icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

zizu38
25. mar 2012

@papuka my sme strihali, stylom tento konar sa mi nepaci tento tu zavadzia.... Ved uvidime na jesen ci nieco z toho bude, ale mame tam vela roboty aby sme si to porobili podla vlastnych predstav, ale momentalne nemame ani tolko vela casu, ani peniezkov, a ja som ako pomocna sila dost onicom...Hadam na jesen budem podavat lepsie vykony.
Zajtra drzim palce na glukoze 🙂

monika74
26. mar 2012

@papuka akurát čítam ty už máš teraz glukozu?Ja idem na poradnu až 12.4 a glukoza bude asi až potom.Otázočka dala ti ju setrička vypiť doma alebo v ordinácii.Ja som ju mala kedysi vypiť doma a potom prísť len na jeden odber a teraz zas čítam,že sa zas pije v ordinácii 😀

neeelaaa1
26. mar 2012

@nina4 ahoj...no,dnes sme videli nasho maleho Robinka je to chlapcek a mame krasny zazitok dnes s mojou polovickou,strasne sa tesime...a vy sa ako mate?

janula8375
26. mar 2012

ahojte zienky tak sa nam to pomaly krati ja zajtra cestujem do prace ale chvalabohu uz len 2krat tak sa mi nechce este dobre ze babca taka zlata. ja som bola na glukozu minuly tyzden a pila som ju tam v labaku potom som tam musela 2hodiny sediet a tak mi brali krv druhy krat

zizu38
27. mar 2012

@janula8375 a dala sa ta glukóza vypiť? Ja idem akurát dnes a keď som videla minule v ordinácii jednu pani tak to pila veľmi ťažko.

janula8375
27. mar 2012

@zizu38 uz asi nebudes doma ale bolo to hnusne ale dalo sa to a co nespravime pre nase male len nech bude vsetko v poriadku mna osobne trochu naplo lebo to musis vypit do 5 minut a mas tam pol liter drzim palce nech ti to dobre dopadne

zizu38
27. mar 2012

@janula8375 fuj už to mám za sebou. Nebolo to bohviečo ale dalo sa zvládnuť. Akurát ma z toho nejako škriabe v krku a lepia sa mi sliny. A teraz vydržať už len tie dve hodiny sedieť na zadku🙂

janula8375
27. mar 2012

@zizu38 ved to a ten cas tam tak pomaly ide ale teraz uz mas to najhorsie za sebou

papuka
27. mar 2012

@zizu38 ahoj, ani som ti včera nestihla odpovedat ako bolo na glukoze, prišli sme domov neskoro o 18,30 😖 tak podla mna glukóza nebola až taká strašná ako ju niektoré baby opisovali, dalo sa to vypit, horšie je na tom, že som nemala celkom dobrý moč, prvý krát, niečo som tam mala, tak uvidím v piatok mam si zavolat na výsledky,ved vieš, cez týžden som umyvala okná, potom sme čistili záhradu a zakončila som to nedelou, ked prišli majkovi vinšovat na meniny, posedeli sme vonku, a zdá sa že to slniečko bolo minulý týžden síce teplé ale asi zradné !!!!! ☹ a doplatila som nan. už som si priniesla všetky bábatkovské vecičky, idem si to triedit a prat, teším sa, aj ked je to skoro, ale ja to chcem ! 😀 sestra mi v sobotu dá aj bábské vecičky sem, tak to bude u mna, ak by si teda niečo chcela. mne dala moje a po dominikovi, ale vieš čomu som sa potešila včera v poradni, za 4 týždne sompribrala iba 1 kg !!!!!!! a to som sa bála stúpit na váhu 😀 dúfam, že aj ty dnes dopadneš dobre, teda lepšie ako ja, daj potom vediet,pa

papuka
27. mar 2012

@monika74 ahoj, musela som si ju kúpit sama, to som absolvovala včerapred poradnou, rozrobili mi ju, potom som zaklopala u sestričky, dámi zobrala krv, dala vypit glukózu, medzi tým som musela 2 hod. čakat, urobil mi lekár poradnu a po tých 2 hodinách zase zobrala krv, a hotovo, vobec to nebolo až také strašné, dalo sa. len musíš ist na lačno a byt tam aj na lačno, a potom som zjedla aj vola a vypila potok 😀

papuka
27. mar 2012

@mirulka147 ahoj, ja som si včera doniesla z bb, z pivnice /tam mám ešte 3izbový byt/ vecičky po prvom synovy+mi sestra nabalila po jej detoch, teda zatial po malom a babské ešte nechala doma do rezervy 😀 pošlem mužíčka kúpit nejaký úraci prostriedok pre babatká a pustím sa pomaly do triedenia , prania a ukladania. jááááááááááááááj ja už nesmiem nič kúpit, lebo aj tak mám vecičiek nie pre jedno ale spon pre 3 detičky 🙂 určite sú peknučké ked sa tak tešíš.aký bol víkend?

