icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

zuzkaamato
12. júl 2012

@monika74 teraz uz sa to musi hybat len jednym smerom 😀 krize obcas aj mna pobolievaju, ale vacsinou po nejakej aktivite. ale inak ziadne ine priznaky ☹

zuzkaamato
12. júl 2012

tak podla dnesnej predpovede pocasia rodim bud zajtra alebo potom az od pondelka neskor 😀

veraba
12. júl 2012

babulky dnes tusim len spim a spiiiiiiiiiiiiiiiiiiim - som zvedava co budem robit vecer

stinna
12. júl 2012

@zuzkaamato mne tiež tvrdne brucho a dnes mám pocit, že mi chce malý z neho vyskočiť.. a už ma aj dosť tlačí dole.. ale mne zostáva vydržať už len do 18. 7. a potom sekcia.. bojím sa, ale už to musíme nejak vydržať 🙂

stinna
12. júl 2012

@zuzkaamato no to máš super naplánované, držím palce nech to výjde 😀

zuzkaamato
12. júl 2012

@stinna no vies co, dvakrat nepoviem, ze zajtra rodim.... 😀 je mi fakt cudne, mala sa roztahuje na risku v bruchu.. a ked sme boli so psom vonku, tak aj dole tlacila.. no uvidime 😀
a neboj, zvladneme vsetko.. ja stale rozmyslam, ci by sekcia predsalen nebola jednoduchsia.. ale vsetko ma svoje pre a proti..

nina4
12. júl 2012

@monika74
@zuzkaamato Babule ale už by sa to veru mohlo aj pohnúť mi sme dnes praktizovali návštevu ocina a budúceho synátora potom dlhú prechádzku a čo myslíte nohy ma bolia ako koňa a žiadna zmena ešte mám pocit že sa malý celkovo ukľudnil .pohniezdi sa vytrčí nožičku a zas kľud 😀 😀 😀

zuzkaamato
12. júl 2012

@veraba tak vecer mozete s muzom vypudzovat babatko, ked sa ti nebude chciet spat 😀

zuzkaamato
12. júl 2012

@nina4 tak este ostava chodit po schodoch - to mi vravela svokra no a tie okna treba umyvat 😀 aspon moje urcite, neprides? 😉 😀

stinna
12. júl 2012

@zuzkaamato no to máš pravdu, ja však nemám inú možnosť, len sekcia a ináč aj ja mám dnes také pocity presne ako ty, malý ma tlačí niekde dole, bolí ma v podbrušku a s nožkami si robí asi nejaké cvičenie alebo čo, už mi ani nechutí jesť, lebo hneď na to prídu kopance. zajtra taký nepekný dátum, tak môj nech ešte vydrží trošku. 🙂

zuzkaamato
12. júl 2012

@stinna ja si asi skusim lahnut a podlozit brucho, lebo uz ma tie pohyby nebavia. au, ale fakt, ze kopance dnes, to som tusim este nezazila.
neboj, sekcia je naprd v tom, ze si 24 hodin na JISke, ale rana sa zahoji rychlo a aspon nebudes dole zosivana. z toho mam ja tak trochu strach a celkovo, ako rychlo sa to zahoji a tak. ale to je jedno. pri babatkach nebudeme mat cas na to tolko mysliet 🙂

edmi
12. júl 2012

ahojte baby, ja som dnes bola na poradni a gynekolog mi po prezreti oznamil ze to este na porod nevyzera, ale bolia ma vkuse krize a citim take pichnutie sem tam zospodu a bolest pobruska myslite ze by som mala ist do nemocky?? neviem co robyt doma mi radia este cakat.dakujem

kukucka78
12. júl 2012

čaute babeny....tak ja po dnešnom sone a ked doky zbadal moje nohy mi dal na nedelu 15.7 o 16.30 nástup do nemocnice a v pondelok ráno cisársky júúúúúúúúúúúúúj aj sa teším aj sa bojím ....tak v pondelok prispiem dalším júlovčatkom....

veraba
12. júl 2012

Ahote babulky stala sa mi taka vec po ospchovani som sa utierala medzi nohami a na uteraku mi ostalo taky husty priesvitno zltkasty vytok potobalo sa to ako na sopel ale taky husty ja viem je to dost neprijmene ale dost mato vylakalo co to mohlo byt. mysliteze to bola ta zatka ale ta by mala byt tmava toto bolo svetle alebo ja neviem.
Ale nastastie drobec sa mrvi - naozaj normalne ma panika chytila emoticon

zuzkaamato
12. júl 2012

@edmi ja by som nestresovala, aspon zatial nie. ved dnes si bola u doktora. pokial by ti odtiekla voda alebo by boli tie bolesti pravidelne, tak ok. ale podla mna toto este nic nie je... hlavne sa nenervuj 🙂 ak budu bolesti silnejsie a pravidelnejsie, tak radsej chodte do nemocnice...

zuzkaamato
12. júl 2012

@kukucka78 tak sa budeme tesit na dalsie babatko 😉 a neboj, to zvladnes v pohode a uz v pondelok budes mat malicku pri sebe... 🙂

zuzkaamato
12. júl 2012

@veraba moja nechcem ta strasit, nemohla to byt plodova voda? 😒 ale nech sa vyjadria skusenejsie.. ak zacnu bolesti, tak sup sup do porodnice...

