icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

magdussss
27. okt 2012

Ahojte,tak uz aj my mame ockovanie stastlivo za sebou. Prvy den bol trosku uplackany, druhy den zase az privelmi kludny,ale to asi koli teplote.Nastastie v noci pekne spinkal takze super. No a v decembri znova! ☹

monika74
27. okt 2012

babule trocha od veci postrehli ste už máme novú temu julovky 2013 😀 😀 rok do zadu sme niečo také prežívali aj mi 😀 😀

bis
27. okt 2012

@monika74 ano,postrehla...zbehlo to strašne rýchlo🙂

veraba
27. okt 2012

@monika74 no mne to aj chyba - kopkanie, stuchanie 😀 uz sa tesim ked to budem tak cca o 3 roky zazivat znova 😀

marakoli
27. okt 2012

babky moje, ako sa mávate? my sme dnes mali krst, dopadlo a prebehlo všetko v poriadku 🙂

klemente
28. okt 2012

baby, slečinka sa začala tuším presne od jej 3-ho mesiaca v noci po napapaní rozplakávať. Neviete čím to môže byť? Už dlhšiu dobu spala pekne, len sa najedla a odfukovala dalej. A teraz, zakaždým, ked sa naje začne plakať a upokojí sa a zaspí až na rukách. Môže to byť kvôli tým soplíkom? Už ich má menej, ale stále trochu chrčí cez ne.
Alebo niečím iným?

jarimka
28. okt 2012

@marakoli no aký je fešák nádherné smejko 🙂

mercymay
29. okt 2012

@ssussie no hej len to nam hadam ten cvik ukaze na rehabke, lebo ja neviem ako s nou mam cvicit..zatial ju len stale davam na brusko.

olivka84
29. okt 2012

@marakoli krasne je obleceny ja som rozmyslala co mu obliect na krst tak uz viem ktorym smerom sa uberat

marakoli
29. okt 2012

@olivka84 aj mne sa veľmi zapáčilo, a ked už teda mal skoro 4 mesiace, tak ho reku takto vyfešákujeme. bol chutný, na zjedenie

olivka84
29. okt 2012

@marakoli a kde ste kupili ci to ma site na mieru?

marakoli
29. okt 2012

@olivka84 to som kúpila tu na MK v bazáre od jednej mamičky.

olivka84
29. okt 2012

@marakoli vidis to by ma nenapadlo uz som si tam cosi aj vyhliadla diky moc za tip 😀

bis
29. okt 2012

ahojte,zajtra máme 4 mesiace a dnes sme "spapali" pár lyžičiek kašičky nemliečnej ryžovej,malá ju držala v puse a nevedela čo s nou,tieklo jej to po briadke,aj niečo spapala,aj pusu otvárala,ale dala som jej len malinko,uvidíme čo zajtra🙂 mám pocit takých prázdnych prsníkov,aj ked ked si stlačím,strieka mliečko.a v posl čase sa malá nechce kojiť ináč ako poležiačky..ináč mi pri tom vystrája..

marakoli
29. okt 2012

@bis ahoj.......my budeme mať v piatok 4 mesiace a tiež už pomýšľam nad tým, že by som mu začala dávať niečo aj papať, lebo je prisatý skoro furt, hladoš môj.........tak váham, či áno alebo nie

bis
29. okt 2012

@marakoli ahoj,no ja som sa pýtala na poradni,lebo mojamalá je dosť nervozna v poslednom čase na didke,akoby slabo ťahala,ale zas pribrala dobre,kilo za mesiac,doktorka poradila túto kašičku,tak uvidím či sa ujme..a radšej by som jej dávala takúto kašičku lyžicou,a plus kojiť ju,ako prejsť na umelé mlieko,ked sa dá,ešte nech cická🙂

bis
29. okt 2012

@marakoli a musím pochváliť fešáčika🙂 zlatý je v tom oblečku a ten prštek v puse,beťár malý...🙂

