icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

mirulka147
29. jún 2012

@bis ahoj to ma mrzí že maš taketo problemy a prečo ti nerobia hneť sekciu?

zizu38
29. jún 2012

@nina4 joj veru som bola taka kludnejsia ked som bola pod dohladom. 🙂 Ale ja tomu nerozumiem ked som bola v nemocnici tak ivka skackala v brusku cely den a teraz ked som doma tak sa jej velmo nechce. asi ma setri. 😀 No ivke sa budu musiet pacit nejaky ten datum. Jooj tak ti mam dnes bolia krize.
A adamko sa ma ako vsetko v poriadku? dufam ze poslucha🙂

mirulka147
29. jún 2012

@saxana36 ahoj ja tiež v noci vybieham na balkon a pozorujem hviezdy a tento vykend si tam asi usteliem 😀

lubica773
29. jún 2012

@nana776 ved čo iné si zaslužia, ked nevedia poriadne poradit

nana776
29. jún 2012

@zuzkaamato 😀 xxixi uz nam asi z toho sibe.ako sa mas dnes?

lubica773
29. jún 2012

@monika74 no ja mám v tom taký chaos....a ten rod. príspevok si kde mám žiadat? už sa v tom zamotávam.......

nana776
29. jún 2012

@lubica773 ved to.mne uz 2x doktor napisal na listok na pasy - zvazenie dalsieho postupu a co oni.s doktorom som ani nebola a len mi zakazdym podali papierik ze vsetko ok.no chapes?to je system teda

nana776
29. jún 2012

baby mne uz dnes kleslo brusko...mam na nom iba take dve gulky tvrde medzi pupkom 🙂

zuzkaamato
29. jún 2012

@nana776 dnes je to zatial vcelku ok, az na opuchy, ale to uz neriesim... vacsinou az tak na vecer mi je naprd, to sa citim, ako keby mi brucho este viac narastlo. a byva take uplne napate..
a ty ako dnes?

zizu38
29. jún 2012

@papuka joj ked si pomyslim ze by som si mocila nozicky v mori, krasna to predstava. ja som si ich dnes omotala aspon mokrím uterakom 😀 ja idem v pondelok na tu nefrologiu sestricka mi dala cas ze 11.30 aby som tam nemusela sediet od rana. tak som zvedava co mi povedia. lebo ked ma prepustali z nemocnice tak mi doktorka povedala ze mi to po porode zmizne. tak dufam ze ma pravdu.
ja som dnes v noci musela ist do obyvky si lahnut lebo som v noci dostaval krce do noh a to aj napriek tomu ze beiem megnezium. ale ivco vie ze nema zmysel mi to "zakazovat" takto sa vyspime obaja a ja sa potom nad ranom vratim spat do postele 😀 😀 😀
A mohli by sme dobehnut k vam na navstevu obaja? nevadilo by ti to keby dosiel so mnou aj ivco? len este neviem kedy ale asi skor v nedelu lebo v sobotu by sme mali ist k nasim. akk sa to este ovsem nezmeni. Ved to by som ti zavolala a dohodli sa blizsie 😀

nana776
29. jún 2012

@zuzkaamato mne uz kleslo.samizda vcera ale dnes ked som sa viac obzerala tak som si vsimla a nechapala som preco nemam uz taku lopticku.miesto toho mam uz iba take dve hrcky tak pod pupkom.a pupok mam klesnuty dole tak si myslim ze to bude asi to.rano mi tvrdlo kazdych 5min ale moc to nebolelo tak som este nesla.uvidime co bude 🙂

bis
29. jún 2012

@mirulka147 ahoj,ze este tyzden aby som vydrzala a zregenerovala sa asi infuzkami a potom sekcia.uz toho mam aj celkom dost,psychicky aj fyzicky...

