icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

jarimka
13. jún 2012

zle som dala sorry

clauda2010
13. jún 2012

@nurili teraz je v casopise mamina akcia 50 perc. zlava na vyrobky lovi aj kojenecke flase su tam super ja som kupila dve , v casaku mas kupon a je tam napisane kde s nim mozes ist aj termoobal je super, inac mam aj avent flase aj tommee tippee

clauda2010
13. jún 2012

@zuzkaamato ahoj ja som aj za ulitku pozri stranku www.ulitka.sk je to lepsie ako zavinovacka alebo perinka ja uz taku mam

clauda2010
13. jún 2012

@opica89 ja som nachystala body s dlhym rukavom , dupacky , capacky , kabatik , plinku jednorazovu a ciapocku ak chces aj rukavicky

nina4
13. jún 2012

@jarimka dakujem skúsime .lebo pre mňa je to ako si nezvyk takto neskoro ho odúčať .ale čo je to pravda že každé dieťa je iné a veru mám to podľa koho porovnať 😀 😀 😀 😀 😀

zuzkaamato
13. jún 2012

@clauda2010 aha, sranda.. takuto ulitku som este nikde nevidela, ani som nevedela, ze to existuje.. diky 🙂

jarimka
13. jún 2012

super ta ulitka je perfektná

veraba
13. jún 2012

ahojte tehulky berete magnezium? ak ano aky druh mne dnes dala v lekarni magneziove tablety 500 mg GALVEX - PRE TEHOTNE a uz som si dala 2tabletku a strasne sa mi zas toci hlava

evening_star
13. jún 2012

@veraba Najlepšie je MAGNE B6, ja ho beriem mesiac a pomaha - mam ho na krce v lytkach.

veraba
13. jún 2012

@evening_star dakujem tak zajtra idem kupit aj ja lebo tieto mi nejak nerobia dobre som jak na kolotoci a oci sa mi nejako krizia normalne mi asi zblbol tlak 😒

stinna
13. jún 2012

@veraba ahoj. ja užívam MgB6 od firmy Zdravit už od tretieho mesiaca a nikdy som s ním nemala problém. Ale nie šumivý, ale tablety.

zuzkaamato
13. jún 2012

babule, mate pre babatka nachystane speci noznicky na strihanie nechtov a kefku na vlasy? ja len, ze ci to je potrebne alebo sa to da zlvadnut aj s normalnymi manikurovymi noznicami a hrebenom? dakujem 🙂 🙂

bis
13. jún 2012

@zuzkaamato ahoj,ano oboje mám nachystané🙂

nr_martinka
13. jún 2012

@zuzkaamato no ja cakam prve babo a kupovala som si noznicky a aj kefu navlasky pre babo. 🙂

nurili
13. jún 2012

Tak Babulky, kociarik konecne kupeny.....hned mam srdce na pokoji.....v Milane dnes bolo horuco a u nas prsalo.....
ta zmena pocasia, ach tie moje nozicky.....

zuzkaamato
13. jún 2012

@nr_martinka @bis ok, tak si ich tiez musim kupit. dnes som uz drzala v ruke aj noznicky aj kefku, ale ani neviem preco som to nekupila 🙂

zuzkaamato
13. jún 2012

@nurili my sme mali kocik kupeny ako prvu vec pre malu 🙂 ale zato este teraz mi vselico chyba... a s tym pocasim sa musime nejako zmierit. cez vikend uz u nas hlasia cez 30 stupnov, mne je uz teraz z toho zle ☹

nurili
13. jún 2012

@zuzkaamato uf 30tky tak to je zabijak....ja uz by rodila.... 😉 dnes som kaput. brrr....a aky kociarik ste kupili?ja som to odkladala kvoli povere, ja taka poverciva ale povera nepovera ked to pride tak nech mame vsetko nachystane. 😉
A co ti este chyba?

zuzkaamato
13. jún 2012

@nurili ja by som rodila najradsej uz tak pred tyzdnom... v poslednom tyzdni asi mala strasne narastla alebo co a neskutocne sa v brusku mrvi stale, potvorka 🙂 kociarik mame klasika, 3 kombinaciu - hlboka vanicka, sportova cast a vajicko do auta. je to znacka britax, taky tmavofialovy. ja som to nechcela odkladat, pretoze je to jedna z tych najvacsich poloziek pre babo, tak som rada, ze sme ho uz davno kupili 🙂
a chybaju mi uz sice iba hluposti, ale tak aj tak. napriklad nemam este noznicky na nechtiky a kefku na vlasy. potom potrebujem este nejaku kozmetiku pre malu, vobec neviem aku. a pre seba do nemocnice nocnu koselu este aspon jednu a podprsenky na kojenie. a stale sa nieco najde 🙂 urcite este kupim aj nejake oblecenie pre malu, mam pocit, ze toho mam malo...
a co ty? uz nachystane vsetko?

