icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

rajeca1
6. feb 2012

dakujem baby za rady,nevadi pretrpim len nech je mimi zdrave,zajtra idem na krv na tie testy,ci je babo v poriadku,bojim sa. baby chcem sa vas spytat,vy si davate pozor na stravu? jete aj take ako klobasa, slanina? ja som si sem tam dala tak mi chutila 😝 a niekedy si dam aj kofolu,ale len tak na dne,neviem odolat same nezdrave veci aj sa jedujem na seba,pri prvom tehu som si davala na stravu vacsi pozor,dufam,ze to mimi chuda nejako nepociti zle 😒 mate aj vy take nezdrave chutky?

nina4
6. feb 2012

@rajeca1 Ja som si na stravu nikdy nedávala niako obzvláš pozor jedla som čo mi išlo na chuť 😝 no pri Sofinke som mala neskutočnú chuť na pivo a to som predtým pila asi raz aj to mi bolo zle .Ked som sa na to opýtala dok. tak sa smial ,že skôr malému ublížim ked si nedám to na čo mám chuť lebo vraj telo si pýta len to čo mu chýba -teda vitamíny .Aj teraz strašne mi chutili banány ked som to povedala dok. tak mi dal magnézium v tabletkách a chuť na banány aj prešla no to som už vysadila radšej budem jesť tie banány sú zdravšie.A klobásku normálne si mi spravila chuť 😀 😀

basha11
6. feb 2012

@lucisha1 No ked si mi pisala, ze 8.2 mas preventivnu aj so sonom, tak by si mala vidiet pohlavie malinkeho,nie?

neeelaaa1
7. feb 2012

@wildluccia34 tak je dobre potom...a si doma alebo pn?lebo ja by som chcela ist na pn ale sa bojim ze mi ju doktor nevypise....to asi len co su rizikove,ci ako nevies?

lucisha1
7. feb 2012

@basha11 jaj.....jasnéééé 🙂 🙂 keď ja napíšem a ozveš sa po pár dňoch tak aj zabudnem čo 😀 😀 tehotenská demencia (ešteže sa dá teraz na to vyhovoriť)

sfin
7. feb 2012

@neeelaaa1 Podľa mňa záleží od lekára. Mňa moje gynekológička vypísala bez problémov. Cítila som sa strašne unavená, stále sa mi chcelo spať, tak ma vypísala na PN.

zizu38
7. feb 2012

@papuka Ahoj, nepracujem na smeny. Ani fyzicky narocna praca to nie je. Tazko sa to vysvetluje ale tak cca 4hodky sedim, 4 stojim. I ked je pravda ze z toho statia ma boli chrbat... len ide o to ze je strasne vela roboty a treba ju co najskor spravit "lebo uz vcera bolo neskoro" A ja ti nejako nevladzem tak ako predtym. Naozaj vecer o 8ej stihnem povedat manzelovi, ze asi zaspim a do minutky neviem o svete🙂. Akurat ze sa potom pocas noci budim a velakrat sa mi stane ze nemozem zaspat.
A ty ako? vsetko ok?

katka_1983
7. feb 2012

@neeelaaa1
určite ťa gynekológ vypíše bez problémov 🙂
ja som povedala, že už nevládzem byť v robote a už mi vypisoval kladenku 😀

zizu38
7. feb 2012

@nina4 Ahoj, ako sa mas?
Ako tak citam nie som sama co sa citi neskutocne unavene. Aj my s manzelom sme predtym "lietali" jedna radost a teraz...Ja ti nic nevladzem... Dostala som magneziove tabletky, ale co ja viem ci mi nahodu neznizuju prilis tlak...

sfin
7. feb 2012

Chcem sa opýtať, ako ste na tom s priberaním? Ja som pribrala pol kila a včera som som celú noc vracala, lebo som si podráždila žlčník. Dnes som sa vážila a 3 kilá sú dole. Trochu sa bojím, či to drobcovi neuškodilo. V piatok idem na poradňu, bojím sa, či je všetko ok.

miriam_
7. feb 2012

@barborka1446 Tak sa pridavam k Vam. Termin 25.7.2012 🙂 Babulky u nas na slovensku sa kedy tak hovori pohavie dietatka? U nas lekary pozeraju az v 20.tt aj to musite mat stastie lebo nechcu povedat koli pripadnemu zazalovaniu keby to nevyslo 😒

miriam_
7. feb 2012

@sfin Ahoj! ja som zatial pribrala 5kg co mi prid dost ale co uz 🙂

sfin
7. feb 2012

@miriam_ vraj je v poho prírastok váhy 4 - 6 kg, takže si v norme 🙂

Ja som bola v poradni pred dvoma týždňami a už mi lekárka chcela prezradiť pohlavie, len naše maličké je hamblivé a malo nožičky cudne spolu. 😅

