Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
Ahojte, tiez patrim k vam Julovkam 😉
Ahojte, aj ja patrím k Vám 🙂 26.júl
Ahoj Babulky,tak je to potvrdene 🙂 8tt a termin mame 5.jula 😉
Pripravujem reportaz do TV Markiza o pocitoch a ocakavaniach buducich oteckov (porovnanie s minulostou, cvicenia s mamickami, ucast na porode na gyn. prehliadkach). Bol by niektori z vašich partnerov, manzelov ochotni podelit sa so skusenostami s ocakavania babatka? Prosim BA a okolie. Velmi pekne dakujem a tesim sa
tak ahojte kocky pridavam sa k vam...aj ked mi budeme pomalicky tuto skupinku uzatvarat 🙂
Aj ja k Vam patrim. termin mam okolo 4. jula 2012. 🙂
pridavame sa 😉
my cakame koncom jula a zaciatkom augusta, tak uvidime.
Ahojte zienky, zajtra mi to doktor dufam potvrdi, ale podla vsetkeho aj ja patrim medzi vas 😀
ahojte žienky aj ja sa pripajam termin mam 26 .jul 2012
ahoj kocky, som Placka a pred tyzdnom som si nasla na testiku kolajnicy 🙂...nechcem sa tesit dopredu, ku lekarovi som objednana 15 decembra. Nebyva mi zle, ale obcas mam krce v bruchu a poruchy s travenim. Podla internetu by som mala mat termin od 17.7. - 13.8. Neviem ako by som sa mala presne citit, ale mam aj spinenie. Mrcha neprisla od 24.10. Drzim vam prsteky, drzte aj vy mne. Placka 🙂
ahojte patrim sem aj ja uz teda🙂
Ahojte kocky, ako sa mate??Baby, co robite, ked vam netravi, prip. travi velmi tazko? na mna niekedy pride taky hlad, ze mi az vracat treba a ked sa najem, tak mi je tazko a to tak kazdy vecer.
Ahojte babenky aj ja sa pripajam termin mam v juli 🙂

A este sa chcem kocky spytat, ze ake mate priznaky? alebo je to este skoro na priznaky?