gabina23
27. mar 2012

ahojte baby ohladne toho glukózového testu, ja to budem mať bud. utorok a mam si to rozriediť doma v 2 deci vody alebo horkého čaju, vypiť to a do hodiny dojsť aby som nemusela čakať u lekára 🙂

mirulka147
27. mar 2012

@papuka ahoj vikend bol taky normalny pranie ,upratovanie a varenie a bolo po vikende dnes som bola s cerou na talentovych skuškach na strednu vytvarno umelecku školu a je prijata tak som hneť spokojnejšia len som sa trošku trapne citila jedina s bruškom medzi tymi maminami ale skoro všetky boli staršie tak potom som už bola v pohode.

ika30
27. mar 2012

ahojte ja čakám 1.-2. júla, ešte nevieme čo to bude, bábo sa skrývalo)ja som už bola na tom teste na tehotensku cukrovku, nebolo to také hrozné, v nemocnici mi to rozriedili s minerálkou, ja som si z domu doniesla rozkrojený citron a vyžmýkala som si ho do tej sladkej vody)))výsledky mám v poriadku, tak sa tešíme, pretože inač som na rizikovom tehotenstve, v 5 mesiaci som sa začala otvárať((tak mám kľudový režim) 🙂

papuka
27. mar 2012

@mirulka147 ahoj, a kde si bola na skúškach ? aj manž. dcéra chodila na umeleckú ale do BA, prave teraz maturuje, ona mala odbor, scénické výtvarníctvo

nina4
27. mar 2012

@zizu38 Ale ked má byť drobec nervák tak sa tomu nevyhneš a ked kľudas tak podobne 😀 No ja si myslím ,že ak máš kľudné tehotenstvo aj pôrod bude v pohode tak slniečko tiež bude v pohode a bude vám rásť do krásy ...
Ja som mala akurát včera šokové terapie s úradníčok ked som už konečne do vybavovala tak som zistila,že som vlastne nevybavila nič a potom som už s nervov a z vyčerpania revala v aute asi pol hodinu ☹ 😖 😖 .Skončil mi rodičovský a ked že som už 2 roky od zániku podniku tak nemám na nič nárok ani na podporu jediné čo mi poradili ísť na neplatenú rodičovskú aspoň búdú odvody do štátu .A teraz budeme len na manželovom plate kým sa drobec nenarodí len mna najviac dokúrilo to že robím bez prestávky od 18 rokov do teraz som nezamestnaná nebola a čil ked by som to aj potrebovala hold smúla 😖 ale moja chyba nenapadlo ma dobrovolné priplácanie.

nina4
27. mar 2012

@neeelaaa1 jéééééééééééééj super tak gratulujem k chlapčekovi .Kde si bola u dr .Hudeca?

mirulka147
27. mar 2012

mi sme boli vo Zvolene vybrala si animovanu tvorbu bude tam mať vela kreslenia ale ked ma talent a bavy ju to mi chceme aby robila čo ju bavi 🙂 ja idem zajtra do poradne a tiež ma čaka ta glugoza tak dufam že to zvladnem a že ma tam s toho nebude napinať 😝

papuka
27. mar 2012

@mirulka147 neboj nebude, ja nemám rada velmi sladké veci a dalo sa to vypit, len mi potom bolo tak troška divne, a veeeeeeeeeeeeeeeelmi ma pálila záha, horšie na tom je to, že som mala troška zlý moč, tak pijem urologický čaj, ale nie taký silný ale zriedený a v piatok si mám zavolat na výsledky moču čo mi brali, dúfam že to bude ok, zatial som bezproblémová 🙂 aj naša má velký talent, len škoda že ona ho málo rozvíja 😒

renata37
27. mar 2012

@gabina23 ahoj,ja som bola pred tromi tyzdnami a pila som to az v ambulancii a potom som musela cakat dve hodiny na dalsie odbery.A odkedy som tehotna,tak nemam rada sladke,tak som sa toho aj trochu bala,ale bolo to v pohode.Lepsie je to vypit na jeden dusok.

