icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

opica89
19. jún 2012

@zuzkaamato ccccc... to co je za psa :D no ja by som sa vykaslala este s nim chodit ked mate dvor... nech si beha alebo nech lezi... jeho vec :DDD
mohla by ale teraz a nie v noci lebo to nemam rada

jarimka
19. jún 2012

Ahojte baby tak ešte stále 2v1 dnes som bola ešte v meste vybaviť zdravotnú poistovnu som myslela že môj mužík zabije lebo som išla autom ale v takej horúčave isť s dediny autobusom a ešte aj s malým to by bol horor ale došla som hrozne zničená 😝

zuzkaamato
19. jún 2012

@opica89 no to je nas pes, individuum 😀 som zvedava, ako budeme fungovat, ked sa mala narodi... to bude sranda.. no nas hafan sa sice strasne boji burok a v noci mi tiez nevyhovuju, lebo potom nas budi a skrabe sa pod postel 😀 dufam, ze aspon raz bude burka pocas tohoto horuceho tyzdna..
maly sa este clapoce vo vanicke? 🙂

zizu38
19. jún 2012

@nina4 to mas pravdu, mam pocit ze moj manzel aj pochudol, uz som len ja ako hrosik, no dobre a aj kocur je plnostihly 😀 Aj mi mame par jahodok, tak sme robili lekvar, teda muzik robil ale len tak na skusku z 1,3kg a dovolim si tvdit ze nam vysiel 😀
To si ma potesila dufam ze ivka nebude vynimka.
Joj dobra otazka ako ja budem rodit, este stale je tu moznost ze by nam to doniesol bocian ???!!! 😀 😀
zajtra idem do poradne tak som zvedava. A u vas nieco nove?

zuzkaamato
19. jún 2012

@jarimka ahoj... no super, ze si to nejako zvladla.. ale uz radsej oddychuj, nech sa mala nezacne pytat von 🙂

opica89
19. jún 2012

@zuzkaamato ale neboj nic psa pripnes o kocik a ide sa 😀 maly sa kupal do jednej potom už spal ked som pisala, a tak ma zmohlo to pisanie že som si sla lahnut s nim na hodinku :D už sme hore 🙂
@jarimka no ty si teda... sa nebojis... horuco je a autom este sa trepat co ked by sa vam nedaj boh nieco stalo!!!!! ty už len doma oddychuj vsak to možes už kedy kolvek ocakavat

jarimka
19. jún 2012

no už mi nebolo všetko jedno ale ked musíš vybaviť tak musíš ale od dnes už len oddych 🙂

opica89
19. jún 2012

@jarimka no vidis ! ty už sa mas len doma vyvalovat ber si priklad so mna :DDDDD

zuzkaamato
19. jún 2012

@opica89 fuj, ta teplota furt neklesa.. a nikde ani oblacika.. ☹
ale uz sa tesim, ked sa nam vychladi melon v chladnicke. ten je lepsi ako zmrzlina v takomto teple. som poprosila muza, aby kupil po ceste z roboty.. a fakt kupil 🙂
maly ako znasa tieto horucavy? ci vo vanicke mu je vsetko jedno?

zuzkaamato
19. jún 2012

inac vsimli ste si, ze nas tu uz nejak ubuda v tejto teme? zeby uz to niektore mali za sebou?

anjel20
19. jún 2012

Má niekto skúsenosť s vačšou hlavičkou babatka ??? Som v 33 týždni a hlavičku má na 36týžden... Doteraz bolo všetko v poriadku! Zajtra idem na vyšetrenie a mám strach :(

opica89
19. jún 2012

@zuzkaamato jaaaaaaaj aj ja by som si dala ale už nemam zajtra musim ist na trh... ja iba dynu jedavam za týžden aj 2 cele zjem ale take riadne velikanske , sa cudujem že mi zle este nie je :D malý v pohode nestazuje si ale maznavý je ked sme von sa mu nic nechce, ale ked je vo vode tak mu to je jedno... ale to myslim aj nam dospelím
ach jaj už nech mam aspon 38 týžden a idem rodit 😀

lubica773
19. jún 2012

Ahojte chcem sa vás opýtat, kedy ako a čo treba k vybaveniu zdravot. poistovni miminku?

zuzkaamato
19. jún 2012

@opica89 no ved dynu som myslela. teda cerveny melon 😀 ja tomu hovorim melon... ja by som to tiez jedla na kila, ale nechce sa mi chodit do zelovocu 😀 😀
no ved toto, nech je uz aspon 38. tyzden. akurat sa ma sused pred chvilou vonku pytal, ze kedy to bude.. a ja ze tak o mesiac, ale mohlo by aj skor. a on, zlaty, ze uz sa tesi ked bude pocut plac babatka 😀 ale podla merani som na tom asi ako ty, skor ten 35. tyzden. aj ked tu mi to vyratalo uz 37. tt, ale realne som len 36.tt. nejak zle to tu rata. a podla doktorov som este o tyzden menej, takze len 35.tt ☹
ja by som sla tak k moruuu... ach ☹

zuzkaamato
19. jún 2012

@lubica773 viem len, ze lehota na prihlasenie je az 60 dni od narodenia. dovtedy ide babo z tvojej zdravotnej poistky. a potrebujes k tomu rodny list babatka a svoj alebo muzov obciansky preukaz - podla toho, kto to vybavuje. a asi staci zajst na poistovnu, alebo si pozri stranky svojej poistovne, ci sa to neda vybavit online.