marakoli
29. okt 2012

@bis ved aj ja by tak chcela, kojiť a niečo sem tam dať tuhšie, on je chlapisko, a stále na ciciku visieť tiež nie je príjemné, tak uvidíme aj my. 15.10. ideme na preočkovanie, tak sa spýtam, to už bude mať 4,5 mesiaca, som zvedavá, čo povie
a dakujeme za pochvalu, je sladký na spapanie

marakoli
29. okt 2012

@olivka84 oplatí sa to odtialto, polovicu ceny som ušetrila. potom daj foto 😀
kedy máte krst?

mamminna
29. okt 2012

mamicky ako dlaho vam dorbci piju na didiku? mne v poslednej dobe vydrzi max 10 minut...vsade sa obzera sem tam sa nervaci.(tak uz neviem ci je to brusko, ci co)..najlepsie pije v noci, ale cez den sa mi zda ze sa to nejak zminimalizovalo... :-/ Zajtra ideme na poradnu tak som zvedava .... a este sa chcem spytat ci vam vytiahnu vzdy vsetko mliecko s prsnika?...dakujem 😉

nina4
29. okt 2012

Táák dnešná 3 mesačná Adamkova poradňa váha 6930 g a očkovanie dúfam,že to bude bez teploty....
@mamminna S tým sa netráp aj náš žabiak robí teraz takéto hlúposti už teraz najnovšie sa otočím tak aby pozeral telku 😎 😀 😀 a vtedy papá pekne alebo si ľahnem na gauč a niekedy sa trochu napapá no myslím ,že keby sú ozaj hladný tak toto robiť nebudú skôr tam ide len o hranie.

bis
29. okt 2012

@mamminna hej,presne toto robí aj moja,otáča sa,vrtí,nervači, a skôr ju rozrevem ako upokojím a najlepšie papa v noci,ani zaspávať cez den sa nám velmi nedarí na cicke..

mamminna
29. okt 2012

@bis
@nina4 uf tak to ste ma potesili , som sa zacala bat ci mi nezacina strajkovat mlieko .. 🙂 ked stisnem vyteka, ale bala som sa ze mu mozno ide tazsie...a vselico ma uz napadalo... 🙂

jarimka
29. okt 2012

@bis a už začínaš prikrmovať lebo mne hovorila doktorka že do 6mes čisto kojenie ale aj ja mám pocit že mám málo mliečka ale tak ako píšeš ked stlačím tak strieka ale malá sa v poslednom čase tak na prsníku hádže vrtí a tak

marakoli
29. okt 2012

@jarimka
@bis
@mamminna
@nina4
no aj náš robí takéto caviky na ciciku, potom si asi málo vytiahne, lebo sa začne odťahovať, a potom by jedol každú hodinu, zasranko jeden

jarimka
29. okt 2012

tak ja som tu dlho nebola ale pozerám že detúrence vyrástli tak dávam foto ako rastieme my nesme až také veľké dosť pomaly priberáme ked čítam váhu vaších detičiek tak my sme popri Vás drobčekovia

bis
29. okt 2012

@jarimka tak dala som jej dnes prvý krát,dr mi to odobrila a aj osobne si myslím,že čistou ryžovou kašou nič nepokazím,mám ju robiť iba na vode,nie na umelom mlieku,dnes sa s nou iba zoznamovala,hrala..uvidím ako zajtra

bis
29. okt 2012

@jarimka a kolko váži ?lebo aj moja je menšia🙂na tri mesiace mala 4660g..

jarimka
29. okt 2012

no tak sme troch väčšie na 3mesiace mala 4900g teraz sme sa už dostali na 5000g tak som rada že su aj iné deti čo sú také ako my pretože detičky čo mám na okolo majú už okolo 7kg a 3-4mes tak stanka je popri nich drobček

mamminna
29. okt 2012

@marakoli presne! 😉