icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

saxana36
21. okt 2012

@nina4 aky je zlaty a tie okále

mamminna
21. okt 2012

@saxana36 lebo nas drobec s nami spava aj v noci, len stale rozmyslam ze ako by som to co najbezpecnejsie vymyslela a ta vec co mas okolo neho (teraz ma nenapada ako sa to vola) je super napad ! 😉

veraba
22. okt 2012

Juj dnes ideme na ockovanie ☹ juj uz sa bojkam taka budem nestastna ked mi bambulka bude plackat ☹ ☹

bis
22. okt 2012

@veraba držíme palce,napíš ako ste to zvládli..

veraba
22. okt 2012

Tak ockovanie mame zasebou dostala 2 injekcie do noziciek aj si poplackala ale ked som si ju vzaĺa tak uz bolo dobre malinka bola moc statocna to ja som bola taka smutna ked stale namna pozerala a mackala mi prst moje zlaticko

satko17
22. okt 2012

@veraba Jaj nás to čaká 31.10,som zvedavá ako to zvládneme.

olivka84
23. okt 2012

@veraba ahoj vidim ze mate za sebou ockovanie a ako malinka bolelo ju to moc?

veraba
23. okt 2012

@olivka84 no ked ju pichla tak moc plackala pri tej prvej injekcie plakala ale to sa dalo ale pri tej druhej uz bola uplne ubolena to uz plakala viac az mi jej bolo luto a stale nammna pozerala ze mi bolo luto ze tomu nemozem zabranit potom ako som si ju vzala tak prestala plackat uz iba troska sa ozvala a ked uz bola oblecena a v kociku tak bolo dobre a celu cestu domou hajkala - tie nase babatka su take malinke ale moc statocneeeeeeeeeeeeeee . inak ked uz bolo povsetkom tak som ju ani z ruk nechcela pustit

olivka84
23. okt 2012

@veraba jaj chudatko ,ale aspom to mate uz za sebou. a aj mala nejake vedlajsie ucinky teplotu opuch alebo nieco?

veraba
23. okt 2012

@olivka84 no a 2 mesiace ideme znova :'( chvala bohu zatial je vsetko v poriadku bez horucky a opuchu. Akurat ju davam castejsie na didik to kazala aj doktorka aby mala vela tekutin. A vas kedy caka ockovanie?

olivka84
23. okt 2012

@veraba 31 oktobra ale ja som rozhodnuta vydupat si odklad aspom o ten mesiac co je maly skor narodeny. to je dobre ze to mala tak super zvladla hadam aj to buduce bude v pohode

nina4
23. okt 2012

táák a ja mám už všetkých okrem Adamka s hnisavou angínou no najhoršie je na tom Sofinka tá má aj vysoké horúčku poklad môj krásny.

bis
24. okt 2012

ahojte,dnes sme boli pichnúť tú hexu do druhej nožky,tak dúfam,že bude vš ok,fnukala iba chvílku.o týžden bude mať 4 mes,tak som sa pýtala dr,či už môžeme dávať niečo iné papať ako materské mliečko,tak že od 17týždnom môžem dávať nemliečnu ryžovú kašu..tak asi skúsim,aby sme už konečne lepšie spinkali.

mamminna
24. okt 2012

velmi pekny a zaujimavy clanok pre mamicky 😉 http://www.mamila.sk/domain/flox/files/clanky/v...

olivka84
24. okt 2012

@bis vam to dr rozdelila nedala to naraz do oboch noziciek?

bis
24. okt 2012

@olivka84 ano rozdelila,lebo som to tak chcela..aby to nedostala naraz..aj dalej budeme takto očkovať..

klemente
24. okt 2012

ahojte kočky, moja má skoro pernamentne nádchu, zahlienený noštek, trošku kýcha a kašle. Už 2krát brala Pamycon, pomedzi to iné kvapky. A nie a nie to prejsť. Ako sú na tom vaše detičky v tomto období? Čo s tým mám robiť? Nepoznáte nejaké triky na posilnenie imunity? Myslíze, že s ňou môžem chodievať von? Teploty nemá, len tá nádcha vkuse.

bis
24. okt 2012

@klemente a ako to hodnotí tvoja dr?nič ti na imunitu nedala,neporadila?

klemente
24. okt 2012

@bis nie, len jej neustále strieda kvapky. Zajtra ideme k dr. tak sa už na to musím spýtať.

klemente
24. okt 2012

@bis teda, ono á prvá nádcha ako tak prešla. No potom sa objavila znova. Ale to sme ochoreli obaja s mužom, čiže všetci traja naraz. No nás s mužom to už prešlo, a drobec stále chrapčí kvôli plnému nošteku.

bis
24. okt 2012

@klemente skús to s dr riešiť nielen kvapkami..fenistil kvapky ti dala?na alergiu,menej hlienov a soplikov..

klemente
24. okt 2012

@bis fenistil brala. ale tens a môže len týždeň, takže už je dobratý a nádcha je tu stále.

opica89
24. okt 2012

no porazi ma, ked si clovek mysli, že už bude vsetko dobre tak pride na mna laktacna kriza 😢 prsia prazdne a malý hladný

bis
24. okt 2012

@klemente držím palce nech to už prejde,porozprávajte sa s dr..🙂

saxana36
24. okt 2012

@opica89 a to od coho zavisi,aby som pripadne bola na to pripravena

saxana36
24. okt 2012

@nina4 chúdatka, nech sa cim skor vyliecite, mas sa co obracat teraz

bis
24. okt 2012

náš chrobáčik🙂

nina4
25. okt 2012

@saxana36 Aj hej ale Adamko asi vie že sú chorý lebo je dobručký cez deň v noci trošku štrajkuje ale myslím ,že to bude tým rastovým skokom čo hovoria v 3 mesiacoch.Ale našťastie mliečka mám na rozdávanie .

olivka84
25. okt 2012

@bis ako dlho drzi malinka takto krasne hlavicku lebo ten moj trpaslik na zemi par sekund a bum. na posteli trosku dlhsie ale neni to ani minuta

bis
25. okt 2012

@olivka84 no udrží ju pomerne dlho..a ked už nevládze nelahne si,iba začne mrnčať..skúšaj so svojim lietadielko,to moj muž robieva s malou,nosí ju na rukách po byte ako lietadielko a ona s otvorenou pusou pozerá,ešte aj zvuky muž vydáva,rozpráva jej čo vidia a tak sa bavia,malú to baví a vtedy ju môže nosiť aj hodinu a malá krásne vydrží,skôr muž už má potom dosť🙂
ináč teraz máme riadnu horúčku po očkovaní,38,6 ☹