Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@stinna zdravotne je všetko ok len ten moj nisky tlak musim piť viacej vody a potom beham furt na zachod 🙂
@stinna no ja chodim k sukromnej dokotorke 🙂 a tam zo zakona poistovna preplaca tri sona ktore ja som uz mala robene, a uz dalsie sono by mi nerobli ale ja som este chcela na vlastnu ziadost.Ako vsade to je rozne a zavisi od toho ci chodis k statnemu alebo chodis k sukromnemu,no a ti sukormny si beru prachy pomaly zavsetko 😀 ale co narobim som s nou spokojna a su tu aj finance narocnejsi sukromny gynekologovia,ktora pytaju pomaly uz aj za navstevu na poradnu 😀 to neriesim ,keby sa mi nepaci tak zmenim,ale ja som spokojna 😝
@liviana1111 ja tiež chodim do súkromnej ambulancie a preto sa mi to zdá zvláštne to platenie, lebo zakaždým mi robí sono a ešte nikdy som jej za to neplatila. Platila som akurát za foto zo sona 2€. Asi je to fakt individuálne u každého dr.
@stinna no je to individualne 🙂 a zavisi aj od toho ake ma sono a to tato ma vsetko na spickovej urovni len teraz novo robene 🙂 novo nakupene tak potrebuje nakldady dako aby sa jej vratili 😀 😀 😀 😀 😀
@neeelaaa1 Ahoj moja no ja sa mám dobre tak do večera 😀 😀 😀 potom ako si ľahnem tak sa to dobro skončí malý je ako odtrhnutý vagon ak bude takýto aj ked sa narodí jooj máme sa načo tešiť 😀 😀 😀 Deti sú v poriadku no manžel má znova angínu no aspoň už nemá tie horúčky vysoké .Ale ty sa pochváľ ako rastiete ešte sa vládzeš guľkať a drobčiatko ťa nechá v noci pospať či tiež vyvádza ?A ešte som sa chcela opýtať ako ti dopadla krv nie si chudokrvná?
Ahojte!
Mozem sa k vam pridat?
Idem si precitat par stran dozadu nech som v obraze 😉
@stinna tak dufam ze to nejako dokvackame aspon na 36tt, to by bolo fajn nech nas nenechavaju v nemocnici dlho a hlavne nech sme všetci zdravý a čo to bude, chlapček či dievčatko 🙂
baby a ake plienky budete davat svojim drobcom?ja sa akosik neviem rozhodnut.
ahojte baby chcem sa vás opýtat, či aj vám v noci tahá krč nohy? Ak ano, čo nato beriete alebo ako s tým zápasíte?
Tak babenky, mame 2 kilecka a 41 a pol centimetrika....a co je najdolezitejsie sme zdravy a vsetko je ok.....
klop klop po dreve..... 😉
@mirulka147 ahoj, ja nepolatím nikdy za nič, a sono mi robia každú poradnu , aj ty by si to mala mat zadara
@lubica773
ahoj, ja čakám už tretie bábo a kŕče som mávala aj mávam pokaždé. Dobré je šumivé magnézium, ale viacmenej to budeš musieť vydržať.
@katka26021974 ahoj ja sa len preto pýtam, lebo moj dr. mi povedal, aby som si kupila tabletky na cmulanie panthenol a tam nič také som nenašla, že by to pomohlo, neviem kde je chyba
@lubica773
Chyba nie je nikde, je to úplne normálne, že máš ako tehotná kŕče v nohách. Mne sa teraz pridružil syndróm karpálneho tunela, čo sú hnusné bolesti rúk, hlavne prstov na rukách. Nikto si netrúfa so mnou nič robiť kôli bábu. Musíme vydržať. Po pôrode Ti kŕče prejdú. Ak Ťa to v noci chytí, treba to rozccvičiť, poprípade rozchodiť.
ahojte uz som tu dlho nebola ale chcem sa spytat ci nemate problemy so spanim a s nohami,je mi strasne horuco nohy vecer,doma sa mi uz vecer radsej sprataju z cesty lebo tie nervy ke d si nevies rady to nezelam nikomu,uz asi 3mesiace spime pri otvorenom okne ale ani to nezabera
@janula8375 ale veruže áno to asi každá jedna.Ja mám tiež stále okno otvorené a nohy na večer už bolia a teraz som sa začala tiež budiť na krče v nohách ale je pekná predstava,že nám to čo nevidieť prejde 😀
@petrakova1 ja tiež dúfam, že to tak nejak vydržia drobci v bruškách 😉 a my budeme mať chlapčeka Jakubka a ty čo čakáš?
@papuka mne najprv našli hnis v moči, tak mi dr. dala antibiotika a potom o týždeň som bola na kontrolu a ešte stále som mala ten hnis, tak mi dr. dala atb. ďalej.. a na ďalšiu kontrolu idem až teraz v utorok, ale nemám nejak pocit, že by sa to upravilo. A bojím sa, aby sa niečo neprenieslo na malého ☹ .. už len dúfam, že všetko bude v poriadku, lebo ináč asi budem musieť ísť do nemocnice ležať a to by som veľmi nerada..

@liviana1111 prečo si musela platiť 😨 ?? mne keď moja dr. robila sono na vlastnú žiadosť po amnio, tak som vôbec nič neplatila. nemala by to uhrádzať poisťovňa? ja idem v utorok na poradňu, tak sa už teším, že uvidím malého 😀 ..