Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
ahojte baby ako tak pozerám väčšinou ste tu v mojom týždni aj vy sa už neviete dočať??? už nech to rýchlo utečie
tak isto aj ja 🙂 lezim v posteli a nemozem sa pohnut ... svokra ma 50ku a mala by som jej ist nieco kupit ale v poslednej dobe som taka unavena ze fakt nevladzem.a najhorsie je ze ked sa aj niekde vyberem pod kazdou chvilou mi treba ist na wcko a citim sa taka nervozna.
to ja som dnes vynimocne dobre spala, tusim len dvakrat som sa zobudila na wcko, ziadne bolesti panvy, rebier a podobne 😉 zeby to bolo tym ochladenim, alebo uz babulka klesla nizsie ?
@katka26021974 len to sa mi zdá zvláštne tie lieky, ked tam píšu, že to je skor na prechladnutie a tak a neviem, či ich mám užívat alebo nie
@stinna no my budeme mat dievčatko, Moniku, teda len aby to nedopadlo ako u mojho prvého, tiez mi hovorili ze baba , baba a bol to chlapec 😀 a mam doma 4 ročného chlapčeka Tomaska, pekne meno ste vybrali, 🙂
@petrakova1 ďakujeme 🙂.. no, tak mne pri výsledkoch z amnio a a podľa USG vychádza chlapec, ale každý mi hovorí, že bruško mám na dievčatko 😀, takže uvidíme.. ale verím svojej dr. a aj veci mám nakúpené pre chlapčeka. no v podstate je mi jedno, čo to bude, len nech je zdravé, to je najdôležitejšie.
@liviana1111 V sucasnosti sa v zahranici pri liecbe pacientov v klinickych studiach uspesne vyuzivaju metody laboratorneho mnozenia (az 100 nasobne) kmenovych buniek z pupocnikovej krvi (in vitro expanzia), ktore zvysuju pocet kmenovych buniek v odobratej pupocnikovej krvi, vdaka comu je mozne pouzit transplantat aj pri ovela vyssej, ako odporucanej hmotnosti. Tieto metody este nie su zavedene v rutinej klinickej praxi. Da sa predpokladat, ze po uspesnych klinickych testoch sa stanu sucastou beznej klinickej praxe. V takom pripade uz maximalna hodnota pacienta nebude obmedzena poctom buniek.
NO TAK TO SOM NASLA, NEDALO MI TO..... 😀 😀 😀
@nurili jooj ale po 1. zahraniecie!!!!!! po 2. tieto metody niesu zavedene v rutinnej PRAXI !!!! a po 3. kym sa stane to ,ze to bude zavedene v beznej klinickej praxi ,tak nase deti uz budu velke a mat svoje deti a mozno aj tie uz budu velike a mat svoje det........ toto je vsetko len buducnost a ked sa urobi odber dnes ,tak budes mat len tolko kolko ti odoberu a teda do urcitej vahy dietata ako v mojom pripade do 30kg max. Potom uz je to na h...o 😀 😀 😀 😀 to ako ked napisali, ze vynasli konecne liek proti AIDS a stale to neni v beznej praxi a kym bude tak este tolko ludi na to zomrie ,ze az... a zachrania sa len ti ktori su bohati a maju neobmedzene moznosti a teda mozu za zachranou aj vycestovat do zahranicia, kde su lieky a vsetky mozne metody na zachranu,ale to neplati pre bezneho clovek ako som ja a vacsina iych ludi na svete 😉 😝
@stinna mne tie na prenatalnej povedali ze je to Holčička, moj doktor to asi 4x potvrdil a teraz som bola v nemocnici aj tam mi povedali ze dievčatko, tak som po drobcovi kočik predala a kupila som si ružovo bordový... tak to musí byt to dievčatko, inak vecičky mam aj na chlapčeka aj dievčatko, i ked malí bol skoro do bol roka tak strakatý niekedy, mal aj ružové na doma, lebo som bola nachystaná na dievčatko a šup chlapec, no prezili sme to 😀 😨 , ale tiež si myslím ze na tej genetike sa neseknu, je to predsa aký ultrazvuk, takze tej pani doktorke teraz verím... 🙂
@liviana1111 no najlepsie na tom bude ked to vobec nebudes musiet pouzit.....prec, prec s nejakou chorobou.... 😝
no mne povedal na sone ze dievcatko 🙂 a vybavu mam celu ruzovu ... nik iny mi to uz nepotvrdzoval.
ahoj ahoj🙂 asi patrím k vám🙂 termín mám 4.7 takže som "júlovka"🙂 má niekto tak termín ako ja?🙂
Babenky, tak ma napadlo ze vsetky sme tu take pupkate, niektore pomaly finisuju a niektore su tu uz na rozpanutie 😀 no za par tyzdnov tu bude sucho lebo kazda z nas si bude drzat mimi v naruci a na MK neostane vela casu.... 😵 😵 😵 ALE TESIME...... 😵 😵 😵
@nurili ved jasne 🙂 A treba tak aj mysliet 😉
@adrianaolasakova hej presne na den 🙂 tiez mam 4.7. 🙂
ahojte ja mám termín 2.7., ale ktovie či nebudem patriť k júnovkam, pretože od 6. mesiaca sa otváram((teraz pred 2 týždňami som mala zápal v moči, brala som antibiotiká, teraz z nich mám plieseň zo spodu(((takže nevyzerá to ružovo, každý deň sa modlíme za bábo- asi dievčatko)))musím to vydržať aspoň do 38. týždňa, tak babenky, držte mi palce...))))
:
@liviana1111 tak to je super🙂 a čo čakáš? či sa necháš prekvapiť?🙂 Ja čakám chlapčeka meno sa neviem rozhodnúť🙂 odkial si?
@stinna ale ja som brala antb. 10 dni + čípky 12 dni až potom po 2 týždnoch od začiatku bratia antb som bola na kontrole a zabralo, neviem aký si brala ty, ale týžden sa mi zdá málo, aj moja dr. to povedala, a vraj pre bábo su neškodné teda aspon tie moje, dufam že ti to tentokrát vyjde v poriadku, držím palčeky
@adrianaolasakova
@liviana1111 tak aj ja mam termin 4.7. 😉 ale tiez si myslim, ze nakoniec bude junovciatko 🙂
@clari no ja mám tiež taký pocit, že môj synček bude júnový, ale uvidíme.::D🙂 a ty máš meno vybraté? pohlavie viete?🙂
@adrianaolasakova aj ja cakam chlapceka meno rozhodol manzel ze bude Jakub ,vraj ich je teraz vsade vela ale v nasej rodine ani u pribuznych ziadneho Jakuba nepozname tak u nas to bude prvy Jakub aj v okoli,lebo ani znamyich nemam co by mali Jakuba ,nuz tak bude Jakub 🙂 a som s KNM a ty si odkial? 🙂

@clari jaj,no asi aj ja to tak budem robit,lebo to pod kazdou chvilou prat,zehlit tolko plienok asi nebudem stihat.
@monika74 dakujem za rady lebo ja fakt neviem ako to teraz chodi len co citam na nete.
@stinna ahoj.a tie ortopedicke nohavicky mas take klasicke z lekarne?na suchy zips ci zavezovanie?a kolko ich mas?