icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

bis
30. máj 2012

my berieme vaničku,kedže pri kúpe kočíka sme dostali aj autokit -bezpečnostnú súpravu práve na vaničku,tak to chceme využiť..

mirulka147
30. máj 2012

@bis mne zase velmi tlači na pluca a žaludok hlavičkou tak mi je najlepšie ked ležim mavam dni ked sa mi nič nechce alebo som velmi aktyvna ale už sa neviem dočkať 🙂

liviana1111
30. máj 2012

@stinna no ja som este nepabila ani dnes 😀 stale sa mi nechce 😀 😀 a pre maleho ti bude stacit jedna kosielka,jedny bodiky, nejake ponozticky, ciapocka a zavinovacka,a ortopedicke nohavicky ,nic viac ti netreba 🙂 teda okrem plienok este. 🙂

stinna
30. máj 2012

@liviana1111 u nás v nemocnici vraj počas celého pobytu ako si tam dávajú oblečenie pre bábo nemocničné a až na cestu domov si ho obliekaš sama a aj ortopedické nohavičky až doma. Len s plienkami sa treba vyzbrojiť 😀 ..

liviana1111
30. máj 2012

no sak prqve preto ti bude stacit len to co som ti napisala 😉 vsetko pouzijes az ked pojdes posledny den doomov 😝 a kde ides rodit? v akom meste?

liviana1111
30. máj 2012

@stinna no sak prqve preto ti bude stacit len to co som ti napisala vsetko pouzijes az ked pojdes posledny den doomov a kde ides rodit? v akom meste?

opica89
30. máj 2012

@lubica773 heh to neviem ani ja ako mam bejby poobliekat na cestu domov, ale tak zobrala som si body s kratkymi rukavmi a dupacky ponozticky a zabalim do zavinovacky. este neviem ci mu teplo nebude 🙂 ale tak ja mam vies aj po prvom vecicky tak nemusim zase, ale tak teraz na leto co ja viem 3 z kratkym a 3 z dlhým rukavom by ti stacilo. a dake kosielky zo dve.

stinna
30. máj 2012

@liviana1111 na východnom Slovensku, BJ.

cerealka
30. máj 2012

ahojte maminky kolko vazia vase babätka v 34 tt nasa mala ma 2000g

monika74
31. máj 2012

@mirulka147 mne doktor absolutne nič nepovedal uplne v pohode su trošku starší a žiadny komentár 😀 u dr.som sa stým ešte nestretla a to sa ta striedajú dvaja:Len jeden mi povedal až porodím neskôr aby bolo malé levíča 😀 že je aj on lev.

liviana1111
31. máj 2012

@stinna ej ha tak na opacnej strane Slovenska 🙂

liviana1111
31. máj 2012

@cerealka to by malo byt ok ,moj maly mal v 30-31 tt okolo 1580g podla sona ,tak v 34 tt by to malo by cirka okolo tych 2kg 🙂

stinna
31. máj 2012

@liviana1111 tak, tak.. kedy ideš na poradňu? a ako často chodíš?

neeelaaa1
31. máj 2012

@nina4 ahoj....ako sa mas? uz sa nam to krati...a co deti?ako sa citis?

petrakova1
31. máj 2012

ahojte dievčatá, prichadzam do vašej témy julovky, mam termín 27.7 čakáme druhé babetko, má to byt dievčatko, tak sa tešíme, doma mame chlapčeka v auguste 4 roky, obraciam sa ma kočky mate niektorá vysoký tlak? aké mali lekari prognoze, mne stale zvyšuju davky liekou a tlak mi stojí cca 140/90 ale už uzívam vela liekou, ak niektorá mate nahodou odmerané babetko v 32 tt ako bolo velké? lebo mi robili ultrazvuk v 29 tak nech mam nejaký ten prehlad... dakujem

neeelaaa1
31. máj 2012

ahojte baby...ako sa mate,ale nam to uz uteka,ani sa nenazdame a mame tu nasich drobcov,ale urcite sa neviete dockat ako aj mi,strasne🙂a neni su tu nahodou niejake tehulky s okolia Pd a chodia cvicit alebo na prednasky?

stinna
31. máj 2012

@petrakova1 ahoj 🙂 .. ja mám u dr. stále tlak 140/80 a nič mi na to nedávajú, vraj je to v poriadku. ale keď som doma, tak mám väčšinou opačný problém - nízky tlak. ale pijem fakt veľa vody a to je dobré aj na ustálenie tlaku - to mi vravela sestrička. moje bábo malo v 28. týždni cca 1400g a tvoje?

