icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

zuzkaamato
29. jún 2012

@opica89 ahoj.. baby, vy fakt nemozete spat? 🙂 chudatka, ja aspon spanok mam ako taky... uvidime, ako prezijeme tie horucavy.. ale detom sa urcite nebude chciet na svet do takeho tepla...

zuzkaamato
29. jún 2012

@marakoli som zvedava, ktora to rozbehne 🙂 ale tak musime nieco vydrzat kvoli babatkam 🙂 len tie horucavy mohli vydrzat do augusta a trvat este aj v septembri.. to by mi viac vyhovovalo 🙂

papuka
29. jún 2012

@marakoli ahoj, aj ja moja presne tak isto, synatorovi gratulujem, aj u nás prospel s vyznamenaním 🙂

opica89
29. jún 2012

@nana776 vies co teraz v tomto druhom tehu ma pichava zo spodu, bolesti mavam dost casto ako pri menstruacii a poslednu dobu asi týžden ma kazdy den bolia križe. pri prvom som vedela co je bolest len ked som rodila 🙂 aj my sme chceli dievcatko teraz a vraj zase chlapec... možno bude prekvapko pri porode 🙂

opica89
29. jún 2012

@zuzkaamato no ja som si sla lahnut okolo pol 4tej do jednej som si kus pospala a potom som sa len prehadzovala. jaaaaaaj už keby sme sa nazaciatku jula stretli v nemocnici okolo toho 10teho 🙂 a ked mi minule povedala doktorka, že to može byt aj 3 augusta tak ma skoro slak trafil... no fajn... 😠

meg_junova
29. jún 2012

Ahojte maminky, pridavam sa do vasej diskusie, nakolko mam druhy termin v juli a zajtrajsi zrejmä nestihneme 🙂))) Ako zvladate tepla??

marakoli
29. jún 2012

@zuzkaamato vydržíme, kvôli bábu veru ano

marakoli
29. jún 2012

@papuka aj my sa pripájame...gratulujeme. do koľkej ide?

marakoli
29. jún 2012

@meg_junova ahoj, ťažko, funíme jak lokomotívy, xi....a ty ako? malinkému je v brušku asi vynikajúco, ked sa nepýta ešte von

zuzkaamato
29. jún 2012

@opica89 boze, chudatko, az okolo stvrtej? to je strasne.. ja sice beham celu noc na wc, ale to som viacmenej namesacna, takze ma to az tak nerusi so spanku 😀 ale aspon si zvyknes na to, ked budes musiet vstavat k babatku v noci.. ja som to momentalne neviem predstavit. ani nie tak za seba ako za manzela.. 😀 no bude si musiet zvyknut...

zuzkaamato
29. jún 2012

@meg_junova ahoj 🙂 tak kiezby to uz bolo zajtra, nie? 😉 a presne, ako napisala @marakoli, funime 😀 😀

meg_junova
29. jún 2012

@marakoli 😀 tak to nie ste sami 🙂 ja som dnes v pohode, ale to teplo ma zabija, ked sa nam to tu ohreje, to je umor.. Malemu sa urcite lubi, este pred mesiacom som otvorila na 2-3 prsty a mysleli sme, ze pride na svet predcasne, ale ono sa to zrazu zastavilo a maly nie a nie von. Tak cakame uz ako na ihlach 🙂 🙂 Nase prve...
Ale vidim, ze aj vy to uz mate za par!! 🙂 A tiez zrejmä netusis, co je pred tebou... ci? 🙂

meg_junova
29. jún 2012

@zuzkaamato Presne ako pises 😀 naposledy som si takto pripadala v puberte, ked som straaaasne chcela byt dospela a teraz by som sa rada vratila do skolskych cias 😀 😀 😀 S babom vravia, ze to je podobne, ale hlavne, uz by som sa toho kotlika medeneho rada zbavila.. Stale do niecoho vrazam jak sirokoplosne vozidlo a to mam relativne male brusko 😀

opica89
29. jún 2012

@zuzkaamato no budem mat zase nocne tak predpriprava 🙂 to už asi ani spavat nebudem 🙂 iba na kave nonstop... cezden maly v noci bejby 🙂 tolko radosti asi ma porazi 🙂 ale zvladnem.. ty mas chlapa doma ale ja som celý týžden sama 🙂

marakoli
29. jún 2012

@meg_junova už som aj zabudla, ako to bolo pri prvom, všetky tie pocity, bolesti, a všetko okolo toho.....ale tajne dúfam, že to bude čím skôr a tak rýchlo ako pri prvom

