icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

stinna
31. máj 2012

@liviana1111 prečo si musela platiť 😨 ?? mne keď moja dr. robila sono na vlastnú žiadosť po amnio, tak som vôbec nič neplatila. nemala by to uhrádzať poisťovňa? ja idem v utorok na poradňu, tak sa už teším, že uvidím malého 😀 ..

mirulka147
31. máj 2012

@stinna zdravotne je všetko ok len ten moj nisky tlak musim piť viacej vody a potom beham furt na zachod 🙂

liviana1111
31. máj 2012

@stinna no ja chodim k sukromnej dokotorke 🙂 a tam zo zakona poistovna preplaca tri sona ktore ja som uz mala robene, a uz dalsie sono by mi nerobli ale ja som este chcela na vlastnu ziadost.Ako vsade to je rozne a zavisi od toho ci chodis k statnemu alebo chodis k sukromnemu,no a ti sukormny si beru prachy pomaly zavsetko 😀 ale co narobim som s nou spokojna a su tu aj finance narocnejsi sukromny gynekologovia,ktora pytaju pomaly uz aj za navstevu na poradnu 😀 to neriesim ,keby sa mi nepaci tak zmenim,ale ja som spokojna 😝

stinna
31. máj 2012

@liviana1111 ja tiež chodim do súkromnej ambulancie a preto sa mi to zdá zvláštne to platenie, lebo zakaždým mi robí sono a ešte nikdy som jej za to neplatila. Platila som akurát za foto zo sona 2€. Asi je to fakt individuálne u každého dr.

liviana1111
31. máj 2012

@stinna no je to individualne 🙂 a zavisi aj od toho ake ma sono a to tato ma vsetko na spickovej urovni len teraz novo robene 🙂 novo nakupene tak potrebuje nakldady dako aby sa jej vratili 😀 😀 😀 😀 😀

nina4
31. máj 2012

@neeelaaa1 Ahoj moja no ja sa mám dobre tak do večera 😀 😀 😀 potom ako si ľahnem tak sa to dobro skončí malý je ako odtrhnutý vagon ak bude takýto aj ked sa narodí jooj máme sa načo tešiť 😀 😀 😀 Deti sú v poriadku no manžel má znova angínu no aspoň už nemá tie horúčky vysoké .Ale ty sa pochváľ ako rastiete ešte sa vládzeš guľkať a drobčiatko ťa nechá v noci pospať či tiež vyvádza ?A ešte som sa chcela opýtať ako ti dopadla krv nie si chudokrvná?

luka03
31. máj 2012

Ahojte!
Mozem sa k vam pridat?
Idem si precitat par stran dozadu nech som v obraze 😉

petrakova1
31. máj 2012

@stinna tak dufam ze to nejako dokvackame aspon na 36tt, to by bolo fajn nech nas nenechavaju v nemocnici dlho a hlavne nech sme všetci zdravý a čo to bude, chlapček či dievčatko 🙂

monika74
31. máj 2012

@nina4 aj ten môj drobec veru v posledných dňoch riadne vyvádza 😀 no aspôň v noci je kludné dufam že to bude aj ked sa narodí 😀 A vieš čo sa hovorí najlepšie sa lieči telo na telo 😀

nana776
31. máj 2012

baby a ake plienky budete davat svojim drobcom?ja sa akosik neviem rozhodnut.

lubica773
31. máj 2012

ahojte baby chcem sa vás opýtat, či aj vám v noci tahá krč nohy? Ak ano, čo nato beriete alebo ako s tým zápasíte?