zuzkaamato
29. jún 2012

@nana776 ja sa bojim, ze si to ani nevsimnem, ked mi klesne. ale ked to takto opisujes, ze mas uz len take hrcky, tak to by som si snad vsimla 😀 tak mne zatial ani neklesa, ani bolesti nemavam,ani netvrdne nejak pravidelne, nic proste... ale tak vraj nemusim mat ziadne "priznaky" a aj tak to moze na mna z nicoho nic prist..
len to musi este tyzden pockat, svokrovci idu na dovolenku 😀

bis
29. jún 2012

@nurili dik,aj ja drzil palceky do uspesneho konca

mirulka147
29. jún 2012

@bis aj tlak maš vysoky ? ja sa tiež neviem dočkať už ledva fučim tiež asi pojdem cisarskym lebo male sa neotočilo a tak som chcela aby moj bol aspon pri treťom pri porode že bude mať zažitok 🙂

nana776
29. jún 2012

😀 heh dobre si to naplanovali.ja mam fest male brucho a mne to vidno iba take dve hrcky 🙂 ja neviem ci su to nozicky alebo co lebo ritka to asi neni.no ved nech uz to je co chce len nech je vsetko ok.neboj nemusis mat bolesti ani ja nemam niake strastne.mojej mame napr.odtiekla voda z nicoho nic a za par hod som bola na svete.a sestru to ani nehovorim tiez jej odtiekla a nemala vraj ziadne bolesti ked prisla do nemoc a spisovali papiere este ju chceli kuknut a sestra sa uz tlacila von tak ju zobrali hned a zachvilu bola von.

nurili
29. jún 2012

@nana776 to ked nemas znamosti tak..... 😝

bis
29. jún 2012

@mirulka147 tlak mam v pohode,monitor tiez,otvorena na spicku prsta cize nic a hlavicka nalieha na branku🙂 ioba tie nohy:-/

nana776
29. jún 2012

@nurili ale viesco mi mame znameho.on ma sice magneticku rezonanciu ale pytal sa mojho zdenca ci chcem vybavit porod ale ze ak chcem moze ale zevraj to neni dobre.kamoska mala tiez a dokatovali ju tak ze koniec.

nurili
29. jún 2012

@nana776 ja cele tehotenstvo nemozem zacat rano aby som si nedala mlieko, to musi byt....no a k tomu hoci co kombinujem, mm sa cuduje za napr. rybacia pomazanka a k tomu mlieko.... 🙂 ci pasteta....obed taky lahky a vecer rada pomaskrtim.... 😝

nurili
29. jún 2012

@bis dakujem moja aj ja tebe...zvladneme to neboj nic 😉 ....

nana776
29. jún 2012

@nurili 🙂 granko ja zas...ale teraz uz moc nie.vravim ze dnes mi vobec nechuti.sa potim fest ☹ uz mam nato nervy.pod kazdou chvilou sa sprchujem.rybaciu natierku?hmmm by som si veru aj dala ale kto mi ju spravy.

nurili
29. jún 2012

@nana776 tak potom uz tomu systemu fakt nerozumiem.... 😝

lubica773
29. jún 2012

@nana776 no to je fakt na porazenie, ja som bola stredu na CTG a doktor mi tiež povedal, že je všetko poriadku........teraz idem tiež stredu, tak som zvedavá čo povie......tebe robí aj ultr.?

nurili
29. jún 2012

@nana776 no ty.... 😀 je to totalna rychlovecka a za 5 min mas maskrtku a velmi zdravu...rybicky teraz potrebujeme...ja som dokonca mala taky obdobie ze som cely tyzden fungovala na losose.... a to od rana.... 😝

monika74
29. jún 2012

@zuzkaamato bol na jiske a ja som za ním chodila bol tam maznáčik pretože bol veľky a v poctate tam bol len kvoli liekom aby mu tiekli do žily nič ine mu nebolo tak sestričky mali zmenu 😀

nurili
29. jún 2012

@zuzkaamato infuzku dostanes pocas porodu, taka antibiotikova to bude.....aby mimi nemalo zdravotne problemy...

monika74
29. jún 2012

@lubica773 ten rodičovský prispevok si pojdeš žiadať až po narodení dieťa na urad práce a soc. vecí s rodným listom tam si potom budeš vybavovať aj ten priplatok k príspevku a rodinné prídavky

lubica773
29. jún 2012

@monika74 dakujem ti pekne za radu, ešte by som sa chcela opýtat, či je daný nejaký termín do kedy to treba oznámit od narodenia dietata?

nana776
29. jún 2012

@lubica773 nie,nie ultrazvuk mi nerobili.ale vsak co baby pisu tak este tie prietoky sa robia.tak som zvedava.no v pondelok mam poradnu.