icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

cerealka
24. júl 2012

@papuka gratulujem a zelam vela zdravicka a stasticka

adus06
24. júl 2012

@zuzkaamato gratulujem

evening_star
24. júl 2012

@nina4 Tak to máte fajn vo vašej pôrodnici - že to nechajú na bábo, kedy sa rozhodne prísť.
U nás v Žiline je povinnosť prísť na druhý deň po termíne a hneď aj vyvolávajú, ako na páse. Veľmi sa mi to nepáči - ale čo sa im budem pliesť do remesla, že? My chceme tiež Adamka, no nejako sa mu nechce. Dnes som bola na poslednej poradni a som zatvorená na desať zámkov. Ešte sa ma doki spýtal, či tam dole tomu má trošku pomôcť a ja že hej, a potom povedal, že to nepôjde, lebo to je ešte riadne tuhé a veľmi by to bolelo... Baby poraďte niečo na rozbehnutie pôrodu.

adus06
24. júl 2012

@papuka gratulujem a drzte sa

satko17
24. júl 2012

Všetkým čerstvým mamičkám gratulujem.

zuzanka410
24. júl 2012

tak babule uz aj my sme doma Vladko Filipko sa narodil 20.7.2012 o 18:40

nina4
24. júl 2012

@evening_star moja ak sa malému nechce tak nepomôže asi nič 😀 😀 😀 my praktizujeme romantikuš teplý kúpeľ dlhé vychádzky včera som ešte aj okná umyla v záhrade som pomaly ako krtko a Adamko nič mám skôr pocit ,že jemu to skôr prospieva 🙂 🙂 🙂 ja somtiež ešte minulý piatok bola zatvorená mne povedal že na 4 pôrod je to tam ako zabetonované 😝 😀 no a dnes som bola v poradni u primára no a ten ,že už sme otvorený no krčok je dlhý a tuhý takže to nemá zmysel siliť a v piatok idem znova a ak do vtedy nič tak v nedeľu alebo pondelok sa ide do nem. ležať .Tak ti budem držať palčeky nech aj ten váš Adamko nieje taký tvrdohlavý a nenechá vás tak dlho čakať 🙂 .

nina4
24. júl 2012

@zizu38 Ahoj moja -tak Ivka sa takto inšpirovala kozičkami 🙂 🙂 ale musí byť zlatunká ked tak spustí .No ja som dnes bola v poradni a už som aspoň otvorená no krčok je vraj ešte dlhý a tvrdý ale že to sa môže zmeniť aj v priebehu pol hodiny ...tak dnes sme si dali zas 2 hodinovú prechádzku a nič ale aspoň som unavená ako kôň a budem dobre spať ked už inšie nie 😝 😀 😀 No a ak do piatku nič tak v nedeľu alebo pondelok idem do nem...Jáj a aký bol pán primár dnes milý som ho skoro nepoznala ešte aj manžel ostal pozerať .

cerealka
24. júl 2012

@zuzanka410 gratulujem a zelam vela zdravicka a stasticka

opica89
25. júl 2012

ach zienky ja som od vcra v nemocnici termin mam až v nedelu ale lezim z diagnozou preeklampsia, vobec sa mi tu nechce byt vsetko je fajn až na to, že som opuchnuta a mam male stopy bielkovin v moci inak vsetko ok, tlak sa mi zatial zmenil z nizkeho na normalny, je to tu hrozne. 😢 chcem ist domov

nina4
25. júl 2012

@neeelaaa1 Ahojky moja ako sa máš už si sa dávno neozvala .ešte si 2v1 či si si už aj odrodila .

nina4
25. júl 2012

@opica89 Moja radšej tam ležkaj a máš aspoň istotu že ťa sledujú aj ked viem že to tam neni bohvie čo. ved zachvíľu budeš mať slniečko malé pri sebe a to za to stojí 😉 🙂 .

jarimka
25. júl 2012

@zuzkaamato aj my Vám prajeme všetko dobré držte sa 🙂

neeelaaa1
25. júl 2012

@nina4 uz to mam za sebou,narodil sa 21.7 o 13.45 a vazil 4000g a merial 52cm,sme zdravy a uz sme aj domka a isli sme cisarskym a vy ako?

neeelaaa1
25. júl 2012

ahojte baby,uz to mam za sebou narodil sa mi maly robko 21,7 o 13,45 a vazil 4000g a meral 52 cm....a uz sme aj domka🙂

nina4
25. júl 2012

@neeelaaa1 Tak gratulujem k slniečku riadny chlapisko a cisársky si mala kôli tomu puchnutiu či sa malému nechcelo ? Ja sa ešte stále kotúľam a nato že som furt v pohybe tak ja už normálne nechápem že sa drobcovi nechce už by som mala aj ja rada za tým .

cerealka
25. júl 2012

@neeelaaa1 gratulujem a zelam vela zdravicka a stasticka

veraba
25. júl 2012

ahojte babulky. Tak aj mi sme dnes prisli domou😀. Mame krasne dievcatko Lilianku narodiĺa sa 21.7. o 00:25 hod. Datum vysiel narodila sa na mm narodeniny😀.
Dlho som tu nebola tak vsetkym mamickam GRATULUJEM ktore uz maju svoje babatka v naruci a VELA ZDRAVIA A VELA RADOSTI S DETICIEK 😀😀

papuka
26. júl 2012

@neeelaaa1 gratulujem 🙂

papuka
26. júl 2012

@veraba gratulujem 🙂

veraba
26. júl 2012

@zuzanka410 ahoj tak gratulujem😀 aj mi uz sme doma nase dievcatko sa narodiĺa 21.7 o 00:25hod no pockala si na mm narodeniny😀😀

bis
26. júl 2012

@veraba
@neeelaaa1 baby gratulujeem🙂vela zdravia

neeelaaa1
26. júl 2012

dakujem vsetkym...

neeelaaa1
26. júl 2012

@nina4 sobotu rano som stala o 8,15 odtikla mi voda,nemala som bolesti a neotvarala som sa a mala som strasne vysoky tlak a nechceli riskovat tak preto ale ja som spokojna a rada ze uz som doma a mame pri sebe drobca....

opica89
26. júl 2012

gratulujem zienky 🙂 aj ja to už chcem mat za sebou, už len 3 dni do terminu porodu, vcera mi asi zatka odisla ttak zlta s primesou krvy a stale mam taky hnedozlty vytok, pani doktorka ma vysetrila a povedala, že este jeden centimeter mi chyba aby sa uvolnil ten 2cm capik ☹ aj brusko mi prestalo tvrdnut od vcera iba pobolieva sem tam. ako to je s tou zatkou :/ spusti sa už nieco?

opica89
26. júl 2012

@neeelaaa1 a aky si mala tlak ak sa možem opytat?

zuzka_bluzka
26. júl 2012

@zuzanka410 gratulujeeeem, vela krasnych spolocnych chvil prajem a nech malinky robi radost 😉

zuzka_bluzka
26. júl 2012

@veraba gratulujem k babatku, nech ste zdravuckeeee 😉

monika74
26. júl 2012

ahoj žienky už som doma malá sa narodila 22.7 o 11 hod ma 3.800 a 50 cm po dvoch hodinách kontrakcii takže rýchlo nebola som vôbec natrihnutá takže mám len dva stehy 😀 😀 neskor hodím foto 😀 😀

bis
26. júl 2012

@monika74 gratulujem k dievčatku a super pôrodu,vela zdravia🙂