Kto sa začína snažiť v apríli 2012?
Ahojte. My s mm sme sa rozhodli, ze uz je nacase mat bejby a tak sme nato skocili tento mesiac prvy krat 😀 ! ako ste na tom vy? je tu niekto rovnako nacasovany? tak sa povzbudme navzajom 😉
Dievcence, rano som dostala take kramy (5 dni meskajuce), ze som sa plazila, mangel musel prist za mnou do prace, musela som sa 1.krat v zivote nadrogovat ibuprofenom a ten to potlacil. Ja som asi az stracala vedomie od bolesti, moc jasne si to nepamatam. Neviete, co by to mohlo byt?? Pojdem, samozrejme, na gyndu. Uz 3 tyzdne citim bolesti v podbrusku, hlavne okolo laveho vajecnika a naivne som si myslela, zeby som mohla byt teho. Kamoska tvrdi, ze mozno spontanny potrat, ale tehu test som mala vcera negativny. Poradite? ☹ Myslite, ze mam ist este dnes na pohotovost? Zeby daka cysta alebo co? Posledne mi to tiez 4-5 dni meskalo, ale takuto bolest som este nezazila.
@kacenkaharris no mohla to byt cysta, pri nej MS zvykne meskat a mozno Ti praskla, preto ta bolest + MS. Po MS by som byt Tebou skocila na gyndu.
Baby, ono je to tazke nepozorovat sa, vsak? Ale je pravda, ze psychika je dolezita a bolo by dobre na "to" furt nemysliet. Aj ked mne sa to moc nedari ☹
@jeny9999 ahoj, vsimla som si ze si pisala o ovu testikoch, u nich je to tak ze pred ovu sa zacina vytvarat testovaci pruzok, ktory silnie a ked je testovacia palicka viac tmava ako kontrolna, vtedy je test pozitivny a ovu nasatava DO 48 hodin 😉 samozrejme ale nemusis vystihnut vrchol nakolko hladina LH v tele kolise. ovu testiky sa robia NIE z ranneho mocu, najlepsie doobeda, alebo aj poobede, ale pred tym aspon 2 hodiny nepit a testit vzdy v tu istu hodinu aby si ich mohla porovnavat... ( z toho vyplyva ze ked testujes o 10tej a vrchol bude o 14tej tmavsiu palicku asi na teste nenajdes) je to veda tie ovu testy 😀
uz som si kupila aj ten Femibion 800 a pre istotu aj jedno balenie Mamatestu nech ho mam po ruke. tak ked mi skonci mrcha ide sa na to 🙂
@philippka Ano, potvrdila mi to doktorka, teda nepotvrdila tu cystu, ale tiez si to myslela. Idem este na sono. Este vravela, ze inym dovodom na to meskanie mohol byt cyklus bez ovulacie ☹
Babiky moje krasne..len vas chcem podporit v snazeni..nam to asi vyslo..uvidime o tyzden..takze: dá sa to!!! myslim na Vas a coskoro cakam podobny status aj od Vas moje drahe.. 😉
@jeny9999 joj tak uz ste dve co sa im to hned podarilo!! takze ostatne musime hned nasledovat!! zajtra dam vediet ja 😉 raz verim, ze to vyslo, potom zase ze nie... tazko povedat.. bolia ma prsia, ale to vzdy pred mrchou... ale co je cudne, boli ma uz asi treti den brucho ako cez mrchu, ale vzdy ma bolievalo az ked som to dostala... a staaale som nenormalne unavena... takze take priznaky mam a este aj taky kremovy vytok, asi 10 dni v kuse, to som tiez nemavala.. a takyto mam graf
http://www.fertilityfriend.com/home/3c7c96
Ahojte pripajam sa k vam babulky🙂my sme tiez zacali v aprili,tak dufam,ze sa zadari.Cyklus mam pravidelny 29dnovi,ovu tak isto.Nebol nikdy u mna problem otehotniet,ale preplazit sa aspon do 12tyzdna☹ked tam dorazim,budem stastna🙂Drzim vam vsetkym palce!!!
@jeny9999 nuz takze nic :( test negativny.. nevadi, je mala sanca, ze este bolo skoro, ale skusala som test, co by mal odhalit na 10DPO a som 13DPO... ale uz budem radsej cakat mrchu (pondelok) a ak nedorazi do stredy, tak skusim zase... ak to nevyslo, skusime doma na slovensku na dovolenke 🙂
tak mne sa dnes objavilo troska vajcoveho hlienu tak hned ako som to tam nahodila tak hned mi to tu ovulaciu skoru zrusilo.... uvidime ako sa to vyvynie. dufajme ze pojdem zajtra este dole a prebehne ovu. uz len priatela "znasilnit " 😀 😀 😀 nech si to poistim a ovu neprepasieme 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/3cdcfc
Ahojte žienky.Môžme sa pridať, my sa síce snažíme od marca ,ale....????Myslím že mesiac hore dole 😀

@jeny9999 ja som 33 DC. asi sa na to tiez vykaslem. a uvidime. uz mam priznaky na mrchu, tak uvidime. aj minuly mesiac som cakala ako blba, tesila sa, mrcha nikde a potom predsa len prisla. no co. uvidime, ako to bude teraz 🙂 drzim prsty