Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
Ahojte, aj my by sme mali byt julove 😀
@tessa3331
@kikuska_nr Ahojte babuľky, pozerám, že ste v rovnakom veku ako ja 🙂 .. Je to vaše prvé tehotenstvo? Ako sa cítite v tých horúčavách?
@stinna Ahoj 🙂 moje je uz vlastne druhe, ale prve tehu predcasne skoncilo v 12tt ☹ Horucavy zatial zvladam, nie je to az take teplo, no obavam, co bude v juny a potom v july...a ty? prvykrat tehu? ako sa citis? 🙂
ahojte maminky aj mi by sme sa mali narodit v juli
@cerealka Ahoj, aj my cakame dievcatko, o 2 dni skor mame termin 😀
ahojte baby....ako sa mate? co nove, ako zvladate toto pocasie...?uz sa nam to krati,uteka to ako voda....co mate nove, ja uz mam kocik sa vytesujeme s neho....papa
@kikuska_nr tak to je super ale mne stale ten termin posuvaju
@bis veriiiim ze budete spokojny a nabehate s nim este vela kilometrakov a drobcovi sa bude dobre hajkat, aj mne sa feeeest paci len ....... 😝 😝 😝 ......a aky je ten potah material? troska mi ho popis tvojimi ocami aby som si ho vedela ako ze ohmatat.....a co hojdanie a kolieska..... 🙂 🙂 🙂
Babenky a z kozmetiky ste co nakupili pre mimi? Poradte..... 😉
@papuka Ahoj. Takze mas doma naruziveho rybara aj Patko ma take sklony, rybacka ? Joj dnes som mala ist na kontrolu do BB. A kedze moj milacicek bol v praci isla som busom a ako si ti tak sedim zvoni mi mobil. Volala mi sestricka ze dnes nemamm chodit lebo dr. neordinuje, tak som sa previezla a zajtra mam ist znova.
A po obede sme boli u dr. Risnovskej zstupovalu ju sice nejaka ina pani doktorka, ktora uz bola aj tak na odchode, ale sestricka bola v pohode poznacila si nas dala nam vizitku ze jej mame zavolat ked sa ivka narodi a oni nas objednaju. 😀
A cez vikend sme boli na zahradke a vytesovali sa ako nam vsetko (i ked mne sa zda ze pomalicky) rastie. A samoska ze sme fandili nasim hokejistom 😀
A z toho kysnuteho si nic nerob, ani mne sa za nic na svete nikdy nepodari. 😀
Ozaj ak mozem ja sa mam o dva tyzdne hlasit tu v ZH na CTG to mozem ist normalne za hociakou gynekologickou co su na ploliklinike? ci to mam ist do nemocnice? Ja som z toho jelen dnes sme uz na poliklinike nikoho nestihli.
@nurili Ahoj, ja tiež čakám 28. júla... Z kozmetiky viem od skúsenejších, že stačí naozaj minimum. Ja mám mydielko a šampónik Johnsons (ten šampón sa ale aj tak začne používať až keď budú vlasy, väčšinou tie bábatká na hlave nič nemajú), olejček na telíčko (vraj je najlepší z lekárne nejaký prírodný olivový alebo mandľový, ja mám Hipp mandľový), krém na zapareniny (odporúča sa Bepanthen, tá rybacia mastička, alebo Sudocrem), vatička do uší. A dobrá kozmetika je vraj Sebamed, len je aj vo vyššej cenovej hladine. To je asi aj všetko. Nič vraj nepokazíš, keď bábo umyješ aj v čistej vode bez týchto chemikálií...