marakoli
27. mar 2012

@gabina23 no to máš super, ja idem naň zajtra o pol siedmej ráno, a počkám si tam pekne 2 hodky, jaaaaaaaj, už sa "teším"

gabina23
27. mar 2012

@marakoli no veru ja si pochvalujem len chlap sa bojí aby mi neprišlo zle lebo ja si to musím odšoférovať k lekárovy

zizu38
27. mar 2012

@papuka tak dnešný deň bol vyčerpávajúci nejaká som neskutočne unavená.tu glukózu som zvládla vypiť vpohodke akurát som mala pocit že som strašne smädná. Dokonca som aj to 2h čakanie zvládla vpohodke🙂 ak by bolo niečo zlé z krvi tak mi do piatku bude sestrička volať, ale moč dopadol dobre. A už vieme čo to bude🙂 dievčatko, ja som tak dúfala že to bude kubko, tak u mňa trošku sklamanie ale to prejde. No a musím ísť na interne kvôli tlaku a búšeniu srdca. Tak som zvedavá ako dlho tam budem zajtra sedieť, v prvom rade dúfam že ma vôbec vezmú. Joj a dokonca sa mi na perách práve vyhodil herpes, dúfam že to nemôže našej malej nejako uškodiť. Ďalšiu návštevu mám 23ho teda mám si obdeň merať tlak (smažila som sa vysvetliť doktorovi, že mame doma len taký tlakomer na zápästie a ani neviem či dobre meria)a v prípade že mi vystúpi nad 140 mám hneď prísť. Lebo že ma pošle do nemocnice.

zizu38
27. mar 2012

@nina4 Sa ti ani nečudujem že si si poplakala, v tomto štáte majú slušní ľudia jednoducho smolu. Ja som tak letmo zachytila že sa uvažuje o zrušení príspevku pri narodení dieťaťa. A rozne ďalšie škrty, ktoré sa dotknú "strednej pracujúcej vrstvy". Ale pravdu povediac hrám sa na "pštrosa" a nejdem sa ani zbytočne rozčuľovať pokým naša vláda za sociálne istoty nepredloží nejaký skvelý nápad....
No ale pome sa baviť o príjemnejších veciach, tak a je to potvrdené budeme mať babu 🙂 U mňa tošíčka sklamanie, ale manžel sa vytešuje, ešte sme sa len bavili o bábatku a on tvrdil že to bude určite dievčatko 🙂. Dnes som bola na glukóze a moč bol ok, a v piatok budú výsledky z krvi. Akurát ten moj tlak zase som ho mala 145/80. ja to nechápem doteraz sa mi ledva vyškriabal na 115. Len dúfam že nebudem musieť byť zvyšné mesiace v nemocnici.A ešte sa mi vyhodil aj herpes, no šišne ma. 😝
Ozik boli ste po dogiatko? 😀

monika74
28. mar 2012

@papuka ja som posledné tehu tiež musela kupovať tú glukozu no sestrička mi ju kázala doma vypiť na lačno a potom prísť,takže čakať som nemusela tak uvidím teraz 😀

nina4
28. mar 2012

@zizu38 presne aj mňa išlo poraziť v ten deň ,ale nestojí mi to zato aby sa malej niečo stalo ked sa budem rozčuľovať a trápiť.Noooo pekný tlak a dok na to čo aj to rieši či?a to si už bola na glukozke ? mne dok kázal prísť v 26 tt ale o glukozke nehovoril nič a pravdu ja som už aj opzabúdala ,že kedy sa chodí.a nebolo ti s toho nápoja zle lebo maminy to moc nemusia asi mám šťastie že ľúbim riadne sladké 😀 😀 😀 😀 Jááj a naše dogiatko ked sme boli preň tak sme zistili že je to kríženec dogy a pidbula 😠 😠 😠 tak si zober aký je majiteľ nezodpovedný -dobre môže sa stať že sa ti fena zabehne ale nepovedať to ked si pre psíka ideš muža skoro šľak trafil tak sme ho ani nakoniec nezobrali 😖 😖

No aká som drnda šak som ti zabudla pogratulovať k slečne .

stipec26
28. mar 2012

AHOJTE ...prepacte - mozem sa na chvilku pridat? ....chcela by som Vas poporosit - odskocila som si k Vam po info zo Septembra 2012 - hladam nejake cvicenie pre tehotne v BA (v miracle sa im zatial nenaplnili kurzy, tak ho dnes neotvaraju) - nemate nejake tipy kam chodit cvicit? ak by sa dalo - tak nie gravi joga - jogu som nerobila a nerada by som si tam teraz nieco natiahnut ;) ...som v starom meste, tak idealne tak, aby som nemusela cestovat dlhsie ako bude trvat cvicenie ;) dakujeeeeeeeeem moc pekne 🙂

marakoli
28. mar 2012

@gabina23 no, dopadlo to super, glukozu som vypila v pohode, len to pichanie do prsta je neprijemne, a to sedenie v čakárni únavné, zadok ma bolí ešte teraz, xi. a výsledky mi povie na budúci týždeň, keď pojdem na poradňu. Dúfam, že to bude všetko OK.

papuka
28. mar 2012

@zizu38 no moja zlatá, tak sa ti včera darilo ☹ neboj, všetko bude v poriadku, len sa nenivoč oddychuj a nestresuj, dievčatko bude zlatučké, uvidíš, malá princeznička.daj vediet ako si dopadla na internom

papuka
28. mar 2012

@monika74 tak to je lepšie, ale dalo sa to vydržat aj tam 🙂