Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@zizu38 áno poľovné také mazny naše? A zober si ,že ja som mala panický strach zo psov a teraz máme doma také teliatko 😀 .Jooj tak tú modrú dogu tiež plánujeme ked drobček trošku podrastie veľmi sa mi páčia.My už postieľku máme ja si tak krátim čas kým sa drobček narodí 🙂 🙂 inak by mi bolo mooc dlho domka aj ked som v jednom kole, ale z môjho pohľadu sa stále nudím manžel sa koľko krát smeje že či som aj ja neni hyperaktívna ,že potom by chápal aj tie naše deti 😀 😀 😀 A ja mu nato že sme len trochu viac živý 😝 😝 ...Postieľku si kupovala novú či ste podedili ja som včera zohnala na bazáre tú sieťovú ohrádku tak v sobotu si pre ňu ideme .Paťko sa tak veľmi teší ked pozerám niečo drobcovi alebo ukladám veci sadne si pri mňa a kšeftuje aby to bol chlapček ,že potom sa sním bude hrať 😀
@zizu38 Ahoj, a čo chceš ty? viem že hlavne zdravé dieťatko, ale keby si si mohla vybrat tak dievčetko alebo chlapčeka? pevne ver, a bud stále presvedčená že v brušku máš to čo si veľmi želáš a bude to 😉 no ak je tá skladká voda až príliš sladká, tak neviem či to zvládnem, ja totižto sladké neoblubujem, a ked tak v malom množstve, tak neviem neviem .... ale určite ti napíšem, idem ale až 26.3.
@nina4 ahoj...no,dnes bolo krasne,uz som dala aj pradlo von a pekne usklo na čerstvom vzduchu a nie vo v nutri takze uz sa aj hadam blizi teplucko 🙂)) zajtra idem pozret krpca,dufam,ze bude vsetko o.kej....inak aj ja mavam divoke sny a poslednej dobe zle a ja som si myslela ze mozno preto ze som pred spanim jedla....ale tazko povedat....
@neeelaaa1 Mne sa také to sprostosti snívali aj pri Paťkovi a to boli riadne haluze.Ja dávam teda muž na terasu lebo pri psoch by to prádlo vydržalo čisté 5 min. 😀 Ach veru ked je takto tak by som už nabehla do záhradky .
Ja som taká zvedavá či budeš mať chlapčiatko alebo princeznú júúj držím palčeky nech sa ti splní čo chceš....
@nina4 tak u vás bude veselo, keď pribudne ďalší štvornohý "drobček" do rodiny a deti sa aspoň budú vytešovať.
My sme kúpili postieľku od švagrovho brata. Joj aj my musíme začať zháňať veci, ale počkáme do zajtráááá 🙂 keď by sme si už mali byť na istom že čo to mám v brušku 🙂 Ozaj už vieš čo to bude? či to bude Erik?? 😀 😀
Joj dnes ma strašne bolelo podbruško :(:(, nie síce dlho, ale dosť intenzívne. tak dúfam že je všetko v poriadku.
@zizu38 Noo ja tiež čakám čo sa nám ukáže v utorok ak sa nám potvrdí chlapček tak budeme prerábať chlepčenskú izbu teda hlavne nábytok si navrhnem a manžel robí v stolárskej firme tak si ho dá narezať a doma dá dohromady a ak bude princezná tak to bude trošku jednodukšie lebo Sofinke sme robili izbu tak ako by mali byť niekedy dve baby 😀 😀 Moja tak zajtra na teba budem myslieť nech sa bábatko nehanbí 🙂 .Ja si myslím či ťa bruško nebolí aj kôli rastu maternice ,ale to by bolo to lepšie držím palčeky aby ste boli v poriadku. Ja si teraz kooonečne naplno začínam užívať tehuľkovanie teším sa na prerábku ak by to bol chlapček ved to poznáš telo plné kladných hormonov 😝 😀 😀 😀
nasli sme si temu 😀
ahojte dievcata chodi este niektora z vas do prace?