Ahojte, taktiež v júli čakáme náš prvý poklad 🙂
@kikuska_nr Moje už tiež druhé, ale prvé ešte ani nestihlo začať a už bol aj koniec ☹ .. Teraz vyzerá, že je všetko v poriadku, len mám slabý KO a teraz som bola aj chorá na antibiotikách. Ja sa už teraz cítim ako súdok piva 😅 , tak som zvedavá ako to budem zvládať posledné mesiace.. Budeš rodiť normálne? Ja idem zrejme sekciou, lebo mám problémy s chrbticou od 3. mesiaca. Čo čakáš? Ja chlapčeka - Jakubka 🙂 . Pekný večer
@evening_star jeeej, dakujem uz aj pisem zoznam a cez vikend si to zaobstaram....u nas je tej kozmietiky sebamed ako maku a dokonca lacnejsie jak johnson tak ked pises ze je dobra tak si ju kupim......dakovaaaamm.... 😵 😵 😵
Babenky a ako ste sa rozhodli rodit? Dnes som bola na konzultaciu tak vyskusame aj vo vode.....a co hovorite na epiduralku, davate si ju? U nas nie su z nej velmi nadseny uz len ked musi byt, skor davaju prednost eterickym olejom a akupunkture......Co vy na to a co vase porodne plany? 😉 😉 😉
@stinna jej aj ja budem mat Jakubka 😀
@nurili ja som kupovala sebamed a na ritulu sudokrem to mi poradili baby v nemocnici
@nr_martinka dakovam vam babenky ste zlatunke..... 😵 😵 😵
@nr_martinka pekné meno si vybrala 😀 .. Tu čítam, že máš skúsenosti s kozmetikou Sebamed. Čo si z nej mala? Ja som pôvodne plánovala používať babylove kozmetiku, ale teraz som dostala taký balíček a tam bola vzorka televého mlieka sebamed a tak krásne voňala, že zvažujem, že ju budem používať, len neviem, čo sa mi oplatí z kozmetiky nakúpiť, lebo jedni odporúčajú kúpať dieťa len v čistej vode a ostatní zasa v rôznej kozmetike.. Bola si s ňou spokojná?
@zizu38 ahoj, áááááááááááááále kdeže Patko nemá pevné nervy, a výdrž, on rybárom nebude, akurát tak rybárom na PC 😀 😀 😀 😀 😀 no tak škoda, že si sa zbytočne previezla, škoda že nezavolala skor. tak si sa vytešila zo záhradky, ja sa vytešujem iba z kvietkov, majko mi stale hovori že budeme sadit do tej našej mega záhrady, ale ja si hudiem stále svoje, že nie nie nie, ja na to nie som 😉 ale včera bol kupit v BB taký malý rotovátor kultivátor, ale nie nový starší z inzerátu. hokej sme si aj my s patkom užili, bolo to o nervy 😀 ja idem k primárovi až 6.6. a už pojdem na MD, hurááááááááááááá 😀 od včera mám tu maminu sestru, pomáha mi ešte umyt 2 okná čo som ja už neriskovala, lebo su vysoko velke a dajú sa iba od vonka z rebríka, a pomože mi ešte s nejakými maličkostami, pripravit záhradné posedenie a tak. no poviem ti, včera som bola ustatá ako kon, a dnes to nebude asi inak, bude u nás do zajtra a zajtra ju švagor cestou z BA zoberie domov do BB, v piatok zase nákupy na sobotnú party, majko bude mat posledného mája 45 tak to oslávime už túto sobotu, takže tento týžden mám velmi perný, a v pondelok neviem či sa vobec postavím z postele 🙂 tak ti prajem pekný dník
@nurili poťah,čo ja viem..príjemný,mekký,kolieska sú plné a nie nafukovacie,čo som rada,a hojdať sme neskúšali,konštrukciu ešte nemám doma,iba tie poťahy,aj z vajíčka,už najbližšie to chcem poskladať a všetko pripraviť.a ako bonus sme ku kočíku dostali autokit na vaničku,čomu sa teším,že z nemocky nemusíme ísť vo vajíčku,ale vo vaničke.len nech už je kočík plný a budem spokojná🙂

Ahojte, rada by som sa k vám pridala, aj keď trochu neskoro 🙂 Termín máme 1. 7. 2012 🙂