icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

monika74
11. mar 2013

@nr_martinka u nás tiež nehrozí lezenie .ked ju dám na bruško tak hned sa otočí na chrbát.a celé dni by len sedela.

monika74
11. mar 2013

@nina4 mi máme sme mali tiež zas teplotu ale blížila sa k 40 takže v piatok som bola u lekára a po zlých výsledkoch CRP a sedimentácie sme boli odoslaný na hospitalizáciu. tak malá zázrakom teplotu nemala a po 3 hodinách čakania s vyšetreniami sme boli poslaný domov pre nedostatok miesta.no už sa teplota v sobotu klesla a v nedelu už nemala dnes sme boli na kontrole a ideme ešte v stredu.pravdepodobne nejaký vírus no ešte by som bola rada keby jej vyšetrili moč lebo predtým výsledky boli zlé tak uvidíme a zubky u nás stáááále nič.tak sa držte až ste zas neni chorý 😉

susi201
11. mar 2013

ahojte nasa malinka zacala ked ju dam na bruska tak si sama sadne potom sa da na styri posunie ritku a zasa si sadne . niekedy sa da na styri pohojda sa a zasa si sadne .. taka je podarena ..

nr_martinka
11. mar 2013

@susi201 to mas aku sikulku🙂

susi201
12. mar 2013

@nr_martinka to teda ano .. a to ma uz 4 zuby a ide jej dalsi.. neviem kam sa to nase dieta ponahla.

nr_martinka
12. mar 2013

@susi201 tak to ten moj krpos ma na všetko cas jedine co mu ide je priberanie😀

nina4
12. mar 2013

@nr_martinka jé super že bez teploty a gratulujem k zúbkom u nás je lezenie strááášne smiešne dvakrát sa pohne do predu a potom zas cúva takže sa pohybuje skoro na jednom mieste 😀 😀 😀

nina4
12. mar 2013

@monika74 noo tak to poteší taká teplota .ale aspoň že je už Natálke lepšie.u nás sme zas mali úraz Paťko ten najstarší išli sme si užiť posledný sneh a či na boboch netrafil stlpik rovno rozkrokom .mne ostalo až zle ked som to videla ale na to všetko aj urolog povedal že to bolo ohromné šťastie trafil si stehno a kúsok vajka no bude to bez následkov.... a raz budú aj vnúčence 😝 😀

susi201
12. mar 2013

@nr_martinka aj nasa pekne pribera je ako macko ..

monika74
13. mar 2013

tak a dnes sme oficialne prepustený z nemocky aj ked sme tam neleželi tak som zvedavá do kedy bude malá zdravá 😅

nina4
13. mar 2013

Táááák a konečne spí po neskutočnom náreku a hodinovom nosení na rukách už asi od vysilenia ma ešte stihol zdrapnúť za vlasy dobre potiahnuť a v kľude z úsmevom na tvári zaspať.no keby som vedela že mu chýba ku šťastiu len to potiahnutie tak mu tie vlasy dám do rúčky aj skôr 😝 😀 😀 😀

susi201
14. mar 2013

ahojte chcem sa opytat co davate papat vasim drobcm .. ja uz neviem co mam vymysliet pre tu moju malu ...

susi201
15. mar 2013

nasa Dominika nam dnes zacala stvornozkovat.

veraba
15. mar 2013

@susi201 Super ta nasa sa stale nejak nechysta stvornozkovat

susi201
16. mar 2013

no a uz nam viliezol aj 5 zubok .. neviem kde sa to moje dieta tak ponahla ..

nina4
16. mar 2013

@susi201 zubárovi najskôr 🙂 🙂

susi201
17. mar 2013

@nina4 to uz treba?

nina4
17. mar 2013

@susi201 my sme mali jednu zubárku a tá vravela že ked dieťaťu víndu zúbky treba s nim chodiť ani nie kôli tomu či sa kazia ale aby si zvyklo že tam nerobia zle 🙄 a teraz sme prešli k druhej a tá že nie stačí tak okolo 1,5 roka tak čo zubár to iný názor

susi201
18. mar 2013

no neviem sak mozme ist kuknut .. ale s nasou starsou sme este vobec neboli mne nik nepovedal ze to treba a ani to to nikto nespominal. ta ma uz 4 roky myslis ze by som mala s nou ist ?

susi201
18. mar 2013

@nina4 no neviem sak mozme ist kuknut .. ale s nasou starsou sme este vobec neboli mne nik nepovedal ze to treba a ani to to nikto nespominal. ta ma uz 4 roky myslis ze by som mala s nou ist ?

nina4
18. mar 2013

@susi201 my sme s Marekom boli ked mal 2 roky ale to si vybil zúbok no od vtedy s ním chodíme pravidelne a strach zo zubára nemé na rozdiel od Paťka s tým sme boli 1X až ked mal 5 rokov aj to mu hned trhali zub čiže hned prvá návšteva a zlá skúsenosť pre neho .tak ja aj teraz s Adamkom počkám kým dokáže ako tak spolupracovať a šup k zubárke.

susi201
19. mar 2013

@nina4 no uz som ju objednala. ale ako ju poznam ona je taky bojko takze viem si predstavit ten cirkus co tam bude ..

nina4
19. mar 2013

@susi201 a možno ťa prekvapí ako nás prekvapila Sofinka .Pri nej som čakala tiež cirkus a sadla si aj jej vrtali a ona ani nepípla potom dostala od zubárky odmenu zvieratko .Ono to veľa spraví ten prvý dojem to zanechá asi spomienku navždy.Ja sa tiež bojím ak čert svätenej vody 😀 😀 ale teraz som až nad mieru spokojná s touto zubárkou má veľmi dobrý prístup.

susi201
20. mar 2013

@nina4 no uvidime .. snad nasej viki nic robit ani nebude nezda sa mi ze by mala nejaky kaz ..

nina4
3. apr 2013

Ahojte maminy ako sa mávate? deťúrence ako pokročili vo vývine .

susi201
5. apr 2013

@nina4 ahoj nasa mala ma uz 6 zubkov ,vela blaboce vava ,baba ,mama a tak .. chodi uz po 4 a sama sa dvyha na nohy a stoji sama kedsa drzi . a co vy ako?

nina4
5. apr 2013

@susi201 no my od vtedy ako si narazil noštek tak sme prestali sa dávať na 4 teda na 4 sa dá len nechce prepletať rúčky a nôžky .Chodí tak srandovne dá sa na 4 a hočká sa dopredu dozadu a odrazu sa hodí dopredu a potom sa chechce ak picino 😀 😀 Džavotá si jedna radosť každému dáva pápa a štípe ak šľak.A akurát dva dni do zadu nám skončila nádcha 😒

monika74
6. apr 2013

@nina4
@susi201 vidím že už vám tiež deturence štorkujú tej našej sa veeeru nechce na bruchu byť.a zub je stále len jeden ale asi bude čoskoro další malá mi ostala zas mrzutá už sa črtá len ešte sa neprerezal.mna malá tulika a chalanov bije 😀

nr_martinka
7. apr 2013

@monika74 ahoh tak aj ten moj je lenivec a nechce sa mu na 4.co uz a na brusku sa jeduje.inak mame uz 3 zubky tak sa smejeme ze je selma zubata.a v noci ako ti prespi mala .mi sme aj 6 krat hore a ceckuje sa.

nina4
8. apr 2013

@nr_martinka Gratulujem k zúbkom .Aj ti mal malý teplotu ?