nina4
12. júl 2012

@zuzkaamato tak o tých schodoch mi ani nevrav my ich máme bohate takže ak by to záležalo od toho som už mesiac po pôrode 😀 😀 😀 ale okná umývam rada mám to ako relax radšej okná ako žehlenie 😝 🙂 .ale tak ešte to stále beriem tak že týždeň predomnou len nech nieje taký horúci ako minulý .

zuzkaamato
12. júl 2012

@nina4 ja som zehlenie mala rada az dovtedy, kym mm nedoniesol domov susicku...odvtedy zehlenie neznasam 😀 a celkovo, upratovanie ma vzdy bavilo, aj okna umyvat. ale odkedy mi s tym pomaha manzel, tak nejak zabudam, co ma na tom bavilo 😀 ale tie okna uz budem musiet, ani nepamatam, kedy som ich robila naposledy...
buduci tyzden uz bude lepsie pocasie, musime verit nasim meteorologom 🙂

veraba
12. júl 2012

@zuzkaamato no ale plodova voda je tekuta ale toto bolo huste ako sopel teraz som hladala na nete a mohla to byt ta hlienova zatka akurat ja som ju nemala sfarbenu ale skor priesvitnu alebo lepsie povedane uplne totozne aj farbou k soplu taky husty. normalne sa ani postavit nechcem 😒

veraba
12. júl 2012

@zuzkaamato ale musim sa priznat ako mi vcera na poradni povedala ze mozem uz ist aj rodit len treba este kontrakcie tak uz sa nejak zacinam aj bat ja viem ze to zvladnem ale ten strach uz pocitujem viac a viac.
Ale zas sa uz tesim na svojho drobceka

zuzkaamato
12. júl 2012

@veraba neboj moja 🙂 to je normalne, ze mas strach. aj ja mam a brutaaalny..
pozerala som tu hlienovu zatku aj tu na koniku a niektore baby pisali, ze to bol rposte husty hlien. cize to moze byt ono. a hlavne, ze plodovu vodu v sebe neudrzis, ale tu zatku hej. proste, ze plodovka vytecie.. tak neboj, asi sa to fakt pomalicky rozbieha...

veraba
12. júl 2012

@zuzkaamato no asi hej ved budem cakat co bud dalej mozno drobcek sa uz chysta - len neviem lebo brusko mam stale dost vysoko ale mozno preto lebo mam mensie brusko na 38tt tak mi nema babo kam klesnut. no budem cakat co sa budde diat - ale este som sa nepostavila 😝 . Inak dakujem ze si odpisala lebo troska ma to ukludnilo ze si o tom mozem aspon pisat

zuzkaamato
12. júl 2012

@veraba skus ist normalne na wcko, ak ti treba. aspon uvidis, ci to tecie jedna radost alebo ci v tom bude este nejaka krv alebo tak. ja som na tom rovnako ako ty. sice tu mi pise, ze som 40 tt, ale som len 39tt. a podla ultazvuku je babo dokonca len 37tt.. takze mne tiez este nekleslo, nemavam poslickov, nic mi neodtieklo.. zatial sa sice smejem, ale nervy su riadne... a este som aj sama doma, mm je na grilovacke.. mam vzdy taky zly pocit, ked som tu sama.. ty mas muza doma dufam.. keby nahodou... 🙂
a nemas za co, na to tu je to forum 😉

veraba
12. júl 2012

@zuzkaamato no aj ja som sama doma mm je na fuske ☹ ja to mam podobne tu ukazuje ze som 39tt ale inak som 38tt a podla ultr. je babo na 37tt. a tiez som poslickov nemala ani ine bolesti akurat dnes toto zomna islo. no bola som na wc a vsetko ok 😉

zuzkaamato
12. júl 2012

@veraba no super, tak som rada.. tak to asi bola fakt ta zatka. pozri si tuto temu, ja ju teraz studujem akurat :https://https://www.modrykonik.sk/forum/tema/jak-presne...
nemusis sa podla mna bat, niektorym babam odisla ta zatka aj niekolko x dni pred porodom alebo aj 2 tyzdne.. takze dnes to asi nebude 🙂

nurili
12. júl 2012

@veraba ja sa myslim ze to sa spusta hlienova zatka, niekomu to ide naraz aj s krvou a niekomu pomalsie dokonca aj dlhsie aj tyzden a taky zltkasty hustejsi hlienik mozes zaregistrovat na intimke...cize aj keby celkom odtiekla stale nie je dovod na paniku....od celkovo vytecenej zatky moze prejst aj tyzden kym nastane porod....tak ze ziadna panika..... 😉

veraba
12. júl 2012

@zuzkaamato no aj ja som uz daco prestudovala - aj tuto stranku som uz stihla prestudovat 🙂 no dnes asi nie lebo zatial neprisli ani ziadne bolesti - zatial. a ty zatial ziadne priznaky?

nurili
12. júl 2012

Ahojte babule, tak dnesna poradna dopadla na vybornu, maly zas predviedol komediu ze mu chytali nozicky ako kopal.....no a vsetci sa s chutou smiali..... 😀 Hlavicka uz tlaci dole tak ze cakat kedy to bude.... no a co je najdolezitejsie ze nemame streptokoka, huraaaaaa...... 😵 😵 😵

veraba
12. júl 2012

@nurili no uz som kludnejsia uz som prestudooaval asi vsetky stranky na nete 😉 ale panika ma chytila ale uz je dobre tak cakame dalej