Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@cerealka krasne babatko, gratujem
@jarimka kraaasna a tie vlasky su tutove 😎
@cerealka jeeej, tak uz aj ty 🙂 obrovska gratulacia a vela vela zdravicka obidvom 🙂
@zuzkaamato
@monika74
@clauda2010 dakujem velmi pekne
Ahojte tehuľky, chcem sa vás spýtať: nepuchnú vám ruky?? Ak áno, tak máte nejaký "recept" na odpuchnutie?
gratulujem všetkým novopečeným mamičkám, veľa zdravia, lásky, sily, trpezlivosti s detičkami želám a myslite na nás čakateľky, nech to všetkým dobre dopadne 🙂
@stinna Mne puchnú ruky aj nohy, pribrala som 18 kg, obrúčku už z prsta dole nedám... Ja ale dúfam, že to pôjde dole po pôrode. Teraz telo aj udržuje vela vody v sebe, sú horúčavy a pod. Ale myslím, že teraz s tým nič nenarobím.
@evening_star @stinna aj mne puchnu ruky. To je to iste, ako s nohami. Zadrziava sa voda... Ja uz obrucku nenosim pekne dlho, odkedy som si ju nevedela prvykrat dat dole 😀 Treba to len vydrzat...
Dakujem vsetkym 😉
vsetkym maminam gratulujem a detickam vela zdravicka nech Vam robia iba radost
ja zajtra na siedmu nastupujem do porodnice, som otvorena na dva prsty, dr. ma ale tak vysetril ze sa to snad rozbehne aj same bez pich pich
babulky ako sa dnes citime? konecne nemame take hice vonku... ja som dnes celkom v pohode, len teraz mi nejak moc tvrdne brucho...
@zuzkaamato tebe tvrdne brucho a ja rozmýšlam že ma akosi začínajú moc bolieť kríže a v podbrušku tak už budem len čakať či to ustúpi alebo sa pohne správnym smerom 😀

@jarimka gratulujem :D krasne babatko 🙂 prajem hlavne vela zdravicka