icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

nina4
8. mar 2012

@zizu38 Moja ani ja nemám pocit,že by som mala nejaké extra bruško len kolie z rodiny že aká som široká 😀 a len podľa fotiek viem porovnať že takáto som šla rodiť a akurát od maminy mám počúvania čo som ako červík čo zhltol čerešňu 😀 😀 😀.pravdu povediac mne teraz viac zavadzajú prsia hrozne ma aj bolia to ma ani pri jednom no možno pri Paťkovi na začiatku ale aspoň manžel sa vytešuje z väčšej veľkosti 😀 😀 😀
Dáš aj foto ked prídu už sa teším .A máš aj nejaké tehu veci na leto pre seba? my máme mať príjimanie tak si asi od sestry požičiam takú tuniku čo mala na svadbe kamarátky veľmi sa mi nechce zháňať také veci.

zizu38
8. mar 2012

@nina4 Je sice pravda ze sme si s ocinom porovnavali bruska, ale este mam co robit aby som ho dobehla 😀 😀 Mna prsia boleli hlavne na zaciatku hadam cele prve tri mesiace vlastne vtedy aj dost podrastli.
A nemam ani sajnu co budem nosit v lete, lebo nemam vobec nic na seba. V najhorsom pripade nejake tricko mozem "ukradnut" manzelovi, ale urcite nohavice si budem musiet kupit. Ale tiez sa mi do toho vobec nechce.

papuka
9. mar 2012

@zizu38 ahoj, tak Patka už mám doma, včera ho doviezli moji rodičia, urobili si aj návštevu, priniesli mi aj setrinho malého, bol zlatučký, má 3,5 roka. tento víkend sme s patkom sami doma, majko má 3 ranné od 6,00-18,00 😒 chcela som umyt okná, no dnes je počasie ako pred daždom takže sa mi nechce 😉 navarené máme od včera, takže len tak polihujeme. v utorok idem s patkom k zubárke do bb, a stretnem sa aj s mojimi býval. zamestnenkynami-kamoškami, jedna z nich je v 12t.t. takže babské rande 😀 aspon hodinku si ukradnem, ked už budem mat papier od zubára 😎 tak čo si si už pripravila pre miminko ?

dulkagabulka
9. mar 2012

tehulky, pozyvam Vas aj vašich partnerov
http://www.zenskekruhy.sk/index.php/akcie/pozyv...

herminka44
9. mar 2012

🙂)bude to 6.7.:)

neeelaaa1
12. mar 2012

@nina4 ahoj...a odkial mas kocik...ja som neni stale rozhodnuta....ani nehovor ja som sobotu padla do postele a bola som mrtva...ani neviem kedy sa krpec zobudil....🙂

zizu38
12. mar 2012

@papuka nejake vecicky sme si uz objednali z tadeto. Ale zatial nam nic nedoslo, tak som sklamana, lebo som sa vytesovala (asi predcasne). Este som chcela pockat ci nahodou dnes nieco nedojde, ale ziaden "zlty" listok v schranke nebol. (ale ucty sme si tam nasli.) :( A ty ako si vikendovala a uz mas celu vybavicku?

zizu38
12. mar 2012

@nina4 som si myslela ze cez vikend sa ti "pochvalim" so supravickou co som si tu objednala, ale este stale mi nic nedoslo. Tak som sklamana, zajtra budem musiet ist na postu a zistit kde sa stala chyba. Mam jednu otazocku mozno sa ti bude zdat smiesna, ale naozaj nemam ani sajnu. V akom pracom prasku peries vecicky pre drobciatko? to mozem pouzit hociaky na ktorom je nakreslene babo? 😝
A tak este jedna, PLIENKY!! Ja som si ti do vcera myslela ze plienky su bud jednorazove alebo take klasicke ako pouzivali nase mamy. A vcera som ti zistila ze dostat napr nejake kapsove latkove plienky s vkladackou napr. ALVA. Tak to staci kupit par tych kapsacov a potom tam staci dokupit tie vkladacky? mas s tym nejake skusenosti? Asi vyzeram ako debill ale co uz, reku opytam sa 😀

nina4
12. mar 2012

@neeelaaa1 Kočík mám od jednej pani z Hliníka nad Hronom a pravdu je úžasný Tako bol tiež super ale do tohoto som posadila aj Mareka ked bola opierka hore a v pohode ani nohy nemal pokrčené a ten predok bol ako hlboký stále takže je priestranný a to bolo pre mňa prvoradé .
Malinké má aj nejaké pravidelné intervaly kedy kopká ?Posielam drobcovi pusinku .

