Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@nurili nie som, este len 40tt, tu to nejak blbo rata.. ale dnes mam termin 😀 fuj, ale teraz ako vystraja mala.. no fakt asi vyleti z brucha ako votrelec 😀 idem si skusit lahnut, snad to prejde.. a snad sa aj trochu vyspim, lebo zajtra zas stravim pol dna v nemocnici urcite. mam ctg a poradnu a niekedy sa tam pekne dlho caka.. 😖
no do tyzdna si myslim, ze rodime.. ja sa sice na to este necitim ako ty, ale uz to musi prist 😀
@zuzkaamato skus sa ho opyat piamo lebo ja tiez keby so sa neopytala dr tak by som nevedela ze ako som natom, drzim palce a daj vediet
@zuzkaamato daj si teply uterak na brusko to pomaha ....aj mimi sa ukludni....tak zajtra podaj spravicky ako to dopadlo ..... 😉 mozno zazijes prekvapko, kto vie.... 🤐
@veraba @nurili skusim sa spytat. snad bude doktor vyrecnejsi ako minule. ale neviem, ako formulovat otazku.. co sa mam opytat, otvaram sa uz? 😀 to jak keby som bola konzerva 😀 ale nieco sa spytam, chcem to vediet...
zajtra sa urcite ozvem..
@nurili teraz lezim na boku a prestala sa krpana tolko mrvit. ale ten uterak vyskusam, ak to bude este taketo, to som nevedela, dakujem 🙂
baby a uplne najkrajsie bolo, ze mi ho po odsati este v plienocke doniesli na hrud a tak sme sa mojkali skoro dve hodky a aj k mliecku sa doplazil sam, len na zaciatku som mu trochu pomohla lebo nevedel zacuvat 😵
@jarimka suhlasim, ja som MM vravela, ze bez problemov by som aj zahradku okopala ... asi fakt robi nastrih vela 😖
@nina4 a inak MM odkazuje na otazku ako sa dopracovat k takemu porodu, ze na zaciatku sa treba vela snazit 😀
@zuzkaamato drzim palce aby sa to u vas pohlo 😉 😉
@veraba ahoj fotecky su uz v albume
@zuzkaamato a ja si vravim ze utorok je pekny datum na rodenie mala sa mi narodila 17.11.2009 a mali by bol 17.07.2012 tak to by bolo fakt ze super
@strasska dakujem, snad sa to uz hybe.. v noci ma strasne boleli panvove kosti.. ci lonove ci ake su to.. tak ak mi dnes doktor povie, ze sa neotvaram, tak ma picne 😀
@zuzkaamato no moja ja som sa zas rano zobudila a bolela ma len prava strana myslim tiez tie kosti teraz uz ma bolia obe strany a az do stehien zadnej strany mi to ide dost taka tuba bolest no zatial sa to da vydrzat. daj vediet ako si dopadla. ja mam zas pocit ze kazdym dnom sa to blizi 😉
ahojte takze 8.7.2012 o 17:50 sa nam narodil synček Miško. Mal 3200g a 50 cm a veru porod bol dost dlhy, no potom ked som ho uvidela to stálo za to 😉 😉 😉
@adus06 gratulujem 🙂
Ahojte,chceli by sme sa pochváliť dalsim júlovým babatkom..v stredu 11.7 sa nám o 9:23 narodila Hanka,50 cm a 3360 g🙂) držím všetkým palce nech to majú už za sebou a najlepšie tak rýchlo ako ja 😉 😉
babule, tak som prezila dnesnu poradnu, dokonca som mala stastie na super doktora. ze nevyzerate, ze by ste vcera mali termin... 😀 tak sa vo mne povrtal a povedal, ze by to mohlo pomoct, aby sa to rozbehlo. v piatok mam ist na dalsie ctg a ak sa to nepohne do konca tyzdna, tak v pondelok nastupujem na prijem.. duuufam, ze to bude do konca tyzdna...
@satko17 jeej, tak dalsie julovciatko na svete 🙂 tak vela zdravicka hanke aj maminke 🙂
@zuzkaamato no teda, tak furt nic? 🙂 tak si asi musis vybrat iny pekny datum ked na zajtra to nevyzera 🙂 ja som teraz chodila 3 hodiny po meste a chvilami som uz mala pocit ze to zo mna vypadne, citim tu hlavu uz dost nizko a to este dnes idem pre kocik tak neviem neviem ci sa mi to nerozbehne 😀
@zuzkaamato ahoj tak aj ja som bola dnes na poradni otvorena na 3 prsty a hlavicka uz ani nižšie nemoze byt. tak ma dole rozdrazdila aby sa to rozbehlo a vravela ze by to mohlo byt aj dnes alebo zajtra najneskôr do piatka tak som zvedava, zacianju mi uz aj bolesti niake ale zatial len tale slabsie tak dufam ze sa to rozbehne 🙂
@zuzka_bluzka este nemate kocik? 🙂 u nas to bola prva vec, ktoru sme mali pre mimi 🙂 sranda...no, uvidime, ci to nebude zajtra.. odvtedy, co som sa vratila, tak mala sa tiez tak cudne mrvi.. ale zatial bolesti ani nic nemam...
@zuzanka410 no vo mnee sa tiez posparal, ale nepovedal, ze by to mohlo byt dnes alebo zajtra. teda povedal, ze muz sa dnes v noci moze este kludne vyspat, tak dnes to asi nebude 😀 no uvidime, ktora bude skor 😉
@zuzkaamato ja som bola dnes na monitore a zajtra poradňa tak uvidíme čo povie dr. 😀 😀
@monika74 no tak drzim palce, nech dopadnes lepsie ako ja 🙂
@zuzkaamato fiiiha tak za tyzden..hm...parada.... 😀 este si uzi brusko lebo moze to byt aj skor a potom uz len pucit.... 😵

@zuzkaamato mne je skoro ako vcera, mam pucenie, pichanie tiez ma boli podvozok nooooo.....predpriprava, sme na dobrej ceste....tak hadam za tyzden aj bude..... 😀 aj moj maly sa natahujem jak kocurik.... 😉 no ty to mas za par moja zlata, ved si uz 41dnotka....wau..... 😵