petrakova1
31. máj 2012

@stinna antibiotika som mala v 28 tiez na kašel, lebo som mala taký chronický a nešlo mi sa ho zbavit, uplne jemnučký na baze homeopatík je Stodal, ale ten mi nezabral, tento hedelix bol super, kašel je preč, antibiotík a sirupkou na kašel sa uz v takomto štadiu tehotenstva nemusíme bat, aspon tak mi povedal lekar, ale nič neužívat bez jeho vedomia, no skušala som aj med zo škoricou, cibulovu štavu ale z toho mi bolo na vracanie, tak som si kupila bilinkový čaj na horné dýchacie cesty a užívala ho s tým hedelixom a pomohlo mi to.

petrakova1
31. máj 2012

@stinna no v 29+5 malo 1670g doktor povedal ze je trocha vetšia ale ze to je tou mojou gestozou, lebo aj u maleho som to mala, tlak mam teraz tiez taký stabilizovaný ale žívam 4x1 dopegit, 3x1 magnezium a teraz v pondelok mi napísali liek na tlak ešte jeden rano LOMIR, malého som rodila pri tlaku 180//110 cisarakom, tak sa bojím ak mi pojde tlak stale hore aby mi nevyvolali predčasný porod, tvoj tlak je uplne super, bez liečkou, nemusíš sa bát, hovorili mi ze nesmie presiahnut ten spodný 100

stinna
31. máj 2012

@petrakova1 mne ten hedelix pomohol, za dva dni som bola fit, ale teraz ma trápi hnis v moči.. dúfam, že to prejde, lebo nechcem nejak ohroziť bábo ☹ ... Ináč, ja beriem tiež dosť liekov - na ŠŽ, MgB6, na KO, kyselinu listovú a fakt musím povedať, že už ma to nebaví toľko liekov jesť denno denne. mne dr. povedala, že môže sa stať, že predšasne porodím, lebo užívam dosť liekov. takže tak.. musíme byť optimistky 🙂

mirulka147
31. máj 2012

ahojte ja to mam od dnes za 50 dni tak sa nam to krati mne včera sestrička namerala tlak 80/60 sa čudovala že ešte chodim ani moč mi nebrala če nema tie papieriky a na sone mi robil doktor prietoky a vobec nepozrel vahu ani kolko meria babetko takže neviem aky sme veliky hlavne že si vypital 5 euro ☹

monika74
31. máj 2012

@mirulka147 a prosím ťa za čo platíš?ved to máš v ramci prehliadky alebo chodíš k sukromníkovi?A informoval ťa že by si mala chodiť na pásy do nemocky?

stinna
31. máj 2012

@mirulka147 to chodíš k dr. do nemocnice? u nás tie prietoky robia len tam a za nič sa neplatí, prepláca to poisťovňa. Kedy ideš opäť?

mirulka147
31. máj 2012

no on si pri každom sone pital 5 euro a na pasy do nemocky idem chodiť od 36tt tam kde chcem rodiť rozhodla som sa pre BS je tam super primar venuje sa každej pacientke ked pride 🙂

mirulka147
31. máj 2012

@stinna chodim do Detvy a tam si velmi nenavyberaš doktorov a znova idem na krv o tyžden a už mi vypiše matersku a potom budem chodiž do BS každy tyžden do poradne a na pasy a s mm na predporodnu pripravu

monika74
31. máj 2012

@petrakova1 to moje drobčiatko v 300t vážilo 1830g takže si hlavu s tým nelám no budeme mať valibikov 😀

nurili
31. máj 2012

Mna dnes caka poradna tak dam vediet ako sme dopadli, dufam ze nam malinkeho aj pomera.....

stinna
31. máj 2012

@mirulka147 a ináč je všetko v poriadku? zdravotne myslím, či nemáš nejaké ťažkosti..

stinna
31. máj 2012

@nurili daj vedieť ako si dopadla a aké veľké je bábo.. držím palce 😉

liviana1111
31. máj 2012

@stinna ahoj ja chodim na poradnu raz za mesiac teraz pojdem tento stvrtok alebo v stredu? uz si mc nepamatam ale asi stvrtok 😀 a to som si dala spravit posledne sono na vlastnu ziadost pripolaca sa 10 eur , nakolko som chcela vediet prietoky , polohu a velkost babatka, no a asi ma svacnu uz aj na monitor... 🙂