strasska
13. jún 2012

@zuzkaamato ahoj prepac, ze som sa ti vterkla ale som zazrela tuto temu a tvoj prispevok...
a iba k tym nozniciam ... ja som si ich zaobstarala pri prvom a keby som si robila zoznam najnepotrebnejsich veci, tak by tronili uplne na 1. mieste... 😔
ja striham klasika s normalnymi noznicami, lebo asi som malo inteligentna, a aj nedostatocne zrucna, ale nedokazala som s nimi ostrihat nechty ani sebe. 😅
a ani v mojom okoli, okrem 1 baby, nepoznam nikoho, kto ich pouziva 😉
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

nurili
13. jún 2012

@zuzkaamato no tak aj ako prve : taska zbalenaaaa 😀 ja mam vsetko, aspon myslim. Nad cim sa zamyslam je monitor dychu. Pytala som sa na to v nemocnici tak ze je to len zbytocnost a oplati sa to kupit pri predcasne narodene deticky, pripane s nizkou hmotnostou. Tak na chvilu ma presvedcili ale zase ako si poskulujem po tom...Este nemam kojenecku flasticku ale to mi nesuri ked ze sa chystam kojit ale urcite si ju zadovazim. Co sa tyka nozniciek tak ti si kup aj mam tiez a ocenis ich vyuzitie lebo deticky su nezmar.A kozmetiku som vyberala specialne pre novorodencov....Kociarik mame tiez troj-kombinaciu, CAM Cortina X3, zda sa mi to prakticke. Uz len cakat, pripadam si ako slon....Ty si ako na tom a co spanie?

dulkagabulka
14. jún 2012

takto vyzerá to, čo sa udeje , ak je dietatku dopriate vykonat "program" s ktotým sa narodilo ...video ukážkového samoprisatia po pôrode (treba sa prihlásiť na youtube)
v Trnavskej pôrodnici už také môžete zažit

https://www.youtube.com/watch?v=tNCKd-og3YY
nana776
14. jún 2012

baby pomoc...budim sa kazde dve hodiny cikat.uz od druhej som hore :(( ide ma porazit

nana776
14. jún 2012

@veraba kazdy tyzden....

nina4
14. jún 2012

Ahojte kočeny mne je dnes tááááááááááááááák na prd 😖 😖 😖 furt som nad hajzľovou misou jááj už nech je termín ....

zuzkaamato
14. jún 2012

@strasska super, potrebovala som poznat nazor viacerych maminiek. tie noznicky su pri vsetkych tych veciach pre babatko zanedbatelna polozka, ale neviem, co je na nich ine. to, ze su zaoblene, to mi pride zbytocne, ved snad si svoje dieta nezranim, aj ked ho budem strihat normalnymi. no uvidim, musim si ich omrknut v nejakej predajni, ale asi ich nebudem kupovat. ty uz mas ako mamina co-to za sebou s 2 detmi, tak asi vies, co je dobre... 🙂 dakujem 🙂

zuzkaamato
14. jún 2012

@nurili fuu, tak to ja teda nemam este tasku zbalenu. ale asi by som uz mala mat. mozno sa dnes do toho pustim konecne 🙂 dnes idem ku svojmu gynekologovi, tak som zvedava, co mi povie a ci sa na malu pozrie. chcem vediet, ako je otocena a aka je asi velka, nech viem, ako moc bude treba tlacit 😀
monitor dychu som ja velmi nezvazovala, ale manzel rozhodol za mna 😀 akurat pred par dnami ho objednal.. neviem, ci je to nutne, mozno su to zbytocne peniaze, ale je to aspon pre nas kludnejsi spanok... a kupovali sme ho cez bazar, takze bol o dost lacnejsi ako novy...
z kozmetiky mam zatial len detske mydlo a taky sampon na vlasky aj telo v jednom. nechcem kupovat hluposti, ved babatko je ciste, akurat ritku si kazdu chvilu zaspini 😀 kremy a ine veci som zatial nekupovala.
aj ja si pripadam ako slon, to je hrozne. ani sa neviem normalne otacat v posteli, fakt jak slonica 😀 spavat mozem aj nemozem, ako kedy. predvcerom som sa perfektne vyspala ale vcera som uz napriklad vobec nevedela zaspat. stale uz myslim na porod a na to, ake to potom bude...

zuzkaamato
14. jún 2012

@dulkagabulka jeeej, tak kiezby to takto bolo v kazdej porodnici... krasne videjko 🙂

monika74
14. jún 2012

@nina4 čo ťa zas chytila brušná chrípka?JA som už tiež nervozna s toho všetkého a ešte aj to počasie no hrôza,ale konečne je taška zbalená už len niečo dochystať 😀