Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
babule trocha od veci postrehli ste už máme novú temu julovky 2013 😀 😀 rok do zadu sme niečo také prežívali aj mi 😀 😀
baby, slečinka sa začala tuším presne od jej 3-ho mesiaca v noci po napapaní rozplakávať. Neviete čím to môže byť? Už dlhšiu dobu spala pekne, len sa najedla a odfukovala dalej. A teraz, zakaždým, ked sa naje začne plakať a upokojí sa a zaspí až na rukách. Môže to byť kvôli tým soplíkom? Už ich má menej, ale stále trochu chrčí cez ne.
Alebo niečím iným?
ahojte,zajtra máme 4 mesiace a dnes sme "spapali" pár lyžičiek kašičky nemliečnej ryžovej,malá ju držala v puse a nevedela čo s nou,tieklo jej to po briadke,aj niečo spapala,aj pusu otvárala,ale dala som jej len malinko,uvidíme čo zajtra🙂 mám pocit takých prázdnych prsníkov,aj ked ked si stlačím,strieka mliečko.a v posl čase sa malá nechce kojiť ináč ako poležiačky..ináč mi pri tom vystrája..
@marakoli ahoj,no ja som sa pýtala na poradni,lebo mojamalá je dosť nervozna v poslednom čase na didke,akoby slabo ťahala,ale zas pribrala dobre,kilo za mesiac,doktorka poradila túto kašičku,tak uvidím či sa ujme..a radšej by som jej dávala takúto kašičku lyžicou,a plus kojiť ju,ako prejsť na umelé mlieko,ked sa dá,ešte nech cická🙂
@bis ved aj ja by tak chcela, kojiť a niečo sem tam dať tuhšie, on je chlapisko, a stále na ciciku visieť tiež nie je príjemné, tak uvidíme aj my. 15.10. ideme na preočkovanie, tak sa spýtam, to už bude mať 4,5 mesiaca, som zvedavá, čo povie
a dakujeme za pochvalu, je sladký na spapanie
mamicky ako dlaho vam dorbci piju na didiku? mne v poslednej dobe vydrzi max 10 minut...vsade sa obzera sem tam sa nervaci.(tak uz neviem ci je to brusko, ci co)..najlepsie pije v noci, ale cez den sa mi zda ze sa to nejak zminimalizovalo... :-/ Zajtra ideme na poradnu tak som zvedava .... a este sa chcem spytat ci vam vytiahnu vzdy vsetko mliecko s prsnika?...dakujem 😉
Táák dnešná 3 mesačná Adamkova poradňa váha 6930 g a očkovanie dúfam,že to bude bez teploty....
@mamminna S tým sa netráp aj náš žabiak robí teraz takéto hlúposti už teraz najnovšie sa otočím tak aby pozeral telku 😎 😀 😀 a vtedy papá pekne alebo si ľahnem na gauč a niekedy sa trochu napapá no myslím ,že keby sú ozaj hladný tak toto robiť nebudú skôr tam ide len o hranie.
no tak sme troch väčšie na 3mesiace mala 4900g teraz sme sa už dostali na 5000g tak som rada že su aj iné deti čo sú také ako my pretože detičky čo mám na okolo majú už okolo 7kg a 3-4mes tak stanka je popri nich drobček

Ahojte,tak uz aj my mame ockovanie stastlivo za sebou. Prvy den bol trosku uplackany, druhy den zase az privelmi kludny,ale to asi koli teplote.Nastastie v noci pekne spinkal takze super. No a v decembri znova! ☹