Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@mirulka147 ahoj, som rada, že si už ok, ja som si našla zoznam, na nete, tak sa budem riadit podla toho. tak to neviem ani ja čo bude u nas ked nebudem doma 😀 mne robi sono zakaždým ked som v poradni
@bis ja si balim balik plienok ten menší, balik vložiek, tampony do podpsenky, podprsenky, oblečenie pre bábo v nemocnici / body, čiapočky, rukavičky /, utierky na zadoček pre malé, mydielko a ostatnu drogeriu ku kupaniu, klasické plienky pod hlavičku / do perinky /, pribor, pohár, utierku, niečo na pitie, malé na jedenie-keksik, jablčko, prezuvky, prezuvky do sprchy, ak budem v spoločnej ale ja by som si tu v ZH reservovala tu sukromnu, n to je asi tak všetko, ak buem potrebovat plienky alebo vložky to mi donesu ved aj tak pride niekto každy den, teda dufam 😀
@papuka ahoj ja idem vo štvrtok do poradni tak som zvedava či mi spravy sono mne tiež robieval do toho 20tt a potom mi spravila sestra len poradnu ,čitala som že nemaš vychadzky tak ťa asi ide doma poraziť ja aj mam vychadzky ale nemam s kym chodiť von moj muž je furt v praci a deti su stale von s kamoškami už aby sme kočikovali 🙂
@mirulka147 jáááááááááj, veru už čakám na jun aby som bola na materskej a už nebudu potrebné vychádzky, ved už som mala aj depku, ale prešlo to a dufam že sa už nevráti, 6 mesiacov zavretá je 6 mesiacov 😀
@bis ešte ma napadlo, župan, toaletný paier, vreckovky, ale toto si asi planovala, potom ja si beriem aj podložky do postele, kupila so si také ako pre detičky, čo neminiem tak budem mat na doma pre male´ho, dalej ponožky pre malého, osušková plienka na utretie po kupani maleho a krem na zadoček 🙂
@neeelaaa1 super tak ste sa boli trošku vyblázniť 🙂 veru je to krásne ked už bruško nadvihuje ja to mám od včera presne za 100 dní 😀 😀 booože už to začína byť také skutočnejšie a to mám doma už tri deti 🙂 ja budem pomaličky akurát plienky kupovať aj to len pampers sleep pley na začiatok a potom prejdem na teskáče.tak vám držím palčeky nech sa drobec ukáže v plnej kráse a nech sú krásne fotky .A to aj ja ked mužovi poviem aha aké vlnky vtom akoby uťal a malá sa ani nepohne 😀 😀 😀
@papuka nam sa najskor nechcelo ukazat a potom sa aj ukazalo ale doktorka s tkou neistotou vravela ze sa jej zda ze je to baba ale ze si neni ista ... tak zatial nevieme . ziar tiez neni najblizsie odtialto uz kebysom si mala vybrat tak radsej by som sla d tej banskej stiavnice . ale je to dost daleko ... ja musim este dokupit kozmetiku pre babo a plienky ale oblecenie mam vsetko ... v posledne dni mam malinke strasne kope a hlavne do jedneho boku . ako by sa chcelo s tade vykopat von uz ma tak boli krize ako si na tom ty?
@mirulka147 ahoj mne robia sono na kazdej poradni . ja sa tesi na kazdu poradnu na ktoru idem abysom drbca videla ... naposledi sme boli spolu s manzelom tak bol velmi vyteseny ... uz vies pohlavie ? ja este neviem lebo nam to vravela s takou neistotou te sa jej zda ze to je baba ...
ahojte je tu niekto kto ide rodit do nitri alebo do levic ?
@papuka tak to budes mat dobre ak ti mamina ostane dlhsie. Ja som povedala ze pokym budem v porodnici tak si nemusi brat milacicek dovolenku, ale ked uz budeme domka aj s malou tak by som sa "bala" ostat sama doma 🙂 A u nich je to tak ze si musia hned na zaciatku roka naplanovat dovolenku takze dufam ze sa to nenarodi skorej. lebo podla MS to vychadza na 11.jula a podla sona na 17-18.jula, lebo ze u mna ide o oneskorene otehotnenie. Tak my sme sa s nasou Ivkou "dohodli" ze to bude 15teho 😀. A neboj v juli bude isto pekne a prsat vam na krstinach nebude🙂
To je super ze ste sa rychlo udobrili. Ja akurat rozmyslam ci sme sa my niekedy riadne pohadali? Ale neviem si spomenut. Takze asi nie. No teda ked som este sportovala tak mi po zapase vzdy povedal co som spravila zle, popripade ze som to mala nejak inak riesit. Tak vtedy sme mali tichu cestu autom domkov. ☹ , lebo som sa odula ako male decko 🙂
Joj dnes rano ma strasne bolela prava strana bruska od pupka az pod prsia. ani pohnut som sa nemohla, tak mi milacicek suchal brusko a povedal ze citi ze sa mi uvolnuje, ale ja som nemala pocit ze by som ho mala tvrde. Tak mi este doniesol magnezium a pomohlo prestalo bolet. 🙂
A ak mozem ako robis bananovy koktail? iba rozmixujes banany v mlieku ci nejako specialne, lebo to lubim aj ja 😀 😀
