a barsjak.../ ale verim stale ze tento mesiac to klapne 🙂 drzim vam vsetkym prsty baby.
My sme chceli zacat az v maji, ale v aprili sa to nejako zbehlo (12DC) a teraz neviem, ci mi to meska od soboty, lebo ma dovod alebo som nachladnuta, vkuse mam pocit, ze mam zvysenu tepolotu, i ked maximum som namerala 37 C. Zajtra otestujeme, lebo dnes mi rano bolo trochu nevolno od zaludka 😉 Drzim vsetkym palce!
no ja som troska zmatena.... stale len hnede spinenie uz druhy den.... dnes ma aj troska bolelo v podbrusku, taka skor pichavejsia bolest ale nijak extra silne.... a zase cez den tocenie hlavy take mierne.... spinit som zacala na 12DPO v nedelu ale termin MS mam az od stredy 9.5.... tak vobec netusim....
aj som si dnes chcela kupit Femibion 800 a tiez tehotensky test ale bola som dlho v praci z lekaren uz nebola otvorena... a zajtra je sviatok takze musim vydrzat do tej stredy... 😒
inac ako som tu citala druhu temu tak som sa troska vyplasila ze ked je moc kratka luteralna faza ( 10 a menej dni ) tak to je zle a aj ked sa vajicko oplodni tak sa koli malo progesteronu neudrzi.... tak som aj koli tomu troska vydesena lebo niektore baby pisali ze nie 10 a menej ale 12 a menej... tak teraz som uz uplne na nervy....!!!!!! 😨
tak nakoniec to boli PMS priznaky... ale vznika nam nova sanca tento mesiac 🙂
Test negativny (mrcha nikde), ale ved nevadi 😅
Sranda je čítať si tieto príspevky, ako sa každá snažíme a sledujeme ešte aj desatinu výkyvu teploty a všetko 😀
Ja mám za sebou tiež ďalší test- opäť negatívny, odvtedy už aj mrcha prišla i prešla..takže šance sa opäť zvyšujú, len neviem, kedy je to najideálnejšie skúšať kvôli nepravidelnému cyklu, tak to vidím tak, že radšej stále, pre istotu 😝
Ešte som sa vás chcela opýtať, či zvyšujete nádej nejakým spôsobom- lieky, upravený jedálniček...či niečo, o čom ste počuli, že by mohlo pomôcť? Ja beriem tú kys. listovú, občas si dám nejaký šumivý vitamín...máte prípadne ešte nejaký iný tip?
@kacenkaharris takze mozno sa zadarilo skor ako ste poriadne zacali? vaaau...hlboka zavist 😉 😉 vela stastia prajem
@jeny9999 dakujeeem 🙂 dnes zase negativne. akoze tiez nechapem co ocakavam, ked predsa este rano negat. tak preco by to malo byt poobede inak. ked si spätne premietam svoje spravanie smejem sa, ale to nutkanie skusit dalsi test /ze co ak by predsa len naaaahodickou.../ som asi zavisla od testovania... 🙂
AHojte , my sme sa začali snažiť 10 apríla a včera som si spravila test. Je pozitívny!!!! Čakáme druhé bábätko.

@iwi9 no ja to skusim zajtra rano, kedze v stredu ma dojst mrcha mrchuuuca!! takze dam vediet, ako to dopadlo!