icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

usacek79
15. nov 2011

ahojte baby, tak sa k vam potichucky pridavam, meskame a vysiel nam pozitivny testik 🙂 som po potrate, ktory som mala 22.8 (kyretaz) - bola som v 12tt..
takze sa teraz veeelmi tesime, ze uz po dvoch cykloch sa nam opat na prvy sup podarilo 🙂 aj ked samozrejme nic je vyhrane, no ja som stary optimista, tak verim, ze to uz dotiahneme do konca 😉

manamani1
15. nov 2011

@edmi ahoj, teba som uz niekde stretla,uz si tehu?

zuzananina
15. nov 2011

@barushkaaam ahoj moja viem ako sa citiš ja som to prezivala pred cca rokom a tiez som sa bala nieco od znova ale podarilo sa tiez sa bojim tchto tyzdnou veru ako lekar povedal do 12 tyzdna nemame nic vyhrane ešte ale zatial sa drzime..... tak prajem vela sil aby si to v pohode zvladla ale pokial mas vedla seba aj oporu tak je to to najlepsie..... viem neda sa na to zabudnuť ale maly anielik vam zosle naspet svoju nahradu a hlavne ked to budes co najmenej cakať.....

ktore
15. nov 2011
silvijaa
15. nov 2011

@manamani1 ahoj. ja som brala sedem cyklov za sebou. a postupne mi davku zvysoval, potom znizil a nakoniec som brala 3 tabletky denne po dobu 5 dni.....a menzes som mala vzdy pravidelny, odkedy som brala ten clostil......28 - 29 dni. vzdy presne.a ked som chcela pauzu, tak mi vravel, ze musim vydrzat.....uz sme to aj brali tak, ze ostaneme pri jednom, zmierili sme sa s tym, ze asi uz sa nepodari, lebo mne ten hormon isiel velmi tazko hore....a tu zrazu //. dokonca aj clear blue som si kupila a ten mi vysiel, ze som v 2-3 tyzdni od pocatia....

manamani1
15. nov 2011

@silvijaa tak teraz si alebo nie si tehotna??? Lebo vidim ze sa len snazis, ci to pri prvom?

silvijaa
15. nov 2011

@manamani1 jedneho syna mame. a teraz sme sa snazili 3 roky.ale poslednych sedem mesiacov som brala clostil. no a minuly tyzden som si robila tehotensky test, a vysiel mi ze som tehotna. len na ultrazvuku este nebolo nic vidiet, lebo to bolo este skoro. asi 2 - 3 tyzdne od oplodnenia. v piatok idem na kontrolny usg, tak dufam, ze sa to potvrdi. menstr. stale nemam.a dokonca aj prve priznaky tehotenstva take ako pri prvom.....ked mi lekar potvrdi, ze som tehotna, tak potom si zmenim v profile to snazenie na tehotenstvo.... 😉

manamani1
15. nov 2011

@silvijaa aha, chapem uz🙂))...takze az po 7mich mesiacoch s clostilom? Citila si vzdy ovulku?

silvijaa
15. nov 2011

@manamani1 .akurat som mala vacsiu chut na sex a citila som hlien.....no a hlavne bolesti v podbrusku....tak vtedy som si myslela, ze asi vtedy je ovulka.....potom som to uz nesledovala, jednoducho som to brala tak, ako to slo.....ked bola chut, bol sex, nebola, nebolo nic.....

manamani1
15. nov 2011

@silvijaa aha, tak si nesledovala ovulku teplotou, testami atd...a podla toho sa vtedy snazila?

silvijaa
15. nov 2011

@manamani1 teplotu som nemohla merat, lebo robim na smeny.....rano, poobede, vecer a nikdy by sa nedalo na tu istu hodinu rano.....proste mi to nevychadzalo....ovu test som si nerobila ani raz.....isli sme len ako sazka sportka..... 🙂

clarissa
15. nov 2011

@majkaa2011 ja mam dokonca pocit ze kazdym dnom je to horsie 😒 naposledy mi takto bolo ked som mala brusnu chripku 😠 take nechutenstvo a odpor k jedlu..ale teraz jem aj kd chut ziadnu nemam,lebo tu chvilku ked jem a par minut po je my dobre 🙂 a potom zas zle a tak dokola...som z toho unavena,ospata ni nevladzem...ako keby som ffakt bola chora....treba to len vydrzat,nic ine nam neostava 😔
@barborka1446 moja mala vzdy vypravala o Bastiankovi-takze Bastianko,Basti....a tak casom vymyslime dalej 😉 ale ja aj tak tusim ze to bude opat zenaaa 😅

manamani1
15. nov 2011

@silvijaa aha tak ovulka ani nevies presne ktory den cyklu byvala...

silvijaa
15. nov 2011

@manamani1 presne nie....som len hadala.... 🙂

manamani1
15. nov 2011

@silvijaa nemala si cysty z tolkeho clostilu???

barborka1446
autor
15. nov 2011

@manamani1
@silvijaa Babulky pridam vas k nam, ste julovky ? 🙂 Lebo takto su otvorene dve temy ..

manamani1
15. nov 2011
barborka1446
autor
15. nov 2011

@manamani1 Len sa pytam, lebo pises v skupine Ktore babulky rodia v juli 2012, tak som myslela, ze mozno uz patris k nam julovkam a treba ta len presunut do sukromnej skupiny ..

manamani1
15. nov 2011

@barborka1446 jaj nie, len som sa tu rozpísala, do súkromnej skupiny nejdem, lebo ak aj budem, tak augustovka🙂)))...díky🙂))

barborka1446
autor
15. nov 2011

@manamani1 Aha, tak nic 🙂 Tak vela zdravia a sil 🙂

manamani1
15. nov 2011

@barborka1446 dakujem a tebe púrijemne tehulkovanie🙂)

erin365
16. nov 2011

Ahojte babenky...ja zatiaľ len s malinkým srdiečkom dúfam, že budem patriť k vám...na testoch len slabulinký dušík...ale BT stúpla dnes (26DC) o 0,3st tak držte palce aby som tehuľkovala s vami 😉

katie1
16. nov 2011

Ahojte babulky, tak pridavam sa k Vam, kolajnicky silneju, termin mi vychadza na cca 25.7.
@barborka1446 mozem sa pridat aj do sukromky?

barborka1446
autor
16. nov 2011

@katie1
@erin365 Tak vas vitam a prosim, piste len do sukromnej odteraz 🙂

erin365
16. nov 2011

@barborka1446 och...ja to ešte nemám potvrdené riadnymi koľajničkami...tak zatiaľ sa nepripojím...keď to bude aktuálne, dám vedieť 😉

brisid
16. nov 2011

@cmeliatko mne vcera prvykrat prislo tak zle, ze sa mi zacala motat hlava a mala som pocit, ze kazdu chvilu odpadnem... no lahla som si a rychlo to preslo...

brisid
16. nov 2011

@barborka1446 rada sa k vam pridam, ak mozem 🙂

barborka1446
autor
16. nov 2011

@brisid Teba tam uz tusim mam, skus cez link sa tam dostat 🙂

cmeliatko
16. nov 2011

@brisid hehe ozaj servus (katka slatman 😉))

ludka77
16. nov 2011

ahojte, tak aj som som júlovka 🙂) no zatiaľ len na začiatku ale verím že to pekne dotiahnem do konca 🙂) testíky zatiaľ pozitívne, tak ale trošku obavy mám, asi ako každá tehulka 🙂)
Neviem či sa mám pridať do súkromnej skupiny, nieje to skoro?? som 4tt + 4 🙂)