@susi201 ahoj, no kope poriadne, túto noc prvý krát poriadne aj v noci, inak doteraz v noci pekne spinkalo 🙂 mna ti už tyký dobrý mesiac boli pod lavým rebrom, teda ani neboli ale akokeby ma to tam odieralo 😀 tak sa mi smejú doma že si tam šúch malinký nožičkou, no mne prave dnes ráno prišiel aj balík plienok a utierky na zadoček, objednávla som si cez net Huggies, kozmetika by mala prist čoskoro, takže už by sme mali mat všetko, ja si iba objednávat, nakolko som PN bez vychádzok 😒 , neboj že nevieš čo to bude, hlavne že to zdravučké
@zizu38 ahoj, dlho si tu nebola, už som sa aj zlakla čo je s tebou 🙂 takže bude IVKA ? pekné meno, ja mám sesternicu Ivanku. No ved aj my sme sa takto riadne pohádali 1. krát v živote, také odutie to sa sastáva aj mne, ale to sa neráta medzi hádky 😀 No ved aj som sa s Maroškom dohodla že porodíme 5.7. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 mna akurát dnes v noci prvý krát kopal ostošest, neviem prečo nespinkal, inak som ok. Banánový koktail robím klasicky, mlieko + banány + van. cukor, takto sme robievali aj v kaviarni čo sme mali, a tieto mliečaky išli ako divé 🙂 ešte si PN? ja už len čakám na jún ked už bude materská, dufam že sa už potom stretneme aj osobne na takom nejakom koktaile 🙂 mne zajtra pride kamoška, čo mi je ako sestra , lebo prišla na mesiac domov, začala robit v rakúsku a odchádzy naspat, tak je zvedavá na nás ako rastieme, urobím si s nou malý výlet po ZH, len dufam, že zo SP nepríde nik, takže pssssssssssssssst ! 😉
@susi201 ahoj mne povedal doktor že vidi chlapca tak ho už volame Filip staršia protestuje že ake divne meno ale ona si zvikne 🙂
@papuka ahoj .ja som dostala letak od lekara co treba do porodnice a oblecenie nie je treba pre babo len pri odchode domov.boli tam len plienky, utierky na prdelku a ja si beriem aj kremik na ritku.
@susi201 ahoj ja idem rodit do Nitry
@nr_martinka ahoj, ja viem, ale všade je to inak, sesra tu v ZH rodila vlani a zišli sa jej aj košielky-teda body, ponožtičky a aj čiapočka s rukavičkami klasické plienky taktiež, vieš ak bude vela detičiek, tak ti nebudu každu chvilku prezliekat ak sa pogrcká alebo stane nejaká nehoda 🙂 ja len tak pre istotu 😉
@veronika186 ja som v lidli bola tiez, v pondelok vecer a tiez skoro vypredane! zobrala som 85B, co bolo najmensie, ale je mi velky ten obvod. mali tam aj nejake tricka, ale vsetko pomaly vo velkosti L 😒 skoda...
Na otvorený list o nástrihoch, adresovaný MUDr. Cupaníkovi sa podpísalo viac ako 100 žien s dlhodobými problémami po nástrihu. Mnohe z nich nam aj poslali svoj pribeh.Nebolo pre nás lahké, ani radostné, čítat ich. Dakujeme však každej žene, ktorá sa ozvala, velmi si to vážime. Je dôležité, aby sa táto téma odtabuizovala.Tu je vyber z reakcii :
http://www.zenskekruhy.sk/nase-aktivity/item/12......
Ženské kruhy
@papuka no tak nad tym som nerozmyslala.no asi si nieco pribalim aj ja.
@papuka je pravda ze som tu dlhsie nebola lebo v poslednom case sa mi strasne zle sedi za PC. Tusim som citala ze aj teba tlaci pod lavym rebrom? no tak ja ked dlhsie sedim tak ma zacne neskutocne tam tlacit. tak som nemala ani chut zapinat pocitac. Tak to som zvedava ci tie nase pokladiky dodrzia dohodu a nezmylia si termin porodu 😀
este som PN a zajtra idem na tu hematologiu do bb. a idem rano busom bufam ze v nom nezaspim a neodveziem sa az do Presova 😀 som dohodnuta s ocinom ze ma vyzdvihne na hustaku a odvezie do roosveltky, kde si potom po mna pride moj milacicek. Maju to so mnou ale starosti tito moji chlapi 😀 😀
Tusim si tu pisala co vsetko si beries do nemocnice? tak si to idem odpisat, a zajtra co to v bb hadam aj pokupim🙂 teda idealne by bolo vsetko a zohnat to na jednom mieste.
Hlavne si uzi-te zajtrajsi vyletik po ZH🙂
@mirulka147 no take meno ma pes mojej svokry .. ale je to take tradicne meno .... aj mi by sme chceli chlapceka aj meno mame vybrate jakubko ... ale pre dievcatko to este nevieme ...
@nr_martinka a myslis ze je tam dobre?
ahojte. aj ja mam termin v juli. na MK chodim malo lebo este pracujem. vidim ze vas je tu dost 🙂 chystate sa niektora rodit v galante?

@marakoli ja mam zoznam z netu, myslim že už mám všetko potrebne doma už len to zabalit do tašky, aj ja si to už nachystám a ukážem polovičke, kde ju nájde ked bude treba 😀 veru nepracuj tolko, troška sa šetri, aby sineunavila seba ani bábo 😉