nina4
12. mar 2012

@zizu38 kľudne sa pýtaj na čo budem vedieť odpovedať tak odpoviem .úprimne s tými plienkami si ma zaskočila to počujem aj ja prvý krát ale pri malom som skúšala dávať čisto látkové ale pravdu prešlo ma to po pol dni 😀 😀 😀 ked som ho asi 5 X prebalila na komplet precikaného a tak sme sa vrátili k jednorázovkám 😀 ...
A prací prášok používala som Ariel ale dávala som ešte naviac plákanie pre istotu máme doma alergikov a žehlila som ich .kamarátka si len po čele poklepkala ked som povedala ,že žehlím látkové plienky ale mne to stálo za to.

monika74
13. mar 2012

@zizu38 ja som o tom už počula ukazovali ich v televízore no nejak ma to neoslovilo a je tu ešte jedna možnosť tá bezpllienková 😀 no tá je asi pre nás uplne bez šancí 😅 to by sme bábetko museli kontrolovať stále

nina4
13. mar 2012

@monika74 to máš pravdu my máme pomaly 3 ročného Mareka a jeho nemôžeme za žiadnu cenu odnaučiť od plienok 😖 😖 😖 skúšali sme po dobrom po zlom no nič a pňa poráža lebo Patrik ten nosil už len v noci aj to bola vždy suchá a Sofinka bola bez plienky aj v noci od 1,5 roka ...
Nemáš nejaký trik ako krpca odnaučiť ?lebo ked sa kúpe tak sa pýta ale inak nie .

monika74
13. mar 2012

@nina4 poteším ťa nemusí ťa mrzieť že tvoj syn nosí plienky ten moj nalmladší mal ten istý probém. No cez deň chodil čurať no ako nahle som ho davala spať musel mať plienkuu a na noc ju nosil do štyroch rokov tiež som si myslela že ma nejaký problém a potom ako keby uťalo prestal sa uplne počúravať a nosiť plienku.No švagrinej mala tiež nosila plienku a tiež potom sama prestala

mirulka147
13. mar 2012

Ahojte julovky tieš mam miš maš s tych nových plienok neviem čo nakupiť do vibavy čitala som o tych kapsovych plienkach tu na MK ale neviem či su vhodne aj pre novorodenca mne sa zdaju dake velke na takom malom miminku.

zizu38
13. mar 2012

@monika74 ta bezplienková by bola najideálnejsia, keby to kontroloval niekto za nas 🙂 Ja som na nete videla take videjko s tymi plienkami a celkom sa mi pacili len jedno bolo po polsky druhe po anglicky takze som im moc nerozumela... 😖 Ale tak hadamna nejakej verzii plienkovania sa manzelom a hlavne nasim buducim drobciatkom dohodneme.

zizu38
13. mar 2012

@nina4 no som zvedava pre ake plienky sa rozhodneme my, co my ale nas drobec. 🙂 No to bude prve tyzdne u nas riadny chaos, ale uz sa velmo tesim . I ked ja mam pocit akoby mi este nedochadzalo ze som tehotna, obcas sice nejaka ta bolest v podbrusku, popripade sa drobciatko obcas aj pomrvi (ale nemam pocit ze by tam robil salta).
Joj a dnes som bola nejako extra plna elanu, som si dala predsavzatie ze vyriadim cely byt kym mi tak brusko nezavadzia, normalka som zacala okna umyvat...

monika74
13. mar 2012

@zizu38 ja som o tej plienkovej videla na čt 1 a aj u nás na jednotke no pozorovať stále drobca to sa nedá.Sledujem že dalšia začala jarné upratovanie ja minuly týždeň som si pumývala tiež okná.. 😀

nina4
13. mar 2012

@monika74 si ma ukľudnila ja som si už myslela,že robím niekde chybu ja .My ked sa ho aj spýtame ,že kedy sa bude pýtať tak sa len usmeje a zahlási maminka o štvutej 😀 😀

nina4
13. mar 2012

@zizu38 len to neprežeň lebo mňa ked to tiež drapne tak potom si hlavu trieskam čo ma brucho bolí ale asi teraz ma viac bolí ale v okolí jazvy po cisárskom tak to bude znova kôli rastu maternice ...A veru užívaj si teraz tehuľkovanie toto sú tie najkrajšie mesiace potom nám bude vadiť aj tá horúčava ak bude kruté leto ...

majkaa
14. mar 2012

@monika74 monka tak ako co cakate?

monika74
14. mar 2012

@nina4 aj ja som si myslela že robím niečo zlé,pretože býval niekedy až precikaný od plienky a vobec mu to nevadilo.Už som rozmýšlala že pojdeme k lekárke na nejaké vyšetrenie no zázrakom sa prestal pocikávať. 😀

monika74
14. mar 2012

@majkaa nie majka neviem čo to bude ☹ drobec včera vyslovene hneval dosť mi tlačil v bruchu a na sone ho skoro vôbec nebolo vydieť a mala s tým problém aj doktorka pomerať.Výsledok zo sona poloha labilná a močový mechur drobca nebolo vydieť kontrola a týždeň tak dúfam,že sa drobček umúdri 😀

dulkagabulka
14. mar 2012

Na stranke ženskych kruhov pribudlo nove otitulkovane video. Tentokrat aj o rizikach vyvolavanych porodov a predcasnych cisarskych rezoch

http://www.zenskekruhy.sk/index.php/videa/onewo...

