icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

jarimka
6. júl 2012

Jarka včera večer o 22:00 porodila malú Stanislavu! Obe sú v poriadku majú sa výborne mala má 3400g a 49 cm

adka_pajerska
6. júl 2012

@jarimka gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂 🙂 🙂

veraba
6. júl 2012

@jarimka super gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😀 tak a mas to zasebou 😀

zuzkaamato
6. júl 2012

@jarimka pridavam sa ku gratulaciam... 🙂

majcika
6. júl 2012

jej no monitor to je otrasne - ked mi pripnu pasy tak mala sa zacne metat do vsetkych smerov kedze mam vela vody priestoru ma, potom mi vychadzaju skreslenen vysledky lebo srdiecko je furt inde, tak ju zacneme nahanat ultrazvukom a sam dr. sa cuduje co tam to dieta vystraja. 🙂

majcika
6. júl 2012

gratulujeme 🙂

nurili
6. júl 2012

@jarimka jeeee, tak z celeho srdiecka gratulujem.....zelam vam obom dievcatkam vela zdravicka.... 😵

nurili
6. júl 2012

Babule, mame tu este nejake 40 tt? Teraz by mali byt na rade 39tt..... 😉 Krasne sa nam to tu pomalcky rozbieha, len tak dalej.... Dalsia prosiiiiim...... 😀

helen4
6. júl 2012

ahojte, baby má z vás biektorá bolesti a krčok sa jej vobec neotvára?

monika74
6. júl 2012

@zuzkaamato takže z monitoru doma. kontrakcie sú nepravidelné ale možme to očakávať skor 😀 sestrička mi už dopredu povedala,že ak odtečie voda alebo sa zintenzívnia kontrakcie treba prísť 😀 na poradňu by som mala isť v utorok .No fakt cítim že do porodnice pojdem pred termínom 😅

strasska
6. júl 2012

@kukucka78 mohla by to byt kludne hlienova zatka, ved chvilu pockaj a uvidis co sa bude diat 😉

strasska
6. júl 2012

baby uz sa asi konecne zacinam dostavat do stadia, ze to chcem mat za sebou! konecne 🙂
maminkam a ich prirastkom gratulujem 😵

zuzkaamato
6. júl 2012

@monika74 no ale ved to je dobre. Aspon vies, ako si na tom. Nech je to aj skor, no a co, aspon to uz budes mat za sebou...By ma zaujimalo, ze podla coho posudili, ze to moze byt aj pred terminom. No drzim palce..
Ja idem v pondelok, tak som zvedava, ci mi vobec doktor alebo niekto nieco povie. Asi sa budem musiet opytat, lebo minule povedal len to, ze je vsetko ok...

strasska
6. júl 2012

@zuzkaamato mozno tym, ze uz ma nepravidelne kontrakcie a je 4 rodicka 😉
ja som bola v stredu este uplne zavreta a bez kontrakcii, takze drobcovi sa evidentne nechce 😎

neeelaaa1
6. júl 2012

@nina4 ahoj...ako si dopadla, povedali ze este niejake 2 tyzdne...a trosku sa mi zvyhol tlak a pribrala som 2kg za tyzden povedal ze vela a vyhrozil sa mi ze ak sa zvysi tlak idem do nemocnice.....

zuzkaamato
6. júl 2012

@strasska aha, vidis, to mi nenapadlo😀
ja podla mna porodim az niekedy koncom mesiaca, porazi ma... No ale tak uvidim, co povedia v pondelok. Svokrovci nam kazdy den volaju, ze ci este nic 😀 Zacinam byt uz nervna 😀

veraba
6. júl 2012

@monika74 ahoj ked ti monitor ukazuje ze mas kontrakcie tak ich aj nejak pocitujes? ja viem asi blba otazka 🙂 ale ja som v tom istom tt a stale nic necitim aspon neviem ze ked ma aj v podbrusku boli ze su to kontrakcie

strasska
6. júl 2012

@veraba vobec to nie je blba otazka, mne na 1. poradni v nemocke Dr. vravi, ze vidi na monitore kontrakcie ale ja som nic necitila. a vidis uz je to moje 3. tehu 😀
@zuzkaamato hej, mna toto asi tiez najviac rozculuje hlavne to volanie a este si tu, nesla si do porodky atd 😖

monika74
6. júl 2012

@veraba je to také ako ked sa ti v bruchu urobí tvrdí balvan stvrde ti brucho ako kebysa ti malé zakrutilo do klbka 😀

monika74
6. júl 2012

@zuzkaamato kontrakcie sú predpríprava maternice na porod.a dívala sdom sa že behom 30min to veru skáče a aj to cítim že mi každú chvílu brucho stvrde a pobolieva ma podruško tak hádam ...... 😀 😀

monika74
6. júl 2012

@neeelaaa1 ono budeš mať asi veľa vody v sebe pretože už posledné týždne sa moc nepriberá ja som na tej istej váhe skoro tri týždne a tlak máš vyšší aj s toho tepla mne minule tiež vyskočil tak sa drž a a oddychuj 😀

saxana36
6. júl 2012

@jarimka jé dalsie júlčiatko na svete, gratulujem

zuzkaamato
6. júl 2012

@monika74 no moja sa dnes nejak moc nehybe. na to, aka byva akcna, tak dnes je dost v klude... uz jej to asi v bruchu lezie na nervy 😀

saxana36
6. júl 2012

ahojte vsetky,tuto noc som sa super vyspala,az na to prevalovanie z boka na bok, dost ma to uz boli a picha ma tiez v podbrusku ako niektore z Vas,este chcem dnes vecer stihnut s drahym kino tak tam snad obsedim.vyzera to tak ze budem rodit az 10.7 tak mi to naplanoval moj muzicek
vsetkym ktore to caka v najblizsich dnoch prajem vela sil a malo bolesti

krajmary
Odpoveď bola odstránená
neeelaaa1
6. júl 2012

@monika74 aj ja si myslim to co ty...ale doktori to nechapu aj ked viem ze mi chcu dobre ale hned len lezat do nemocnice ale ja som mala opuchnute nohy aj ked som nebola tehotna a boli taketo horucavy,ale sa zhrozili aj sestricky ze 2kg na tyzden je vela....

lubica773
6. júl 2012

@jarimka gratulujem a prajem vela zdravia

monika74
6. júl 2012

@neeelaaa1 ved to musíš sama cítiť či si pribrala alebo len opuchla 😀

bis
6. júl 2012

ahojte žienky,tak ja som sa dnes vrátila z nemocnice aj s malým batôžkom,malou emkou,narodila sa sekciou 30.6. o 11:55,v noci z piatka na sobotu mi odišla voda,neotvárala som sa tak som išla pod nôž,trošku sa to skomplikovalo ale chvalabohu sme obe ok..takže asi som prvá,neviem,ešte som nestihla vás čítať🙂

zuzkaamato
6. júl 2012

no co tehule, ako vam je dnes? 🙂 mne je zle zakazdym, ked sa pozriem na teplomer.. esteze som vacsinu casu vnutri pri klime 😀 a furt len hovoria o tom, ake horucavy su a budu a same problemy to vsade robi...
inak mala je dnes nezvycajne kludna. aj som rozmyslala, ci neist preistotu do porodky, ale zacala sa mrvit, tak netreba.