Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
aaaaaaaaaaaahojte...................aj my sa hráme, necvičíme 🙂))
už ste dávali drobcom výživu? aj s piškotkou??
@marakoli ešte nie,mám domácu jablčkovú,tak uvidím kedy zaradím,lepok mi kázala dr mesiac po zavedení zeleninky,cca v 6mes,tak asi poto začnem,aj ked kôrku z chleba už ožužlávala🙂
my sme začali mrkvičku,dnes 3 den,ale furt ked ju varím,je tuhá,už mi baby radili ako na to,tak dnes skúsim..vy mixujete?lebo ja pučím.a akú zeleninku už papáte?
http://babetko.rodinka.sk/vyziva/zaciname-papat/ kuknite sem
dievcata pozeram, ze uz skoro vsetky davate nejake prikrmy.. my sme zatial na materskom mliecku a mam pocit, ze to staci. ale ideme zaciatkom decembra na poradnu, tak som sama zvedava, co mi povie doktorka.. ale aj tak sa chcem spytat, ze na zaklade coho ste sa rozhodli zacat s prikrmami pri kojenych detickach. ake boli podla vas "priznaky", ze mliecko nestaci... dakujeeem 🙂
a pridavam jednu foto nasej krpatej mikulasky 😀
@zuzkaamato ja už som to tu vysvetlovala🙂
@marakoli a ako sa máte?aké pokroky robíte?
@zuzkaamato nášmu bolo mm málo, stále by visel na cicku, a dr. povedala že môžeme, tak načo čakať
@zuzkaamato mne malá razantne odmieta kašu ,mrkvu,čaj,všetko razantne odmieta 😅 nič okrem mojho mliečka nechce no sranda som zvedavá ako bude pokračovať 😀
tu je náš santa simon 😀 😀 😀
@marakoli naša sa otočí,len ked má náladu,bavkáme sa s nožičkami,otáčame sa na boky,sedela by vkuse,a tiež brebentí,najnovšie sa hrá s jazýčkom,si ho tak o dasienka opiera a vyzerá srandovne..
zúbok zatial nič,dr sa aj pozerala aže nevyzerá to na zúbky,no bez podbradníka sa nemôžeme pohnúť,lebo hned je všetko mokré..ale mne sa zdá,že má vypuklý očný zúbok,jej vytrča,tak neviem,či to tak má byť,alebo jej prvý pôjde ten🙂
zajtra jej chcem k mrkvičke dať zemiačik,tak som zvedavá🙂
no my uz mame vonku 2 zubáliky 🙂 🙂 🙂
dnes som malemu urobila mrkvu a zemiacik v paraku, jaka dobrota
tak moja je tiez stale nacucnuta a teraz uz zacala aj v noci, aj ked to skor iba dudluje a nie papa. tak uvidim, opytam sa aj ja doktorky, co si mysli o prikrmovani a mozno sa k vam pridame aj my 🙂 ale vo vseobecnosti si myslim, ze mojej staci zatial mliecko a skor chce byt pri mne ako stale papat.. no som sama zvedava 🙂 za posledne 2 poradne priberala len 400 g na mesiac, tak to neni nejak extra vela, ale je v poriadku, rastie, kaka a cika dobre..
babuľky tak aj my sa pridávame dnes o 16 sme objavili zúbok len blbá náhoda Sofinka chcela Adamkovi dať čajík lyžičkou .Tak ak bude hrýzť ako Sofia noo boh ma opatruj 🙂 🙂 .
@zuzkaamato Je nádherná ani ja ešte neprikrmujem aj ked ma to láka lebo tak pozerá ked my jeme a dnes sme skúsili prvý krát čaj jednu lyžičku aj to zúbok cinkol 😀 😀 Ale je ak taký sumo malý tak si myslím ,že s materským ešte biedu nemá Mareka som prikrmovala od 8 mesiaca ale neuspešne odmietal všetko a začal papať až ked mal rok.Tak pokiaľ ty necítiš potrebu malú prikrmovať tak to ani nerieš.Kamarátka začala s príkrmom ked jej malý mal 6 mesiacov a potom začal odmietať cicik tak je to dosť aj o deťoch ako sa k tomu postavia
@nina4 preto sa pytam tu dievcat, ze kvoli comu zacali prikrmovat, lebo sama sa neviem rozhodnut. Zatial mam ale skor pocit, ze jej mliecko staci, tak pockame este tyzden, kedy pojdeme do poradne a uvidime. Ja sa na tie prikrmy strasne tesim, ale este nemame misticku a lyzicky, tak musim kupit 😀
Tak pomaly ale isto idu deturencom zubaky. Nasej zatial nic, aj ked dasienka masiruje o dusu.
dievcata a vozite uz niektora svojich drobocov v sportaku? mojej krpatej sa posledne dni nejako nechce spat uz ani v kociku a musim jej sklopit striesku na vanicke, aby aspon hore videla. tak pomaly rozmyslam nad sportakom, ale asi to je este skoro, nie?
@zuzkaamato ja uz vozim,moj sa rozhodol ze nebude vobec oprety,ale sedi v predu a drzi sa operadla a sleduje svet.co su toto za rychlo deti? 😀
@saxana36 a v akej polohe mas operadlo? normalne uz v sedacej? ja mam nas sportak este na povale, tak ani neviem ako vyzera, ale nyslim, ze sa da napolohovat az do lezania. ja by som ho uz aj vyskusala, ale neviem, ma trochu obavy, ze ci to este nebude zataz na chrbatik..

haloo baby,kde ste?skapal tu pes🙂