icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

katka1903
14. jún 2012

@nina4 ak ta to potesi tak aj ja grcam a grcam tusim ma slahne a hlava ma boli no strasne mi je....

mg25
14. jún 2012

@katka1903 @nina4 ....no tak mne je presne tak isto,zvracanie,neskutočne ma bolí hlava, príšerné niečo. 😢

nr_martinka
14. jún 2012

@zuzkaamato no to poznam a potom nad tym rozmyslam na dalsi den to idem kupit lebo co ak nahodov to budem potrebovat 😀

katka1903
14. jún 2012

@mg25 ja myslim ze je to tym pocasim mne vyhovuje slniecko potom som plna elanu ked je takto tak len polihujem nechce sa mi ani dychat..

nr_martinka
14. jún 2012

ahojte baby nemali ste taky problem s vytokom mam ho slabucko hnedy.minulu stredu som bola s tym u lekara a ten povedal ze to je ok.a zase tyzden nic a teraz ho mam zase ale iba rano a potom normalny.neviete poradit?

mg25
14. jún 2012

@katka1903 aj ja si myslím, že je to počasím, aj keď horúčavy mi teraz ozaj dobre nerobia,ale keď príjemne svieti slniečko, presne ako píšeš, hneď ma človek viac energie. Takto sa cítim ako mechom udretá. 😠

katka1903
14. jún 2012

@mg25 uz aby sme to mali za sebou ja uz ani neviem ako sa citi normalny clovek 🙂

mg25
14. jún 2012

@katka1903 😀 presne toto som včera povedala mužovi...buď zvraciam z kyseliny, alebo neviem dýchať, alebo ma bolí brucho...proste vždy niečo. Ale tak ide to pomerne rýchlo a už sme prakticky pred cieľom 🙂

katka1903
14. jún 2012

@mg25 ja to iste ale uz ma to prestava bavit dufam ze ked bude lepsie pocasie aj mne bude dobre.ja mam doma maleho piscaka upiscaneho tak to mam trosku horsie stale ma otravuje sekundu ma nenecha na pokoji 😉

nina4
14. jún 2012

@monika74 @katka1903
@mg25 Tak už som bola aj dok. pozrieť ako píšete aj mňa stále hlava bolela a točila sa mi no to vracanie mi už vadilo tak ma poslal rovno na sono a zasran je natisnutý pod pravým rebrom a vlastne tým ,že mi dráždi žlčník a z toho mám aj ten odpor k jedlu dal mi algifenové kvapky že ked mi bude zle ale inak nič že si mám dávať pozor čo zjem nech to zbytočne nedráždim a len dúfať že si Adamko zmyslí inú polohu aj ho tam trochu šťuchali ,že hádam sa otočí no on sa iba viac natlačil ale podľa toho ako sa koľko krát vrtí tak dúfam ,že takto nebude dlho 🙂 🙂 🙂 🙂

monika74
14. jún 2012

@nina4 mne tiež akosi hlavne večer kope pod rebrá a dnes ma začalo bolieť brucho ako pri menzese.Snád to nič nebude znamenať a ešte si aspoň tri 😀 týždne počká.Dufam,že ti to rýchlo prejde auž budeš mať klud

adele15
14. jún 2012

@nr_martinka to som mavala aj ja, sice skor, okolo 20tt, ale mne vsety lekar vravel, ze to moze byt rano, ze v noci sa to "nejak nahromadi" a rano moze byt potom taky hnedasty vytok...

clauda2010
14. jún 2012

@zuzkaamato ani ja som nevedela , citala som v casopise , potom nasla na nete, prestudovala a objednala, podla mna to je super vec 🙂))

clauda2010
14. jún 2012

baby, predpisal niektorej doki zelezo? mne ano, ale som ho musela prestat brat lebo som mala z neho krce

clauda2010
14. jún 2012

@zuzkaamato ja som kupila kozmetiku babe je sice drahsia , ale kvalitka odporucaju aj pediatri a kupila som velke balenia ktore mam asi tak na rok 🙂)) tu mas link , alebo pytaj v lekarni http://www.pezomed.com/sk/babe/babe-babaapolas

clauda2010
14. jún 2012

@zuzkaamato jednoznacne noznicky pre baby aj kefu na vlasky s normalnymi sa nedaju take jemne nechtiky stirhat a ak ano tak velmi tazko

evening_star
14. jún 2012

@clauda2010 Ahoj, a isto si mala krce zo zeleza??? Lebo ja tiez beriem zelezo a proti krcom mam magne B6, ale u mna urcite krce nesuvisia s tym, ze beriem zelezo...

