Lady - snažilky III
Ahojte Ladynky -
Ladynky - snazilky - prajem nam aby sme boli coskoro tehulky
Ladynky - tehulky - aby ste mali skvele a bezproblemove tehulkovanie
Ladynky - skoro maminy - cize Zuzi a Maju, nebojte sa, zvladnete to lavou zadnou
Ladynky maminy - nech vam deturence rastu do krasy a robia len a len radost 🙂
Ideme na to !!!!
Vitajte v dalsom pokracovani 😃
Ladynky - snazilky - prajem nam aby sme boli coskoro tehulky
Ladynky - tehulky - aby ste mali skvele a bezproblemove tehulkovanie
Ladynky - skoro maminy - cize Zuzi a Maju, nebojte sa, zvladnete to lavou zadnou
Ladynky maminy - nech vam deturence rastu do krasy a robia len a len radost 🙂
Ideme na to !!!!
Vitajte v dalsom pokracovani 😃

•
10. feb 2010zuzi moja gynekologicka ma odrod i- teda dufam, este som s nou o tom nehovorila, ale chcela by som ju - pozna moju diagnozu aj cely priebeh tehotenstva.... Uz jej aj slo nejake to "vsimne" priebezne 😉 takze verim ze to nebude problem....
0
vavenka, ja som raz mala podobny stav, to sa mi nedal ani zmerat tlak, potom neskor som mala asi 80/60 ci kolko... naordinovali mi, aby som si dala kolu, ked citim, ze mam nizky tlak. takze ked byvali rana, ze mi trosku klesol tlak, hned som si dala tu kolu a uz nikdy mi nebolo ako vtedy. vsetkych som vtedy vyplasila, aj mi dali infuzku (mm teta) a aj som bola u gynekologa, ci je babatko ok.
ahojte, fuha az na 3 strane som nas nasla =-)
dnes som mala poradnu. vsetko ok, len mam malo zeleza. takze berem od teraz 1 tabl. denne. a sono mi nestihal robit. dnes tam bolo extremne vela zien a on sa ponahlal na nejake skolenie. takze na sono idem zase v pondelok.
a vytesujem sa. kupila som si nove cizmy 🙂
dnes som mala poradnu. vsetko ok, len mam malo zeleza. takze berem od teraz 1 tabl. denne. a sono mi nestihal robit. dnes tam bolo extremne vela zien a on sa ponahlal na nejake skolenie. takze na sono idem zase v pondelok.
a vytesujem sa. kupila som si nove cizmy 🙂
ozaj a este som si zabudla zobrat so sebou z domu moč, tak som bola cikat tam. a sestrecka, ze mam vela bielkovin, ze az 2 kriziky jej urobilo. ale ze moze byt, ze sa mi tam dostalo z vytoku. tak mam doniest v pndelok cisty, zo stredneho prudu mocu.
neviete, co to znamena ked je moc bielkovin v moci?
neviete, co to znamena ked je moc bielkovin v moci?
Kati - http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=73 zevraj preeklampsia........
Začni písať odpoveď...

Odošli