zuzkaamato
19. jún 2012

@anjel20 to ti doktor zistil, ze hlavicku ma vacsiu? to som este nepocula, ale neboj.. tak ked ides zajtra na vysetrenie, tak asi ti povedia co a ako. babatko asi do hlavicky dorastie.. neboj 🙂

opica89
19. jún 2012

@zuzkaamato ach more jooooooooj ... na rok pojdeme 😀 tak a kedy si mala naposledy krámy? podla toho by si to mala mat vypocitane

lubica773
19. jún 2012

@zuzkaamato dakujem

nurili
19. jún 2012

Ach babule, to teplo je teda tichy zabijak....fuf.... 😝

marakoli
19. jún 2012

@nana776 toto teplo ma zabijeeee...ako to všetko zvládaš? ja ináč v pohode, len už poobede sa cítim ako balón 😀

marakoli
19. jún 2012

@anjel20 ahoj....mne merali v 36 tt a hlavičku mal na 38tt.....pýtala som sa, že či to je nejaká anomália, a že vraj nie, len sa možno bude trošku ťažšie vytláčať pri porode, neboooooj

zuzkaamato
19. jún 2012

@opica89 hej hej, na rok pojdeme, aj ked len do chorvatska, ale niekam urcite... no ono to je vypocitane podla menzesu, ale kedze ja som mala taky nie velmi pravidelny, tak ten tyzden hore dole je v pohode. kazdopadne, nech uz je aspon 38 tyzden.. ale este to musi chvilu pockat, este stale nemam komplet zbalene veci do porodnice 😀 davam si nacas... 😀 este cakam nejake veci, co som objednavala cez net pre babo. tak aby som to naraz oprala a zabalila..

zuzkaamato
19. jún 2012

@nurili fuj, ani mi nehovor... teraz ticho zavidim vsetkym, ktori si mozu ist zaplavat a ochladit sa... mne uz aj pes odmieta chodit von... 😀

adus06
19. jún 2012

@stinna ahoj konecne som sa dostala na net... 😀 no takze na CTG som uz bola a vsetko bolo v uplnom poriadku, najblizsie idem bud. pondelok. No a do nemocnice som si pobalila co mi sestra spísala, cize hlavne hyg. potreby (sampon, myslo, kefka, pasta,hreben,uteraky), podprsenky na kojenie, poporodne vlozky, papuce, noc. košele, sietkovane nohavicky, vlozky do podprsenky, bepanthen mast na bradavky, dokumenty (OP, sobasny list, preukaz poistenca, teh. knizku nosim stale so sebou :D), župan, príbor, odsávačku, ponozky a to je asi vsetko pre mna teda ja som si zobrala aj take nemocnicne podlozky, tie ale davaju aj v nemocnici no sestra je zdravotna sestra tak mi nejake zabezpecila, aby som si mohla vymenit ak by bolo treba... a potom uz len pre bábo plienky jednorazove aj nejake bavlnene, vlh. utierky a cumlik :D :D a ty mas este nieco naviac zbalene? ak ano porad nech este dobalim kym sa dá 😀 😀

clari
19. jún 2012

@adus06
ahoj, ja som si pobalila, teda este nie uplne, ale v podstate to iste co ty, okrem odsavacky - tu budem riesit podla situacie 🙂 a este pohar, lebo tie ich nemocnicne salky - ble 😝 a zupan mam len taky hruby, takze ten neberiem a iny na tych par dni neriesim, bude teplo 🙂 prinajhorsom to isti ten nemocnicny 😒

zuzkaamato
19. jún 2012

nad odsavackou premyslam aj ja, ci ju zobrat alebo nie. v nemocnici poziciavaju, ale nepripada mi to uplne hygienicke pouzivat pozicanu... ked ja uz teraz nemam miesto v taske 😀 a to tam este nemam vsetko 😀

anjel20
19. jún 2012

@zuzkaamato ano,ze ma vacsiu! uvidim zajtra dufam,ze to dobre dopadne! A Dakujem za podporu!

zuzkaamato
19. jún 2012

@anjel20 tak vidis, ako ti napisala marakoli, ze aj ona je ten pripad... pokial nema nohu alebo ruku navyse, tak je dobre 🙂 zajtra sa nam sem ozvi, ako si dopadla...

anjel20
19. jún 2012

@marakoli no vsak doteraz nic! Vsetky vysledky v poriadku a zrazu toto! Som sa tak vystrasila myslela som si,ze sa yam pri nej rozplacem je to moje prve miminko tak to prezivam vsetko 1000000nasobne! Esteze mam takeho uzasneho manzela lebo by som to nezvladla! A neviem kedysi taketo vysetrenia neboli tak mi nevie ani mamka a ani svokra povedat,ze ci sme mali vacsie hlavicky! A Dakujem velmi pekne za podporu!

anjel20
19. jún 2012

@zuzkaamato Urcite napisem! No hlavne zdravicko! Ale vdaka clovek potrebuje tu podporu!