clauda2010
14. jún 2012

@evening_star ano mala som zo zeleza , citala som neziad. ucinky bud zapchy, hnacky a krce a ja som mala tie posledne dva priznaky

clauda2010
14. jún 2012

inac v tomto poslednom trimestri je dolezite brat dajake probio , aby babetko bolo odolne voci chorobam

clauda2010
14. jún 2012

ake plienky budete davat? jednorazovky ci plienkace? ja jednorazovky plus nohavicky sendy s ort. vlozkou , ale tie nohavicky len mesiac , dva , vyhoda je , ze tieto sa mozu davat priamo na jednorazovky bez latk. plienky http://www.azponocnik.sk/produkty/ortopedicke-n...

clauda2010
14. jún 2012

ja som nakupila malej take veci ako monitor dychu , podla mna je to super vec , budem pokojnejsie spat , potom kojaci vankus , odsavacka mlieka, ohrievac flias, odkvapkavac filas ten je na nezaplatenie http://www.4mama.sk/flasky-sterilizatory-doplnk... , sterilizator, deka do vajicka, termoobal na flase

dulkagabulka
14. jún 2012

@clauda2010

ak sa chystáč dojčit, flašky a všetky tie pomocky k nim, ti budu zatial na nič- a ani ti ich neodporúčam používať- hrozí, že bábatko sa prestane dojčiť

a o tomto ste, milé budúce rodičky, vedeli?
http://www.zenskekruhy.sk/nase-aktivity/recenzi......

clauda2010
14. jún 2012

@dulkagabulka to je sice pravda, jasne ze sa chystam dojcit , ale mozem v ohrievaci zohriat cajik, sterilizator je aj na ine veci , daju sa sterilizovat hracky, cumle , odsavacka mlieka , a odkvapkavac sa tiez zide ,

strasska
14. jún 2012

@clauda2010 @zuzkaamato
este som chcela k tym nozniciam ... ze super, ze babo nezrania, ale kedze su hrubsie, zaoblene, tak sa s nimi ani nedostanete pod nechtik a tym padom budete moct odstrihnut, len tu dlhsiu precnievajucu cast...a tieto drobatka su schopne sa do krvi poskriabat aj s milimetovymi nechtikmi .... cize si nemozete dovolit cakat, aby mu nechtik narastol dlhsi a az potom ho ostrihali 😉

ale uz budem ticho ... viem, ze je to zanedbatelna polozka ... ale ja uprimne priznam, ze podla mna su tie noznice blbost na entu a tym padom by som ich nikomu neodporucala ani keby stali iba centik 😀

dulkagabulka
14. jún 2012

@clauda2010 vylučne dojčene dietatko nema pit čajiky 🙂 stačí mu mamičkino mliečko.. ..ale uznavam, to sterilizovanie je dobra vec

zuzkaamato
14. jún 2012

@strasska tak som dnes bola v obchodoch a mali tam tie noznicky za 2 eura. kupila som, ale ani ja si s nimi neviem odstrihnut necht 😀 takze neviem neviem, ci ich budem pouzivat na babatko... ale kefka na vlasy je super, je taka jemnucka a prijemna 🙂

nurili
14. jún 2012

@zuzkaamato aj ja myslim casto na porod ale nie ze sa ho bojim, skor mam pred nim respekt, casto premyslam ako to bude po tom, presne ako ty....no tesim sa velmi na mimi.....nase vytuzene po 9 rokov.....no ty si len tasticku pekne zbal, ked by ta to v noci chytilo tak neviem neviem aky chaos by nastal.... 😀 a ako si dopadla u gyndosa? 😉

zuzkaamato
14. jún 2012

@nurili boze, po 9 rokoch? tak to chapem, to sa musis strasne tesit. ja som otehotnela mesiac po svadbe, takze uplna parada... myslim, ze v tom najlepsom obdobi 🙂
tasku si dnes zacnem chystat, slubujem 😀
no u gyndosa v podstate dobre. potriasol mi pravicou, ze vidime sa po 600nedeli. ale oznamil mi, ze mam nejakeho streptokoka, ktoreho bude treba po porode preliecit antibiotikami ☹ a mala vazi 2800 gramov, ze moze pribrat tak do 3700 do porodu. otocena je uplne vzorovo, pekne hlavickou dole. vraj lepsiu polohu mat nemoze. a ze uz by sa nemala pretocit do porodu. takze tak. jaj a pytala som sa na jeho nazor na EPI. a povedal, ze pokial ju dava dobry anesteziolog, tak odporuca... ze pokial ju pichne dobre a nacas, tak moze skratit porod aj o 2 hodiny... tak neviem...

kukucka78
14. jún 2012

....ahojte
@zuzkaamato
@nurili
@strasska
@clauda2010
@evening_star
@adele15
@katka1903
@mg25
@nr_martinka
@nina4 môžem sa k vám tu pridať???? dnes som bola na poradni tiež som už s toho riadne na nervy....

zuzkaamato
14. jún 2012

@kukucka78 jasne, ze sa mozes pridat. to nie je len "nase" forum 😉
a co bolo na poradni, ked mas nervy?