Ahojte kočky 🙂 Aktualizujem aj samú seba 😀 V utorok ideme na sono, dúúúúfam, ale moc sa nespolieham, že nám náš ujo doktor dačo povie, on je taký tajnostkár 😝 😀 A keď nepovie, 18. 3. sme objednaní na 3D, tak sa vytešujem 🙂
Kočky inak- ako priberáte? 😀 Ja som po prvý raz v živote dostala výstražný prst, doteraz presne naopak- každý mi iba opakoval "jedz!!!" 😀 A odrazu- "mamina, obmedziť sladké, aby sme nešli takto hore celé tehotenstvo" 😀 Síce som zatiaľ iba +4 kg, ale za POSLEDNÝ mesiac z toho pribudli 3! 😝 😀 😀 😀
Už aj chystáte všetky tie prapotrebnosti? Mňa čaká toho ešte toľko, ale stále si hovorím, že kde to budeme ešte 5 mesiacov obchádzať - tu sa jedná hlavne o to znosiť veci z povaly, vytepovať, poprať, poprípade niečo ušiť 😀 - to taká moja vtipnôstka, nikdy som za strojom nesedela, raz ma napadlo si ho ale zaobstarať a tak vo mne skrsol nápad, že všetko "podčmárnem vlastným rukopisom" 😀 Aj keď.... bude jednoznačne nedokonalý, ale (snáď bude 😀) 😝
hlásim 21tt 😉 termín 12.7. dnes ideme na 4D 🙂
@akira13 tak to si pribrala tak akurát ja som sa vážila minulý týždeň a mám od začiatku + 2,5 kg mňa zas mama džube že nejem ale jem len teraz mi nechutí také ako pri Paťkovi a Sofinke to bola samé klobása slanina mäso 😀 😀 teraz len zalenina ovocie mlieko kyslé ryby 😝 😝 sem tam to mäso ale jem čo mi ide na chuť. A pri nich som pribrala +- 22 -25 kg a pri Marekovi som mala doslova k jedlu odpor a pribrala som 13 kg.
Si šikovná ked budeš babatku aj šiť ja k tomuto nemám vzťah 😒 a určite to budú tie najobľúbenejšie vecičky lebo ich budeš robiť vlastno ručne 🙂 🙂
Dievčatá tak ja hlásim, že som nepribrala zatiaľ skoro nič.. veru mám výšku 159 cm a vážim 50 kg aj to keď sa poriadne najem tak mám 50,6... ale drobček rastie ako má, bruško vytrča takže som spokojná 🙂
Dievcence tak vcera sme absolvovali 4D ultrazvuk vsetko je v poriadku a budeme mat Mateja 🙂
@nina4 😀 no u mňa je to ozaj rozdiel, pri dcére som hneď na začiatku zhodila 7 kg a do konca tehu som sa ledva vyškriabala na ten rozdiel 😀 Ale tento mesiac asi tuším v čom je motyka zakopaná- trebalo ešte jesť, inak mi bolo ťažko, ale oproti prvému trimestru s tým rozdielom, že som jesť aj "mohla" 😀
"vzťah" nemám ani ja, ale potrebujem niekde využiť svoju kreativitu, inak strááááášne fičím na handrách (doteraz pre dcéru, čoskoro už pre dve, juj, skrachovali by sme 😀 ) Ale nechystám sa šiť oblečenie 😀 , skôr také srandičky ako nové návlečky (tie troje mi samozrejme nestačiaaaa 😀 ), dačo do kočíka 😀 😀 😀 Uvidíme, či sa mi dačo z toho podarí 😀
tehulky pozyvame vas
baby tak čakame chlapčeka Dominika 😉 i ked som tajne dufala že bude dievčetko miminko je zdravé 🙂
@opelastra my cakame dievatko som v tom istom tyzdni.a uz druhe 😀
super gratulujem a uz mate aj meno vybrate?
@papuka 🙂 to je "prúser" to určite naša fazuľka spravila naschvál a otočila sa zadočkom. Takže ani doktor nevedel na 100 % povedať čo to bude, ale povedal že asi dievčatko. A tu je hneď "prúser" č.2 no som zvedavá na akom mene sa zhodneme s manželom 😀 😀 keď mne sa ti nejako žiadne dievčenské meno nepáči teda možno ela a mia ale keď tak volajú známi svoje psy. 😒 🙂 A 27.3 idem aj ja piť tu glukózu.

@neeelaaa1 Mi hovor o snežení to je už do porazenia.Mňa ide tento týždeň šľak trafiť ja mám také hororové sny muž ma aj tri krát budí že kríčím zo sna 😒 😒 😒 a podľa toho som aj vyspatá .Teba takéto sny obchádzajú či aj teba niečo podobné máta?
Drobček má pravidelné kopkanie od 7:00 do nejakej pol 9 potom asi spinká a na večer ked si už ľahnem tak do 22 až 23 hod má centrifúgu 😀 😀