nurili
31. máj 2012

Tak babenky, mame 2 kilecka a 41 a pol centimetrika....a co je najdolezitejsie sme zdravy a vsetko je ok.....
klop klop po dreve..... 😉

bis
31. máj 2012

@nurili super,gratulujem🙂

clari
31. máj 2012

@nana776 ja som na zaciatok kupila pampers, ale potom vyskusame niektore z lacnejsich...bud tesco alebo lidl alebo dm 🙂

nana776
31. máj 2012

@clari takze vobec nebudes davat latkove plienky?mne sa zdaju tiez tie jednorazovky lepsie ale kupila som si aj latkove

papuka
31. máj 2012

@stinna ahoj, aj ja som mala pred mesiacom hnis v moči a dostala som antibiotiká a ešte k tomu aj čípky, musela som ich všetky vybrat a už sme ok

papuka
31. máj 2012

@mirulka147 ahoj, ja nepolatím nikdy za nič, a sono mi robia každú poradnu , aj ty by si to mala mat zadara

papuka
31. máj 2012

@stinna ja ani za foto som neplatila nič

papuka
31. máj 2012

@luka03 ahoj a vitaj , máš čo čítat 🙂

katka26021974
31. máj 2012

@lubica773
ahoj, ja čakám už tretie bábo a kŕče som mávala aj mávam pokaždé. Dobré je šumivé magnézium, ale viacmenej to budeš musieť vydržať.

clari
31. máj 2012

@nana776 no mam aj latkove, asi 20, ale tie planujem davat na jednorazove, do prvej kontroly klbikov. A potom podla nalezu.

lubica773
31. máj 2012

@katka26021974 ahoj ja sa len preto pýtam, lebo moj dr. mi povedal, aby som si kupila tabletky na cmulanie panthenol a tam nič také som nenašla, že by to pomohlo, neviem kde je chyba

katka26021974
31. máj 2012

@lubica773
Chyba nie je nikde, je to úplne normálne, že máš ako tehotná kŕče v nohách. Mne sa teraz pridružil syndróm karpálneho tunela, čo sú hnusné bolesti rúk, hlavne prstov na rukách. Nikto si netrúfa so mnou nič robiť kôli bábu. Musíme vydržať. Po pôrode Ti kŕče prejdú. Ak Ťa to v noci chytí, treba to rozccvičiť, poprípade rozchodiť.

janula8375
31. máj 2012

ahojte uz som tu dlho nebola ale chcem sa spytat ci nemate problemy so spanim a s nohami,je mi strasne horuco nohy vecer,doma sa mi uz vecer radsej sprataju z cesty lebo tie nervy ke d si nevies rady to nezelam nikomu,uz asi 3mesiace spime pri otvorenom okne ale ani to nezabera

monika74
1. jún 2012

@janula8375 ale veruže áno to asi každá jedna.Ja mám tiež stále okno otvorené a nohy na večer už bolia a teraz som sa začala tiež budiť na krče v nohách ale je pekná predstava,že nám to čo nevidieť prejde 😀

monika74
1. jún 2012

@nana776 ja mám tiež aj látkové a v 101 bola akcia a potom sa uvidí ktoré budu v akcii no ja som bola spokojná s lidlackými ale s tými malymi baleniami.Látkové budeš potrebovať zo začiatku na široké balenie a ja ich dávam aj pod hlavičku

stinna
1. jún 2012

@petrakova1 ja tiež dúfam, že to tak nejak vydržia drobci v bruškách 😉 a my budeme mať chlapčeka Jakubka a ty čo čakáš?

monika74
1. jún 2012

@luka03 vitaj medzi nami.Ty tiež nevieš čo budeš mať?Alebo sa nechávaš prekvapiť 😀

stinna
1. jún 2012

@papuka mne najprv našli hnis v moči, tak mi dr. dala antibiotika a potom o týždeň som bola na kontrolu a ešte stále som mala ten hnis, tak mi dr. dala atb. ďalej.. a na ďalšiu kontrolu idem až teraz v utorok, ale nemám nejak pocit, že by sa to upravilo. A bojím sa, aby sa niečo neprenieslo na malého ☹ .. už len dúfam, že všetko bude v poriadku, lebo ináč asi budem musieť ísť do nemocnice ležať a to by som veľmi nerada..

stinna
1. jún 2012

@nana776 ahoj, ja som na začiatok kúpila 3 balíky pampers premium care, tie mi odporúčilo viac mamičiek, tak snáď sa osvedčia a ešte som na ne kúpila aj ortopedické nohavičky, po ktoré nie je potrebné dávať látkové plienky pokiaľ musíš baliť naširoko...