icon

Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa

mishuu
24. aug 2010

Ahojte baby,

dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀

tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...

jetta
18. nov 2010

@mishuu ja presne tak isto. tiez sa tesim ako male decko a stale prezivam tie iste pocity. 😀 milujem to
a zas to budu uuplne ine vianoce ked budeme mat deticky na to sa tesim este viac, ked budem vidiet ako sa budu tesit 🙂 🙂

mishuu
autor
18. nov 2010

@jetta presne na to sa aj ja teším 🙂
Inak mám knižku horoskopy 2011 a mám tam, že budem mať veľmi plodný rok, že ak chcem rodinu a deti tak to mám riešiť budúci rok (som baran) a môj drahý (ryba) tam má že si nájde veľmi dobrú prácu, v ktorej bude spokojný ( od januára nastupuje naozaj do novej práce, ktorá vyzerá veľmi dobre, tak dúfame, že to vyjde) a tiež má veľmi šťastný rok, že sa mu všetko bude dariť a odmena za jeho úsilie príde v roku 2012 a na to mi drahý povedal keď som mu to prečítala, že "nooo veď v roku 2012 sa nám narodí bábo, to bude tá odmena..." 😀

tak nech je to pravda 🙂

Aké ste znamenia baby, napíšem Vám čo Vás "čaká" ak chcete 😉

mirip
18. nov 2010

@mishuu váhy 😎

mishuu
autor
19. nov 2010

@mirip Ahojky - potrebujem vedieť aj dekádu, teda dátum a zajtra ti to napíšem lebo knižku mám doma a dnes večer doma nebudem, tak v sobotu doobeda napíšem 🙂

mirip
19. nov 2010

@mishuu 29. sept.

mishuu
autor
19. nov 2010

@mirip OK zajtra ti napíšem 🙂

jetta
26. nov 2010

ahojte, ako sa mate? mame tesne pred vikendom 🙂
ale je uz riadna zima vsak?buduci tyzden je uz december, ja som si to len teraz uvedomila, darceky este nemam pokupene zas to bude na poslednu chvilu ako kazdy rok 😀

@mishuu uz si zacala brat listovku? uvazujem ze aj ja zacnem ale az od januara.

polar
26. nov 2010

ahojte babule...
@jetta no to je fakt, že dnes ráno -3°C keď sme išli s mm do práce...veru zimu tu máme...aj sa popravde teším, lebo doteraz som ani nemala pocit, že sa blížia Vianoce (mimo "úžasných" reklám)...konečne to začína...nejaké darčeky už mám, niečo mi ešte chýba...aj ja som bola väčšinou taká, že na poslednú chvíľu...ale sa už polepšujem 😀...o chvíľku tu máme fajront...joj, ešte mám dosť práce, tak fičím preč, aby som tu netrčala do večera...šak máme piatok...ozaj dnes bude v TV "Slávik" a "Farmár" 😀 ...sa opäť trošku zasmejeme 😉 ...pekný víkendík prajem....

jetta
26. nov 2010

@polar ja farmara zboznujem, vzdy sa pritom super zabavím 😀
tak to si dobre postihala.. ja vbec neviem co kupim rodicom a svokrovcom, porad nieco 😀
inak ano je zima takze vianoce sa blizia, dufam ze bude na vianoce sneh lebo bez neho by to nebolo ono 😉
sla by som sa aj niekam sankovat uz som sa nebola strasne dlho a s muzom sa vzdy chystame cez vianoce ale nikdy sa nepodari 😝

polar
26. nov 2010

@jetta...no tak nejaké tipy - wellness pobyt (víkend) v nejakom útulnom hotelíku alebo len poukážku so službami, prehoz na manželskú posteľ s vankúšmi, nejaké oblečko (domáci úbor, tepláková súprava), elektro rámik na foto (digi) a pod...a hlavne dobrá nálada, pokoj a pohoda, milý úsmev, objatie pod stromčekom, to sa nedá kúpiť za žiadne peniažky...no aj ja mám rada zimné prechádzky v snehu a tak...som minulý rok začala lyžovať, tak by som chcela ísť aj teraz...sa mi to páči...ale len tak rekreačne na miernych kopcoch (pretekár zo mňa nikdy nebude - veľký adrenalín až tak nemusím), vychutnať si prírodu...a sánky môžu tiež byť... 😉

jetta
26. nov 2010

@polar ten foto ramik je super napad 🙂 🙂
ja som sa lyzovala len par krat a velmi ma to bavilo, ale nemam sa s kym, mojho muza to netaha 😒

