Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
Juj dnes ideme na ockovanie ☹ juj uz sa bojkam taka budem nestastna ked mi bambulka bude plackat ☹ ☹
Tak ockovanie mame zasebou dostala 2 injekcie do noziciek aj si poplackala ale ked som si ju vzaĺa tak uz bolo dobre malinka bola moc statocna to ja som bola taka smutna ked stale namna pozerala a mackala mi prst moje zlaticko
@olivka84 no ked ju pichla tak moc plackala pri tej prvej injekcie plakala ale to sa dalo ale pri tej druhej uz bola uplne ubolena to uz plakala viac az mi jej bolo luto a stale nammna pozerala ze mi bolo luto ze tomu nemozem zabranit potom ako som si ju vzala tak prestala plackat uz iba troska sa ozvala a ked uz bola oblecena a v kociku tak bolo dobre a celu cestu domou hajkala - tie nase babatka su take malinke ale moc statocneeeeeeeeeeeeeee . inak ked uz bolo povsetkom tak som ju ani z ruk nechcela pustit
táák a ja mám už všetkých okrem Adamka s hnisavou angínou no najhoršie je na tom Sofinka tá má aj vysoké horúčku poklad môj krásny.
ahojte,dnes sme boli pichnúť tú hexu do druhej nožky,tak dúfam,že bude vš ok,fnukala iba chvílku.o týžden bude mať 4 mes,tak som sa pýtala dr,či už môžeme dávať niečo iné papať ako materské mliečko,tak že od 17týždnom môžem dávať nemliečnu ryžovú kašu..tak asi skúsim,aby sme už konečne lepšie spinkali.
velmi pekny a zaujimavy clanok pre mamicky 😉 http://www.mamila.sk/domain/flox/files/clanky/v...
ahojte kočky, moja má skoro pernamentne nádchu, zahlienený noštek, trošku kýcha a kašle. Už 2krát brala Pamycon, pomedzi to iné kvapky. A nie a nie to prejsť. Ako sú na tom vaše detičky v tomto období? Čo s tým mám robiť? Nepoznáte nejaké triky na posilnenie imunity? Myslíze, že s ňou môžem chodievať von? Teploty nemá, len tá nádcha vkuse.
no porazi ma, ked si clovek mysli, že už bude vsetko dobre tak pride na mna laktacna kriza 😢 prsia prazdne a malý hladný
@olivka84 no udrží ju pomerne dlho..a ked už nevládze nelahne si,iba začne mrnčať..skúšaj so svojim lietadielko,to moj muž robieva s malou,nosí ju na rukách po byte ako lietadielko a ona s otvorenou pusou pozerá,ešte aj zvuky muž vydáva,rozpráva jej čo vidia a tak sa bavia,malú to baví a vtedy ju môže nosiť aj hodinu a malá krásne vydrží,skôr muž už má potom dosť🙂
ináč teraz máme riadnu horúčku po očkovaní,38,6 ☹

@nina4 aky je zlaty a tie okále