barborka1446
autor
7. feb 2012

@katka_1983
@lucisha1 Vy ste aj tu ? 😀 Podvadzacky 😀

roberta31
7. feb 2012

@barborka1446 @katka_1983
@lucisha1 si ma rozosiala 😀

lucisha1
7. feb 2012

@barborka1446 sa pozri na stranu 55 aká reklama 😀 😀

barborka1446
autor
7. feb 2012

@lucisha1 Vidim 😀 Treba celoplosnu 😀 Su tu aspon rovnake temy jak u nas ? 😀

lucisha1
7. feb 2012

@barborka1446 veru neviem...vsak tu mam 5-6 prispevkov. Aj to som odpovedala tej jednej holke basha11 - ktora je zo ZA a mame priblizne rovnaky termin.....vsak vidis, ze tu to nezije 😀 😀
ale myslim, že to by neurobila ani svetelna reklama....bud sa tie baby boja alebo si nevsimli 😀 😀

lola77
7. feb 2012

Baby 🙂)))) Jééééj aj tu ste 🙂

barborka1446
autor
7. feb 2012

@lucisha1 Pochybujem, ze nevsimli 😀 A idete spolu nakupovat ? 😀 To by ta ospravedlnilo 😀 😝

barborka1446
autor
7. feb 2012

@lola77 Ahoooj 🙂 Tu nas len zopar bab podvadza si predstav 😅 🙂

lucisha1
7. feb 2012

@barborka1446 nieee vsak ti pisem, ze tu mam len 5-6 prispevkov...tak teraz ako pisem tebe tak uz viac 😀 😀 normálne sa za seba začínam hanbiť 😅 😅 Ale skúsime to inak 😝

nadulka88
7. feb 2012

@evina2904 Ahooj 🙂 Mne uz nastastie zle nebyva , sema tam ma natiahne a vadia mi pachy ale teda byvalo mi tiez poriadne zle.. Dokonca som vyvracala aj hlt cistej vody... a vyskusala som vsetky "zarucene" typy... Jedine co mi ako tak pomohlo, bola ladova coca cola... Skoda, ze som to vyskusala uz ku koncu tych nevolnosti 🙂

barborka1446
autor
7. feb 2012

@lucisha1 Nehanbi sa 😝 Ci uz si zas pribrala ? 😀 Mna uz o tyzden a den caka vaha a pohlavie 😎 😀

lucisha1
7. feb 2012

@barborka1446
@susi201
@nyka93
@riami78
@wildluccia34
@papuka
@andul18
@mg25
@sfin
@miriam_
@zizu38
@neeelaaa1
@basha11
@rajeca1
@evina2904

CELOPLOŠNE 😀 😀
Babuľky.......ak chcete máme súkromnú tému JÚL 2012 - stačí napísať IP na barborka1446
Je nás tam vyše 120 a určite pre vás veľa zaujímavostí.....

Hodila som Vás tam asi len z posledných 3 strán, čiže kľudne aj baby, na ktoré som zabudla, alebo si nevšimla.

lucisha1
7. feb 2012

@barborka1446 nie nepribrala 😀 myslím, že tých +7kg už stačilo - aspoň na mesiac 🙂 Ja mám poradňu zajtra...len som v tom tehu preukaze našla poznámku - sono 20 tyzden....tak dufam, že ma zajtra neodbije a nepošle domov bez sona, lebo to nevydržím čakať ďalšie 2 týždne 😢 😢 😢

barborka1446
autor
7. feb 2012

@lucisha1 A ja sa modlim o dusu kazdy den, aby sa na vahe aspon kilo naskrabalo od minulajska 😀 Sa budem musiet poriadne naobedovat a napit 😀 Aha .. No ja mam napisane, ze sono od 18-22 tt podla objednania .. 😝 Tak mozno ta zajtra pozrie 🙂 Hm, ja cakam na sono uz od 19.12., kebyze necitim kopance (dnes je tomu presne mesiac 😀 ), tak mam asi vytrhane vsetky vlasy 😀

neeelaaa1
7. feb 2012

@katka_1983 ale ja som na urade prace a ty stale nieco odomna chcu a veci podobne tak preto chcem ist na pn....

neeelaaa1
7. feb 2012

@sfin ale ja som na urade prace a ty stale nieco odomna chcu a veci podobne tak preto chcem ist na pn....

katalinagc
7. feb 2012

ahojte čakateľky,
pridávame sa do diskusie, sme v 15.týždni a termín nám síce skáče hore-dole,ale vychádza na koniec júla.
Ako ste na tom s priberaním? mne to ide jedna radosť, len škoda,že všade inde, len nie do bruška... 😅