mishuu
autor
27. nov 2010

@jetta čavte baby 🙂

ako víkendujete? Ja pracovne, ale len do 12 našťastie 😉

@jetta listovku už beriem asi 2 týždne (Bio Folic 400) dúfam, že aj pôsobí, nateraz som zvolila lacnejšiu alternatívu a potom keď sa "TO" už bude blížiť, teda asi 3 mesiace pred tým ako si prestaneme dávať pozor, tak sa poradím s lekárom, čo mi odporučí, ale možno by som prešla na ten Femibion 800...a hlavne uvidím, kedy TO bude chcieť môj drahý, lebo raz mi povie, že v máji, hneď ako budem mať zaplatené 3 mesiace DNP,
potom, že stačí v auguste, a včera že hneď (v miernom pivnom opojení 😀 😝 ) ale to som hneď zatrhla... 😅
ale ja si myslím, že ten jún bude fajn 😉 😀

tak čo baby čo dnes porábate?

My po práci ideme na nákup a domkov oddychovať, pozrieť včerajšieho nahratého Farmára - nemá to chybu 😀
a v nedeľu sa drahý rozhodol, že bude variť Boršč - takže ak máte nejaké vychytávky ohľadom tohoto jedla, šup sem s nimi, ešte sme to nikdy nevarili...a ja budem zajtra upratovať kým on navarí 🙂

jetta
1. dec 2010

@mishuu ja tu listovku brat asi nebudem, rovno nasadim femibion ked sa uz bude blizit k tomu ze sa zacneme snazit. lebo mne moj dr. ani neodporucal brat listovku samu.
haha tak toto poznam to aj moj muz ked si vypije tak ma chut na vsetko 😝

mishuu
autor
1. dec 2010

@jetta aj ja neskôr chcem prejsť na Femibion...uvidím čo mi povie lekár 🙂

ja som od včera nervná kvôli DNP, vraj to majú zrušiť...no veď si si prečítala asi v druhej téme... 😖

jetta
1. dec 2010

@mishuu ja si ho tiez platim uz od januara tak mna to trapi tiez, dufam ze ho nezrusia... ☹

jetta
8. dec 2010

ahojte, kde ste vsetky? 🙂

bubu4125
8. dec 2010

@mishuu ahoj...tak sa pridam aj ja!!!! dokonca sa pozname...byvala kolegyna.. CF...

jetta
8. dec 2010

@bubu4125 jej tak je nas tu zase viac 🙂 🙂

bubu4125
8. dec 2010

@jetta konecne tema,kde by som aj niekoho mohla poznat....mishu poznam osobne...a hadam aj ostatne po case!!!

jetta
8. dec 2010

@bubu4125 kedy planujete zacat so snazenim? mozno sa aj my pozname ved nie je medzi nami velky vekovy rozdiel 🙂

mishuu
autor
8. dec 2010

@bubu4125 Ahoooj, jasné, že sa poznáme 😉
vitaj teda...

no a ako je to s tebou? Si už tehotná, či ešte len plánujete?

misinn
8. dec 2010

asi je to uz aj tak jedno, tak sem budem chodit pod svojim nickom co mam original ...
pre tie ktore nevedia tak moj nick je jetta ale toto je moj prvy nick pod ktorym sem chodievam od zaciatku 🙂

bubu4125
8. dec 2010

@jetta mozno...no my sa už nemusíme snažiť!!!

bubu4125
8. dec 2010

@mishuu super...dobre vedieť,že je tu niekto koho poznám a snaží sa...my už sme sa dosnažilkovali... 5.tt

misinn
8. dec 2010

@bubu4125 jeeej tak blahozelam 🙂

mishuu
autor
8. dec 2010

@bubu4125 jeeeeej tak to veľmi gratulujem a prajem veľa zdravia a nech máš pohodové a pekné tehotenstvo 🙂
a ak sa môžem opýtať ako dlho ste sa "snažili" aj si pred tým brala HAK?

@misinn odtajnená 😉

misinn
8. dec 2010

@mishuu no myslim si ze je to uz asi jedno... 🙂

bubu4125
8. dec 2010

@mishuu no u nás je to velmi komplokované...ja mám už totiž 2potraty za sebou....jeden v 19.tt a druhý v 17.tt...
ale pred tým sme sa snažili asi rok a pol...vlastne sme to nechali na osud...

bubu4125
8. dec 2010

@misinn ďakujeme!!!

mishuu
autor
8. dec 2010

@bubu4125 no to mi je veľmi ľúto, to som netušila ☹
tak veľmi držím palce, do tretice všetko vyjde!!!! veľa oddychuj a buď v kľude....chodíš aj do roboty (CF) stále?