Lady - snažilky III
Ahojte Ladynky -
Ladynky - snazilky - prajem nam aby sme boli coskoro tehulky
Ladynky - tehulky - aby ste mali skvele a bezproblemove tehulkovanie
Ladynky - skoro maminy - cize Zuzi a Maju, nebojte sa, zvladnete to lavou zadnou
Ladynky maminy - nech vam deturence rastu do krasy a robia len a len radost 🙂
Ideme na to !!!!
Vitajte v dalsom pokracovani 😃
Ladynky - snazilky - prajem nam aby sme boli coskoro tehulky
Ladynky - tehulky - aby ste mali skvele a bezproblemove tehulkovanie
Ladynky - skoro maminy - cize Zuzi a Maju, nebojte sa, zvladnete to lavou zadnou
Ladynky maminy - nech vam deturence rastu do krasy a robia len a len radost 🙂
Ideme na to !!!!
Vitajte v dalsom pokracovani 😃

•
26. okt 2009veru vavenka, vlaste skoro od začiatku ako som PN chodí moj mm na služobky,ale teraz mal ísť len na otočku čiže dnes alebo zajtra by mal prísť tak som zvedavá....
0
zuzub ta som kupila karfiol cez tyzden sama ho nezjem a uz som v sobotu varila na vikend ta ostalo aj aj hihii a ste mali počut mm rano - ze kde je moj karfiol na obed??? akoze som mala rano vstat a ho vyprazit hihi som mu slubila len som nepvoedala ktory den, ta ze zajtra bude mat nachystane 🙂
cafte zlaticka 🙂
ja som si dala tvrdu ulohu, naucit malu vydrzat v lehatku, alebo kdekolvek aspon pol hodinu bez mojej spolocnosti a skusit ju naucit na kocik... jaaaaj a oducit od mojej didky...teda vyuzivat len za ucelom potravy a nie hry... tak drzte palce, lebo sa obavam ze nezvladnem ani jedno :-N 😃
vave male vavusiatko ma ale dlheeee nohyyyy 😃 ... krasna fotecka 😉
ja som si dala tvrdu ulohu, naucit malu vydrzat v lehatku, alebo kdekolvek aspon pol hodinu bez mojej spolocnosti a skusit ju naucit na kocik... jaaaaj a oducit od mojej didky...teda vyuzivat len za ucelom potravy a nie hry... tak drzte palce, lebo sa obavam ze nezvladnem ani jedno :-N 😃
vave male vavusiatko ma ale dlheeee nohyyyy 😃 ... krasna fotecka 😉
vave no len pozor aby z nej nebol taky obor ako z dominiky... ked mi kazdy hovoril ze mam vysoko brucho ze ziadny porod sa nechysta a nakoniec tam mala chuderka poskladane nohy lebo ich uz nemala kam dat 😃
no dik baby... stuple do usi netreba, nechcem ju nechavat vyplakat, lebo to je kravina u takeho maleho baba, ale nejak ju musim oducat od tychto zlozvykov...
no dik baby... stuple do usi netreba, nechcem ju nechavat vyplakat, lebo to je kravina u takeho maleho baba, ale nejak ju musim oducat od tychto zlozvykov...
aj ja som uz spat z obeda. Tini diky za virusiky, urcite zaberu 😉
vavenka, ziadnej vestkyni netreba verit, ale ked nam pisala same mile veci, tak tym sa urcite nic nepokazi... Clovek nikdy nevie, ale v teme nam to vsetkym na jeden den poriadne zdvihlo naladu... minuly mesiac sme totiz nemali ani jednu tehulku a predtym vzdy po dve mesacne, tak dufam, ze tento mesiac sa to dobehne... Vy tu mate okrem lilix aj dalsie snazilky vobec?
vavenka, ziadnej vestkyni netreba verit, ale ked nam pisala same mile veci, tak tym sa urcite nic nepokazi... Clovek nikdy nevie, ale v teme nam to vsetkym na jeden den poriadne zdvihlo naladu... minuly mesiac sme totiz nemali ani jednu tehulku a predtym vzdy po dve mesacne, tak dufam, ze tento mesiac sa to dobehne... Vy tu mate okrem lilix aj dalsie snazilky vobec?
Začni písať odpoveď...

Odošli