zuzkaamato
29. jún 2012

@meg_junova Ved toto, ja tiez nemam nejake extra velke, ale citim sa ako by som zjedla aspon 5 kilovy melon.. Akurat, ze ja som sa len nedavno tu na koniku dozvedela, ze brusko tak lahko po porode nezmizne, co ma dost sklamalo ☹ A vcera s tym este aj muz dosiel domov, ze ho na to upozornoval kolega v praci. Ze nech si nemysli, ze to tak lahko zmizne 😀 To uz o com sa bavia ti chlapi 😀 A ze si mam kupit stahovacie nohavicky 😀 😀

monika74
29. jún 2012

@meg_junova ja som ťa sledovala na junovkách ešte si v celku?a tvoja spolubojovníčka už porodila?tak sa mi zdá ,že ste tam boli dve ktoré ešte neporodili 😅

zuzkaamato
29. jún 2012

@opica89 a co chlap chodi na tyzdnovky, alebo preco si sama? no, mam ho doma, to je fakt. ze ked treba, tak pomoze, ale nepretrha sa od roboty 😀
ale tak hadam si bejby najde nejaky rezim a zosuladia sa so starsim 😀 nech sa trochu vyspis... a ked zena koji, moze pit kavu? bez nej tie neprespane noci ani nedame 😀

monika74
29. jún 2012

@nana776 dupačky su poväčšine bez rukávov a overaliky v celku 😀

meg_junova
29. jún 2012

@monika74 Hej, obe este cakame .. 🙂 Malym je dobre v brusku, je pravda, ze babatkam je prave tam najlepsie na svete, super mama hotel 🙂)

@zuzkaamato Ze melon :D Ja sa skor citim ako vlk v karkulke, ktoremu zasili balvan do brucha... 😀 Ale mojej mamine zmizlo rychlo brucho po porode... Ale vraj je to doba troch mesiacov 😀 (a ja som si pod slovom rychlo predstavila dva tyzdne) hehe 🙂 Nevadi, ale uz aspon nebude to brusko rast, ale sa scvrkavat. Akurat rano som zistila, ze sa mi na stehnach porobili strie :(((((
@marakoli To tak ma byt, priroda to tak zariadi.. Stastie, ze zabudame, inak by uz asi ani jedna z nas nikdy nepriviedla dalsi zivot na svet .. 🙂

zuzkaamato
29. jún 2012

@meg_junova strie na stehnach som mala bohuzial vzdy, ale nie su az take strasne.. na bruchu sa mi zatial nespravili (klop, klop, klop), ale zato prsia mam otrasne 😠 ale nastastie tie vidi iba manzel a zatial to neriesil 😀

hm, ten vlk s balvanmi v bruchu je veru vyztiznejsi 😀 a tie balvany sa aj dost prevaluju 😀 😀

opica89
29. jún 2012

@zuzkaamato hej chodi na týždnovky ale ked sa male narodí berie si volno aspon mesiac, kym si zvykneme vsetci 4 na seba, maly od septembra do skolky takže sa možem plne venovat najmensiemu. no ja som pila kavu pri prvom ale tak že rano a na obed na vecer som už nepila aby sme spali obaja, hlavne nech nie je silna. Ako ja aj teraz pijem kavu vraj to nie je skodlive prave naopak. v malom množstve je zdrava... a tie moje kakavkove pol vody pol mlieka do hrnceka 😀 hadam nemozu uskodit 🙂

sisinka8
29. jún 2012

ja uz nevladzem! ☹ vsetko ma boli v noci nespim,ledva sa vlacim....potim sa,som mrzuta,vycerpana.... 😖

nana776
29. jún 2012

@marakoli jooj som zaspala ale iba na hodku.uz mi trebalo ist zas curat.to je o dusu ☹ stym chodenim na wc.gratulujem syncekovi k vyznamenaniu.

nana776
29. jún 2012

@zuzkaamato xixi 🙂 ja mam termin podla sona aj podla poslednej menstruacie 21jula.presne na chlp mi to vyslo.tak som tiez zvedava.

nana776
29. jún 2012

@opica89 mne povedali ze dievcatko na sone 2x.no mam vsetko ruxove tak keby to bol chlapec tak by to pre mna bolo sakramenske prekvapko.ale zas povedzme si bmnech to je co chce len nech su tie nase deticky vsetky zdrave.

nana776
29. jún 2012

@monika74 lebo som nasla inzerat ze predam dupacky a malo to aj rukavy tak preto ma to domylilo...

nana776
29. jún 2012

@sisinka8 aj ja no ale co nam zostava len vydrzat ...

monika74
29. jún 2012

@zuzkaamato ja už sa na tu kávu fakt teším ked budem doma z nemocnice 😀 pretože teraz ma z klasickej páli záha sem tam si dám nesku:A tu kávu piť na litre nebudeš tažke šalka neuškodi 😀

marakoli
29. jún 2012

@nana776 dakujeme....aj ja by som si teraz hodila šlofíka, ale idem niečo uvariť a potom si ľahnem, ak sa dovtedy nepreberiem