nina4
14. mar 2012

@monika74 Jááj to ako by som počula o našom Marekovi ja sa už len utešujem že ked bude teplejšie tak bude bez plienky a mooožno ho to napadne .Ja som sa už pýtala doktorky ale teraz to vraj neriešie v tekomto veku že má čas do 5 rokov 😨 😨

papuka
14. mar 2012

@zizu38 ahoj, víkendovali sme s patkom doma, on bud von alebo na PC, ja tak tadejak, nebolo pekne skor tak ako keby chcelo pršat tak aj ja som bola taká kadejaká.majko mal služby od 6,00-18,00, takže žiadna slava.ale tento víkend mame pestrý, patko bude mat v pondelok narodky, tak v piatok ma oslavu doma s kamošky, v sobotu pridu naši z bb a budu až do nedele /teda iba otec s maminou/. včera sme boli u zubára s patkom, majko si pobehal tiež nejakých lekárov a urobili sme nakup na hádam 1,5 mesiaca, teda aspon dúfam, podla sumy to musí byt 😒 myslím, maso a iné potraviny, kedže ja nemám ešte stále vychádzky, tak nechodím ani do nešeho COOP-u, výbavičku mám hádam všetku, ešte potrebujem vyrobiť prebalovací pultík, čo mi moj majko urobí a už len prenosiť vecičky z bb, vytriedit,vyprat a uložiť do komody, ktorú som si tiež včera doobjednela k spálnovej súprave a ked sa maroško prestahuje do detskej izby, tak ostane mne , neviem prečo ale z našej rodiny mám nejak práve ja najviac vecí 😀 teším sa ked si budeme most poklebetit osobne, nielen takto pri PC, ešte si stále PN?

papuka
14. mar 2012

@zizu38 ozaj, čítala som že nevieš aké plienky budeš dávat bábatku? ja ked sa mi narodil patko / pred 12 rokmi / 🙂 tak sme s maminou prerátavali či klasické aleho jednorázové, a vyšlo nám jednorázové finančne lepšie, lebo klasica, prať, sušit, žehliť a predovšetkým ich tolko zakúpit a to už nie sú ani také kvalitné ako ked sme boli my malé, ja som za jednorázové, a či to budú pampers, huggies alebo tesco zelené, vraj sú kvalitné alebo z lidl, to ukáže zadoček maroška a akciové ceny 😀

neeelaaa1
14. mar 2012

@nina4 ahoj...ale ano rano ale vadsinou vecer ked si lahnem a som v pokoji...doma mame neviem ako sa to vola lekar tym pocuva ako clovek dycha a ma to v uchu tak tym som minule pocuvala krpca vecer co tam robi krasne to bolo,citit pocut...no,super...a uz sa nam to krati kedy pojdeme na 3d-cko a hlavne sa tesim ze moja polovicka zbada nasho drobca...a ako sa mate a co deticky?

nina4
14. mar 2012

@neeelaaa1 Jééj tak to tak pekne počuť cez stetoskop asi to si mala na mysli ja som si myslela že to až také nebude.Veru aj môjmu sa páčilo ked sme boli teraz u dr.Gaža je to krása ten drobec a teraz má malá obdobie neustáleho kopkania a mrvenia ale najlepšie je ked sa muž dotkne bruška tak ani jeden ťuk vtedy je taká kľudná 😀 😀 😀 deti v pohode len Sofinka má ešte stále toho bacila dostala dvoje kvapky do nosa ešte ,že si ich dá v kľude dať...
No som zvedavá čo váš drobec ukáže daj potom vedieť 🙂

zizu38
15. mar 2012

@nina4 No asi som to s tym upratovani troska prehnala, ale nemam pocit zeby som sa nejako extremne namahala. Ale vera ma trosku pobolievalo brusko, ale uz je vsetko OK. Ale ostalo mi este jedno okno 😀
A prisli mi balicky, tak sme sa s manzelom vytesovali. I ked k jednemu sa stale neviem dopatrat. Ale som presvedsena ze je zapatroseny na poste. Lebo nasa pani postarka (zrejme nedopatrenim??!! 😖 )nejako pozabudla ze mi ma vhodit do schranky oznamenie o tom ze mi nejake balicky prisli. A ze su od piatku na poste.

zizu38
15. mar 2012

@nina4 a toto je ta supravicka 🙂 mne sa neskutocne pacil.